- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.941
Evet canım Amerika ya gidiyormuş. KDV dahil 1590tl verdim.Gelab laboratuarında yaptırdım. Antalya da var mı bilmiyorum ama ordaki Acıbadem ve ya Memorial de falan vardır herhalde. 10. Haftadan itibaren yapılıyormuş.Yurt dışına mı gidiyor tetkik? Kaça malolacak sana? Acaba Antalya'da Yapılıyor mu, öğrenmeliyim..
Buldum varmış aynı laboratuarın şubesi.Yurt dışına mı gidiyor tetkik? Kaça malolacak sana? Acaba Antalya'da Yapılıyor mu, öğrenmeliyim..
Evet canım Amerika ya gidiyormuş. KDV dahil 1590tl verdim.Gelab laboratuarında yaptırdım. Antalya da var mı bilmiyorum ama ordaki Acıbadem ve ya Memorial de falan vardır herhalde. 10. Haftadan itibaren yapılıyormuş.
kendi yasitlarinla yazisirsan memnun olurum cnm.. cunku kendini ifade tarzin bile kirici.. bizzim gibi olmak gercekten zordur cnm bunu umarim yillar icinde tecrube etmezsin..Valla ben 22 yaşımdayım 1 seneyi geçti olmadı siz basariyosanizzzz helallllllll beee:)))
canim benim cok sevindim masallah.. kusura bakma demek arada yazini kacirdim..Ensucum, geçen cuma günü embriyoyu gördük. Çok şükür bu defa kesem boş değilmiş. Kangru oldum.Perşembe günü kalp atışını duymak için gideceğim. Kısmetse..
canim kendine salca neden katmiyorsun..Ben halay cekiyorum kim katiliyo banahopaaa delirdim bugün bütün yemekler salcasiz bolup esimin yemegi icin salca yapiyorum bir hafta daha dayanayim diyorum
hersey iyi güzelde acayip gaz var ya deli olcam
simdi tv.de izledim günde 10000 adim yürümemiz lazimis postacilar bile 8000/9000 arasiymis bende cok yürüyorum sanmistim iste oyüzden hoppa halay cekeyim saglikliymis
Hadi sen güldür inşallah...
kızlar kızkardeşimde 10 gün önce trafik kazası geçirmiş ben üzülmeyeyim diye söylememiş bana sadece düştüğünü söylemişti dün geldiklerinde vücudundaki morlukları görünce söylemek zorunda kaldı bugün buradada doktora götürdim kemiğin içinde ödem oluşmuş neyseki iyiki ama çok korktum dünden beri ne yerdeyim ne gökte bende tüm bu yaşadıklarımdan sonra evde Kuran okutmaya karar verdim hafta sonu evde eşi dostu çağırıp Kuran - ı Kerim okutacam
birgün bizde baöyle yazacakmıyız dersin ensu, bebeğimin ensesi şöyle olmuş, yada şu tahlili yaptıracağım...sakın yanlış anlaşılmasın okuyorum,ama bi yandan da soruyorum kendime..birgün bende bunu yaşayabilecekmiyim..canim kendine salca neden katmiyorsun..
sey yapsana yazdan konserve domates.. ben her yil 50 tane yaparim tum kis salca yerine onu kullaniyorum..
yurumekmii hic sevmemm.. bolcana avm turu yap cnm. tum bos zamamlarda kocisi avm ye gotur:))) yuruyuse sayarsiniz
Canim su benim diyet olayimda domatez salca yasak bir hafta daha yapip birakicam bu diyetcanim kendine salca neden katmiyorsun..
sey yapsana yazdan konserve domates.. ben her yil 50 tane yaparim tum kis salca yerine onu kullaniyorum..
yurumekmii hic sevmemm.. bolcana avm turu yap cnm. tum bos zamamlarda kocisi avm ye gotur:))) yuruyuse sayarsiniz
Ensu arkadasinda dediği gibi konuşma tarziniz Hiç mi hiç hoşuma gitmedi.siz yönü sasirmissiniz sanirimValla ben 22 yaşımdayım 1 seneyi geçti olmadı siz basariyosanizzzz helallllllll beee:)))
Tedavin hayirli olsun canim minnaklarin sana tutunsun bebis olsun.asla pes etmek yok tabi yola devam su akar yolunu bulur misali akiyoruz bulacaz insallahcanlar beolsun.zel haberler varr çok şükür bir emriyom donduruldu istenilen şekilde bölünmüş minişim kardeşide biraz geriden geliyormuş odan büyük bir ihtimale yarın dondurulcak Allahında izniyle inş..güzel dilekleriniz içinde hepinize çook teşekkür ediyorum..çoook yıprandım çok olumsuz tedavilerime iptallerime ramen Allahım çıkış kapısı gösterdi..
portakels.. canım çook üzüldüm ama zamanı gelmemiş demeki inş dondrulumuşlarla gebe kalırsın..asla pes etmek yook canım..son yumurta ve sperm kalana kadar devam inş Allahım çok aratmadan tez zamanda göndersin meleklerimizi..
