- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.881
Merhaba zanork bugun bende negatif sonuc aldim..ama her sey allahtan verende vermeyende o ..buda bizim imtihanimiz..alkah kaderimizi cabamiza bagli kilmis.gun dogmadan neler dogar kendini son fiye sinirlanfirma her seyi akisina birak kismette varsa gelecek..sabir ve dua canim..bu yolda yalniz degilsinki ..ben hep kendimi boyle teselli ediyorum yalniz degilim..yapilicak bir seyler mutlaka vardir..ya hic yumurtamiz olmasaydi yada sperm ki oyleleride var tedavi bile olamiyorlar..
aşk olsun, özür dileme..benimde bu ikinci evliliğim..aşağı yukarı seni anlıyorum..zor zamanlar geçiyorsun ..
Dumanlı kafanı da severim senin...
canım mesajlara şöyle bir baktım gitmediğini görünce çok sevindim inan burada senin bize bizimde sana ihtiyacımız var
eşinle ilgili durumundada ne yaşadığını sen bilirsin ama umarım sorunlarınızı halleder mutlu olursunuz Allah eşine akıl fikir ihsan ederde senin kıymetini bilir
................................
Arkadaslar...Bir-iki haftadir yoktum topikte, okuyamadim yazilanlari. Aklim hep burdaydi ama. Kanamalarim ara ara devam ediyor ama sukur hicbirsorun yok. 9. haftaya geldik. Kalp atisini duyduk,hatta hareketlenmeye baslamis. İnsallah boyle devam eder. Cok stresli devam ediyor benim hamilelik. Hayirlisiyla guzel olsun sonu. Sevgiler herkese.
Canım çok ama çok geçmiş olsunAllah beterinden korusun, verilmiş sadakanız varmış.
Sizin iyi olmanıza çok sevindim ayrıca... Dilerim tez zamanda, sıhhatle annenleri de alır gelirsiniz...
Geldi mi üstüste gelir derler ya bu son üst olsun.
Sevgiler
Gidemiyorum ne yapayım?
Sabah ola, hayr ola...
geçmiş olsun canım allah kabul etsin inşkızlar kızkardeşimde 10 gün önce trafik kazası geçirmiş ben üzülmeyeyim diye söylememiş bana sadece düştüğünü söylemişti dün geldiklerinde vücudundaki morlukları görünce söylemek zorunda kaldı bugün buradada doktora götürdim kemiğin içinde ödem oluşmuş neyseki iyiki ama çok korktum dünden beri ne yerdeyim ne gökte bende tüm bu yaşadıklarımdan sonra evde Kuran okutmaya karar verdim hafta sonu evde eşi dostu çağırıp Kuran - ı Kerim okutacam
2220 kızlar nem 39 yaşımdayımm 28 yaşımda evlendim evlediğimiz ay zaten erkek faktörü olduğumuzu öğrendik zor zamanlardı ilk önce eşim kontrolleri vs omayınca tüp bebek ilk denemede toplanan 22 yumurtadan 2 veya 3 olgun çıkmış dölenmiş 2. gün bölünmeyi bırakmış (bunlar nedir nasıl olur hiçbilmiyorum sanıyorum tüp bebek has gidip bebeğini alıp gelmek sanıyorum ) o gün hayatımın en zor günüydü o kadar çok ağladım o kadar çok üzüldüm depresyona girdim ilaçlar kulandım pskolklara gittim sonra yeniden yeniden deneme şansını yarattık kendimize eşimle birlikte çalıştık birimizin kazandığını evimize harcadık diğeriyle tedavi olduk hsg ler histerkopiler vs vs duyduğumuz her şeyi denedik alternatif tıpdan yararlandık olmadı ve bir gün eşimle yeniden son defa deneyelim diye yeni bir merkeze gittik orası eşimden hormon talileri istedi 1 yıl önce yaptırdık dedik ama yeniden istendi biz yaptırdık bu talili eşimn prolaktin hormonu 500 civarında çktı tomografi mr derken eşimin beyinde timör olduğu anlaşıldı adanada çukurova ünvrt gitti orada eşim ameliyat olacaktı dr çagırdı bak eşinin ölebilir felç kalabilir ama kendi işini kendisi göre bilecek durumdada olabilir ama ameliyat olmassa kesinlikle ölür dedi hala o güü düşününce nefesim kesiliyor bana 8 saat denilen ameliyat 12 15 saat gibi dürdü ve ben anladım ki hayatımın en zor günü o gün eşimi ameliyat hanenin önünde beklediğim gündü tam ömrümden 10 yıl gitti 20 küsür gün eşim yoğun bakımda kaldı ve ben her gün 3 saatlik yolu gidip eşimi yoğun bakımda bekledim evimde yatak odama giremedim eşim gelene kadar benim eşim o ameliyattan gözünün birisi kaybeti vicut kaybı oldu vs vs ama ben ALLAH şükür ediyorum eşimi bana bağışladığı için bunlar yaşadıkarıın %1 BUNLARI NEDEN YAZDIM EVET ANNE OLMAYI NE KADAR ÇOK İSİTYORUZ DELİ GİBİ AMA EN ÖNEMLİSİ SAĞLIK EN ÖNEMLİSİ ELİMİZDE(şimdilik eşleirmizi) OLANI KAYBETMEMEK
çok güzel bir şey yapmışınızAdamcağız görme yetisini büyük ölçüde kaybetmiş durumda. Kadın ALLAH'a sürekli şükrediyor Onu bana bağışladı diyerek.
