Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Senin adına ben uzuldum şimdi yazikkk 1 y

Bırak sinirlenmeyi şaşırdım. Yazık gençlerimizin ahlak durumuna
Evet Sıkma canını canım.. Bunun durumu kötü maalesef.. Ben bir Sürü gençle çalışıyorum ve hepsi canavar gibi ve ahlakları da sağlam.. Büyür ve vizyonu gelişir inşallah.. Başta yazdığını da yanlış anlamamışım, onu da teyit etti..
Tövbe bi daha böyle yazana yazmam..:)

Sevgili topic Arkadaşlarım sizlerden özür dilerim.. Bu kadar terbiyesizleşeceğini bilseydim hiç yazmazdım. Allah Hidayet versin .. Sinirlerimizi bozdu gece gece.. Evet cevap vermezsek gider sanırım

Ne özürü arkadasim, hic yazmasaydik iyiydi ama oldu bir kere. bu arada gitti profili pasif yarin gelipte ne yazdilar diye bakip yazarsa bosverelim belkide sonra empati yapacaktir.

esnacan , Eua , beni düşündüğünüz için teşekkür ederim. İsmihan azmiyle, inancıyla, özgüveniyle sevdiğim, açık yürekli bir arkadaşım. Son zamanlarda pek gelemiyor, umarım siz de benim gibi tanıma şansı bulursunuz. Bugünkü konuların bir kısmı daha önce ucundan konuşuldu. Yaralarımın bir kısmının, kararımın eskiliğinin farkında. Yorumu size garip gelse de, yüreğini bildiğim için sorun yok. Sizin de içiniz rahat olsun lütfen...

Ne özürü arkadasim, hic yazmasaydik iyiydi ama oldu bir kere. bu arada gitti profili pasif yarin gelipte ne yazdilar diye bakip yazarsa bosverelim belkide sonra empati yapacaktir.
Evet.. Yok saymak en iyi Yöntem böyleleri için..

Normalde bu tarz şeylere asla müdahale etmem.yorumda yapmam .tüm gün is başında iken zanork için uzulurken artı birde grip olmusken ve artı yeni aldığım tlf dusurmusken Dinlenmeyii tercih ede
Ayy sende guldurdun beni .bencede yazmayalim

Geçmiş olsun canım .. Telefonun sağlam mı

Sağol arkadaşım. Bahsettiğin yazıyı biliyorum
Avon tarzı işler yapabileceklerim arasında değil malesef. Üretimin içinde olmak daha tercih ettiğim bir açı. Kardeşim bir ara hediyelik eşya dükkanı açmıştı. Dükkanı kapatırken bazı ürünleri eve getirdi. Kendim de bir şeyler ekleyip değerlendirebilirim. En elimin altındaki altenatifim bu şimdilik. Yine de ev geçindirmeme yeteceğinden emin değilim. Belki başlangıç olur.
Aslında A, B hatta Ğ planlarımı hazırlamış olmam gerekirdi. Tembellik ettiğimi kabul ediyorum.
Şu gönül yorgunluğumu atayım, daha sağlıklı bir şeyler gelir aklıma nasıl olsa.

Cevremizdede olmuyormu bu tarz şeyler. Kimileri çocuklarını kaçırıyor kimileri cekemedigimizi zannediyor. Ama öyle değil.kimileri bu gibi nispet yapiyor. Tabiki gönül ister herkes gibi bizimde çocuğumuz olsun.ama ben kendi adıma bu kaybımdan sonra rabbime teslimiyet i öğrendim. Verecek olanda o vermeyecek olanda. İstediğine verir istedigine vermez.onun verdiğine yan gözle bakmak ne haddimize yada çekememek. Rabbim yaşı ne olursa olsun ister 22 ister 42 herkesi mutlu etsin

Biz öncesini bilmediğimiz için biraz garip geldi tabii canım..

Birşeyler yapıp internetten de satış yapılabilir.. Gittigidiyor'da Dükkan bile olur:)
Her büyük proje küçük adımlarla Başlıyor biliyorsun, yeter ki Azmet ve vazgeçme.. Kısmetinde varsa öyle büyürsün ki..
Ben de kendime ait bir iş yapmak ve yaşı beklemeden emekli olmak istiyorum..

Amin.. Ne güzel yazmışsın..

Hafif kasası ezildi. Çok üzüldüm malim degerlidir benim.ama sonra unuttum.eşim dedi yaptiririz
bende telefonlarimi hep iyi korurum temiz kullanmayi severim ama nedense nezaman esime tutarmisin diye telefonumu versem yaa dusurur, ya basina bi is gecirir.. yada yanlislikla sabahlari benimkini goturup tum gun atolyede heryerini cizer..

Reactions: Eua
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…