Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Konuya müdahale de bulundu sizlerden ricam konuyu uzatmamanız. Uzadıkça geriliyorsunuz değmez.

Forumun yasaksız tek karşı cinsi...
(Öncelikle hep aklımdaydı, bu smileyin surat ifadesi niye bu kadar sinirli? pankartı ile çelişiyor :) gülen yüzlüsünü yaratabilirim diye hemen araya sıkıştırayım)

Kazen
Çok teşekkürler zaman, emek, dikkat ve alaka için... Arzu etmesek de maalesef forumun milyonlarca mesajı içinde kim bilir nelerle karşı karşıya geliyorsunuzdur. Bu nedenle böylesine hafif ama şık olmayan ifadeler silsilesi için vakit ayrılıp, aksiyon alınmasına teşekkür ederim hem kendim, hem herkes adına. Fevkalade bir şekilde işaret ettiğiniz gibi gerilmeye, zaman ayırmaya kesinlikle değmez...

Arada unutulabiliyor, hatırladıkça uygulamalı :)
Kolaylıklar dilerim...

Canım sende demi migren var,ben de çok küçük yaşta çıktı on iki Yaşında,peynir ayran çikolata Güneş ışığı zaten stres başta bazen sevinmek bile yaramıyor,Güneş ışığı gözlerime Şimşek gibi çarpıyor o nedenle yazın hep Güneş gözlüğü kullanıyorum,uykusuzlukta çok etkiliyor,bazen taze zencefil kaynatıp içiyorum nefes almamı sağlıyor,kullandığın ilaç varmı.

Allah Allahhhhh.. Kromozom bozukluğu tarzı bişiiler mi acaba yaa? Umarım çaresi olan ve çabucak tedavi edileb,len birşeydir canım.[/QUOTE]

Ayıldınmı?[/QUOTE]

döllenmeme sebebi yok.2.yi nasıl deneyemeye karar verdiniz aynı sonucu almatan korkmadınız mı?

Üzmemeye çalış kendini. Bebek olacak olan diye dua etmiştik. Bugünlerini unutturacak güzel gelişmelerin olsun inşallah[/QUOTE]

Canım sperm Kaynaklı olabilir,benimde son tedavimde öyle olmuştu geçmiş olsun.[/QUOTE]

döllenme sorunu mu yaşadın eşimden kaynaklı sorunumuz vardı ama varikosel ameliyatından sonraki şimdi değerleri tamamen düzelmiş bütün değerleri karşılıyor o yüzden de şaşırıyorlar spermle alakalı bişi görseler hemen ona bağlayacaklar ama.yok malesef.

Canım ne desek can sıkıcı bir durum yüzyüze görüşünce dr un diyecekleri önemli

Sonuç ne güzel katlamış umarım kese ve kalp atışıyla tescilleriz hamileliğini ..kırmızıları düşünme kov gitsinnn aklından[/QUOTE]

tam bir uyuzmuş diyetisyen boşversene ya.
sen bu azimle vereceksin kendi çabanla.

resmen saat 22:00 den okuyorum anca bitirdim yazıyorum.4 günü anca bitirdim.:)

Canım herşeyde bir hayır vardır. Çok üzülmüş olmalısın elbette.. Biz burada sana desteğiz.. Vakti gelmemiş demek ki., Allah sana en güzel en sağlıklı en hayırlı evladı en kolay yoldan versin inşallah. O 'ol' derse olmayacak şey yok..[/QUOTE]

hayırlı olsun.sımsıkı tutunsun inşh.

hayrlı olsun dilerim 9 ay sizle kalır.

haberlern iyi olmasına çok sevindim.
test içinde hayırlı haberler gelsin inşh.

kalp atışlarınıda güm güm diye duy inşh.:)

hayırlı olsun canım.sağlıkla tutunsunlar sana da.
sen hiç döllenme sorunu yaşadın mı?

oy canım benim ya.
çok geçmiş olsun Allah korumuş.

Şoktayım........
Çok üzüldüm.
Seni görmeden sevebildiğim yanına gelince 40 yıldır tanıyormuşsuna rahat olabiliceğimi hissettirmiştin bana.
Çok özelsin benim için.

gerçekten çok üzüldüm canım benim.
Sebep olarak birşey söylendi mi?

ohhh yüreğime su serpildi.İyi ki burdasın bizlesin.........

amin amin amin.....