220 zanork canım pes etmek yook aslaa..benim yaşadığım olumsuzlukları sen biliyorsun ne paralar verdim tedavilerime tüp bebek dahil ama asla vazgeçmedim bu son tedavim demedim..sırf bu tedavim için işe girdim işyerinde nelere katlanıyoum tahmin edemesin ama bebeğime kavuşmam tedavilerimin devamı için .çalışmam şart..gün doğmadan neler doğar son tedavimde çok yıprandık eşimle ikimiz çook kavga ettik hep Allahıma yalvardım Rabim yuvam bozulmasın çıkış yolu göster diye..canım sen Allaha sığın ikinize biraz zaman ver..
Hadi sen güldür inşallah...
Harikasin canim Allah yardimcin olsun cok sevindim senin adina busefer yavrulsrina kavusursun insallah canim herseyin hayirlisi canim gelip seni bulsuncanlar benden güzel haberler varr çok şükür bir emriyom donduruldu istenilen şekilde bölünmüş minişim kardeşide biraz geriden geliyormuş odan büyük bir ihtimale yarın dondurulcak Allahında izniyle inş..güzel dilekleriniz içinde hepinize çook teşekkür ediyorum..çoook yıprandım çok olumsuz tedavilerime iptallerime ramen Allahım çıkış kapısı gösterdi..
portakels.. canım çook üzüldüm ama zamanı gelmemiş demeki inş dondrulumuşlarla gebe kalırsın..asla pes etmek yook canım..son yumurta ve sperm kalana kadar devam inş Allahım çok aratmadan tez zamanda göndersin meleklerimizi..
220 zanork canım pes etmek yook aslaa..benim yaşadığım olumsuzlukları sen biliyorsun ne paralar verdim tedavilerime tüp bebek dahil ama asla vazgeçmedim bu son tedavim demedim..sırf bu tedavim için işe girdim işyerinde nelere katlanıyoum tahmin edemesin ama bebeğime kavuşmam tedavilerimin devamı için .çalışmam şart..gün doğmadan neler doğar son tedavimde çok yıprandık eşimle ikimiz çook kavga ettik hep Allahıma yalvardım Rabim yuvam bozulmasın çıkış yolu göster diye..canım sen Allaha sığın ikinize biraz zaman ver..
olacak canim olacakk ben inaniyorum buna..birgün bizde baöyle yazacakmıyız dersin ensu, bebeğimin ensesi şöyle olmuş, yada şu tahlili yaptıracağım...sakın yanlış anlaşılmasın okuyorum,ama bi yandan da soruyorum kendime..birgün bende bunu yaşayabilecekmiyim..
Canım sağlık olsun napalım.. Oysaki o kadar emindim ki senin pozitif olacağına. Bi de 6. Hissim kuvvetli derim, laf-ı güzaf..!Evet canımm üzülmemek için belki de artık düşünmemek gerek ve istememek :) Olacagı ve geleceği varsa gelsinler kendiliğinden :))
Yarın hayrımıza olsun yeter...
canim benim bende eskiden deli sporlar yapardim.. simdii hergun yarin diyorum.. gerci agir sporlar yumurtayada iyi gelmiyor.. yuruyus tarzi olmali..Canim su benim diyet olayimda domatez salca yasak bir hafta daha yapip birakicam bu diyet
Vücutta fazla miktarda Histamin cikmasi kontrol altina alinmasa astim, migren, saman nezlesi olma ihtimali var canim migreni asmasi olan mutkaka bu diyeti yapsin cok ise yariyo sade bazen cok zor oluyo birde calisinca yetistiremiyorum
Canim ben cok kurtlu biriyim hic yerimde duramam is yerimdede bir kosturmaca buna ramen azmis tatide türkiyede gez allahim gez de burda nedense is sonrasi herkes evine kapanir kocamla herseferinde hadi spora diyoruz her zamanda bugün degil yarin gidelim diye kendimizi avutuyoruz aslinda ben plates yapardim eskiden yaa bu ne tembelik actirdin beni ensuuuu cabucak cekidüzen vermeliyim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?