- 2 Kasım 2012
- 350
- 326
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.141
Konuya müdahale de bulundu sizlerden ricam konuyu uzatmamanız. Uzadıkça geriliyorsunuz değmez.
Canım sende demi migren var,ben de çok küçük yaşta çıktı on iki Yaşında,peynir ayran çikolata Güneş ışığı zaten stres başta bazen sevinmek bile yaramıyor,Güneş ışığı gözlerime Şimşek gibi çarpıyor o nedenle yazın hep Güneş gözlüğü kullanıyorum,uykusuzlukta çok etkiliyor,bazen taze zencefil kaynatıp içiyorum nefes almamı sağlıyor,kullandığın ilaç varmı.canim benim bende eskiden deli sporlar yapardim.. simdii hergun yarin diyorum.. gerci agir sporlar yumurtayada iyi gelmiyor.. yuruyus tarzi olmali..
migrene salca yaramiyormuymus canim migrene.. birde sogani biliyorum esimdede varya..
baska bildigin cok belirgin birsey varmi cnm.
Merhaba Canlar;
Perşembe gününden sonra anca bugün fırsat buldum.Güvenç beyden yumurtalarla ilgili döllenmediği haberin alınca bi tuhaf olmuştum.Hayırlısı dedik.
Öğlenden sonra babaannemin vefat haberi geldi.
Babamı da 4 ay önce kaybettiğim için ve annesine çok düşkün olduğun için tekrar başa döndüm sanki içim zaten sıkkındı yumurtalardan bir de vefat haberi.
Cuma günü Güvenç bey yüz yüze görüşmeye davet etmişti.
gittik eşimle 6 yumurta olgun 5 tane döllenememiş 1 tanesi de anormal döllenmiş.
böyle bir durumun 3 sebeple oluşacağını söyledi.
sperm,
yumurta,
kullanıcı hatası micro enjeksiyonu yapan...
sperm ve yumurtada dışardan gözlendiğinden hiçbirşey yok dediler.bizim görebildiğimiz birşey yok.
kullanıcı hatası olması imkansız sonuçta insan yapıyor ama aynı kişi burda defalarca yaptı sizinle birlikte yaptıklarıda var aynı gün onlarda sorun yok dedi.Bölümün amiriyle karşılıklı bu durum sebebiyle tartıştıklarını aktardı.
Doktorumuz son derece şaşkındı en az bizim kadar gibiydi.Neden olduğunun çokta bir açıklaması yok sebepsiz infertiyeye kibarca bağladı.
tekrar denediğinizde aynı sonucu alabiliriz deneyecekmisiniz dedi.
Kendini koruma altında tutuyor yani anladığım bu.
eşim ümit vermek istemediğini söylüyor ama...
duygusallaştım ister istemez çek etmek için demem şart ilerde pişman olmamam adına zate anca 1 kez daha deneyebilirim.
çünkü transfer olmasada ilaç hariç 4900 ödedik ilaçlarda 3000 tl tuttu.önceleri var ( eşim ameliyatı takibi daha önceki aşılama ve ilaçlar testler)
şimdi gene dna hasar testi onu daha önce yaptırmıştık.onda da mı sorun yok dedi.evet dedik yok yaptırmaya gerek yok dedi tekrar.
kromozon testi verdi onu yaptırdık 15 gün sonra sonuç alıcaz.
anormal döllenen 47 kromozonlu olduğunu söyledi.yumurta atılıp yapmamamış dedi.
sonra Necati Beyle görüşüştürdü Embriyolog o da anlattı Güvenç beye göre daha pozitifti.
tabiki temkinli konuşmaları.
ordan direk Ankaraya yolculuk yaptık.o yüzden öyle ani oldu ki sizlere haber veremedim.Buluşmaya çok gelmek istiyordum ama malesef ani gelişen vefat sebebiyle olamadı.İnşh bir dahakine.
bugün sabah geri döndük.eşim işe ben evdeydim ama hiçbirşey yapamadım.
aklım hep nasıl olur diyorum...5 tane micro enjeksiyonla döllenmez.
ne yapmalıyız sorguluyorum parada sıkıntı olunca artık.
aynı yerde mi devam etsem?
başka yere mi geçsem?
bahceci laboratuvar başarı belli bunda olmazsa başka yere gitmeye gerek var mı?
Yaşayan arkadaşlarımın tecrübesine ihtiyacım var tabi ki diğer arkadaşlarımda fikirleri çok ama çok kıymetli.
