- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.001
Bak canım, en başta kötü niyetle yazmadım dedin ama sonra nasıl çirkinleştin. Ama ben de senin yaşına veriyorum bu ettiğin kötü cümleleri. İnşallah sen bizlerin yaşına gelince bu topikte yaşanılan şeyleri anlayacak kıvama gelir de pişman olursun ve inşallah kolay yoldan çocuğuna kavuşursun. Hatta senin bize " teyze " Dediğin yaşlarda anneanne-babaanne olursun.Sak sakci:))) yazık size ya allah inşallah size evlat vermez dogurcaklariniza yazık teyzeler çok kötü niyetli insansiniz
Ama hanfendi bende kötü niyetle bişey yazmadım buraya hakaret dalga gecmedim sizi Kırcak üzecek bişey demedim yemin ediyorum kötü niyetlede yazmadim. Ama karşılığında utanmaz sığ görüşlü saygısız aciyorum sana yok destursuz girme diye karslik verildi sizce benimmi yanlış davrandim diye Özür dilemem gerekiyor yoksa kötü niyetle beni herşeyle suçlayan kadinlarinmi yanlış anladık demesi gerekiyor ki ben kötü niyetli olmadığımı dalga gecmedigimi soyledimcanım, burda bulunan arkadaşlarımızın ortak dilekleri sadece bebek sahibi olmak..senin gibi ..lütfen bu tür şeyler yazmayalım,birbirimizi kırmayalım..olduki yanlış anlaşıldın, özür dilerim yada kusura bakmayın yanlış anlaşıldım desen boyun ne uzar nede kısalır bizler senin ablan teyzen belki annen yaşındayız..hiç tanımadığın birilerini kırmak hiç bir şey kazandırmaz..yapma böyle..
portakales Canım sana kocaman sarılıyorum, öpüyorum. Güzel gülüşün eksik olmasın. Dondurulmuşlarınla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
Sen gençsin diye kimse hsg istememiş senden, geçen bahsetmiştin. Donmuş tedavinden önce adetinin bitiminde 3-5 gün içinde çektirmende fayda olacağını düşünüyorum. Eğer bir sıvı birikimi varsa embriyoların tutunmasına engel olabiliyormuş.
canlar benden güzel haberler varr çok şükür bir emriyom donduruldu istenilen şekilde bölünmüş minişim kardeşide biraz geriden geliyormuş odan büyük bir ihtimale yarın dondurulcak Allahında izniyle inş..güzel dilekleriniz içinde hepinize çook teşekkür ediyorum..çoook yıprandım çok olumsuz tedavilerime iptallerime ramen Allahım çıkış kapısı gösterdi..
portakels.. canım çook üzüldüm ama zamanı gelmemiş demeki inş dondrulumuşlarla gebe kalırsın..asla pes etmek yook canım..son yumurta ve sperm kalana kadar devam inş Allahım çok aratmadan tez zamanda göndersin meleklerimizi..
220 zanork canım pes etmek yook aslaa..benim yaşadığım olumsuzlukları sen biliyorsun ne paralar verdim tedavilerime tüp bebek dahil ama asla vazgeçmedim bu son tedavim demedim..sırf bu tedavim için işe girdim işyerinde nelere katlanıyoum tahmin edemesin ama bebeğime kavuşmam tedavilerimin devamı için .çalışmam şart..gün doğmadan neler doğar son tedavimde çok yıprandık eşimle ikimiz çook kavga ettik hep Allahıma yalvardım Rabim yuvam bozulmasın çıkış yolu göster diye..canım sen Allaha sığın ikinize biraz zaman ver..