Çok çok geçmiş olsun....4 ay önce babamı kaybettim ağlayarak okudum.
Sevdiklerimizle sınanmayalım çok zor gerçekten.........

Canım benim senin dediğin gibi kucaklıyorum seni öpüyorum seni.....
Çok üzüldüm ama sen zaten benden ötesin kendini toplamakta.
yüreğinin yanındayım hissettiğin herşeyi paylaşmaya açığım her zaman.

Bencede güzel olur canım.
Allah şimdiden kabul etsin.[/QUOTE]
Canım ya çok üzüldüm zor bir dönemden geçiyorsun.. Allah yardımcın olsun.. Inşallah bunlar son olsun ve bundan sonra senin için parlak bir gelecek olsun.. Ne desem boş, babaannene Allah'tan rahmet dilerim. Sarılıyorum sana belki iyi gelir yaralarına.. Iyileşecek geçecek hepsi.. Biraz zaman.. Allah beterinden saklasın.. Canım benim öpüyorum ve bütün iyi dileklerimi ve iyi enerjimi seninle paylaşıyorum..

Öncelikle başınız sağolsun sana ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim. Çok yakın zamanda ardarda yaşadığın kayıplarının acısını unutturacak başka acıların olmasın hiç. Mekanları cennet olsun.

Seninle ilgili gelişmeleri de tüm detaylarıyla paylaşmışsın. Ben kendi adıma notlarıma senin paylaşımlarından da eklemeler yaptım, çok teşekkürler. Yapılan açıklamaların merkezlerini ve kendi adlarına "siyasetçi" yaklaşımıyla muhalefete imkan bırakmayacak şekilde olması doğal canım. Tedavileri, doktorları, becerileri, ihtimamları değişse de tümünün en önemli ortak noktası bu. Olması gereken de budur belki bilmiyorum. Biz merkezi kurunca deneyimleriz artık :)

Aynı şeyin tekrar olması ihtimalini yaşatırsak tedavi bile düşünmeyiz. Bu nedenle böyle bir endişeyi aklından uzak tutuyorsundur umarım. Ama mutlaka gerekli tetkik ve araştırmalar için hem doktorlarından, hem tecrübeleri olan arkadaşlardan bilgi alarak, fikir sahibi olarak ilerlemen de önemli.

Kromozom testi yapılacak diye belirtmişsin. Yineleniyor mu? İlk kez mi? Her iki eş için kromozom analizi ve senin için trombofili paneli bence olması gerekenlerden. Doktorlar genellikle daha önceki eleştirel geri dönüşler nedeniyle (zaten çok para harcıyoruz, şart değilse, var mı yok mu demeden niye yaptıralım vb. diyen hastalar) 2-3 kaybı olan, kaliteli embriyoya rağmen pozitif değer alınamayan, döllenme sorunu sıkça yaşanan hastalara öneriyorlar.

47 kromozom olması yine olacağı anlamına geliyor mu bilmiyorum, hiç tecrübe etmedim. Ama araştırdığımda veya okuduğum forum mesajlarından edindiğim şey her iki eşin herhangi bir genetik sorunu olmamasına rağmen oluşan embriyolarda bu sorunun yaşanabildiği... Dolayısıyla sizde sorun olmasa da olabilen bir şey. Bu nedenle bir sonraki süreçte PGT yapılması imkanlar dahilinde ise mutlaka değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

Sperm ve yumurta kalitesi için sevgili 2220 yardımcı yöntemleri bir nebze fayda sağlayabilir. İyileştirmeye yönelik takviye olacaktır. Ama daha elzem sıkıntılar varsa doktorların bununla ilgili işlemleri-yönlendirmeleri mutlaka yapacaktır. Geçmişi geride bırakarak, sonrası için araştırmalarınla birlikte umudunu yüksek tutarak ilerlemen çok önemli. Dilerim böyle ilerlersiniz.

