Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlarr canlar günaydın ağzım açık kalarak sayfalarca yazıyı okudum.bu kadar çirkin seviyesiz bir çocuk .yazmadan edemiyeceğim.ensu cum hiç canını sıkma .insanlara beddua etmek ne kadar kötü Allah döndürür dolaştırır ettiğin bedduaya uğratır.allah size çoçuk vermesinmiş.sen kimsin ya ailene senin gibisini vermiş.senin doğuracağın cocuktan ne olur .itin duası kabul olsa gökten kemik yaparmış.yok teyze yok menapozlular eğitim ailede başlar.ilk yazdığı yazıda samimi olmadığını daha sonra çirkefleşerek belli ediyor zaten.hani diyoruz ya arkadaşlar Rabbim hayırlı evlat versin .gerçekten herşeyin hayırlısı.insanlara hakaret ederek mutlu olduklarını sanıyorlar.yazmasaydım çok rahatsız olurdum .sizi seviyorum kızlarrrrrrr

Sessizliğin kıymetini bilmeye ve bir miktar adrenalin salgılamaya yarıyor. Dozu aşmazsan kalbe iyidir
kaçalım buralardaaaaan dayanamıyoreeeee dan dun pat pat küüüüt ... ya da kuuuuş sesleriii o va la ra yayılıııır hahahayyyyyyyyyyyyy delü müyüm neyim ben ne oldu banaaaa....

A-a, dün geldi daha ne zammıymış bu? 6 ayını doldursun bakalım. Memnun kalırsak zaten ödüllendiririz. Hoşlanmadım tavrından. Neyse, ilk hatası. Bu seferlik affedelim bakalım.

Kaçan bilgi: Salep kabızlık sorununda etkili. Aromalı olduğu için içimi daha kolaymış. İki kere test edildi, onaylandı
Günaydın bu arada

bi de seviyoooo nolmuşşşşşş

günaydın tatlıııı, bak kedili koydum resmi çoook maymun bunlar yah

ne güzel yazmışşsın ...bazı bölümlerde kendimi gördüm ..çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun...çok haklısın..

günaydın tatlıııı, bak kedili koydum resmi çoook maymun bunlar yah

Dün benimkilerden birisi kırdı geçirdi beni. Bahçeden almaya çalışıyorum, tünemiş kanepeye, "maauuuuw" diyor. Gel diyorum, gerdan kırıp tekrar "maaauuuwwww" diyor. Bir de göz süzüyor yandan yandan zilli

Öncelikle yaşadığınız süreçleriniz için geçmiş olsun, inşallah hepsi geride kalmış olsun...
Sonra ise :) Hoş geldiniz

Yazmak istediğinizde hiç yabancılık çekmeden, üstelik kolayca anlaşılacağınızı bilerek yazmanın ne kadar güzel olduğunu biliyorum... Çünkü ben de aynı şekilde yazmıştım. Tamamen tesadüf eseri önce KK'yı, sonra o zaman 2013 dü o tarihe ait bir başlığı, oradan da burayı görmüş günlerce, günlerce okumuştum... Yanlış hatırlamıyorsam 400-500 sayfa :) Her birini ayrı ayrı gıyabında tanıdığım, gıyabında güldüğüm, üzüldüğüm olgun yetişkin kadınların arasına (bazen 18'lik bazen 100'lük olsa da) dalmıştım dalış o dalış... İyi ki öyle yapmışım...

Size de öyle olsun... :)

Çünkü bazen acabalarımıza kendimizden daha iyi cevaplar bulabiliyoruz, bazen niye diye sorarken aslında neden diye sormamız gerektiğini hatırlıyoruz, paylaşıyoruz, anlatıyoruz, yalnız olmadığımızı biliyoruz, bazen birlikte çok üzülüyoruz ama bazen de dünya yansa umurumuzda olmayacak kadar çok gülüyoruz...

Tıbbı anlamda da bir çok deneyimden tecrübeler ediniyor, her gün yeni bir şeyler öğrenebiliyor, en mahrem sorunlarımız için fikir alabiliyor, bazen ihtiyacımız olan fırçayı yerken çoğunlukla iyi dileklerin gücüne inanıp yürekten dilekler yolluyoruz birbirimize... Kimimiz için önemsiz olan konu bir diğeri için önemliyse empatiyi hep devreye alıyoruz.

