- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.061
:)))) güldüm nedense ya .. Boşver mala gelsin gelecek candan uzak olsun..Hafif kasası ezildi. Çok üzüldüm malim degerlidir benim.ama sonra unuttum.eşim dedi yaptiririz
Çalışıyor musun sen.emekli yaşı kaç. Ben çalışıyorum. Mutfakta burda aşçı yardımcısı. Ayda 40 saat.450 euroBirşeyler yapıp internetten de satış yapılabilir.. Gittigidiyor'da Dükkan bile olur:)
Her büyük proje küçük adımlarla Başlıyor biliyorsun, yeter ki Azmet ve vazgeçme.. Kısmetinde varsa öyle büyürsün ki..
Ben de kendime ait bir iş yapmak ve yaşı beklemeden emekli olmak istiyorum..
Ya ne tatlısınız ya.. Bütün gerginliğim gitti :) Sağolun.. Benim de tam tersidir.. Hiç umursamam.. yarın da apple Store a gideceğim zaten nöbetten Çıkışta, telefonun pilinI ücretsiz değiştiriyorlarmış.. Benimki de dahilmiş.. Habire kazanıp duruyordu, fabrika hatasıymışbende telefonlarimi hep iyi korurum temiz kullanmayi severim ama nedense nezaman esime tutarmisin diye telefonumu versem yaa dusurur, ya basina bi is gecirir.. yada yanlislikla sabahlari benimkini goturup tum gun atolyede heryerini cizer..
Sen neden güldün.:)))) güldüm nedense ya .. Boşver mala gelsin gelecek candan uzak olsun..
Evet ben 21 yaşımdan beri çalışıyorum eski yasaya göre 2016 da emekli olabiliyorum ama yeni yasa Yüzünden Maaş alamıyorum.. Maaş için 52 ya da 53 yaşıma gelmem gerekiyor sanırım.. Bir ara bakmıştım öyle çıkmıştı.. Ama kendi işimi yapabilsem emekli olurum.. Ama para kazanmam Şart öyle ben bırakıyorum işi diyemem geçinemeyiz ki.. Allah büyük bir kapı açarsa inşallah evden yürütebileceğim bir iş istiyorum.. Hayırlısı.. Ben haftada 48 saat çalışıyorum canım.. İşimi çok seviyorum ama çok yoruluyorum...İşte gelde zanorku arama .bogazlarimdan dün gece uyuyamadim. Ya 1 saat ya hiç. Şimdide hafif ağrıyor
Çalışıyor musun sen.emekli yaşı kaç. Ben çalışıyorum. Mutfakta burda aşçı yardımcısı. Ayda 40 saat.450 euro
ilk başlarda tam gün çalışmak istiyordum.eşim 8stemedi. Şimdi istesede benim gözüm almıyor. 40 saat yetiyor bana.kendimede zaman ayirabiliyorum. Emekli m cok az ödeniyor. Burda emekli yasi 67.tabi 64 te falan birakiyorlar. Türkiyede girişim var 2007de.3 yıllık. Emekli yaşım yeni yasaya göre 58 türkiyede. Bakalım hayirlisi
Malım değerlidir demişsin ya çok Hoşuma gitti çok naif geldi bana.. Ondan yani.. :) hoşuma gittiSen neden güldün.
Ayyy benimkide eşimin yüzünden düştü. Yemek masasini ben kaldiririm sen otur dedim.o ara ablami aradim turkiyeyi rahat konusim dedim.o ara eşimde her zamanki gibi yardım etmek istedi. Bende o yapmasin diye hızlıca toplim dedim. Mutfakta şlklstlk. Kulakligim masaya takildi düştü yere.yoksa ben tlf asla düşürmeZdim. Eşim biraz motorik tlf konusundabende telefonlarimi hep iyi korurum temiz kullanmayi severim ama nedense nezaman esime tutarmisin diye telefonumu versem yaa dusurur, ya basina bi is gecirir.. yada yanlislikla sabahlari benimkini goturup tum gun atolyede heryerini cizer..
