Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İyi niyetliymişsin madem, üslubunu gözden geçirsen iyi olur.. Sondaki alaycı gülüşle birlikte senin Dediğin gibi anlaşılmıyor..
Bakın hanfendi evet ben 22 yaşındayım ve 1 seneden fazla olmuyo.. benim çocuk sahibi olmam sizden kolay olduğuna rağmen olmadı henüz bunun üstüne bu topige girdim benden daha bilgilisinizdir diye ve hamile kalan bayanları görünce o coşkuyla helal beee dedim.. ve sizden önce bi kaç bayan ( yanlış anlamadan art diyetle yaklaşmadan ) zamanla olacağını üzülmememi söyledi ve bende teşekkür edip iyi akşamlar dedim. Ama siz bi anda kötü niyetinizle ortadan firlayip yok aciyorum sana yok sığ görüşlü utanmadan yazmış buralara fln saçma sapan konuşuyorsunuz. Bence üzülmesi gereken benim çünkü sizden çok daha hosgoruluyum iyi aksamlarrrrrr

listenin bir kismi eve sokmadiklarimiz kolay olurda bir kismi zor.. portakal mandalina ceviz su anda yedi ve koltukta sizdi bile:)) zeytinsiz kahvaltiya bilee oturmuyor..
ama cok sagol cnm bu listeyi paylastigin icin bunlara ben kendimce dikkat edecegim..
yani en azindan o yemesin diye ugeasirim cunku cok siddetli agrilari oluyor..

geçmiş olsun, migrende çok zor oluyor..diyet bayağı sıkı yanlız..

yeni bir ortama girerken dusturlu girmek diye birsey vardir cnm.. buradaki arkadaslarin bamtelini veya sikintilarini tabi bu yasta dusunemezsin ama paldir guldur yasini vs soyleyip sanki bizim hamile kalmamiz mucizeymiz gibi kendince kiyaslama yapip, kendini hamilelige daha yakin, bizleri cokk uzak gorur tarzda birde gulmen hic hos degil... konu su kendini ifade tarzinn hosss degill..

canim cok gecmis olsunn..
kurtaj sonuclarin genetige gonderildimi sonuc ne cikiyor..

5-6 hafta bu yiyecekleri yemicekmisin ..canım çok ağır bi diyet,bi ara banada 5 gün meyve,kırmızı et ,makarna, pilav vb. yasaklanmıştı..yani ben çok zorlanmıştım seni
Alistim ekmekde bulunca sorun yokda misafirlikler bozuyo isi ondada idare ediyorum mesela kocam pazar günü kahvalti hazirliyor mutfakta ben telefonda Annemle konusuyorum biliyo yapar sandim melemen yapiyo domates koymadim dedi yumurtanin beyazinida ayirdimdedi bir baktim eee salca var bunda dedim salcadami yemiyon bir üzüldüki gel canim senin icin bugün diyeti bozarim dedim yani bu gibi kacamaklar olabiliyo bir hafta daha yapcam sonrasina bakarim canim benim derdim şu Almanyada maden suyuna alistim hic normal su icmedim bir süre sonrada midemi bulandiriyodu normal su bu bioenerji uzmani vücüdda su yok siz ne iciyosunuz dedi cok asidik olmus vücüdüm yani o yüzden bu diyet birde suan sade su iciyorum 2lt kesin benim icin en zoru bu

Bence siz kendinizle barışık degilsiniz olacağına tam inanmadiginiz için her şeyden nem kapiyosunuz yanlış anliyosunuz. lafın sonuna gülücük değil nokta koysam bundan bile alınganlik yapcak durumdasiniz. Ben kimseye senin olmaz benim olurda demedim. bütün dünya zaten 22 le 40 yaşındaki kadın arasındaki doğurganlık farkini biliyordur. Ben kimseyle aynı konuşmak zorunda değilim hakaret küfür etmiyorum site kurallarinda destur olmadan topige girilmez diye bi kural yok. Görgü kuralları diceksiniz ama bence demeyin sizin gibi Hoşgörüsüz saldırmaya yer arayan kadınlar demesin hiç. Neyse iyi akşamlar sizin gbi art niyetli kötü teyzelerle kavga etmicem dogurcaklarinizada yazık ayağa kalksa niye kalktın diye bagrirsiniz sadece içinizden bahsediyorum başkası üstüne almasını.

Burdada televizyonlar bas bas bağrıyor, bol bol su için..ben pek içemiyorum..hücrelerimizin %60 sudan oluşuyormuş, aslında gerçekten su içince insanın cildi bile değişiyor... güzelleşiyor,gençleşiyor..geçengün bir kanalda Jenefir Lopez çıktı , bayağı zayıflamış,güzelleşmiş 45 yaşındaymış, sürekli su içiyorum dedi( ama onlarda katakullle vardır :)))

:)))) agzina saglikk canim benim
Buradaki Arkadaşlarım ve ben dalga geçilmeyi değil SAYGI duyulmaya hak ediyoruz.. O Yüzden dayanamadım canım..
Üstelik hala kusura bakmayın kendimi yanlış ifade etmişim diyeceğine.. Neyse ya .. Çok sinirleniyorum ben böyle şeylere.. Hayatta bir aptallığa bir de saygısızlığa dayanamıyorum..

Hanfendi algilamaniz bozuk heralde ben sizle dalga gecmedim benim olmadı siz bu yaşta basardiginiz için helal be dedim. Sanki kadına bak menopoza gircek hala çocuk peşinde diye dalga geçtim sizle. Ama gerçekten bu alınganlik saldırganlık normal değil menopoza giriyo olabilirsiniz.

Sak sakci:))) yazık size ya allah inşallah size evlat vermez dogurcaklariniza yazık teyzeler çok kötü niyetli insansiniz

Daha fazla uzatmanin anlami yok arkadasim, teyzen olacak kadar yaslida hissetmiyoruz kendimizi, teyze diyecek yasta olsanda evli barkli kadinsin konumun uygun degil, teyze derken bile ince bir alay var ifadende, dilerim sende bizde anne olup bu duyguyu tadariz.

Sak sakci:))) yazık size ya allah inşallah size evlat vermez dogurcaklariniza yazık teyzeler çok kötü niyetli insansiniz

canım, burda bulunan arkadaşlarımızın ortak dilekleri sadece bebek sahibi olmak..senin gibi ..lütfen bu tür şeyler yazmayalım,birbirimizi kırmayalım..olduki yanlış anlaşıldın, özür dilerim yada kusura bakmayın yanlış anlaşıldım desen boyun ne uzar nede kısalır bizler senin ablan teyzen belki annen yaşındayız..hiç tanımadığın birilerini kırmak hiç bir şey kazandırmaz..yapma böyle..

Reactions: Eua
Bak canim bak güzelim uslubun nekadar agir olsada sana icten tatli tatli yazdim dedimki buralara gelebilecek kadar aci cekti kiz teseli edeyim dedim yani derdin olmasa burayagelmezdin diye düsündüm Insallah yanilmamusimdir cok toysun canim burdaki Ablalarinin herbirinin bir hikayesi var saygi duymani canı gönülden diliyorum Vede Abla tavsiyesi nerde yanlis yaptimda bu ablalar kizdi kötü niyetimiz asla olmaz burasi herkese acik sadece birazdaha dikkat sen bu ablalarin gönlünü bir kelimede alabilirsin canim

Canimmm benimm amin amin aminn..
Rabbim hepimize nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…