Çok methiye düzer gibi oldu ama gerçekten olan bu :)

Dilerim edindiğiniz tecrübelerinize yenileri eklenmeden dilekleriniz gerçek olur... Zamanı gelmiş olsun... Öyle çok iyi ilerlesin ki her şey geçmişte yaşadıklarınızı unutun, gülüşleriniz kalsın bir tek geriye... Sağlıkla ilerleyecek hamileliklerinizin haftalarını güzel anılar doldursun

S sulepelin kromozom ve trombofili genetik testleri yapılmış mıydı? ya da sonrasında kaybedilenler için testler? Özellikle kan sulandırıcı konusunda pıhtılaşma konusu önemli. Kan sulandırıcı hapları standart kullanıyorlar, ama mutasyonun sonucuna göre kullanılacak heparin iğne önemli... Dozu da çok önemli. Tüm bunlar yapılmış olsa da hematolog ile en azından doğru dozun kullanıldığını teyit ettirmek önemli olabilir. Dilerim gönlünden geçenin kucağına yerleşeceği bir tedavin olur. Çok sevgiler...

@aysegul3 en güzel zamanlarını tedavi süreçleriyle geçirirken umarım çok hırpalanmamış ve yorulmamışsındır. Azmine ve gücüne şapka çıkarılmalı. Bu konuda ensuyu çok azimli ve iradeli bulurum ve saygı duyarım hep. Senin de öyle olmuş. Bu süreçte neler yaşadığını, neler yapıldığını paylaşmak istersen hem birilerine bilgi kazandırmış olursun, hem de belki de yeni bir şeyler öğrenirsin. Burada nelere şahit olduk... Hiç HSG çekilmeyen tedaviler, 5-6 denemeye kadar fark edilmeyen rahimsel sorunlar, gün gibi ortadayken gözden kaçan boğum boğum tüpler, yaptırılmayan tetkikler...

Senin için de artık daha fazla yaş almadan, tecrübelerine yenilerini eklemeden tüm geçmişi unutturacak şekilde dileğine kavuşmanı dilerim. Çok sevgiler...

:)) bosver canim biz artik ona yazmamaya karar verdik ortam yaratmamak icin..
kafamizi yormaya degmez:))
bugun oyle guzel bi gune uyandimki sukurler olsun Allahim her gunumuzu boyle huzurlu kilsin..

Allah Allahhhhh.. Kromozom bozukluğu tarzı bişiiler mi acaba yaa? Umarım çaresi olan ve çabucak tedavi edileb,len birşeydir canım.[/QUOTE]

Ayıldınmı?[/QUOTE]

döllenmeme sebebi yok.2.yi nasıl deneyemeye karar verdiniz aynı sonucu almatan korkmadınız mı?

Üzmemeye çalış kendini. Bebek olacak olan diye dua etmiştik. Bugünlerini unutturacak güzel gelişmelerin olsun inşallah[/QUOTE]

Canım sperm Kaynaklı olabilir,benimde son tedavimde öyle olmuştu geçmiş olsun.[/QUOTE]

döllenme sorunu mu yaşadın eşimden kaynaklı sorunumuz vardı ama varikosel ameliyatından sonraki şimdi değerleri tamamen düzelmiş bütün değerleri karşılıyor o yüzden de şaşırıyorlar spermle alakalı bişi görseler hemen ona bağlayacaklar ama.yok malesef.

