Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yurt dışına mı gidiyor tetkik? Kaça malolacak sana? Acaba Antalya'da Yapılıyor mu, öğrenmeliyim..
Evet canım Amerika ya gidiyormuş. KDV dahil 1590tl verdim.Gelab laboratuarında yaptırdım. Antalya da var mı bilmiyorum ama ordaki Acıbadem ve ya Memorial de falan vardır herhalde. 10. Haftadan itibaren yapılıyormuş.

Evet canım Amerika ya gidiyormuş. KDV dahil 1590tl verdim.Gelab laboratuarında yaptırdım. Antalya da var mı bilmiyorum ama ordaki Acıbadem ve ya Memorial de falan vardır herhalde. 10. Haftadan itibaren yapılıyormuş.

Güzel gelecektir sonuc arkadasim, bizlerde cok sey ögreniyoruz bu topikte, ben 2 li test ve amniyosentez onu biliyordum, bu tseti yeni duydum. bebegini saglikla kucagina almani diliyorum.

Ensucum, geçen cuma günü embriyoyu gördük. Çok şükür bu defa kesem boş değilmiş. Kangru oldum. Perşembe günü kalp atışını duymak için gideceğim. Kısmetse..
canim benim cok sevindim masallah.. kusura bakma demek arada yazini kacirdim..
Allahim hep boyle guzelce devam ettirsin canim..

canim kendine salca neden katmiyorsun..
sey yapsana yazdan konserve domates.. ben her yil 50 tane yaparim tum kis salca yerine onu kullaniyorum..
yurumekmii hic sevmemm.. bolcana avm turu yap cnm. tum bos zamamlarda kocisi avm ye gotur:))) yuruyuse sayarsiniz

Geçmiş olsun tekrar, bencede dua okutmanda fayda var,Allah kabul etsin..

birgün bizde baöyle yazacakmıyız dersin ensu, bebeğimin ensesi şöyle olmuş, yada şu tahlili yaptıracağım...sakın yanlış anlaşılmasın okuyorum,ama bi yandan da soruyorum kendime..birgün bende bunu yaşayabilecekmiyim..

canlar benden güzel haberler varr çok şükür bir emriyom donduruldu istenilen şekilde bölünmüş minişim kardeşide biraz geriden geliyormuş odan büyük bir ihtimale yarın dondurulcak Allahında izniyle inş..güzel dilekleriniz içinde hepinize çook teşekkür ediyorum..çoook yıprandım çok olumsuz tedavilerime iptallerime ramen Allahım çıkış kapısı gösterdi..
portakels.. canım çook üzüldüm ama zamanı gelmemiş demeki inş dondrulumuşlarla gebe kalırsın..asla pes etmek yook canım..son yumurta ve sperm kalana kadar devam inş Allahım çok aratmadan tez zamanda göndersin meleklerimizi..
220 zanork canım pes etmek yook aslaa..benim yaşadığım olumsuzlukları sen biliyorsun ne paralar verdim tedavilerime tüp bebek dahil ama asla vazgeçmedim bu son tedavim demedim..sırf bu tedavim için işe girdim işyerinde nelere katlanıyoum tahmin edemesin ama bebeğime kavuşmam tedavilerimin devamı için .çalışmam şart..gün doğmadan neler doğar son tedavimde çok yıprandık eşimle ikimiz çook kavga ettik hep Allahıma yalvardım Rabim yuvam bozulmasın çıkış yolu göster diye..canım sen Allaha sığın ikinize biraz zaman ver..

