- 19 Ocak 2014
- 341
- 73
- 73
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.181
Hoşgeldin Şekerim.. Boşver anlamayacak ne yazık ki..
Senin hikayen de zormuş canım ya.. Inşallah Allah sana artık güzel bir evlat gönderir hem de doğal yoldan..
Hoşgeldin Şekerim.. Boşver anlamayacak ne yazık ki..
Senin hikayen de zormuş canım ya.. Inşallah Allah sana artık güzel bir evlat gönderir hem de doğal yoldan..
Merhaba, hoş geldin, inş. mutlu olacağın haberleri verirsin. Geçmiş yaşanmışlar deneyimler bizi bu günlere getiriyor, geçmiş ders geleceğin umut olsun...hikayem çok uzun. Hikayemi yazıcam sizlere hemde sayfalar dolusu tek tek sizleri biktirana kadar.ama gebe kalmayi bekliyorum umutsuzluğa kapılan insanların yüreğine su serpmek icin.ensu benim yüz yüze gorustugum can dostum canım arkadaşım. :)))Onunla her an dertlesiyorum.iyiki var. .....
İsmihan ı hatırlıyorum sanki, Adana da mıydı..sanki öyle hatırlıyorum.Biliyorum arkadaşım. İsmihan iyidir. İnşallah daha sık gelir, birbirinizi benim sizleri tanıdığım gibi tanırsınız. Hepiniz benim için çok özelsiniz
En yakın SGK bölge md.lüğüne gittiğinde yardımcı oluyorlar canım..Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım. Kendi hevesimle, emekliliği istemezsin diye düşündüm. Gençkene "işimin başında öleyim" diye dua ederdim. 14 yılda sigortam kopuk kopuk olduğu için emeklilik pek ihtimal dahilinde değil şimdilik. Belki fark yatırıp gün doldurursam... Hesaplamadım bile. Evet ya. Dur onu da bir araştırayım ben. Kapı, kapıdır di mi? Çalalım bakalım...
Merhaba Canlar;
Perşembe gününden sonra anca bugün fırsat buldum.Güvenç beyden yumurtalarla ilgili döllenmediği haberin alınca bi tuhaf olmuştum.Hayırlısı dedik.
Öğlenden sonra babaannemin vefat haberi geldi.
Babamı da 4 ay önce kaybettiğim için ve annesine çok düşkün olduğun için tekrar başa döndüm sanki içim zaten sıkkındı yumurtalardan bir de vefat haberi.
Cuma günü Güvenç bey yüz yüze görüşmeye davet etmişti.
gittik eşimle 6 yumurta olgun 5 tane döllenememiş 1 tanesi de anormal döllenmiş.
Başınsağolsun, Allah rahmet eylesin..Babanıda yeni kaybetmişsin, ekanı cennet olsun ikisininde..yumurtaların döllenememesinin sebebi üzüntün olmasın ?
evdeysen şimdi kanaltürkde sgk uzmanı varrrrrrrrBu arada günaydın hanımlar. Kocaman mutluluklarınız olsun...
Osmaniye....İsmihan ı hatırlıyorum sanki, Adana da mıydı..sanki öyle hatırlıyorum.
hikayem çok uzun. Hikayemi yazıcam sizlere hemde sayfalar dolusu tek tek sizleri biktirana kadar.ama gebe kalmayi bekliyorum umutsuzluğa kapılan insanların yüreğine su serpmek icin.ensu benim yüz yüze gorustugum can dostum canım arkadaşım. :)))Onunla her an dertlesiyorum.iyiki var. .....
Aysegul3[/USER] en güzel zamanlarını tedavi süreçleriyle geçirirken umarım çok hırpalanmamış ve yorulmamışsındır. Azmine ve gücüne şapka çıkarılmalı. Bu konuda ensuyu çok azimli ve iradeli bulurum ve saygı duyarım hep. Senin de öyle olmuş. Bu süreçte neler yaşadığını, neler yapıldığını paylaşmak istersen hem birilerine bilgi kazandırmış olursun, hem de belki de yeni bir şeyler öğrenirsin. Burada nelere şahit olduk... Hiç HSG çekilmeyen tedaviler, 5-6 denemeye kadar fark edilmeyen rahimsel sorunlar, gün gibi ortadayken gözden kaçan boğum boğum tüpler, yaptırılmayan tetkikler...
Senin için de artık daha fazla yaş almadan, tecrübelerine yenilerini eklemeden tüm geçmişi unutturacak şekilde dileğine kavuşmanı dilerim. Çok sevgiler...
evdeysen şimdi kanaltürkde sgk uzmanı varrrrrrrr
allah allah karıştırdım sanırımOsmaniye....
Sağol arkadaşım, evdeyim ama bizde T.V. yok ki
Biz izlemiyoruz. Annemle teyzem gelince sıkılıyoruz diye ufak bir şey almıştı, o da bozuldu taşınırken. E gelen giden de yok, almadık biz de. Nette de bulurum bilgileri. Az önce kayıp kedim eve döndü de. Ayaklarım yere basmıyor şimdi
sorrySağol arkadaşım, evdeyim ama bizde T.V. yok ki
Biz izlemiyoruz. Annemle teyzem gelince sıkılıyoruz diye ufak bir şey almıştı, o da bozuldu taşınırken. E gelen giden de yok, almadık biz de. Nette de bulurum bilgileri. Az önce kayıp kedim eve döndü de. Ayaklarım yere basmıyor şimdi
bu arada gözünaydın kediciğin gelmiş...Sağol arkadaşım, evdeyim ama bizde T.V. yok ki
Günaydın hanımlar
Hepinize şahane bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?