Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Geçmiş olsun arkadaşım. İyi bak kendine.
Ama benim için üzülme arkadaşım. Hepimiz kendi sınavlarımız yaşıyoruz. Rabbim sizlere yaşatmasın aynı durumu. Benimki de bir süre ağırlık yapar, geçer. Elimizden gelen fazla bir şey yok. Su akar yatağını bulur.

Ben de senin tam tersinim.. Dağınık ama temizimdir.. Eşim benden daha düzenli ama benim dağınıklık içinde bir düzenimde var. Eşim düzenlerken onu bozuyor deliriyotum.. Aman Bismillah bi de düzenli bir hatun olsam, dar edecem adama DÜNYAYI

Evet, yeniden emeklemem gerekecek bir süre. Gittigidiyor ve sahibinden aklımda olan siteler. Kime yazmıştım unuttum, adres bağım olmasın başlangıçta. Zaman alır, yavaş gelişir ama sonuç getirir inşallah...
Daha önce emlak işi yaptığım dönemde franchising almıştım. Kendi işimdi. Eşimle tanışmadan kısa süre önce de bir kafenin işletmesini almıştık eski patronumla. Evlenmeye karar verince devrettim. Şehir değiştirmem gerekiyordu çünkü. Rabbim iş konusunda yolumu hep açık tuttu geçmişte. Umarım bu kredim hala saklıdır...
Dilerim sen de kendi işini kurma keyfini yaşarsın. Sonrasında emekliliği düşünür müsün bilemem

Biliyorum arkadaşım. İsmihan iyidir. İnşallah daha sık gelir, birbirinizi benim sizleri tanıdığım gibi tanırsınız. Hepiniz benim için çok özelsiniz
Inşallah.. Sen çok özel bir kadınsın hakkaten

Kendi işim olursa emeklilik hayali kurar mıyım bilmem. Ben home office Tarzı birşey hayal ediyorum.. Konuşmuştuk benim işim vardiyalı ve çok yorucu.. Ondan dolayı .. Yoksa ben işime aşığım

Buradayımmm, çok birikmiş yetişemiyorum
Ayva var mı elinin altında. Kaynat biraz, ılıyınca bir bardak iç. Karanfil de olur. Çayına, ya da sıcak suya at, ılık iç. Geçmiş olsun tekrar...

Kendi işim olursa emeklilik hayali kurar mıyım bilmem. Ben home office Tarzı birşey hayal ediyorum.. Konuşmuştuk benim işim vardiyalı ve çok yorucu.. Ondan dolayı .. Yoksa ben işime aşığım

Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım. Kendi hevesimle, emekliliği istemezsin diye düşündüm. Gençkene "işimin başında öleyim" diye dua ederdim. 14 yılda sigortam kopuk kopuk olduğu için emeklilik pek ihtimal dahilinde değil şimdilik. Belki fark yatırıp gün doldurursam... Hesaplamadım bile. Evet ya. Dur onu da bir araştırayım ben. Kapı, kapıdır di mi? Çalalım bakalım...

Reactions: Eua
Üstelik bi de ticaret geçmişin varsa senin için çok daha kolay. Yeni baştan bişeyleri Öğrenmek zorunda değilsin.. Ben ticaretten hiç anlamam mesela.. Bir de naçizane , bilirsin elbette hatırlatmak bâbında.. Aslında sen kendin işini yapıp para kazandığında, zananını verimli kullandığında daha çok kendin olacaksın.. O zaman senin de evdeki rolün değişecek..beklentilerinde değişecek.. O zaman eşinin sana karşı tutumu da emin ol değişecek.. O zaman düşün bu evlilik Yürür MÜ yürümez mi diye.. Naçizane fikrim.. Sen evlenince kendin olmaktan vazgeçmiş gibisin.. Senin ideallerin hayallerin sekteye uğramış gibi.. Haddimi aştıysam affet.. Tekrar kendi yolunu çizdiğinde eşin ya senin yanında Yürür ya da yaya kalır..

