- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.961
Aynı fikirdeyim esnacan.. Daha yaşadıklarını sindiremedenEvet size dedim.polemik olsun diye yazmıyorum.arkadaşım yazdığınız şey normal değil.evli bir kadın ve zor günler geçiriyor siz onu bu şekilde bence başka bir yanlışa sürüklüyorsunuz.inanın o yazmış olduğunuz teselli cümleleri yazsanız daha etik olur.niyetiniz mutlaka kötü değildir ama bana garip geldi.erkekler hakkında yazdıklarınıza gelince size katılıyorum.kadınların duygusal davrandıklarını söylemişsiniz
Sevgili arkadaşım merhaba.
Yuhh dediğin kişinin ben olduğunu sanarak cevap vermek istedim.
Zanorku uzuun zamandır tanırım, O da beni, yazdığım şey patavatsızlıktan değildi emin ol. Arkadaşımın ne kadar üzüntülü zamanlar geçirdiğini bilerek yazdım. Art niyetsiz olduğumu Zanork'da bilir.
Şimdi ben burda kalkıp, "üzülme hayatım, ilerde paranız olunca tekrar tüp denersin desem olmaz, doğal yoldan bebek yaparsınız desem o da olmaz, boşver çocuk yapıpıta ne yapacaksın desem hiç olmazdı. çaresiz kaderine boyun ey, bu adamdan öte yol yok mu desem daha iyiydi.
Biz kadınlar olaylara çok duygusal baktığımız için kaybediyoruz.
Emin ol bir erkek, evladı tüm kalbiyle istesin, değil boşanmak evliyken bile bir başka kadından çocuk yapmayı kendine hak görecek kadar acımasız olur.
Bana hak verirsin vermezsin o senin bileceğin birşey. Ama biri birşey söylediğinde "yuhh!" demeden önce bir düşün acaba bunu neden yazdı diye.
Sevgiler...
hepimizin zor ve yogun donemleri olabiliyor.. sonu iyi gelecekya sabret cnm.. calisman cok guzel oldu istedigin yerde tedavine basladin iki tane bebisin bile oldu.. bende ilk 6 tedavimde hep calistim cok yogun.. seni cok iyi anliyorum zor oluyor ama bebisini kucagina alinca hepsini unutur evinde bebisini buyutursun...canlar benden güzel haberler varr çok şükür bir emriyom donduruldu istenilen şekilde bölünmüş minişim kardeşide biraz geriden geliyormuş odan büyük bir ihtimale yarın dondurulcak Allahında izniyle inş..güzel dilekleriniz içinde hepinize çook teşekkür ediyorum..çoook yıprandım çok olumsuz tedavilerime iptallerime ramen Allahım çıkış kapısı gösterdi..
portakels.. canım çook üzüldüm ama zamanı gelmemiş demeki inş dondrulumuşlarla gebe kalırsın..asla pes etmek yook canım..son yumurta ve sperm kalana kadar devam inş Allahım çok aratmadan tez zamanda göndersin meleklerimizi..
220 zanork canım pes etmek yook aslaa..benim yaşadığım olumsuzlukları sen biliyorsun ne paralar verdim tedavilerime tüp bebek dahil ama asla vazgeçmedim bu son tedavim demedim..sırf bu tedavim için işe girdim işyerinde nelere katlanıyoum tahmin edemesin ama bebeğime kavuşmam tedavilerimin devamı için .çalışmam şart..gün doğmadan neler doğar son tedavimde çok yıprandık eşimle ikimiz çook kavga ettik hep Allahıma yalvardım Rabim yuvam bozulmasın çıkış yolu göster diye..canım sen Allaha sığın ikinize biraz zaman ver..
