- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.921
Yaaa bak buda güzel güzeleselim ayy harikasin yaaaMaşallah canım benim pıt pıtlarrr duyulsun inşallahhhh
Geldiimmm çekelim güzelleşelim :)))
Bak ne güzel bir haber bize haber ver ben sana iki ay veriyorum canim oooo 1/2/5 nekadar istiyosan Allah sana okadar versinHosbulduk allah hepimize versin. Benim tüpler yapisikmis bu ay hsg çektirdim acildi şükür... yumurtalariniz varken devam edin sizde inşallah olur hepimizin iyi akşamlar
Tesekkurlerr:) 1 yeter allah sizede nasip etsin tekrarBak ne güzel bir haber bize haber ver ben sana iki ay veriyorum canim oooo 1/2/5 nekadar istiyosan Allah sana okadar versin
Oh maşallah,Perşembe kalp atışını da duyarsın.Ensucum, geçen cuma günü embriyoyu gördük. Çok şükür bu defa kesem boş değilmiş. Kangru oldum.Perşembe günü kalp atışını duymak için gideceğim. Kısmetse..
Geldim.Ben halay cekiyorum kim katiliyo banahopaaa delirdim bugün bütün yemekler salcasiz bolup esimin yemegi icin salca yapiyorum bir hafta daha dayanayim diyorum
hersey iyi güzelde acayip gaz var ya deli olcam
simdi tv.de izledim günde 10000 adim yürümemiz lazimis postacilar bile 8000/9000 arasiymis bende cok yürüyorum sanmistim iste oyüzden hoppa halay cekeyim saglikliymis
Ne güzel yazmışsın arkadaşım,boşlukta Olduğum zamanlar böyle yazıları çok severim,rahatlatıyor beni.Bence dünyada misafiriz, sağlığımız yerinde olduğu sürece, uğraş, çaba, umut, kabüllenme, bizim için, moral bozmayı kabul etmiyoruz.
Geçmiş olsun kardeşine,çok iyi düşünmüşsün iyi gelir ferahlamış olursun hem.kızlar kızkardeşimde 10 gün önce trafik kazası geçirmiş ben üzülmeyeyim diye söylememiş bana sadece düştüğünü söylemişti dün geldiklerinde vücudundaki morlukları görünce söylemek zorunda kaldı bugün buradada doktora götürdim kemiğin içinde ödem oluşmuş neyseki iyiki ama çok korktum dünden beri ne yerdeyim ne gökte bende tüm bu yaşadıklarımdan sonra evde Kuran okutmaya karar verdim hafta sonu evde eşi dostu çağırıp Kuran - ı Kerim okutacam
Ensucum, geçen cuma günü embriyoyu gördük. Çok şükür bu defa kesem boş değilmiş. Kangru oldum.Perşembe günü kalp atışını duymak için gideceğim. Kısmetse..
1 sene nedir ki canım, dur bakalım daha ohoooo yolun başındasın:) Inşallah tez zamanda istediğine kavuşursun.Valla ben 22 yaşımdayım 1 seneyi geçti olmadı siz basariyosanizzzz helallllllll beee:)))
Âmin canım, hepimiz için Allah güzellikler, Miss gibi bebiş kokusu nasip etsin.Anacim yaa nerden nereye be güzelim Hikayemiz nekadar aci olursa olsun sonu böyle hayirli ve güzel olsun keseyide görcen herseyide saglikla atlatican senin o sabrin varyaaa helal sana canim Alkah saglikli kucaginada almayi basip etsin
Geçmiş olsun canım hayırla sağlıkla gelsin Bebeğin bekletmesin,KIZLAR SONUCUM GELDI
**NEGATIF**
Yapamadım. Sizi bırakamadım... Dün akşam iki kadeh viskiden sonra uyudum ve uyandığım zaman hayatımda en yoğun sevgiyi aldığım yerin burası olduğunu gördüm. Sokakta göreceğim, çevremde doğup büyüyecek bebeklerden daha fazla acı vermeyecek, hatta sizin adınıza sevinerek teselli bulacağım belki. Bir süre sevimsiz olacağım kesin. Ama gidemiyorum ne yapayım...?
Test sonucu güzel haberle gelir canım.Ben de bugün Harmony testi için kan verdim. 2li, 3 lü testleri yaptırmayacağız. Ense kalınlığı normal sınırlarda çıktı çok şükür. Test sonucu da 15 sonra gelecek. Büyük ihtimal cinsiyetle beraber öğreneceğiz:)
Sonuçlar güzel gelecek Allahın izniyle ..bakalım prens mi prenses mi geliyorrrrBen de bugün Harmony testi için kan verdim. 2li, 3 lü testleri yaptırmayacağız. Ense kalınlığı normal sınırlarda çıktı çok şükür. Test sonucu da 15 gün sonra gelecek. Büyük ihtimal cinsiyetle beraber öğreneceğiz:)
Yurt dışına mı gidiyor tetkik? Kaça malolacak sana? Acaba Antalya'da Yapılıyor mu, öğrenmeliyim..Ben de bugün Harmony testi için kan verdim. 2li, 3 lü testleri yaptırmayacağız. Ense kalınlığı normal sınırlarda çıktı çok şükür. Test sonucu da 15 gün sonra gelecek. Büyük ihtimal cinsiyetle beraber öğreneceğiz:)
Boşlukları hoşluklarla elbirliği (ileti) ile dolduruyoruz.Ne güzel yazmışsın arkadaşım,boşlukta Olduğum zamanlar böyle yazıları çok severim,rahatlatıyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?