- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.101
Üstelik bi de ticaret geçmişin varsa senin için çok daha kolay. Yeni baştan bişeyleri Öğrenmek zorunda değilsin.. Ben ticaretten hiç anlamam mesela.. Bir de naçizane , bilirsin elbette hatırlatmak bâbında.. Aslında sen kendin işini yapıp para kazandığında, zananını verimli kullandığında daha çok kendin olacaksın.. O zaman senin de evdeki rolün değişecek..beklentilerinde değişecek.. O zaman eşinin sana karşı tutumu da emin ol değişecek.. O zaman düşün bu evlilik Yürür MÜ yürümez mi diye.. Naçizane fikrim.. Sen evlenince kendin olmaktan vazgeçmiş gibisin.. Senin ideallerin hayallerin sekteye uğramış gibi.. Haddimi aştıysam affet.. Tekrar kendi yolunu çizdiğinde eşin ya senin yanında Yürür ya da yaya kalır..
işe yarıyor gerçekten sanki bağırsak boşaltmak için verilen şuruba benzettim pek haz etmem ve içememde salepte aroma var en azındann
sanda günaydın bilge hatun bilir kişiBu arada günaydın hanımlar. Kocaman mutluluklarınız olsun...
Profildeli kedinin aynısından var şu an yanımda kestiriyor:)gunaydin vietnaaaaaamayy ne guzel filmdi ya... herkese gunaydiiiin. apartmanda tadilat var gumm gummm paaaat guuum taaaak... allahim bu sesler neye yarar
Sizin dibine düşecek bii çocuğunuz bile olamicak ne yazikki( çünkü menopoza girmeye ramak kalmış çocuk için debeleniyorsunuzzz ( neyseki tüplerim açıldı sizin yerinizede dogururum mucukk
Maaşına zam istedi, performans değerlendirmelerin bu aralar iyi değil beklentilerini yüksek tutma, tefe-tüfe ile artış yansıtırım dedim.40Asistani , saat kaç oldu, hala iş başı yapmamışsın. Hemen bir açıklama bekliyorum. Üstteki bilgiyi de ekle bakayım listeye
Sizin dibine düşecek bii çocuğunuz bile olamicak ne yazikki( çünkü menopoza girmeye ramak kalmış çocuk için debeleniyorsunuzzz ( neyseki tüplerim açıldı sizin yerinizede dogururum mucukk
gunaydin vietnaaaaaamayy ne guzel filmdi ya... herkese gunaydiiiin. apartmanda tadilat var gumm gummm paaaat guuum taaaak... allahim bu sesler neye yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?