- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.021
Hic yakismadi hic daha gencsin nelerle karsiladirsin beli olmaz kimsenin ahini alma kimseyede bedua etme bu tavrini degis bence bak bukadar incitin kimse sana kötü bir dilekte bulunmadi neyse bosuna yaziyorum git yolun acik olsun biz yandik sen yanmaTamam hanfendi yazdığıma pişman oldum gerçekten ben siz motive olun basariyosunuz diye helal be dedim ama siz bunu bütün kötü şeylere yorumladiniz bana öyle davrandiniz sığ görüşlü saygısız utanmaz acinacak durumdasin dediniz hatta biri ya aptallik ya saygısız olduğumu idda etmiş bi yazisinda . Bundan sonra tövbe yazmam sizler çok art niyetlisinix herseyden alay ediliyo dalga geciliyor sanıyorsunuz iyi aksamlar
sizin gibisinede 1 duzine verir
ensucugum meyve dibine dusermis bilirsin
Bak güzelim ilk yazan bendim sana..iyilige iyilikle değil kotulukle yaklasirsaniz karşılığında kötülük görmeye başlarsınız.. ben iyi bişey yazdığımda kotulukle cvp verdiginizde bende anlamistim art niyetli olduğunuzu. Burdaki diğer bayanlardan Özür diliyorum ama sizden asla teyzecim çünkü o olgunluk ta göremedim hiç iyi gecelerrrr
canim benim sen topiginn yasam enerjisisin.. :))Suan şoka girdim yazilanları görünce...
Hele o beddualar ne çirkin..
Rabbim kalplere sevgi, hoşgörü, merhamet ve vicdan versin..
Cahilliğine veriyorum.. dilerim birgün anlar..
Siz üzmeyin tatlı canınızı kızlar..
29 yaşındayim ama kendimi hic bi zaman benden büyük olandan şanslı görmedim..
Ama sahip olduklarim acısiyla tatlisiyla göstermeden yaşamayi tercih ederim. Çok üzülmem ki başkasinun benden buyük bi derdi vardir bel ki diye..
Hepinizi çokkk seviyorummm
Kizzzz benim canim portakkalim bu temiz kalbine Allahim saglikli sihatli hayirli evlatlar versin gel ablan bir öpsün seniSuan şoka girdim yazilanları görünce...
Ama sahip olduklarim acısiyla tatlisiyla göstermeden yaşamayi tercih ederim. Çok üzülmem ki başkasinun benden buyük bi derdi vardir bel ki diye..
canim benim sen topiginn yasam enerjisisin.. :))
Kizzzz benim canim portakkalim bu temiz kalbine Allahim saglikli sihatli hayirli evlatlar versin gel ablan bir öpsün seni[/QUOTE
Size namazları da dua edicem çünkü siz çok güzel yaklaştıniz allah size saglikli hayirli evlatlar verirCanim cok genc ve hayatin basindasin o yuzden bizleri anlaman biraz zor .burada ki bayanlar hayatin zorluklarini gormus belki cocuk sahibi olabilmek icin acilar çekmiş ler
Bu onlarin ve benim ve hatta senin imtihanin umarim bizim kadar beklemezsin. Ama bu yuce allahimizin bir imtihanı
Allah hayirli evlat nasip etsin hepimize
Senden ricam teyzen yasinda olabiliriz ama bizde gec kalmis sayilmayiz sen bizi en güzel cümlelerle motive et ve guzel dua et ki melekler duana amin desin sanada versin Allah
Canım portakal kardeşim Yürek yaşla gelişmiyor .. Ben senin Yüreğini seviyorum :)Suan şoka girdim yazilanları görünce...
Ay cahil şey. Senin gibisi dogursa Ne kazanirki şu dünyada hem kendi adına hem dogurdugu zavallı adına. Senin gibileri her akşam izliyoruz kanal kanal.güldürdü n beni.Sizin dibine düşecek bii çocuğunuz bile olamicak ne yazikki( çünkü menopoza girmeye ramak kalmış çocuk için debeleniyorsunuzzz ( neyseki tüplerim açıldı sizin yerinizede dogururum mucukk
Sizin dibine düşecek bii çocuğunuz bile olamicak ne yazikki( çünkü menopoza girmeye ramak kalmış çocuk için debeleniyorsunuzzz ( neyseki tüplerim açıldı sizin yerinizede dogururum mucukk
Size namazları da dua edicem çünkü siz çok güzel yaklaştıniz allah size saglikli hayirli evlatlar verir
Haaa birde cahil şey 2 hafta önce hamileydim. Buda sana kapak olsun.hadi bayyySizin dibine düşecek bii çocuğunuz bile olamicak ne yazikki( çünkü menopoza girmeye ramak kalmış çocuk için debeleniyorsunuzzz ( neyseki tüplerim açıldı sizin yerinizede dogururum mucukk
Haaa birde cahil şey 2 hafta önce hamileydim. Buda sana kapak olsun.hadi bayyy
Senin adına ben uzuldum şimdi yazikkk 1 yHaaa birde cahil şey 2 hafta önce hamileydim. Buda sana kapak olsun.hadi bayyy
Bırak sinirlenmeyi şaşırdım. Yazık gençlerimizin ahlak durumunaCanim sinirlenme boşver cevap bile verme..
Onunda fıtratı bu yapacak bir sey yok.
Rabbim onun kalbini güzellestirsin.
Senin adına ben uzuldum şimdi yazikkk 1 y
Bırak sinirlenmeyi şaşırdım. Yazık gençlerimizin ahlak durumuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?