İşte gelde zanorku arama .bogazlarimdan dün gece uyuyamadim. Ya 1 saat ya hiç. Şimdide hafif ağrıyor
Çalışıyor musun sen.emekli yaşı kaç. Ben çalışıyorum. Mutfakta burda aşçı yardımcısı. Ayda 40 saat.450 euro
ilk başlarda tam gün çalışmak istiyordum.eşim 8stemedi. Şimdi istesede benim gözüm almıyor. 40 saat yetiyor bana.kendimede zaman ayirabiliyorum. Emekli m cok az ödeniyor. Burda emekli yasi 67.tabi 64 te falan birakiyorlar. Türkiyede girişim var 2007de.3 yıllık. Emekli yaşım yeni yasaya göre 58 türkiyede. Bakalım hayirlisi
Güldüm diye yanlış anlama ne olur, sadece çok tatlı geldin.. Telefonum bozulsa ben de üzülürüm tabii.. Ay kırılmadım dimi ?Ayyy benimkide eşimin yüzünden düştü. Yemek masasini ben kaldiririm sen otur dedim.o ara ablami aradim turkiyeyi rahat konusim dedim.o ara eşimde her zamanki gibi yardım etmek istedi. Bende o yapmasin diye hızlıca toplim dedim. Mutfakta şlklstlk. Kulakligim masaya takildi düştü yere.yoksa ben tlf asla düşürmeZdim. Eşim biraz motorik tlf konusunda
Çok güzel işini sevMen. Ne güzel bende samsunda büyük şehir Belediyesinde anneler cafe adı altında bir işletmede sorumluydum. Eskiden. İşimi çok seviyordum. Evlenip buraya geldim.nasip isteEvet ben 21 yaşımdan beri çalışıyorum eski yasaya göre 2016 da emekli olabiliyorum ama yeni yasa Yüzünden Maaş alamıyorum.. Maaş için 52 ya da 53 yaşıma gelmem gerekiyor sanırım.. Bir ara bakmıştım öyle çıkmıştı.. Ama kendi işimi yapabilsem emekli olurum.. Ama para kazanmam Şart öyle ben bırakıyorum işi diyemem geçinemeyiz ki.. Allah büyük bir kapı açarsa inşallah evden yürütebileceğim bir iş istiyorum.. Hayırlısı.. Ben haftada 48 saat çalışıyorum canım.. İşimi çok seviyorum ama çok yoruluyorum...
Hayır iyi niyetini bildiğim için asla.sadece merak ettim.Güldüm diye yanlış anlama ne olur, sadece çok tatlı geldin.. Telefonum bozulsa ben de üzülürüm tabii.. Ay kırılmadım dimi ?
Isvicremi orası yanlismi yimSenin adina calistigin icin sevindim canim, bende calismak istiyorum ama daha dilim yeteri degil, senin gibi %100 degilde daha az olursa hem evdede islerim oluyor, benimde Türkiye girisimim var ileride degerlendiririz. burada kaldigimiz süre ev kadinligi sigortaliligi sayiliyor. anlasmali ülkelreden biride senin yasadigin ülke, ileride degerlendirirz burasida 65 emeklilik yasi saglikla gelelimde o yasa gerisi kolay.
Sak sakci:))) yazık size ya allah inşallah size evlat vermez dogurcaklariniza yazık teyzeler çok kötü niyetli insansiniz
Isvicremi orası yanlismi yim
Giysileri m cetvelle olculmus gibi durur.eşimin de o birsey alacağı zaman dur ben veririm derim.pimpirikliyim neyim.ama duzeni severim.ama cocukta olursa bu saatten sonra neden kalktin oturda demem.birseyimi birine vereceksem İsterim ki benim gibi kullansin. Temiz duzgunGüldüm diye yanlış anlama ne olur, sadece çok tatlı geldin.. Telefonum bozulsa ben de üzülürüm tabii.. Ay kırılmadım dimi ?
Merhaba arkadaşlar ben 39yasinda evlendim 2.5yildir evliyim.evlendigim yilin 5.ayinda hamile kaldim am a 6.haftDa kalbi durdu.sonra 3 gebelik daha gecirdim en son gecen hafta kurtaj oldum yine kalp atışı durdu.hicbir sorun bulamadi doktorlar kan sulandiricida kullandim bu son gebelikte ama sonu gelmedi.benim durumumda olup cocuk sahibi olan var mi
Cahil çocuk diyelim bitsin bosver.Yazmamak için çok zorladım kendimi. Oysa "Hoşgeldin" diyebilmek isterdim.
Çoğumuzun çocuğu olacak yaştasın. Kendi adıma, geri dönebilmeyi istediğim yaştasın. Geldin, pek hoş olmayan bir cümleyle düşünceni ifade ettin. İyi niyetle söylemiş olsan da yazım şeklin yanlış anlaşılmaya müsait. Aldığın tepkinin sebebi de bu aslında. Ama yazdıklarını okudukça kızdım. Ne yaşadığını bilmeden kimseye beddua etmeye hakkın yok. Ettiğin beddua elbet sana da döner. Emin ol hayatın kuralı bu. Kırdığın kadar kırılırsın...
Bir şey daha, saygısız olmak, kişilikli olmak demek değildir. Saygısız olmak demektir. Herhangi birisine değil, kendine olan saygından dolayı "yanlış ifade etmişim, şunu demek istemiştim" deyip gitmen yeterliydi. Karşındakini ezer geçerdin. Oysa şimdi kendi değerini belirlemiş oldun. Genç, pırıl pırıl bir hanım yerine, Şoför Nebahat edası... Elbet seçim senin...
Ama su şoför nebahatte hoşuma gitmedi desem yalan olurCahil çocuk diyelim bitsin bosver.
Ne güzel olmuş işte.. Mutluluk çok önemli bişey.. Çok para ya da illa çalışmak gerekmiyor bence.. Ama kadının az çok ekonomik özgürlüğünü çok önemsiyorumÇok güzel işini sevMen. Ne güzel bende samsunda büyük şehir Belediyesinde anneler cafe adı altında bir işletmede sorumluydum. Eskiden. İşimi çok seviyordum. Evlenip buraya geldim.nasip iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?