Yeteeer Allah sizi birbirinize bağışlasın.. Sevginiz artışın.. Veren de alan da Allah.. Size çok sağlıklı evlatlar nasip etsin..çok güzel bir şey yapmışınız
Sara'm kardeşine de geçmiş olsun canım.. Kuran okutmakla iyi yapıyorsun bence de.. Bunlarla geçmiş olsun Allah beterinden saklasın canım.. Sadaka da ver istersen ihtiyaç sahibine..canım mesajlara şöyle bir baktım gitmediğini görünce çok sevindim inan burada senin bize bizimde sana ihtiyacımız var
eşinle ilgili durumundada ne yaşadığını sen bilirsin ama umarım sorunlarınızı halleder mutlu olursunuz Allah eşine akıl fikir ihsan ederde senin kıymetini bilir
Canım ya, umarım çok acı çektirmeden olgunlaştırsın hayat seni.. Yazık çok üzüldüm sana.. Çok Acıdım böyle sığ düşünüp birde utanmadan, üşenmeden burada paylaşmana.. Allah Islah etsin seni ve senin gibi empati yoksunlarını..Valla ben 22 yaşımdayım 1 seneyi geçti olmadı siz basariyosanizzzz helallllllll beee:)))
Ne tatlı ve iyi Yürekli bir kadınsın sen ya.. Hayranım .. Benim hiç aklıma gelmedi bak.. Ben de yazayım Sara'ya Gününü desin ben de okuyam..SARA 28 Canimm
Cok gecmis olsun bence cok güzel bir karar tam gününü dersen sevinirim ben hepimiz adina yasin okuyayim siz orda dualarsiniz haberver mutlaka canim corbada bir dirhem tuzum olsun burdan amin bile desek hem sana hem bize sevabi simdiii gel birde sana sarilamm
Yaşarsın inşallah ve sağlıklı olur bütün testlerin inşallahbirgün bizde baöyle yazacakmıyız dersin ensu, bebeğimin ensesi şöyle olmuş, yada şu tahlili yaptıracağım...sakın yanlış anlaşılmasın okuyorum,ama bi yandan da soruyorum kendime..birgün bende bunu yaşayabilecekmiyim..
Canim bak esimede gosterdim simdi bana inanmiyodu da tv.de 7 yasinda bir cocuk migreni var diye histamin diyeti verildi bu diyeti yazayim sana bunu 5/6 hafta yaptir kicona sikayetler tamamen kayboluyocanim benim bende eskiden deli sporlar yapardim.. simdii hergun yarin diyorum.. gerci agir sporlar yumurtayada iyi gelmiyor.. yuruyus tarzi olmali..
migrene salca yaramiyormuymus canim migrene.. birde sogani biliyorum esimdede varya..
baska bildigin cok belirgin birsey varmi cnm.
ayyy maşallah hadi bakalım size güzel sağlıklı evlatlar olsunlar vakti geldiğinde.. Çok sevindimmcanlar benden güzel haberler varr çok şükür bir emriyom donduruldu istenilen şekilde bölünmüş minişim kardeşide biraz geriden geliyormuş odan büyük bir ihtimale yarın dondurulcak Allahında izniyle inş..güzel dilekleriniz içinde hepinize çook teşekkür ediyorum..çoook yıprandım çok olumsuz tedavilerime iptallerime ramen Allahım çıkış kapısı gösterdi..
portakels.. canım çook üzüldüm ama zamanı gelmemiş demeki inş dondrulumuşlarla gebe kalırsın..asla pes etmek yook canım..son yumurta ve sperm kalana kadar devam inş Allahım çok aratmadan tez zamanda göndersin meleklerimizi..
220 zanork canım pes etmek yook aslaa..benim yaşadığım olumsuzlukları sen biliyorsun ne paralar verdim tedavilerime tüp bebek dahil ama asla vazgeçmedim bu son tedavim demedim..sırf bu tedavim için işe girdim işyerinde nelere katlanıyoum tahmin edemesin ama bebeğime kavuşmam tedavilerimin devamı için .çalışmam şart..gün doğmadan neler doğar son tedavimde çok yıprandık eşimle ikimiz çook kavga ettik hep Allahıma yalvardım Rabim yuvam bozulmasın çıkış yolu göster diye..canım sen Allaha sığın ikinize biraz zaman ver..
