Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hic yakismadi hic daha gencsin nelerle karsiladirsin beli olmaz kimsenin ahini alma kimseyede bedua etme bu tavrini degis bence bak bukadar incitin kimse sana kötü bir dilekte bulunmadi neyse bosuna yaziyorum git yolun acik olsun biz yandik sen yanma

Bak güzelim ilk yazan bendim sana.. ensu ya bulaşma..

canim benim sen topiginn yasam enerjisisin.. :))

Canim cok genc ve hayatin basindasin o yuzden bizleri anlaman biraz zor .burada ki bayanlar hayatin zorluklarini gormus belki cocuk sahibi olabilmek icin acilar çekmiş ler
Bu onlarin ve benim ve hatta senin imtihanin umarim bizim kadar beklemezsin. Ama bu yuce allahimizin bir imtihanı
Allah hayirli evlat nasip etsin hepimize
Senden ricam teyzen yasinda olabiliriz ama bizde gec kalmis sayilmayiz sen bizi en güzel cümlelerle motive et ve guzel dua et ki melekler duana amin desin sanada versin Allah

Kizzzz benim canim portakkalim bu temiz kalbine Allahim saglikli sihatli hayirli evlatlar versin gel ablan bir öpsün seni

Size namazları da dua edicem çünkü siz çok güzel yaklaştıniz allah size saglikli hayirli evlatlar verir

Canım portakal kardeşim Yürek yaşla gelişmiyor .. Ben senin Yüreğini seviyorum :)

Sizin dibine düşecek bii çocuğunuz bile olamicak ne yazikki ( çünkü menopoza girmeye ramak kalmış çocuk için debeleniyorsunuzzz( neyseki tüplerim açıldı sizin yerinizede dogururum mucukk
Ay cahil şey. Senin gibisi dogursa Ne kazanirki şu dünyada hem kendi adına hem dogurdugu zavallı adına. Senin gibileri her akşam izliyoruz kanal kanal.güldürdü n beni.

Sizin dibine düşecek bii çocuğunuz bile olamicak ne yazikki ( çünkü menopoza girmeye ramak kalmış çocuk için debeleniyorsunuzzz( neyseki tüplerim açıldı sizin yerinizede dogururum mucukk

Terbiyesiz şey...yazini gorunce dayanamadim. Sen ne kadar saygisiz terbiyesiz kotu yurekli bi insansin. Git yaşitlarinla konuş. Senin doguracagin cocuklara yazik senin gibi bi anneleri olacagi için. sen boyle konuşma hakkini nerden aliyorsun. eh etme bulma dunyasi bakalim hayat sana neler gosterecek.

Size namazları da dua edicem çünkü siz çok güzel yaklaştıniz allah size saglikli hayirli evlatlar verir

Demek namaz kiliyorsun sevgili arkadasim.
O zaman sana meryem suresini, fetih suresini kisaca Kuran ı türkçe bi okumani öneririm.. belki rabbim isteyince nasil oldufunu gorursun.. zira 40 yaş bizim dinimizin en guzel ve kutsal yasidir. Cunku peygamberlik gorevi hz. Muhammed'e 40 yaşında verilmistir..
Sen sen ol seni bil gerisini boşver.. Kimin duasi kime gerekli ancak rabbim bilir..
Yolun açik kalbin merhamet ahlak sevgi ve hosgoru ile dolsun dilerimm...

Haaa birde cahil şey 2 hafta önce hamileydim. Buda sana kapak olsun.hadi bayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…