Canim su benim diyet olayimda domatez salca yasak bir hafta daha yapip birakicam bu diyet
Vücutta fazla miktarda Histamin cikmasi kontrol altina alinmasa astim, migren, saman nezlesi olma ihtimali var canim migreni asmasi olan mutkaka bu diyeti yapsin cok ise yariyo sade bazen cok zor oluyo birde calisinca yetistiremiyorum
Canim ben cok kurtlu biriyim hic yerimde duramam is yerimdede bir kosturmaca buna ramen azmis tatide türkiyede gez allahim gez de burda nedense is sonrasi herkes evine kapanir kocamla herseferinde hadi spora diyoruz her zamanda bugün degil yarin gidelim diye kendimizi avutuyoruz aslinda ben plates yapardim eskiden yaa bu ne tembelik actirdin beni ensuuuu cabucak cekidüzen vermeliyim kendime

Tedavin hayirli olsun canim minnaklarin sana tutunsun bebis olsun.asla pes etmek yok tabi yola devam su akar yolunu bulur misali akiyoruz bulacaz insallah

Selam,
Hadi sen güldür inşallah...

40'ların Bilge kadını, gitmediğine çok sevindim.. Burası içimizi döktüğümüz, anlattığımız, anladığımız, anlaşıldığımız bir platform.. O Yüzden kararlarını verirken buraya içini dökmende bir terapi biçimi biliyorsun.. Üstelik sadece yazmıyorsun, yazdıklarını paylaşıyorsun da.. Birilerine yardım etmek, birisi için dua etmek, birine iyi gelmek güzel ve iyileştirici aslında.. Ben çok yazamasam da burdayım ve ihtiyacım olduğunda destek olacağınızı biliyorum.. Hoşgeldin tekrar.. Eşinle durumunu en iyi sen bilirsin canım. Herkes bir şansı daha hakeder diye düşünüyorum.. Belki onu değiştirmek yerine kendin değişmelisin ve o da sana uyum Sağlamak için değişir ve gelişir belki.. Benimki belkiden öte gitmez.. Herşeyi üstlendiğin ve çok güçlü göründüğün için böyle davranılır olabilir.. Facebook da bir yazı var 'mükemmel kadın olmayın' paylaşamadım burada.. Oku belki de kendinden bişeyler bulursun.. Kendine ait bir işin olması fikrine Şiddetle Katılıyorum..
Avon gibi evden yapılacak işlerle başlayabilirsin mesela.. Bir fikir benimki, aklına gelmiştir elbet..
Inşallah mutlu olacağın güzel bir kapı açsın sana Allah'ım..

Harikasin canim Allah yardimcin olsun cok sevindim senin adina busefer yavrulsrina kavusursun insallah canim herseyin hayirlisi canim gelip seni bulsun

2220 canim ikinci seyans salep deniyorum sissstiiim sabah ola harman ola icimdeki kötülükler döküle ):

olacak canim olacakk ben inaniyorum buna..
azz kaldi tez zamanda bebislerimize kavusacagiz..:)) neden yanlis anlasilsin cnm biz bizi biliyoruz.. hepimizin amacii bebiss ozlem duymamizz cokk dogal..

Evet canımm üzülmemek için belki de artık düşünmemek gerek ve istememek :) Olacagı ve geleceği varsa gelsinler kendiliğinden :))
Yarın hayrımıza olsun yeter...
Canım sağlık olsun napalım.. Oysaki o kadar emindim ki senin pozitif olacağına. Bi de 6. Hissim kuvvetli derim, laf-ı güzaf..!
Vakti geldiğinde o velet buraya gelecek emin ol.. Allah ne zaman dediyse o zaman.. Biz bilemeyiz ki !!! Geçiyor işte.. Seni seviyorum portakal KARDEŞ .. Keşke o boğazının altında Oluşan düğümü çözmeye yetse cümlelerim.. Ağlamak iyi gelecektir.. Sen daha iyi bilirsin ya..

alpcemre ay kuzum kangurunu sevsinler ben antalyadayim severim onu maşallah size büyüsün büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah

canim benim bende eskiden deli sporlar yapardim.. simdii hergun yarin diyorum.. gerci agir sporlar yumurtayada iyi gelmiyor.. yuruyus tarzi olmali..
migrene salca yaramiyormuymus canim migrene.. birde sogani biliyorum esimdede varya..
baska bildigin cok belirgin birsey varmi cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…