Ama hanfendi bende kötü niyetle bişey yazmadım buraya hakaret dalga gecmedim sizi Kırcak üzecek bişey demedim yemin ediyorum kötü niyetlede yazmadim. Ama karşılığında utanmaz sığ görüşlü saygısız aciyorum sana yok destursuz girme diye karslik verildi sizce benimmi yanlış davrandim diye Özür dilemem gerekiyor yoksa kötü niyetle beni herşeyle suçlayan kadinlarinmi yanlış anladık demesi gerekiyor ki ben kötü niyetli olmadığımı dalga gecmedigimi soyledim
iste seviyenin bu oldugu ilk yazismandan anlasiliyordu cnm o yuzden tepki aldin.. yoksa burada her yasta yazan arkadas var..Sak sakci:))) yazık size ya allah inşallah size evlat vermez dogurcaklariniza yazık teyzeler çok kötü niyetli insansiniz
Daha fazla uzatmanin anlami yok arkadasim, teyzen olacak kadar yaslida hissetmiyoruz kendimizi, teyze diyecek yasta olsanda evli barkli kadinsin konumun uygun degil, teyze derken bile ince bir alay var ifadende, dilerim sende bizde anne olup bu duyguyu tadariz.
Tamam hanfendi yazdığıma pişman oldum gerçekten ben siz motive olun basariyosunuz diye helal be dedim ama siz bunu bütün kötü şeylere yorumladiniz bana öyle davrandiniz sığ görüşlü saygısız utanmaz acinacak durumdasin dediniz hatta biri ya aptallik ya saygısız olduğumu idda etmiş bi yazisinda . Bundan sonra tövbe yazmam sizler çok art niyetlisinix herseyden alay ediliyo dalga geciliyor sanıyorsunuz iyi aksamlarBak canım, en başta kötü niyetle yazmadım dedin ama sonra nasıl çirkinleştin. Ama ben de senin yaşına veriyorum bu ettiğin kötü cümleleri. İnşallah sen bizlerin yaşına gelince bu topikte yaşanılan şeyleri anlayacak kıvama gelir de pişman olursun ve inşallah kolay yoldan çocuğuna kavuşursun. Hatta senin bize " teyze " Dediğin yaşlarda anneanne-babaanne olursun.
Canım sağlık olsun napalım.. Oysaki o kadar emindim ki senin pozitif olacağına. Bi de 6. Hissim kuvvetli derim, laf-ı güzaf..!
Vakti geldiğinde o velet buraya gelecek emin ol.. Allah ne zaman dediyse o zaman.. Biz bilemeyiz ki !!! Geçiyor işte.. Seni seviyorum portakal KARDEŞ .. Keşke o boğazının altında Oluşan düğümü çözmeye yetse cümlelerim.. Ağlamak iyi gelecektir.. Sen daha iyi bilirsin ya..
evet cnm sen yazmadan bir sayfa oncede ben uyarmustim.. neyse bosverelim ne hali varsa gorsun..Buradaki Arkadaşlarım ve ben dalga geçilmeyi değil SAYGI duyulmaya hak ediyoruz.. O Yüzden dayanamadım canım..
Üstelik hala kusura bakmayın kendimi yanlış ifade etmişim diyeceğine.. Neyse ya .. Çok sinirleniyorum ben böyle şeylere.. Hayatta bir aptallığa bir de saygısızlığa dayanamıyorum..
Peki canım, iy akşamlarTamam hanfendi yazdığıma pişman oldum gerçekten ben siz motive olun basariyosunuz diye helal be dedim ama siz bunu bütün kötü şeylere yorumladiniz bana öyle davrandiniz sığ görüşlü saygısız utanmaz acinacak durumdasin dediniz hatta biri ya aptallik ya saygısız olduğumu idda etmiş bi yazisinda . Bundan sonra tövbe yazmam sizler çok art niyetlisinix herseyden alay ediliyo dalga geciliyor sanıyorsunuz iyi aksamlar
Amin sizde iyi gecelerumarım sende bizim yaşadıklarımızı yaşamadan ,en kısa sürede bebek sahibi olursun..yolun açık olsun..
