Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sak sakci:))) yazık size ya allah inşallah size evlat vermez dogurcaklariniza yazık teyzeler çok kötü niyetli insansiniz
Bak canım, en başta kötü niyetle yazmadım dedin ama sonra nasıl çirkinleştin. Ama ben de senin yaşına veriyorum bu ettiğin kötü cümleleri. İnşallah sen bizlerin yaşına gelince bu topikte yaşanılan şeyleri anlayacak kıvama gelir de pişman olursun ve inşallah kolay yoldan çocuğuna kavuşursun. Hatta senin bize " teyze " Dediğin yaşlarda anneanne-babaanne olursun.

Reactions: Eua
Ama hanfendi bende kötü niyetle bişey yazmadım buraya hakaret dalga gecmedim sizi Kırcak üzecek bişey demedim yemin ediyorum kötü niyetlede yazmadim. Ama karşılığında utanmaz sığ görüşlü saygısız aciyorum sana yok destursuz girme diye karslik verildi sizce benimmi yanlış davrandim diye Özür dilemem gerekiyor yoksa kötü niyetle beni herşeyle suçlayan kadinlarinmi yanlış anladık demesi gerekiyor ki ben kötü niyetli olmadığımı dalga gecmedigimi soyledim

Evet cnm bende doktorla konusacagim bunu.
Kocamann sariliyorum bende sana ve bebisine :)))

Canimmm cok sevindim dilerim sana da sıkı sıkı tutunur sonunda:)) ben iyiyim sukur darisi donmuslarima:)

umarım sende bizim yaşadıklarımızı yaşamadan ,en kısa sürede bebek sahibi olursun..yolun açık olsun..

Reactions: Eua
Sak sakci:))) yazık size ya allah inşallah size evlat vermez dogurcaklariniza yazık teyzeler çok kötü niyetli insansiniz
iste seviyenin bu oldugu ilk yazismandan anlasiliyordu cnm o yuzden tepki aldin.. yoksa burada her yasta yazan arkadas var..
neyse sana senin gibi beddua edecek degilim tabiki.
destursuz girmekten kastim suydu yeni bir ortama yazi yazarken bazi seyleri okuyup tartarak sonrasindada arkadasca mutevazi olarak yazmakti.. neyse zaten bunu anlayacak durumda olmadigin her uslubundan anlasiliyor.. Allahim bize hayirlu evlatlar verecek cnm sen hic canini sikma bizim icin.. umarim sana verdigi evladin kisiligide aynen sana benzer..

Tamam hanfendi yazdığıma pişman oldum gerçekten ben siz motive olun basariyosunuz diye helal be dedim ama siz bunu bütün kötü şeylere yorumladiniz bana öyle davrandiniz sığ görüşlü saygısız utanmaz acinacak durumdasin dediniz hatta biri ya aptallik ya saygısız olduğumu idda etmiş bi yazisinda . Bundan sonra tövbe yazmam sizler çok art niyetlisinix herseyden alay ediliyo dalga geciliyor sanıyorsunuz iyi aksamlar

Canim cok tesekkur ederim tabii kalbinin guzelligine...
Kimse inanmiyor zaten ama relg oldum simdi:))
Cok sukur iyiyimm ve iyi ki varsiniz diyorum hepinizi xok seviyorum

evet cnm sen yazmadan bir sayfa oncede ben uyarmustim.. neyse bosverelim ne hali varsa gorsun..

Peki canım, iy akşamlar

Size önerim bizim topigi takip etmeniz, takip ettiginizde arkadaslarin hepsinin ne kadar yardim sever, iyi niyetli ve akli basinda kadinlar oldugunu görüp, kötü niyetliler yargisinin sizde degistigini göreceksiniz.

sizin gibisinede 1 duzine verir
ensucugum meyve dibine dusermis bilirsin

iyilige iyilikle değil kotulukle yaklasirsaniz karşılığında kötülük görmeye başlarsınız.. ben iyi bişey yazdığımda kotulukle cvp verdiginizde bende anlamistim art niyetli olduğunuzu. Burdaki diğer bayanlardan Özür diliyorum ama sizden asla teyzecim çünkü o olgunluk ta göremedim hiç iyi gecelerrrr

Benim uyarılcak bir durumum yok art niyeti yaklaşan sizsiniz hanfendi asıl siz ne haliniz varsa gorun
Güzelim daha fazla uzatma git.. Bak yolun açık olsun dendi sana .. Yolun açık olsun.. Böyle çirkinleşeceğini ve üzeceğini bilsem yazmazdım.. Artık git, kendi doğurgan yaşıtlarınla yazış.. Tamam sen kazandın ben yanlış anladım seni, yeter yazma artık.. Yazdıkça Kötüye gidiyor durum.. Iyi geceler

Suan şoka girdim yazilanları görünce...
Hele o beddualar ne çirkin..
Rabbim kalplere sevgi, hoşgörü, merhamet ve vicdan versin..
Cahilliğine veriyorum.. dilerim birgün anlar..
Siz üzmeyin tatlı canınızı kızlar..
29 yaşındayim ama kendimi hic bi zaman benden büyük olandan şanslı görmedim..
Ama sahip olduklarim acısiyla tatlisiyla göstermeden yaşamayi tercih ederim. Çok üzülmem ki başkasinun benden buyük bi derdi vardir bel ki diye..
Hepinizi çokkk seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…