Ben alaycı ve kötü niyetle bişey yazmadım burda bi bayanlarda benim neden olmadığını konuştuk hatta iki bayanla. Siz olgunlasmissiniz ama kötü niyetlisiniz asıl ben size üzüldüm inşallah zamanla iyi niyetle bişeylere yaklasmayi ogrenirsinizCanım ya, umarım çok acı çektirmeden olgunlaştırsın hayat seni.. Yazık çok üzüldüm sana.. Çok Acıdım böyle sığ düşünüp birde utanmadan, üşenmeden burada paylaşmana.. Allah Islah etsin seni ve senin gibi empati yoksunlarını..
Yaşarsın inşallah ve sağlıklı olur bütün testlerin inşallah
İyi niyetliymişsin madem, üslubunu gözden geçirsen iyi olur.. Sondaki alaycı gülüşle birlikte senin Dediğin gibi anlaşılmıyor..Ben alaycı ve kötü niyetle bişey yazmadım burda bi bayanlarda benim neden olmadığını konuştuk hatta iki bayanla. Siz olgunlasmissiniz ama kötü niyetlisiniz asıl ben size üzüldüm inşallah zamanla iyi niyetle bişeylere yaklasmayi ogrenirsiniz
Tabii ki yaşayacaksınız kızlar. Dileklerim, dualarım hep bu yönde. Ama ben de bundan sonra paylaşımlarım da dikkat ederim. Üzüyorsam sizleri kusura bakmayın.birgün bizde baöyle yazacakmıyız dersin ensu, bebeğimin ensesi şöyle olmuş, yada şu tahlili yaptıracağım...sakın yanlış anlaşılmasın okuyorum,ama bi yandan da soruyorum kendime..birgün bende bunu yaşayabilecekmiyim..
Canim bak esimede gosterdim simdi bana inanmiyodu da tv.de 7 yasinda bir cocuk migreni var diye histamin diyeti verildi bu diyeti yazayim sana bunu 5/6 hafta yaptir kicona sikayetler tamamen kayboluyo
Yememesi gerekenler
Salam ,sucuk ,kurutulmus et
Icinde boya ve ek made olan hicbirsey hazir corbalar yemek tatlanditicilari, fasulye,bakla
mercimek taze bezelye (bezelye dondurulmus yiyebilir) misir
patlican, domatez, her türlü tursu ve konserveler ,salca ,ceviz ,yerfistigi,
Soya iceren hicbir sey avokado, mandarin portaklal ,sirke ve sirkeli hic birsey salata icin limon kulanabilirsin , mayali ekmekde yemicek ben kolayini buldum burda bu diyeti saglik acisindan iyi oldugu icin bircok firin mayasiz ekmek üretiyo mayali hicbirsey canim maya bu gibi allerjik hastaliklari tetikliyomus inaki mayadiz ekmek daha nezetli kocam bile hak verdi anla yani
peynir, zeytin yogurdu kendin mayala taze süt olsun taze süt icebilir zeytinde asiri histamin varmis canim
mango ,ananas, muz, armut ,mantar, yumurtanin sadece sarisi , makarna esmer bugdaydan ,bulguruda esmer bulgur canim birde yemekleti yapinca sorsogumaz buzdolaba koy acikta kalmasin malesef liste korkunc ama inaki alisiyosun
YEMESI GEREKENLER
tazesüt, bademsütü, süzme yogurt , dilpeyniri yumurta sarisi yazdiklarimin haricinde bütün sebzeler bende cok biktim heleki zeytinsizlik ama ise yariyo canim
Bol sans canim
Birtanem bizler hep tatliyiz canim bir aile olduk burda burda kimseden cekinmiyorum yaa benim bir parcam burasi sen oku ben okuyam ne zarari olurki yararindan baska yaz mutlaka haberversin biz topigi ayaga kaldiririz nasil olsaNe tatlı ve iyi Yürekli bir kadınsın sen ya.. Hayranım .. Benim hiç aklıma gelmedi bak.. Ben de yazayım Sara'ya Gününü desin ben de okuyam..
Tabii ki yaşayacaksınız kızlar. Dileklerim, dualarım hep bu yönde. Ama ben de bundan sonra paylaşımlarım da dikkat ederim. Üzüyorsam sizleri kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?