Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gidemedim. Aitlik duygusunu yaşadığım ilk yer burası. Gitsem kaybolurdum belki de...

öyle kolay kurtulamazsın bizden canımm.. gidemeyeceğini yazı yazarak gitmeye çalışmandan anladım..
çünkü burayı sevmeyen yada aitlik duygusu hissetmeyenler hiçbirşey yazmadan birden yok oluyorlar ortalıkdan.. oda bencillik oluyor biraz..
ama senn kendinden çok bizleri düşünmüş güzel bi açıklama bile yapmaya çalışmıştın..
benimde kafam biraz dumanlı cnmm boşver böylesi daha iyi.. git gellerde iyidirr.. sabit insanları sevmem zaten..

canım benim keseyi görmeye nezaman gideceksin..

Allah kabul etsin canım beterinden korusun ...
Bayıldım tarifineeee gelirse süper olur gelmezse tarife devam :)))

sara_28 canım çok geçmiş olsun ya...inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur. Evet tüm negatif olaylar tabi ki erir gider Kur'an-ı Kerim ile... ne güzellll rabbim kabul etsin tatlım.

Reactions: Eua
Çok sevindim

Kizlar hepinizi çok seviyorum..
Bence bu birlik bana iyi geldi.. benden iyileri bilmek benden kötüleri bilmek yaşadığım ana saygimi ve kabullenmisligimi arttirdi.
Ayrica yemek yemeyi yemek yapmayi cok severim o yuzden tariflere devam diyorummm.. D dnzdry
Firinimiz güneş olduktan sonra bitmez bizde umut:))

sara_28 cım geçmiş olsun yaaa..
bence eksik olan şeyler var...
Dualarin ve düsuncelerin bir olsun evin enerji dolsun... cok operimm

Bence dünyada misafiriz, sağlığımız yerinde olduğu sürece, uğraş, çaba, umut, kabüllenme, bizim için, moral bozmayı kabul etmiyoruz.

Yazdıklarımdan acını hafif gördüğüm anlamı çıkıyorsa özür dilerim, maksadını aşmışım demek ki.. Sadece bize göre zaman Baskısı yok üzerinde umutlu olmak için demek istemiştim.. Yoksa maddi manevi yıpratıcı bir süreç olduğunu biliyorum. Umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım portakalım..

Offf.. Bi önceki mesajını sana yazdım ama alıntılayamamışım.. Tel den anca bu kadar oluyor. Özürrr...

Canimmmmm gel sanada bir sarilammm bizim bebisler bir yerlerde bize nanik yapiyo gelcezde birazdaha gülelim diyolar üzüntümüzü bir oyun saniyo veletler birgün insallah birgün olcak canim o sans bizide bulcak ayyy "Şansin varsa arama gelir cinden yemenden Şansin yoksa aglama ne gelir elden Sibel Can söylemis gibi yanik yanik söylemis kabulet Allaha dua ediyorum önce arkadaslarima ver ben gerikalanina raziyim yarabim burda bizlere senin katinda hayirli varisler cumlemize nasip et Amin Amin Amin o şans gelip seni bulsun canim

Ben halay cekiyorum kim katiliyo banahopaaa delirdim bugün bütün yemekler salcasiz bolup esimin yemegi icin salca yapiyorum bir hafta daha dayanayim diyorum
hersey iyi güzelde acayip gaz var ya deli olcam
simdi tv.de izledim günde 10000 adim yürümemiz lazimis postacilar bile 8000/9000 arasiymis bende cok yürüyorum sanmistim iste oyüzden hoppa halay cekeyim saglikliymis

Hos geldin canim sen bizim kulvarda yüzme daha cokkk gencsin olur üzme panik yok bizle hicccc kiyaslama kendini yolun basi sen ortasi ben ona göre olur ümüdunu hicccc kaybetme
Hosbulduk allah hepimize versin. Benim tüpler yapisikmis bu ay hsg çektirdim acildi şükür... yumurtalariniz varken devam edin sizde inşallah olur hepimizin iyi akşamlar

Ensucum, geçen cuma günü embriyoyu gördük. Çok şükür bu defa kesem boş değilmiş. Kangru oldum. Perşembe günü kalp atışını duymak için gideceğim. Kısmetse..
Anacim yaa nerden nereye be güzelim Hikayemiz nekadar aci olursa olsun sonu böyle hayirli ve güzel olsun keseyide görcen herseyide saglikla atlatican senin o sabrin varyaaa helal sana canim Alkah saglikli kucaginada almayi basip etsin

Ensucum, geçen cuma günü embriyoyu gördük. Çok şükür bu defa kesem boş değilmiş. Kangru oldum. Perşembe günü kalp atışını duymak için gideceğim. Kısmetse..
Maşallah canım benim pıt pıtlarrr duyulsun inşallahhhh

Geldiimmm çekelim güzelleşelim :)))

SARA 28 Canimm
Cok gecmis olsun bence cok güzel bir karar tam gününü dersen sevinirim ben hepimiz adina yasin okuyayim siz orda dualarsiniz haberver mutlaka canim corbada bir dirhem tuzum olsun burdan amin bile desek hem sana hem bize sevabi simdiii gel birde sana sarilamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…