Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Fikrini söylüyorsun arkadaşım. Haddini aşmak olarak düşünmedim. Çalışmak bana iyi gelecek kesin.

Sizin dibine düşecek bii çocuğunuz bile olamicak ne yazikki ( çünkü menopoza girmeye ramak kalmış çocuk için debeleniyorsunuzzz( neyseki tüplerim açıldı sizin yerinizede dogururum mucukk[/QUOTE]

Ben bu topigi her zaman takip ederim ama hiç yazmadım. Senin gibi bir zavallinin yazısını okuyunca dayanamadım. 22 yaşında evlendim. Şu an 34 yaşındayım. Tam 12 kez tup bebek denedim. Ve hiç bir sorun gorunmedigi halde bir türlü rabbim bana nasip etmedi. Kendine cok güvenme bu kadar insanın kalbini kırdıktan sonra sanma ki o çocuk sana Hayır getirir. Kaldiki allahla anlaşma yapmış gibi konuşuyorsun. Senin yasin genç sana verecem mi dedi. Yazık yazık ilerde çok pişman olacak laflar ettin. Allah yardımcın olsun

gunaydin vietnaaaaaam ayy ne guzel filmdi ya... herkese gunaydiiiin. apartmanda tadilat var gumm gummm paaaat guuum taaaak... allahim bu sesler neye yarar

Sizin dibine düşecek bii çocuğunuz bile olamicak ne yazikki ( çünkü menopoza girmeye ramak kalmış çocuk için debeleniyorsunuzzz( neyseki tüplerim açıldı sizin yerinizede dogururum mucukk

Ben bu topigi her zaman takip ederim ama hiç yazmadım. Senin gibi bir zavallinin yazısını okuyunca dayanamadım. 22 yaşında evlendim. Şu an 34 yaşındayım. Tam 12 kez tup bebek denedim. Ve hiç bir sorun gorunmedigi halde bir türlü rabbim bana nasip etmedi. Kendine cok güvenme bu kadar insanın kalbini kırdıktan sonra sanma ki o çocuk sana Hayır getirir. Kaldiki allahla anlaşma yapmış gibi konuşuyorsun. Senin yasin genç sana verecem mi dedi. Yazık yazık ilerde çok pişman olacak laflar ettin. Allah yardımcın olsun[/QUOTE]
Selam canım, biz onu zaten Allah a havale ettik. Cahillik işte gençken hiç yaşlanmayacak sanırız kendimizi, hiç ölmeyecek.
Sen de epey badireler anlatmışsın. Inşallah bundan sonra yüzün güler. Aramıza hoşgeldin:)

40Asistani , saat kaç oldu, hala iş başı yapmamışsın. Hemen bir açıklama bekliyorum. Üstteki bilgiyi de ekle bakayım listeye
Maaşına zam istedi, performans değerlendirmelerin bu aralar iyi değil beklentilerini yüksek tutma, tefe-tüfe ile artış yansıtırım dedim.

İşi yavaşlattı :)))))))))

(Neydi o kaçan bilgi görmedim yau :) mesaj olarak atalım 40Asistanina dursun cebinde :))

Sizin dibine düşecek bii çocuğunuz bile olamicak ne yazikki ( çünkü menopoza girmeye ramak kalmış çocuk için debeleniyorsunuzzz( neyseki tüplerim açıldı sizin yerinizede dogururum mucukk

Ben bu topigi her zaman takip ederim ama hiç yazmadım. Senin gibi bir zavallinin yazısını okuyunca dayanamadım. 22 yaşında evlendim. Şu an 34 yaşındayım. Tam 12 kez tup bebek denedim. Ve hiç bir sorun gorunmedigi halde bir türlü rabbim bana nasip etmedi. Kendine cok güvenme bu kadar insanın kalbini kırdıktan sonra sanma ki o çocuk sana Hayır getirir. Kaldiki allahla anlaşma yapmış gibi konuşuyorsun. Senin yasin genç sana verecem mi dedi. Yazık yazık ilerde çok pişman olacak laflar ettin. Allah yardımcın olsun[/QUOTE]
Tesekkurler

Ayşegüüül aman o güzel kafanı yorma bunlara... Allah yardımcımıııız....

gunaydin vietnaaaaaam ayy ne guzel filmdi ya... herkese gunaydiiiin. apartmanda tadilat var gumm gummm paaaat guuum taaaak... allahim bu sesler neye yarar

Sessizliğin kıymetini bilmeye ve bir miktar adrenalin salgılamaya yarıyor. Dozu aşmazsan kalbe iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…