Test sonuçlarının da çok iyi gelmesini, tedaviye imkan verecek gelişmeler içermesini diliyorum.
Sağlığını öncelikli tuttuğun, huzursuzluk duymadığın, şansın hep yanında olduğu günlerin çok olsun...
Adını hiç unutma, çok güzel ifade ediyor :)
Herseyguzelolcak

Sizin dibine düşecek bii çocuğunuz bile olamicak ne yazikki ( çünkü menopoza girmeye ramak kalmış çocuk için debeleniyorsunuzzz( neyseki tüplerim açıldı sizin yerinizede dogururum mucukk

Ben bu topigi her zaman takip ederim ama hiç yazmadım. Senin gibi bir zavallinin yazısını okuyunca dayanamadım. 22 yaşında evlendim. Şu an 34 yaşındayım. Tam 12 kez tup bebek denedim. Ve hiç bir sorun gorunmedigi halde bir türlü rabbim bana nasip etmedi. Kendine cok güvenme bu kadar insanın kalbini kırdıktan sonra sanma ki o çocuk sana Hayır getirir. Kaldiki allahla anlaşma yapmış gibi konuşuyorsun. Senin yasin genç sana verecem mi dedi. Yazık yazık ilerde çok pişman olacak laflar ettin. Allah yardımcın olsun[/QUOTE]

Hoşgeldin Şekerim.. Boşver anlamayacak ne yazık ki..
Senin hikayen de zormuş canım ya.. Inşallah Allah sana artık güzel bir evlat gönderir hem de doğal yoldan..

canım bende kronil sünizit var, migren olan kişi eşim ama çok ağır geçiyor hergün çok yoğun migren ağrılarıyla gününü geçiriyor.. çok doktorlara gitti ilaçlar kullanıyor banamısın demiyor ne yazıkki..
birde bu acmilanın diyetine dikkat etmesini sağlamaya çalışacağım ama bi erkektede nekadar sağlayabilirim bilmiyorum, aç olunca ne bulsa yemeğe çalışıyor..:))
bizde Biberiye kaynatıyoruz canım arada kaydasınıda gördü..
sanada çok geçmiş olsun hayatım gerçekten çok zor yaşamasamda eşim bana okadar farkettiriyorki yaşamış gibi oluyorum.

Biz de seni seviyoruz Şekerim..

Canımsın sen benim...

Seni nasıl sevdiğimi ve yüreğinin derinlerini okuyabildğimi biliyorsun. ALLAH'ım seni tüm güzel olanlarla karşılaştırsın inşallah !

Sınavlarım vardı haftasonu girdim inşallah sonucu güzel gelir. Ayrıca son bir aydır okulda o kadar çok iş vardı ki buraya vakit ayıramadım.

Hepiniz dualarımdaydınız inanın.

canım babaanneni kaybetmişsiniz sanırım Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun(
tedavindede sıkıntı yaşanmış galiba neden okadar yumurta ilerlemedi acaba imsimi yapılmıştı sordunmu Güvenç beye canım..

Peki, geçerli mazeretin varmış affedildin. (Bugün pek bi affediciyim yaawww )
Dilerim düşündüğünden de güzel olur sonucun. Karne zamanı yoğunluğu diye düşünüyorum. Bak şimdi o kartonumsu kağıtların kokusu geldi burnuma. Gerçi artık onları kullanmıyorlar ama... Bir de tebeşir ve yeni silinmiş kara tahta kokusu. Ne çok özlemişim...

Hoşgeldin. Nasıl gidiyor hayat? Niye özletiyorsun kendini? Hı?
Döv beni döv

Hak ettim farkındayım canım okulu bitireyim diye gayret ediyorum

Hem belki RABBİM nasip eder de anne olursam, ders-bebek arasında bocalamayayım diye çabalıyorum.

Yeğenin doğmuş hayırlı-uğurlu olsun. ALLAH anne-babasına bağışlasın Kağan abiyi.

Yakın arkadaşımdan bahsetmiştim belki hatırlarsın. Bebeği doğdu 20 Ocak'ta. Dün akşam aradı kafayı yiyeceğim 3 çocukla diyor

Ayyy canımmmm, kara tahta tarihe karıştı. Bunlar beyaz tahtaya kalemle yazıyorlar, herşeyleri asortik yeni nesilin

Bazı öğretmenler velilerle beraber oturup hologramlı kartonlarla karnelere kılıf yaptı, karnenin üzerlerine yapıştırılan çıkartmaları bir görsen, millet ayıplamasa çantamın üzerini onlarla doldururum inan. Sınıf kapılarının süslerini görsen........

Alem bu okul yaaa !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…