- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.901
Gidemedim. Aitlik duygusunu yaşadığım ilk yer burası. Gitsem kaybolurdum belki de...
Portakalım, dayanamamış tahlili Öne almışsın okuduğum kadarıyla.. Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun. Senin için hep dua ediyorum, inşallah pozitifi görürsün canım ama olmazsa da bir hayır vardır diye düşün tamam mı canım? Öpüyorum seni kocamaaaaaannnn!! Çılgın portakalım
Allah kabul etsin canım beterinden korusun ...kızlar kızkardeşimde 10 gün önce trafik kazası geçirmiş ben üzülmeyeyim diye söylememiş bana sadece düştüğünü söylemişti dün geldiklerinde vücudundaki morlukları görünce söylemek zorunda kaldı bugün buradada doktora götürdim kemiğin içinde ödem oluşmuş neyseki iyiki ama çok korktum dünden beri ne yerdeyim ne gökte bende tüm bu yaşadıklarımdan sonra evde Kuran okutmaya karar verdim hafta sonu evde eşi dostu çağırıp Kuran - ı Kerim okutacam
Bayıldım tarifineeee gelirse süper olur gelmezse tarife devam :)))Canın sağ olsun arkadaşım, sağlığın yerinde mi? eşin yanında-mutlu musun? bir dahakine olur. Hani un, şeker helva yapımı gibi. Yada yemek tarifi denemesi gibi, bu olmadı sonraki denemede olur... Tuhaf bir benzetme oldu ama, yemek-ürün sen ve eşin sağ selamet oldukça, bir gün Hayırlısıyla bebiş gelir, gelmez ise de çiftler zaten birbirinin bebişidir bence...
Çok sevindimYapamadım. Sizi bırakamadım... Dün akşam iki kadeh viskiden sonra uyudum ve uyandığım zaman hayatımda en yoğun sevgiyi aldığım yerin burası olduğunu gördüm. Sokakta göreceğim, çevremde doğup büyüyecek bebeklerden daha fazla acı vermeyecek, hatta sizin adınıza sevinerek teselli bulacağım belki. Bir süre sevimsiz olacağım kesin. Ama gidemiyorum ne yapayım...?
Bence dünyada misafiriz, sağlığımız yerinde olduğu sürece, uğraş, çaba, umut, kabüllenme, bizim için, moral bozmayı kabul etmiyoruz.Kizlar hepinizi çok seviyorum..
Bence bu birlik bana iyi geldi.. benden iyileri bilmek benden kötüleri bilmek yaşadığım ana saygimi ve kabullenmisligimi arttirdi.
Ayrica yemek yemeyi yemek yapmayi cok severim o yuzden tariflere devam diyorummm.. D dnzdry
Firinimiz güneş olduktan sonra bitmez bizde umut:))
Merhaba, hayat insanları değişik şekilde sınıyor, herkesin bir derdi oluyor, senin sınavında çok zormuş ama ayakta olman çok güzel, inş bebişiniz de birgün size eşlik eder.
Offf.. Bi önceki mesajını sana yazdım ama alıntılayamamışım.. Tel den anca bu kadar oluyor. Özürrr...Bazen bazı şeyleri yaşamanın yaşla pek ilgisi olmuyor.. Yani yaşımın küçük olması yaşadıklarımı hafifletmiyor malesef..
Gayet iyiyim çok şükür sonuçta bunun normal yolla denemekten bi farkı yok gibi gliyor cogu zaman bana..
Nasip edecek olan allah olunca ne yaparsak yapalım onu biz sağlayamıyoruz..
Hayırlısını diliyorum hepimiz için..
Canimmmmm gel sanada bir sarilammmKizlar hepinizi çok seviyorum..
Bence bu birlik bana iyi geldi.. benden iyileri bilmek benden kötüleri bilmek yaşadığım ana saygimi ve kabullenmisligimi arttirdi.
Ayrica yemek yemeyi yemek yapmayi cok severim o yuzden tariflere devam diyorummm.. D dnzdry
Firinimiz güneş olduktan sonra bitmez bizde umut:))
Ensucum, geçen cuma günü embriyoyu gördük. Çok şükür bu defa kesem boş değilmiş. Kangru oldum.canım benim keseyi görmeye nezaman gideceksin..
Hos geldin canim sen bizim kulvarda yüzme daha cokkk gencsin olur üzme panik yok bizle hicccc kiyaslama kendini yolun basi sen ortasi ben ona göre olur ümüdunu hicccc kaybetmeValla ben 22 yaşımdayım 1 seneyi geçti olmadı siz basariyosanizzzz helallllllll beee:)))
Hosbulduk allah hepimize versin. Benim tüpler yapisikmis bu ay hsg çektirdim acildi şükür... yumurtalariniz varken devam edin sizde inşallah olur hepimizin iyi akşamlarHos geldin canim sen bizim kulvarda yüzme daha cokkk gencsin olur üzme panik yok bizle hicccc kiyaslama kendini yolun basi sen ortasi ben ona göre olur ümüdunu hicccc kaybetme
Anacim yaa nerden nereye be güzelim Hikayemiz nekadar aci olursa olsun sonu böyle hayirli ve güzel olsun keseyide görcen herseyide saglikla atlatican senin o sabrin varyaaa helal sana canim Alkah saglikli kucaginada almayi basip etsinEnsucum, geçen cuma günü embriyoyu gördük. Çok şükür bu defa kesem boş değilmiş. Kangru oldum.Perşembe günü kalp atışını duymak için gideceğim. Kısmetse..
Maşallah canım benim pıt pıtlarrr duyulsun inşallahhhhEnsucum, geçen cuma günü embriyoyu gördük. Çok şükür bu defa kesem boş değilmiş. Kangru oldum.Perşembe günü kalp atışını duymak için gideceğim. Kısmetse..
Geldiimmm çekelim güzelleşelim :)))Ben halay cekiyorum kim katiliyo banahopaaa delirdim bugün bütün yemekler salcasiz bolup esimin yemegi icin salca yapiyorum bir hafta daha dayanayim diyorum
hersey iyi güzelde acayip gaz var ya deli olcam
simdi tv.de izledim günde 10000 adim yürümemiz lazimis postacilar bile 8000/9000 arasiymis bende cok yürüyorum sanmistim iste oyüzden hoppa halay cekeyim saglikliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?