- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.041
HaklisinBi ornekle genclerimize haksizlik etmeyelim canim bosver.. biz onu hoşgördük gitti.. rabbim bilir elbet:) sen guzel canini sıkma
Evet Sıkma canını canım.. Bunun durumu kötü maalesef.. Ben bir Sürü gençle çalışıyorum ve hepsi canavar gibi ve ahlakları da sağlam.. Büyür ve vizyonu gelişir inşallah.. Başta yazdığını da yanlış anlamamışım, onu da teyit etti..Senin adına ben uzuldum şimdi yazikkk 1 y
Bırak sinirlenmeyi şaşırdım. Yazık gençlerimizin ahlak durumuna
Sevgili topic Arkadaşlarım sizlerden özür dilerim.. Bu kadar terbiyesizleşeceğini bilseydim hiç yazmazdım. Allah Hidayet versin .. Sinirlerimizi bozdu gece gece.. Evet cevap vermezsek gider sanırım
Aynı fikirdeyim esnacan.. Daha yaşadıklarını sindiremeden2220 ye böyle birşey teklif etmek abesle iştigal bence de.. Ayrıca diyelim oldu, ne kadar sağlıklı bir karar olur zanork için sence @ismihan_sultan
Evet.. Yok saymak en iyi Yöntem böyleleri için..Ne özürü arkadasim, hic yazmasaydik iyiydi ama oldu bir kere. bu arada gitti profili pasif yarin gelipte ne yazdilar diye bakip yazarsa bosverelim belkide sonra empati yapacaktir.
Ayy sende guldurdun beni .bencede yazmayalimEvet Sıkma canını canım.. Bunun durumu kötü maalesef.. Ben bir Sürü gençle çalışıyorum ve hepsi canavar gibi ve ahlakları da sağlam.. Büyür ve vizyonu gelişir inşallah.. Başta yazdığını da yanlış anlamamışım, onu da teyit etti..
Tövbe bi daha böyle yazana yazmam..:)
Kizlar bencede cumleten uykuya geçelim. Bugun hepimiz icin gergin bi topik oldu..
Sabah güneş içimizi isıtsın ve enerji versin.
Hepinize tatli rüyalar olsun...
Geçmiş olsun canım .. Telefonun sağlam mıNormalde bu tarz şeylere asla müdahale etmem.yorumda yapmam .tüm gün is başında iken zanork için uzulurken artı birde grip olmusken ve artı yeni aldığım tlf dusurmusken Dinlenmeyii tercih ede
Ayy sende guldurdun beni .bencede yazmayalim
Selam,
40'ların Bilge kadını, gitmediğine çok sevindim.. Burası içimizi döktüğümüz, anlattığımız, anladığımız, anlaşıldığımız bir platform.. O Yüzden kararlarını verirken buraya içini dökmende bir terapi biçimi biliyorsun.. Üstelik sadece yazmıyorsun, yazdıklarını paylaşıyorsun da.. Birilerine yardım etmek, birisi için dua etmek, birine iyi gelmek güzel ve iyileştirici aslında.. Ben çok yazamasam da burdayım ve ihtiyacım olduğunda destek olacağınızı biliyorum.. Hoşgeldin tekrar.. Eşinle durumunu en iyi sen bilirsin canım. Herkes bir şansı daha hakeder diye düşünüyorum.. Belki onu değiştirmek yerine kendin değişmelisin ve o da sana uyum Sağlamak için değişir ve gelişir belki.. Benimki belkiden öte gitmez.. Herşeyi üstlendiğin ve çok güçlü göründüğün için böyle davranılır olabilir.. Facebook da bir yazı var 'mükemmel kadın olmayın' paylaşamadım burada.. Oku belki de kendinden bişeyler bulursun.. Kendine ait bir işin olması fikrine Şiddetle Katılıyorum..
Avon gibi evden yapılacak işlerle başlayabilirsin mesela.. Bir fikir benimki, aklına gelmiştir elbet..
Inşallah mutlu olacağın güzel bir kapı açsın sana Allah'ım..
2220 canim ikinci seyans salep deniyorum sissstiiim sabah ola harman ola icimdeki kötülükler döküle ):
Hafif kasası ezildi. Çok üzüldüm malim degerlidir benim.ama sonra unuttum.eşim dedi yaptiririzGeçmiş olsun canım .. Telefonun sağlam mı
Biz öncesini bilmediğimiz için biraz garip geldi tabii canım..esnacan , Eua , beni düşündüğünüz için teşekkür ederim. İsmihan azmiyle, inancıyla, özgüveniyle sevdiğim, açık yürekli bir arkadaşım. Son zamanlarda pek gelemiyor, umarım siz de benim gibi tanıma şansı bulursunuz. Bugünkü konuların bir kısmı daha önce ucundan konuşuldu. Yaralarımın bir kısmının, kararımın eskiliğinin farkında. Yorumu size garip gelse de, yüreğini bildiğim için sorun yok. Sizin de içiniz rahat olsun lütfen...
Birşeyler yapıp internetten de satış yapılabilir.. Gittigidiyor'da Dükkan bile olur:)Sağol arkadaşım. Bahsettiğin yazıyı biliyorum
Avon tarzı işler yapabileceklerim arasında değil malesef. Üretimin içinde olmak daha tercih ettiğim bir açı. Kardeşim bir ara hediyelik eşya dükkanı açmıştı. Dükkanı kapatırken bazı ürünleri eve getirdi. Kendim de bir şeyler ekleyip değerlendirebilirim. En elimin altındaki altenatifim bu şimdilik. Yine de ev geçindirmeme yeteceğinden emin değilim. Belki başlangıç olur.
Aslında A, B hatta Ğ planlarımı hazırlamış olmam gerekirdi. Tembellik ettiğimi kabul ediyorum.
Şu gönül yorgunluğumu atayım, daha sağlıklı bir şeyler gelir aklıma nasıl olsa.
Amin.. Ne güzel yazmışsın..Cevremizdede olmuyormu bu tarz şeyler. Kimileri çocuklarını kaçırıyor kimileri cekemedigimizi zannediyor. Ama öyle değil.kimileri bu gibi nispet yapiyor. Tabiki gönül ister herkes gibi bizimde çocuğumuz olsun.ama ben kendi adıma bu kaybımdan sonra rabbime teslimiyet i öğrendim. Verecek olanda o vermeyecek olanda. İstediğine verir istedigine vermez.onun verdiğine yan gözle bakmak ne haddimize yada çekememek. Rabbim yaşı ne olursa olsun ister 22 ister 42 herkesi mutlu etsin
bende telefonlarimi hep iyi korurum temiz kullanmayi severim ama nedense nezaman esime tutarmisin diye telefonumu versem yaa dusurur, ya basina bi is gecirir.. yada yanlislikla sabahlari benimkini goturup tum gun atolyede heryerini cizer..Hafif kasası ezildi. Çok üzüldüm malim degerlidir benim.ama sonra unuttum.eşim dedi yaptiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?