Çok vefakar bir eş ve anne, bu yüzden en son ki Anneler Gününde kendisini 8naçizene benim müdüre teklifimle) Okulumuzdan Yılın Annesi seçilmek üzere Vali beye teklif sunduk, kabul edildi. İlimizde 2014 yılın annesi o hanım seçildi.
kızlar kızkardeşimde 10 gün önce trafik kazası geçirmiş ben üzülmeyeyim diye söylememiş bana sadece düştüğünü söylemişti dün geldiklerinde vücudundaki morlukları görünce söylemek zorunda kaldı bugün buradada doktora götürdim kemiğin içinde ödem oluşmuş neyseki iyiki ama çok korktum dünden beri ne yerdeyim ne gökte bende tüm bu yaşadıklarımdan sonra evde Kuran okutmaya karar verdim hafta sonu evde eşi dostu çağırıp Kuran - ı Kerim okutacam
Hoşbuldum arkadaşım
Parmaklarını yordum özür dilerim
Dün hiç bir karar almadım arkadaşım. Önceden alınmış bir karardı. Uygulamaya koymak için bu denemenin sonucuna bağlamıştım sadece. Sanırım paylaşmak için acele ettim biraz. O yüzden negatife bağlıymış gibi oldu. Kimse istemez böyle noktalardan geçmeyi ama bazen kendimizi koruyabilmek için vazgeçmek zorunda kalıyoruz...
Yaşadığım saçmalık aslında geride kalmış olsa da o zaman aldığım kararı uygulama ihtiyacı hissettim.
Gerçekten saçmaydı. Önceki denememde benden bir gün sonra transferi yapılan bir kız vardı. Bahsetmiştim, ilçenin şartlarından dolayı testi iki gün erken yaptırmak zorunda kaldım. Her şey gibi kan verdiğimi de yazdım. Koşa koşa gidip kan vermiş. Böyle bir yarış içine girmeyeceğim demiştim o zaman. O yüzden de bu transferi paylaşmadım. Aslında giderken huzursuzdum. Bunca şeyi paylaştıktan sonra yaptığım şey beni de rahatsız etti. Sonra beni anlayacağınızı düşündüm. Hep anladınız ki beni... Söz vermiştim kendime. Tutmalıydım. Ölen kedime verdiğim sözü tutamadığım için de ağlıyorum zaten. Bu da eksilerimden birisi belki.
Geldi geçti. Negatif te dünde kaldı, "son deneme" ümidim de. Hayat devam ediyor. Ruhum hızla ayaklanırken bedenimi de ona uydurmam gerekiyor.
Sonrası için de biraz izin verdim kendime. Kızlar da aceleci davrandığımı düşündüklerini yazdılar sağolsunlar. Bu üzüntüyü atlatıp son bir konuşma yapacağım. Top onda olsun bu defa.
Böyle işte. Kafam hala dumanlı olsa da buralardayım.
Canın sağ olsun arkadaşım, sağlığın yerinde mi? eşin yanında-mutlu musun? bir dahakine olur. Hani un, şeker helva yapımı gibi. Yada yemek tarifi denemesi gibi, bu olmadı sonraki denemede olur... Tuhaf bir benzetme oldu ama, yemek-ürün sen ve eşin sağ selamet oldukça, bir gün Hayırlısıyla bebiş gelir, gelmez ise de çiftler zaten birbirinin bebişidir bence...Teşekkür ederim moral deposu kadın:)))
İyiyim çok şükür napalımm ben zaten olmadığını biliyordum insan hisseder çünkü o yüzden şaşırmadım:)
kızlar kızkardeşimde 10 gün önce trafik kazası geçirmiş ben üzülmeyeyim diye söylememiş bana sadece düştüğünü söylemişti dün geldiklerinde vücudundaki morlukları görünce söylemek zorunda kaldı bugün buradada doktora götürdim kemiğin içinde ödem oluşmuş neyseki iyiki ama çok korktum dünden beri ne yerdeyim ne gökte bende tüm bu yaşadıklarımdan sonra evde Kuran okutmaya karar verdim hafta sonu evde eşi dostu çağırıp Kuran - ı Kerim okutacam
canımm hoşgeldinnn tekrardan.. zaten gitmemiştin gerçi:))
bu yaşadığımız süreçde insan aynı anda 10 tane şeyi düşünebiliyor.. ben eşimden kendi kafamda hergün boşanıp aynı gün tekrardan vazgeçiyorum:)) bi gün seviyorum diğer gün nefret ediyorum..
çok öptüm hayatımmm sakın bir daha bir yere kaybolma
Evet canımm üzülmemek için belki de artık düşünmemek gerek ve istememek :) Olacagı ve geleceği varsa gelsinler kendiliğinden :))
Yarın hayrımıza olsun yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?