Sağol canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Evet her kapıyı çalmakta fayda var:)

Merhaba Canlar;
Perşembe gününden sonra anca bugün fırsat buldum.Güvenç beyden yumurtalarla ilgili döllenmediği haberin alınca bi tuhaf olmuştum.Hayırlısı dedik.
Öğlenden sonra babaannemin vefat haberi geldi.
Babamı da 4 ay önce kaybettiğim için ve annesine çok düşkün olduğun için tekrar başa döndüm sanki içim zaten sıkkındı yumurtalardan bir de vefat haberi.
Cuma günü Güvenç bey yüz yüze görüşmeye davet etmişti.
gittik eşimle 6 yumurta olgun 5 tane döllenememiş 1 tanesi de anormal döllenmiş.

böyle bir durumun 3 sebeple oluşacağını söyledi.
sperm,
yumurta,
kullanıcı hatası micro enjeksiyonu yapan...

sperm ve yumurtada dışardan gözlendiğinden hiçbirşey yok dediler.bizim görebildiğimiz birşey yok.
kullanıcı hatası olması imkansız sonuçta insan yapıyor ama aynı kişi burda defalarca yaptı sizinle birlikte yaptıklarıda var aynı gün onlarda sorun yok dedi.Bölümün amiriyle karşılıklı bu durum sebebiyle tartıştıklarını aktardı.
Doktorumuz son derece şaşkındı en az bizim kadar gibiydi.Neden olduğunun çokta bir açıklaması yok sebepsiz infertiyeye kibarca bağladı.
tekrar denediğinizde aynı sonucu alabiliriz deneyecekmisiniz dedi.
Kendini koruma altında tutuyor yani anladığım bu.
eşim ümit vermek istemediğini söylüyor ama...
duygusallaştım ister istemez çek etmek için demem şart ilerde pişman olmamam adına zate anca 1 kez daha deneyebilirim.
çünkü transfer olmasada ilaç hariç 4900 ödedik ilaçlarda 3000 tl tuttu.önceleri var ( eşim ameliyatı takibi daha önceki aşılama ve ilaçlar testler)
şimdi gene dna hasar testi onu daha önce yaptırmıştık.onda da mı sorun yok dedi.evet dedik yok yaptırmaya gerek yok dedi tekrar.
kromozon testi verdi onu yaptırdık 15 gün sonra sonuç alıcaz.

anormal döllenen 47 kromozonlu olduğunu söyledi.yumurta atılıp yapmamamış dedi.
sonra Necati Beyle görüşüştürdü Embriyolog o da anlattı Güvenç beye göre daha pozitifti.
tabiki temkinli konuşmaları.

ordan direk Ankaraya yolculuk yaptık.o yüzden öyle ani oldu ki sizlere haber veremedim.Buluşmaya çok gelmek istiyordum ama malesef ani gelişen vefat sebebiyle olamadı.İnşh bir dahakine.
bugün sabah geri döndük.eşim işe ben evdeydim ama hiçbirşey yapamadım.
aklım hep nasıl olur diyorum...5 tane micro enjeksiyonla döllenmez.

ne yapmalıyız sorguluyorum parada sıkıntı olunca artık.
aynı yerde mi devam etsem?
başka yere mi geçsem?
bahceci laboratuvar başarı belli bunda olmazsa başka yere gitmeye gerek var mı?
Yaşayan arkadaşlarımın tecrübesine ihtiyacım var tabi ki diğer arkadaşlarımda fikirleri çok ama çok kıymetli.

sağol canım benim inşh.
bakalım neler olcak gene.
bende sizi seviyorum varlığınızla rahatlıyorum.

Gelişmelerden haberdar edersin canım... Her şeyi sor aklına gelen... Ne yapılabilir öğren... Rabbim yolunu açık etsin öperim[/QUOTE]

sağol canım bilgilendirmen için.

çakıl olsanda seni şöyle bi sevsem bakışın bile moral oldu bana.
Allah Allahhhhh.. Kromozom bozukluğu tarzı bişiiler mi acaba yaa? Umarım çaresi olan ve çabucak tedavi edileb,len birşeydir canım.[/QUOTE]

hoşgeldin geçmiş olsun.
Opudan ne kadar zaman sonra adet olurum soru geldi ?
Ayıldınmı?[/QUOTE]

döllenmeme sebebi yok.2.yi nasıl deneyemeye karar verdiniz aynı sonucu almatan korkmadınız mı?