Canım ne desek can sıkıcı bir durum yüzyüze görüşünce dr un diyecekleri önemli

Sonuç ne güzel katlamış umarım kese ve kalp atışıyla tescilleriz hamileliğini ..kırmızıları düşünme kov gitsinnn aklından[/QUOTE]

tam bir uyuzmuş diyetisyen boşversene ya.
sen bu azimle vereceksin kendi çabanla.

resmen saat 22:00 den okuyorum anca bitirdim yazıyorum.4 günü anca bitirdim.:)

Canım herşeyde bir hayır vardır. Çok üzülmüş olmalısın elbette.. Biz burada sana desteğiz.. Vakti gelmemiş demek ki., Allah sana en güzel en sağlıklı en hayırlı evladı en kolay yoldan versin inşallah. O 'ol' derse olmayacak şey yok..[/QUOTE]

hayırlı olsun.sımsıkı tutunsun inşh.

hayrlı olsun dilerim 9 ay sizle kalır.

haberlern iyi olmasına çok sevindim.
test içinde hayırlı haberler gelsin inşh.

kalp atışlarınıda güm güm diye duy inşh.:)

hayırlı olsun canım.sağlıkla tutunsunlar sana da.
sen hiç döllenme sorunu yaşadın mı?

oy canım benim ya.
çok geçmiş olsun Allah korumuş.

Şoktayım........
Çok üzüldüm.
Seni görmeden sevebildiğim yanına gelince 40 yıldır tanıyormuşsuna rahat olabiliceğimi hissettirmiştin bana.
Çok özelsin benim için.

gerçekten çok üzüldüm canım benim.
Sebep olarak birşey söylendi mi?

ohhh yüreğime su serpildi.İyi ki burdasın bizlesin.........

amin amin amin.....

Çok çok geçmiş olsun....4 ay önce babamı kaybettim ağlayarak okudum.
Sevdiklerimizle sınanmayalım çok zor gerçekten.........

Canım benim senin dediğin gibi kucaklıyorum seni öpüyorum seni.....
Çok üzüldüm ama sen zaten benden ötesin kendini toplamakta.
yüreğinin yanındayım hissettiğin herşeyi paylaşmaya açığım her zaman.

Bencede güzel olur canım.
Allah şimdiden kabul etsin.[/QUOTE]
Başınız Sağolsun canım Rabbim sizlere Ömür versin.
Test sonuçların çıksın bakalım duruma göre karar verirsin.

Adı 40asistani ama işte zamane genci yaratmışım sanki!
Zamane gençlerinin bazıları hep böyle...
Gece ki lila renkli bir başka zamane gibi.

Oldum ben, süperim diye gezinirken, haddi aşabiliyorlar...
Özür dilemenin ne kadar "büyümüş" bir erdem olduğunu da bilemeyebiliyorlar...
Neyin kafasını yaşıyorlar hiç bilmiyorum :)

Etrafınıza bakınca da bir sürü göreceksiniz. Daha zaman geçirmeden, tartmadan, tahlil etmeden, irdelemeden en fenası düşünmeden aksiyon alıyorlar, söz alıyorlar. Ben münasebetsiz cüret diyorum :)

Mimiklerin eksik olduğu yazışmaların ifade eksikliğini, hangi kelimelerle veya hangi cümle kurgusu ile giderileceğini hiç bilmiyorlar... Bilmediklerinden de bi-haberler üstelik... Cüret burada başlıyor ya zaten. Bedduaların ise en büyük ayıp olduğunu deneyimledikçe bilecekler... Büyüyecekler, büyüdükçe öğrenecekler, öğrendikçe olgunlaşacaklar, eksiksiz olgunluğa ulaşırlarsa eğer (ki dilerim öyle olur) utanacaklar...

Aynı şeyi söyleyen iki cümlenin arasındaki "naifliği" var edebilirlerse naif kalacaklar...

"Oğlundan çok yaşayacaksın..."
"Oğlunun ölümünü göreceksin...!"

Farkı fark edebilen her yaştan insanların çok olduğu bir dünya dilerim :)

(iki çift laf etmeseydim çatlardım :) sadece yumurtalarımın çatlamasını isterim o yüzden duramadım hahahah)

n
Canim sSağol güzel dileklerin icin hepsi yapildi kromozom yapisi normal en son olan gecen hafta alindi sonucu 20gun sonra alincak bende tek cikan mthfr heterozigot bu da yapmaz diyorlar ama son gebelikte kan sulandirici düşük dozda kullandi doltorum en son esimin sigara icmesine bagladi doktorum bende sasirdim ne yapacagimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…