Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dövmem kıııız, özledim sadece. Sarılabilirim ama
Bana bakma sen. Az kaldı zaten. Okul bitsin, bağlarım seni pc başına sıkıysa yazma
İnşallah anne olduğun günleri de göreceğim. Sen hem bebek hem derse yetişecek azme sahipsin, ben inanıyorum sana.
Kağan için teşekkür ederim. Büyüdü bile teyzesi. Gerçi son günlerde foto göndermiyorlar ama duyduğum kadarıyla pek şeker bir şey olmuş sıpa...
Arkadaşına selam söyle. Fazla geliyorsa birisini alabilirim.
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı ömürleri olsun inşallah. Darısı tez zamanda hepinizin başına...

Sen hep o 2 çift lafı et olur mu topiğimizin enerjik kadını

Herseyguzelolcak ensu yazınca fark ettim bende.
Uygulanan yöntem hangisiydi? ICSI mi IMSI mi?
Ben yaptırmadım ama biliyorsun forum için tüp bebeğe dair bir sürü detayı inceleyip buraya kaynakça yaratmıştık. İkisi de mikroenjeksiyon ama IMSI de mikroskobun büyütme becerisi 10 kattan daha fazla diye hatırlıyorum. Bu da daha başarılı sonuç alınmasını sağlıyor. Aklınızda olsun... Oradaki bilgilerin bir kısmını bilgin olması için gönderiyorum.

“Normalde mikroenjeksiyon (ICSI) yapılırken sperm mikroskop altında belli orandaki büyütülme gücü kullanılarak seçilir. Yaklaşık olarak normal bir sperm hücresi mikroskobun gücüne göre 400-600 kat büyütülerek görülebilir. Böylece spermin taşıdığı pek çok yapısal problem tespit edilebiliyor. Büyütme ne kadar fazla olursa spermin yapısı da o denli net görülebilmekte. IMSI yöntemi, spermi 6000-8000 kata kadar büyütme imkanı sağlayan, spermin seçimi ve enjeksiyonuna dayalı bir yaklaşımdır. Böylece daha detaylı inceleme yapılabilmektedir. Detaylı inceleme sayesinde spermden kaynaklanabilecek bir başarısızlığının önüne geçme imkanı sağlanmış olur.”

Aminnn hepimize inşallah!!!!

Bende sana sarılırım yüreğimin taaa içine sokarım canım arkadaşım.

Aleykümselam, ilk evliliğinden olan delikanlı oldu ergenlik triplerindeymiş. Diğeri 3,5 yaşında sürekli koş peşimden amacıyla her yeri dağıtıp ağlıyormuş. Bebiş minicik göbeği düşmedi daha ciyak ciyak bağırıyor

Karneye kılıf, çıkartma... Peki.

Geçenlerde nerelerde diye yazmamın üzerine mesajını okumuştum.
"iyi insan lafının üstüne gelir" demeyi uygun bulmuştum :))))
Bizleri okumuşsundur az çok biliyorsun ne yapıyoruz neler oluyor gelişmeler vs :)
Senden haberleri de yazdığın mesajlardan öğrendik.

Vakit buldukça daha sık uğra... Şimdi yarı yıl tatili vaktin vardır diye düşünüyorum.
Saldım çayıra mevlam kayıra dediğim her anda aklıma düşüyorsun ekstra :)
Sağlığın, sıhhatin, keyfin yerinde olsun gerisini koyver gitsin :) kayırılacaksa kayrılacak zaten :)
kocaman öperim

Canlarımmm
Merhaba, sohbetiniz bol ve tatlı olsun her zamanki gibi.

Öğrenciliğin tadını çıkaramıyorlar yaw. Üstün başın tebeşir tozu kokmadan öğrencilik mi olur? Ondan bi çeşit bu yeni nesil
Koşmayı bilmiyorlar yaaa........

Çiftlik tavuğu ile köy tavuğu arasında ki fark gibi fark var bizim çocukluğumuzdakilerle bunlar arasında...

2220 yaa benim dikkatimi birşey çekti.

Şu an on-line olan üyelerin profil resminin sol köşesinde yeşil bir belirteç varken, sende niye yok?

Görünmez mi oldun hatun ?

Bende seni öperim.

Bütün sayfaları okudum desem yalan olur Duygu. Çok yoğunduk, ne zaman açsam odaya biri daldı, PC kapıya dönük olur-olmaz anlamazlar bu topikte neden olduğumu diye açamadım açıkçası....

Saldım çayıra- Mevlam kayıra olayı aynen devam, Adetim yine gecikti 1 hafta önce eşimin ısrarı ile test yaptım evde: Negatif..

Hala da olmadım, merak ta etmiyorum artık. Günü gelince olur nasılsa. En son 6 Kasım'da dr.a gittiğimde" menapoz ihtimali hiç yok" demişti.

Herşeyin hayırlısı...

Dün denk gelemedik, ben yazdığımda sen yoktun, sen yazdığında ben yoktum...
Gece hepten yoktum, maşallahınız var.
Güneş içimizi ısıtmıyor belki ama güneşimiz içimizde, enerjimiz yerinde sen yoksun?
Rüyan çok tatlı oldu da gelemedin mi...

Kizlar bencede cumleten uykuya geçelim. Bugun hepimiz icin gergin bi topik oldu..
Sabah güneş içimizi isıtsın ve enerji versin.
Hepinize tatli rüyalar olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…