Üzmemeye çalış kendini. Bebek olacak olan diye dua etmiştik. Bugünlerini unutturacak güzel gelişmelerin olsun inşallah[/QUOTE]

Canım sperm Kaynaklı olabilir,benimde son tedavimde öyle olmuştu geçmiş olsun.[/QUOTE]

döllenme sorunu mu yaşadın eşimden kaynaklı sorunumuz vardı ama varikosel ameliyatından sonraki şimdi değerleri tamamen düzelmiş bütün değerleri karşılıyor o yüzden de şaşırıyorlar spermle alakalı bişi görseler hemen ona bağlayacaklar ama.yok malesef.

Canım ne desek can sıkıcı bir durum yüzyüze görüşünce dr un diyecekleri önemli

Sonuç ne güzel katlamış umarım kese ve kalp atışıyla tescilleriz hamileliğini ..kırmızıları düşünme kov gitsinnn aklından[/QUOTE]

tam bir uyuzmuş diyetisyen boşversene ya.
sen bu azimle vereceksin kendi çabanla.

bende çoğu zaman telefondan bakıyorum canım:) yoksa kaçırıyorum kızların yazışmalarını.

resmen saat 22:00 den okuyorum anca bitirdim yazıyorum.4 günü anca bitirdim.:)

Canım herşeyde bir hayır vardır. Çok üzülmüş olmalısın elbette.. Biz burada sana desteğiz.. Vakti gelmemiş demek ki., Allah sana en güzel en sağlıklı en hayırlı evladı en kolay yoldan versin inşallah. O 'ol' derse olmayacak şey yok..[/QUOTE]

hayırlı olsun.sımsıkı tutunsun inşh.

hayrlı olsun dilerim 9 ay sizle kalır.

haberlern iyi olmasına çok sevindim.
test içinde hayırlı haberler gelsin inşh.

kalp atışlarınıda güm güm diye duy inşh.:)

Kizlar opu oldum iki yumsum toplandi..Rabim kan can versin kaliteli dolensin inş..

hayırlı olsun canım.sağlıkla tutunsunlar sana da.
sen hiç döllenme sorunu yaşadın mı?

oy canım benim ya.
çok geçmiş olsun Allah korumuş.

Şoktayım........
Çok üzüldüm.
Seni görmeden sevebildiğim yanına gelince 40 yıldır tanıyormuşsuna rahat olabiliceğimi hissettirmiştin bana.
Çok özelsin benim için.

gerçekten çok üzüldüm canım benim.
Sebep olarak birşey söylendi mi?

ohhh yüreğime su serpildi.İyi ki burdasın bizlesin.........

benim hala o günleri düşündüğümde gözlerim doluyor nefesim kesiliyor allahım kimseye yaşatmasın hiç kimseyi EN SEVDİKLERİYLE SINAMASIN

amin amin amin.....

Çok çok geçmiş olsun....4 ay önce babamı kaybettim ağlayarak okudum.
Sevdiklerimizle sınanmayalım çok zor gerçekten.........

KIZLAR SONUCUM GELDI
**NEGATIF**

Canım benim senin dediğin gibi kucaklıyorum seni öpüyorum seni.....
Çok üzüldüm ama sen zaten benden ötesin kendini toplamakta.
yüreğinin yanındayım hissettiğin herşeyi paylaşmaya açığım her zaman.

Bencede güzel olur canım.
Allah şimdiden kabul etsin.

olley olley oleeeeeyyyy

sana bayiliyorum Eua aaaaay laaaaaawwww yuuuuuuuu

Reactions: Eua
Allahimm neler olmus ben uyurken ya.... Ah guzellerim ne guzel sizinle olmak ... iyi ki burdayim ve gunaydiiiiiiin. Hadi burda kahvalti yapalim, unutalim tummm olumsuzluklari, onumuz yazzzzz.

Eklentiler

• 8680212202182_Default.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 77

canım öncelikle başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin babaannenin

benim için iyi dileklerin içinde teşekkür ederim

sende kendini çok üzme bazen olacağın önüne geçemiyoruz böyle düşün dilerim kendini hazır hissettiğinde başladığın tedavide bebeklerine kavuşursun yada en doğalından sürpriz yapar sana bebeklerin

Hmm. Kocakarı ilaçlarında gelişmeler var. İzliyoruz arkadaşım, şifa olsun
işe yarıyor gerçekten sanki bağırsak boşaltmak için verilen şuruba benzettim pek haz etmem ve içememde salepte aroma var en azındann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…