Gelişmelerden haberdar edersin canım... Her şeyi sor aklına gelen... Ne yapılabilir öğren... Rabbim yolunu açık etsin öperim
Ben de seni seviyom kiiiiiiisana bayiliyorumEua aaaaay laaaaaawwww yuuuuuuuu
Ne bilim belki hoşuna gitmezse diye.. Inşallah Herşey umduğundan da güzel olur..Fikrini söylüyorsun arkadaşım. Haddini aşmak olarak düşünmedim. Çalışmak bana iyi gelecek kesin.
Merhaba Canlar;
Perşembe gününden sonra anca bugün fırsat buldum.Güvenç beyden yumurtalarla ilgili döllenmediği haberin alınca bi tuhaf olmuştum.Hayırlısı dedik.
Öğlenden sonra babaannemin vefat haberi geldi.
Babamı da 4 ay önce kaybettiğim için ve annesine çok düşkün olduğun için tekrar başa döndüm sanki içim zaten sıkkındı yumurtalardan bir de vefat haberi.
Cuma günü Güvenç bey yüz yüze görüşmeye davet etmişti.
gittik eşimle 6 yumurta olgun 5 tane döllenememiş 1 tanesi de anormal döllenmiş.
böyle bir durumun 3 sebeple oluşacağını söyledi.
sperm,
yumurta,
kullanıcı hatası micro enjeksiyonu yapan...
sperm ve yumurtada dışardan gözlendiğinden hiçbirşey yok dediler.bizim görebildiğimiz birşey yok.
kullanıcı hatası olması imkansız sonuçta insan yapıyor ama aynı kişi burda defalarca yaptı sizinle birlikte yaptıklarıda var aynı gün onlarda sorun yok dedi.Bölümün amiriyle karşılıklı bu durum sebebiyle tartıştıklarını aktardı.
Doktorumuz son derece şaşkındı en az bizim kadar gibiydi.Neden olduğunun çokta bir açıklaması yok sebepsiz infertiyeye kibarca bağladı.
tekrar denediğinizde aynı sonucu alabiliriz deneyecekmisiniz dedi.
Kendini koruma altında tutuyor yani anladığım bu.
eşim ümit vermek istemediğini söylüyor ama...
duygusallaştım ister istemez çek etmek için demem şart ilerde pişman olmamam adına zate anca 1 kez daha deneyebilirim.
çünkü transfer olmasada ilaç hariç 4900 ödedik ilaçlarda 3000 tl tuttu.önceleri var ( eşim ameliyatı takibi daha önceki aşılama ve ilaçlar testler)
şimdi gene dna hasar testi onu daha önce yaptırmıştık.onda da mı sorun yok dedi.evet dedik yok yaptırmaya gerek yok dedi tekrar.
kromozon testi verdi onu yaptırdık 15 gün sonra sonuç alıcaz.
anormal döllenen 47 kromozonlu olduğunu söyledi.yumurta atılıp yapmamamış dedi.
sonra Necati Beyle görüşüştürdü Embriyolog o da anlattı Güvenç beye göre daha pozitifti.
tabiki temkinli konuşmaları.
ordan direk Ankaraya yolculuk yaptık.o yüzden öyle ani oldu ki sizlere haber veremedim.Buluşmaya çok gelmek istiyordum ama malesef ani gelişen vefat sebebiyle olamadı.İnşh bir dahakine.
bugün sabah geri döndük.eşim işe ben evdeydim ama hiçbirşey yapamadım.
aklım hep nasıl olur diyorum...5 tane micro enjeksiyonla döllenmez.
ne yapmalıyız sorguluyorum parada sıkıntı olunca artık.
aynı yerde mi devam etsem?
başka yere mi geçsem?
bahceci laboratuvar başarı belli bunda olmazsa başka yere gitmeye gerek var mı?
Yaşayan arkadaşlarımın tecrübesine ihtiyacım var tabi ki diğer arkadaşlarımda fikirleri çok ama çok kıymetli.
Sizin dibine düşecek bii çocuğunuz bile olamicak ne yazikki( çünkü menopoza girmeye ramak kalmış çocuk için debeleniyorsunuzzz ( neyseki tüplerim açıldı sizin yerinizede dogururum mucukk
Ne bilim belki hoşuna gitmezse diye.. Inşallah Herşey umduğundan da güzel olur..