Benim uyarılcak bir durumum yok art niyeti yaklaşan sizsiniz hanfendi asıl siz ne haliniz varsa gorunevet cnm sen yazmadan bir sayfa oncede ben uyarmustim.. neyse bosverelim ne hali varsa gorsun..
Tamam hanfendi yazdığıma pişman oldum gerçekten ben siz motive olun basariyosunuz diye helal be dedim ama siz bunu bütün kötü şeylere yorumladiniz bana öyle davrandiniz sığ görüşlü saygısız utanmaz acinacak durumdasin dediniz hatta biri ya aptallik ya saygısız olduğumu idda etmiş bi yazisinda . Bundan sonra tövbe yazmam sizler çok art niyetlisinix herseyden alay ediliyo dalga geciliyor sanıyorsunuz iyi aksamlar
Hoşgeldin.. Ben bu konuyu bilmiyorum ama inşallah bir sonraki gebeliğin sağlıkla devam edip sağlıklı evlat getirir sana..Ilkinde yapmadilar ama diğer ikisi kromozom yapisi normal sonuncu 20gun sonra cikacak canim
okk cicisss sanaa bu sayfadann bayyyy bayyyyBenim uyarılcak bir durumum yok art niyeti yaklaşan sizsiniz hanfendi asıl siz ne haliniz varsa gorun
sizin gibisinede 1 duzine verirSak sakci:))) yazık size ya allah inşallah size evlat vermez dogurcaklariniza yazık teyzeler çok kötü niyetli insansiniz
ensucugum meyve dibine dusermis bilirsiniste seviyenin bu oldugu ilk yazismandan anlasiliyordu cnm o yuzden tepki aldin.. yoksa burada her yasta yazan arkadas var..
neyse sana senin gibi beddua edecek degilim tabiki.
destursuz girmekten kastim suydu yeni bir ortama yazi yazarken bazi seyleri okuyup tartarak sonrasindada arkadasca mutevazi olarak yazmakti.. neyse zaten bunu anlayacak durumda olmadigin her uslubundan anlasiliyor.. Allahim bize hayirlu evlatlar verecek cnm sen hic canini sikma bizim icin.. umarim sana verdigi evladin kisiligide aynen sana benzer..
iyilige iyilikle değil kotulukle yaklasirsaniz karşılığında kötülük görmeye başlarsınız.. ben iyi bişey yazdığımda kotulukle cvp verdiginizde bende anlamistim art niyetli olduğunuzu. Burdaki diğer bayanlardan Özür diliyorum ama sizden asla teyzecim çünkü o olgunluk ta göremedim hiç iyi gecelerrrriste seviyenin bu oldugu ilk yazismandan anlasiliyordu cnm o yuzden tepki aldin.. yoksa burada her yasta yazan arkadas var..
neyse sana senin gibi beddua edecek degilim tabiki.
destursuz girmekten kastim suydu yeni bir ortama yazi yazarken bazi seyleri okuyup tartarak sonrasindada arkadasca mutevazi olarak yazmakti.. neyse zaten bunu anlayacak durumda olmadigin her uslubundan anlasiliyor.. Allahim bize hayirlu evlatlar verecek cnm sen hic canini sikma bizim icin.. umarim sana verdigi evladin kisiligide aynen sana benzer..
Güzelim daha fazla uzatma git.. Bak yolun açık olsun dendi sana .. Yolun açık olsun.. Böyle çirkinleşeceğini ve üzeceğini bilsem yazmazdım.. Artık git, kendi doğurgan yaşıtlarınla yazış.. Tamam sen kazandın ben yanlış anladım seni, yeter yazma artık.. Yazdıkça Kötüye gidiyor durum.. Iyi gecelerBenim uyarılcak bir durumum yok art niyeti yaklaşan sizsiniz hanfendi asıl siz ne haliniz varsa gorun
:))) evet canim benimmsizin gibisinede 1 duzine verir
ensucugum meyve dibine dusermis bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?