Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hosbulduk allah hepimize versin. Benim tüpler yapisikmis bu ay hsg çektirdim acildi şükür... yumurtalariniz varken devam edin sizde inşallah olur hepimizin iyi akşamlar
Bak ne güzel bir haber bize haber ver ben sana iki ay veriyorum canim oooo 1/2/5 nekadar istiyosan Allah sana okadar versin

Geldim.

portakales Canım sana kocaman sarılıyorum, öpüyorum. Güzel gülüşün eksik olmasın. Dondurulmuşlarınla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Sen gençsin diye kimse hsg istememiş senden, geçen bahsetmiştin. Donmuş tedavinden önce adetinin bitiminde 3-5 gün içinde çektirmende fayda olacağını düşünüyorum. Eğer bir sıvı birikimi varsa embriyoların tutunmasına engel olabiliyormuş.

Geçmiş olsun kardeşine,çok iyi düşünmüşsün iyi gelir ferahlamış olursun hem.

Anacim yaa nerden nereye be güzelim Hikayemiz nekadar aci olursa olsun sonu böyle hayirli ve güzel olsun keseyide görcen herseyide saglikla atlatican senin o sabrin varyaaa helal sana canim Alkah saglikli kucaginada almayi basip etsin
Âmin canım, hepimiz için Allah güzellikler, Miss gibi bebiş kokusu nasip etsin.

Ben de bugün Harmony testi için kan verdim. 2li, 3 lü testleri yaptırmayacağız. Ense kalınlığı normal sınırlarda çıktı çok şükür. Test sonucu da 15 gün sonra gelecek. Büyük ihtimal cinsiyetle beraber öğreneceğiz:)

Son düzenleme:

Gitmedigine mutlu oldum arkadasim, dilerim cok incinmeden sorunlarin cözülür.

Contente

kuzum sen nasilsin? kontrollerin ne asamada bebek izni ciktimi doktor amcadan?

Selam canim, hafta basinda kontrolüm vardi, hamile oldugumda 15. haftadan itibaren kardiyolog takibi olmasi kaydiyla, en sonunda bebek izni cikti. bu ay ovulasyon gecti subat ayindan itibaren calismaya devam 4 subatta yeni bir okula basliyorum. bu kursa is bulma kurumu tarafindan gönderilecegim icin, birakamamda kesintisiz gitmek zorundayim. daha yogun olacak burada hayatim, bu nedenle nisan sonuna kadar dogal deneyelim diyorum. Nisan sonunda kurs bitiyor eger asistan uzatirsa bir 3 ay daha yeniden gidecegim. Nisan sonunda Türkiye tatiline gidecegiz eger benim kurs 3 ay daha uzamazsa, gittigimde iyi bir merkezle konusup bir kontrolden geceyim diyorum. umarim sen ve prensesimiz iyidir öpüyorum sizi.

Sonuçlar güzel gelecek Allahın izniyle ..bakalım prens mi prenses mi geliyorrrr

Yurt dışına mı gidiyor tetkik? Kaça malolacak sana? Acaba Antalya'da Yapılıyor mu, öğrenmeliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…