Canım sende demi migren var,ben de çok küçük yaşta çıktı on iki Yaşında,peynir ayran çikolata Güneş ışığı zaten stres başta bazen sevinmek bile yaramıyor,Güneş ışığı gözlerime Şimşek gibi çarpıyor o nedenle yazın hep Güneş gözlüğü kullanıyorum,uykusuzlukta çok etkiliyor,bazen taze zencefil kaynatıp içiyorum nefes almamı sağlıyor,kullandığın ilaç varmı.
Biz de seni seviyoruz Şekerim..Kızlarr canlar günaydın ağzım açık kalarak sayfalarca yazıyı okudum.bu kadar çirkin seviyesiz bir çocuk .yazmadan edemiyeceğim.ensu cum hiç canını sıkma .insanlara beddua etmek ne kadar kötü Allah döndürür dolaştırır ettiğin bedduaya uğratır.allah size çoçuk vermesinmiş.sen kimsin ya ailene senin gibisini vermiş.senin doğuracağın cocuktan ne olur .itin duası kabul olsa gökten kemik yaparmış.yok teyze yok menapozlular eğitim ailede başlar.ilk yazdığı yazıda samimi olmadığını daha sonra çirkefleşerek belli ediyor zaten.hani diyoruz ya arkadaşlar Rabbim hayırlı evlat versin .gerçekten herşeyin hayırlısı.insanlara hakaret ederek mutlu olduklarını sanıyorlar.yazmasaydım çok rahatsız olurdum .sizi seviyorum kızlarrrrrrr
Canımsın sen benim...@esnacan ,Eua , beni düşündüğünüz için teşekkür ederim. İsmihan azmiyle, inancıyla, özgüveniyle sevdiğim, açık yürekli bir arkadaşım. Son zamanlarda pek gelemiyor, umarım siz de benim gibi tanıma şansı bulursunuz. Bugünkü konuların bir kısmı daha önce ucundan konuşuldu. Yaralarımın bir kısmının, kararımın eskiliğinin farkında. Yorumu size garip gelse de, yüreğini bildiğim için sorun yok. Sizin de içiniz rahat olsun lütfen...
Canımmm üzülme diyeceğim ama demekle olmuyor biliyorumm(
Dİlerim çaresi cabuk bulunur. Dİlerim çok para harcamadan bi yol vardır da bir an önce yoluna girer her şey
Seni çok seviyoruz ve elimizden ne gelirse destekçiniz
Canlarımmm
Merhaba, sohbet bol ve tatlı olsunher zamanki gibi.
Canımsın sen benim...
Seni nasıl sevdiğimi ve yüreğinin derinlerini okuyabildğimi biliyorsun. ALLAH'ım seni tüm güzel olanlarla karşılaştırsın inşallah !
Sınavlarım vardı haftasonu girdim inşallah sonucu güzel gelir. Ayrıca son bir aydır okulda o kadar çok iş vardı ki buraya vakit ayıramadım.
Hepiniz dualarımdaydınız inanın.
Döv beni dövHoşgeldin. Nasıl gidiyor hayat? Niye özletiyorsun kendini? Hı?
Ayyy canımmmm, kara tahta tarihe karıştı. Bunlar beyaz tahtaya kalemle yazıyorlar, herşeyleri asortik yeni nesilinPeki, geçerli mazeretin varmış affedildin. (Bugün pek bi affediciyim yaawww)
Dilerim düşündüğünden de güzel olur sonucun. Karne zamanı yoğunluğu diye düşünüyorum. Bak şimdi o kartonumsu kağıtların kokusu geldi burnuma. Gerçi artık onları kullanmıyorlar ama... Bir de tebeşir ve yeni silinmiş kara tahta kokusu. Ne çok özlemişim...
Bazı öğretmenler velilerle beraber oturup hologramlı kartonlarla karnelere kılıf yaptı, karnenin üzerlerine yapıştırılan çıkartmaları bir görsen, millet ayıplamasa çantamın üzerini onlarla doldururum inan. Sınıf kapılarının süslerini görsen........Peki, geçerli mazeretin varmış affedildin. (Bugün pek bi affediciyim yaawww)
Dilerim düşündüğünden de güzel olur sonucun. Karne zamanı yoğunluğu diye düşünüyorum. Bak şimdi o kartonumsu kağıtların kokusu geldi burnuma. Gerçi artık onları kullanmıyorlar ama... Bir de tebeşir ve yeni silinmiş kara tahta kokusu. Ne çok özlemişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?