Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Daha geçen gün yaşmıştım, ne aşamada acaba transfer gerçekleşti mi diye...
Sonucunu bile almışsın. Geçmişler olsun
Ve öyle güzel yazmışsın ki, başka söze ne gerek...
Hayırlısı ne ise, ne zaman ise o zaman OL'sun.
Maddi manevi gücümüz, sıhhatli bedenlerimiz olsun inşallah.
Çok sevgiler

Gidemiyorum ne yapayım?
Sabah ola, hayr ola...

Güzel haberlerinle devam etsin hamileliğin...
9 haftası geçmiş bundan sonraki haftalarında ne kanamaların, ne endişeli tetkiklerin, ne de seni üzecek gelişmelerin olmasın. Geçmiş bitmiş olsun tümü, streslerin uçup gitsin... Doya doya yaşadığın bir hamilelikle anneliğe hazırlanmanı dilerim. Kıpır kıpır karnından, kıpır kıpır kollarına gelsin. Çok sevgiler, keyifli hamilelikler.

çok sağol canım gerçekten verilmiş sadakamız varmış Allah kimseye kaza bela vermesin bizlerede tabi çok korkunç ve kötü bir tecrübe neyseki geçti gitti ama hala kafam hiç yerinde değil elim hiç bişey tutmuyo desem inanırmısın

annemler otobüsle geldiler çok şükür iyiki onlar yanımda şimdi

Gidemiyorum ne yapayım?
Sabah ola, hayr ola...

gitmede zaten burası bizim ikinci evimiz gibi herkes o kadar samimi ve içtenki birbirimizi tanımadan birbirimizin dertleriyle üzülüyor sevinçleriyle havalara fırlıyoruz bundan daha doğal daha saf daha temiz bir yer olurmu

herşey güzel olacak inan buna eşinde seni kaybedeceğini anlayınca aklı başına gelecektir doğru zamanda doğru cümlelerle bunu ona anlatman yeterli olacaktır eminim

kızlar kızkardeşimde 10 gün önce trafik kazası geçirmiş ben üzülmeyeyim diye söylememiş bana sadece düştüğünü söylemişti dün geldiklerinde vücudundaki morlukları görünce söylemek zorunda kaldı bugün buradada doktora götürdim kemiğin içinde ödem oluşmuş neyseki iyiki ama çok korktum dünden beri ne yerdeyim ne gökte bende tüm bu yaşadıklarımdan sonra evde Kuran okutmaya karar verdim hafta sonu evde eşi dostu çağırıp Kuran - ı Kerim okutacam

geçmiş olsun canım allah kabul etsin inş

Ah hislerim yanılsaydı keşke! diyorum, bir taraftan da hayat bazı insanlara hoyrat davranıyorsa bu muhteşem kurguda mutlaka önemli bir nedeni, mükafatı vardır demekten de geri duramıyorum... Dilerim o mükafat seni ve sevgili eşini bulsun...

Geçen günlerde burada bir mesaj yazmıştım sana durup dururken, içimden gelen bir hisle, bir günaydının sonrasında... portakales ve sara_28 senden sevgiyle bahsederek cevaplamışlardı sağ olsunlar.

Şimdi hissettiklerimin çok ama çok ötesinde gerçek yaşanmışlığını okudum senden...
Bir solukta, allahım sonunda iyi bitsin diye için için dileklerle okudum... Şükürler olsun ki eşin yanında.
Çok zor olduğunu bildiğim ama üstesinden geldiğiniz şeyler ve sevgi için mutlulukla doldum.
O sevginin ne kadar kıymetli olduğunu bilen biri olarak hiç bozulmasın diliyorum can-ı gönülden

Ve teşekkür ederim paylaştığın, sevginin ve sağlığın ne kadar önemli olduğunu hatırlattığın için.
Ve ayrıca onca zor güne rağmen, ömründen ömür giderken ömrünü vermek isteyeceğin insana coşkuyla destek olduğun için, sahip çıktığın için, süngünün düştüğü günler olsa bile inanmaktan, umut etmekten, hayırlısını istemekten vazgeçmediğin, aile olmasak da hayatın ne kadar önemli olduğunu hep anımsadığın, tüm yaşananlara rağmen isyan etmediğin için ne kadar takdir edilsen az... Her kişinin üstesinden geleceği şeyler değil, tebrikler bunu başardığın için.

Her şeyin başı sağlık sözüne sonuna kadar katılıyorum.
Dilerim birlikte üstesinden geldiğiniz bu zorlukları unutturacak başka zorluklarınız olmasın hiç.
Eksilmeden çoğalacağınız günler dilerim, çok sevgiler
.

çok güzel bir şey yapmışınız

canım çok geçmiş olsun.. iyi yapıyorsun Kuran okutarak. Allah kabul etsin.. ölmüşlerinizinde ruhuna canım.

Bencil olunmuyor iste bu sayfa birakilip gidilmiyor hasretler var özlem ler bir hepimizin zamanida var belki gelmeyeck istegimiz olmayacak ama umudumuz olacak

canımm hoşgeldinnn tekrardan.. zaten gitmemiştin gerçi:))
bu yaşadığımız süreçde insan aynı anda 10 tane şeyi düşünebiliyor.. ben eşimden kendi kafamda hergün boşanıp aynı gün tekrardan vazgeçiyorum:)) bi gün seviyorum diğer gün nefret ediyorum..
çok öptüm hayatımmm sakın bir daha bir yere kaybolma

Teşekkür ederim moral deposu kadın:)))
İyiyim çok şükür napalımm ben zaten olmadığını biliyordum insan hisseder çünkü o yüzden şaşırmadım:)
Canın sağ olsun arkadaşım, sağlığın yerinde mi? eşin yanında-mutlu musun? bir dahakine olur. Hani un, şeker helva yapımı gibi. Yada yemek tarifi denemesi gibi, bu olmadı sonraki denemede olur... Tuhaf bir benzetme oldu ama, yemek-ürün sen ve eşin sağ selamet oldukça, bir gün Hayırlısıyla bebiş gelir, gelmez ise de çiftler zaten birbirinin bebişidir bence...

Kardeşine de geçmiş olsun arkadaşım. Tez zamanda atlatırsınız inşallah.
Allah dualarınızı kabul etsin şimdiden... Rabbim beterlerinden korusun...

Gidemedim. Aitlik duygusunu yaşadığım ilk yer burası. Gitsem kaybolurdum belki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…