- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.161
Döv beni döv
Hak ettim farkındayım canımokulu bitireyim diye gayret ediyorum
Hem belki RABBİM nasip eder de anne olursam, ders-bebek arasında bocalamayayım diye çabalıyorum.
Yeğenin doğmuş hayırlı-uğurlu olsun. ALLAH anne-babasına bağışlasın Kağan abiyi.
Yakın arkadaşımdan bahsetmiştim belki hatırlarsın. Bebeği doğdu 20 Ocak'ta. Dün akşam aradı kafayı yiyeceğim 3 çocukla diyor
Sen hep o 2 çift lafı et olur mu topiğimizin enerjik kadınıAdı 40asistani ama işte zamane genci yaratmışım sanki!
Zamane gençlerinin bazıları hep böyle...
Gece ki lila renkli bir başka zamane gibi.
Oldum ben, süperim diye gezinirken, haddi aşabiliyorlar...
Özür dilemenin ne kadar "büyümüş" bir erdem olduğunu da bilemeyebiliyorlar...
Neyin kafasını yaşıyorlar hiç bilmiyorum :)
Etrafınıza bakınca da bir sürü göreceksiniz. Daha zaman geçirmeden, tartmadan, tahlil etmeden, irdelemeden en fenası düşünmeden aksiyon alıyorlar, söz alıyorlar. Ben münasebetsiz cüret diyorum :)
Mimiklerin eksik olduğu yazışmaların ifade eksikliğini, hangi kelimelerle veya hangi cümle kurgusu ile giderileceğini hiç bilmiyorlar... Bilmediklerinden de bi-haberler üstelik... Cüret burada başlıyor ya zaten. Bedduaların ise en büyük ayıp olduğunu deneyimledikçe bilecekler... Büyüyecekler, büyüdükçe öğrenecekler, öğrendikçe olgunlaşacaklar, eksiksiz olgunluğa ulaşırlarsa eğer (ki dilerim öyle olur) utanacaklar...
Aynı şeyi söyleyen iki cümlenin arasındaki "naifliği" var edebilirlerse naif kalacaklar...
"Oğlundan çok yaşayacaksın..."
"Oğlunun ölümünü göreceksin...!"
Farkı fark edebilen her yaştan insanların çok olduğu bir dünya dilerim :)
(iki çift laf etmeseydim çatlardım :) sadece yumurtalarımın çatlamasını isterim o yüzden duramadım hahahah)
canım babaanneni kaybetmişsiniz sanırım Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun(
tedavindede sıkıntı yaşanmış galiba neden okadar yumurta ilerlemedi acaba imsimi yapılmıştı sordunmu Güvenç beye canım..
Aminnn hepimize inşallah!!!!Dövmem kıııız, özledim sadece. Sarılabilirim ama
Bana bakma sen. Az kaldı zaten. Okul bitsin, bağlarım seni pc başına sıkıysa yazma
İnşallah anne olduğun günleri de göreceğim. Sen hem bebek hem derse yetişecek azme sahipsin, ben inanıyorum sana.
Kağan için teşekkür ederim. Büyüdü bile teyzesi. Gerçi son günlerde foto göndermiyorlar ama duyduğum kadarıyla pek şeker bir şey olmuş sıpa...
Arkadaşına selam söyle. Fazla geliyorsa birisini alabilirim.
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı ömürleri olsun inşallah. Darısı tez zamanda hepinizin başına...
Ayyy canımmmm, kara tahta tarihe karıştı. Bunlar beyaz tahtaya kalemle yazıyorlar, herşeyleri asortik yeni nesilin
Tüylülerim iyileşiyor maşallah. Son nüfus sayımına göre, bir kaçakla birlikte toplam 18 tane kaldılar, ellerinden patilerler
Bazı öğretmenler velilerle beraber oturup hologramlı kartonlarla karnelere kılıf yaptı, karnenin üzerlerine yapıştırılan çıkartmaları bir görsen, millet ayıplamasa çantamın üzerini onlarla doldururum inan. Sınıf kapılarının süslerini görsen........
Alem bu okul yaaa !!!
Canlarımmm
Merhaba, sohbetiniz bol ve tatlı olsunher zamanki gibi.
Canımsın sen benim...
Seni nasıl sevdiğimi ve yüreğinin derinlerini okuyabildğimi biliyorsun. ALLAH'ım seni tüm güzel olanlarla karşılaştırsın inşallah !
Sınavlarım vardı haftasonu girdim inşallah sonucu güzel gelir. Ayrıca son bir aydır okulda o kadar çok iş vardı ki buraya vakit ayıramadım.
Hepiniz dualarımdaydınız inanın.
2 de siz. Etti 20 can...........
ALLAH sana güç kuvvet versin
Koşmayı bilmiyorlar yaaa........Öğrenciliğin tadını çıkaramıyorlar yaw. Üstün başın tebeşir tozu kokmadan öğrencilik mi olur? Ondan bi çeşit bu yeni nesil
Unutmadımmmm.....Eee ben tüylü demiştim.....?Köpeciğimi unuttuuuummmm
21 başız toplam
Koşmayı bilmiyorlar yaaa........
Çiftlik tavuğu ile köy tavuğu arasında ki fark gibi fark var bizim çocukluğumuzdakilerle bunlar arasında...
Unutmadımmmm.....Eee ben tüylü demiştim.....?
Senin köpek epilasyonlu mu yoksa ?
2220 yaa benim dikkatimi birşey çekti.
Şu an on-line olan üyelerin profil resminin sol köşesinde yeşil bir belirteç varken, sende niye yok?
Görünmez mi oldun hatun ?
Bende seni öperim.Geçenlerde nerelerde diye yazmamın üzerine mesajını okumuştum.
"iyi insan lafının üstüne gelir" demeyi uygun bulmuştum :))))
Bizleri okumuşsundur az çok biliyorsun ne yapıyoruz neler oluyor gelişmeler vs :)
Senden haberleri de yazdığın mesajlardan öğrendik.
Vakit buldukça daha sık uğra... Şimdi yarı yıl tatili vaktin vardır diye düşünüyorum.
Saldım çayıra mevlam kayıra dediğim her anda aklıma düşüyorsun ekstra :)
Sağlığın, sıhhatin, keyfin yerinde olsun gerisini koyver gitsin :) kayırılacaksa kayrılacak zaten :)
kocaman öperim
Ben unuttummm...
Yakında kuaför var, sir ağda yaptırıyoruz biz. Epilasyon cildini bozuyor kuzumun
Vawwwwwwwww, teknoloji son hızzzzGeçen gün hesabı kapatmaya çalışıp beceremezken yapmışım bir şeyler
Kizlar bencede cumleten uykuya geçelim. Bugun hepimiz icin gergin bi topik oldu..
Sabah güneş içimizi isıtsın ve enerji versin.
Hepinize tatli rüyalar olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?