Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldin Şekerim.. Boşver anlamayacak ne yazık ki..
Senin hikayen de zormuş canım ya.. Inşallah Allah sana artık güzel bir evlat gönderir hem de doğal yoldan..[/QUOTE]

hiç sorma çok cektim. Hala da çekiyorum işte. Ben hepinizi yakınan takip ediyorum. Guzel haberlerinizle seviniyor uzuntulerinizi paylaşıyorum hep.gizli bir duacinizim. Şuan 12.inci transferim yapıldı bekliyorum sonucumu yine pek umut yok gibi ama belki bir mucize olur da gelir artık bebeğim. ...

Aysegul3[/USER] en güzel zamanlarını tedavi süreçleriyle geçirirken umarım çok hırpalanmamış ve yorulmamışsındır. Azmine ve gücüne şapka çıkarılmalı. Bu konuda ensuyu çok azimli ve iradeli bulurum ve saygı duyarım hep. Senin de öyle olmuş. Bu süreçte neler yaşadığını, neler yapıldığını paylaşmak istersen hem birilerine bilgi kazandırmış olursun, hem de belki de yeni bir şeyler öğrenirsin. Burada nelere şahit olduk... Hiç HSG çekilmeyen tedaviler, 5-6 denemeye kadar fark edilmeyen rahimsel sorunlar, gün gibi ortadayken gözden kaçan boğum boğum tüpler, yaptırılmayan tetkikler...

Senin için de artık daha fazla yaş almadan, tecrübelerine yenilerini eklemeden tüm geçmişi unutturacak şekilde dileğine kavuşmanı dilerim. Çok sevgiler...
[/QUOTE]

hikayem çok uzun. Hikayemi yazıcam sizlere hemde sayfalar dolusu tek tek sizleri biktirana kadar.ama gebe kalmayi bekliyorum umutsuzluğa kapılan insanların yüreğine su serpmek icin.ensu benim yüz yüze gorustugum can dostum canım arkadaşım. :)))Onunla her an dertlesiyorum.iyiki var. .....

Senin hikayen de zormuş canım ya.. Inşallah Allah sana artık güzel bir evlat gönderir hem de doğal yoldan..

hiç sorma çok cektim. Hala da çekiyorum işte. Ben hepinizi yakınan takip ediyorum. Guzel haberlerinizle seviniyor uzuntulerinizi paylaşıyorum hep.gizli bir duacinizim. Şuan 12.inci transferim yapıldı bekliyorum sonucumu yine pek umut yok gibi ama belki bir mucize olur da gelir artık bebeğim. ...[/QUOTE]
Hayırlı sonuç alırsın inşallah.

Senin hikayen de zormuş canım ya.. Inşallah Allah sana artık güzel bir evlat gönderir hem de doğal yoldan..

hiç sorma çok cektim. Hala da çekiyorum işte. Ben hepinizi yakınan takip ediyorum. Guzel haberlerinizle seviniyor uzuntulerinizi paylaşıyorum hep.gizli bir duacinizim. Şuan 12.inci transferim yapıldı bekliyorum sonucumu yine pek umut yok gibi ama belki bir mucize olur da gelir artık bebeğim. ...[/QUOTE]
Arkadaşım nefes aldığımız sürece umut hep varolacaktır.

ALLAH önce sağlık-sıhhat sonra hayırlı evlatlar versin.

Rabbimin hazinesi bol inşallah güzel haberini verirsinde bizlerde seninle beraber sevinir havalara uçarız.

Merhaba, hoş geldin, inş. mutlu olacağın haberleri verirsin. Geçmiş yaşanmışlar deneyimler bizi bu günlere getiriyor, geçmiş ders geleceğin umut olsun...

Merhaba, hoş geldin, inş. mutlu olacağın haberleri verirsin. Geçmiş yaşanmışlar deneyimler bizi bu günlere getiriyor, geçmiş ders geleceğin umut olsun...[/QUOTE]

Hosbuldum çok sağol. İnsan başına gelmeden anlamıyor. Bana 12 yıl önce bunları yasayacagimi soyleseler inanmazdim. Her gittiğim doktor senin normal yolla gebeliğin olur dedi.:))artık normal gebelik ten geçtim tüp bebekle bile bulamadım Bebeğimi. ..

Merhaba, hoş geldin, inş. mutlu olacağın haberleri verirsin. Geçmiş yaşanmışlar deneyimler bizi bu günlere getiriyor, geçmiş ders geleceğin umut olsun...[/QUOTE]

Çok sağol allah razı olsun.

En yakın SGK bölge md.lüğüne gittiğinde yardımcı oluyorlar canım..

canım benim kader ortağım:))
ayşegülü çok seviyorum arkadaşlar hem yüzyüze devamlı görüştüğüm hemde çok sık konuştuğum bi can dostum burada tanıştık aylardır bizi takip ediyor.. hep aynı yolları farklı zamanlarda geçmişiz..
inşallah güzel haberleri gelecek yakında..

Arkadaslar yur

hikayem çok uzun. Hikayemi yazıcam sizlere hemde sayfalar dolusu tek tek sizleri biktirana kadar.ama gebe kalmayi bekliyorum umutsuzluğa kapılan insanların yüreğine su serpmek icin.ensu benim yüz yüze gorustugum can dostum canım arkadaşım. :)))Onunla her an dertlesiyorum.iyiki var. .....[/QUOTE]
Canim dogal yoldan hic denedin mi benim hep dogal yolla oldu ama sebebi belli değil kalp durmasi ile sonuclandi. Bir kez tup bebek denedim hamile bile kalamadim arkasindan yine dogal yolla kaldim ama yine kalp atmadi yani bana tup bebek hic fayda etmedi

evdeysen şimdi kanaltürkde sgk uzmanı varrrrrrrr

Sağol arkadaşım, evdeyim ama bizde T.V. yok ki
Biz izlemiyoruz. Annemle teyzem gelince sıkılıyoruz diye ufak bir şey almıştı, o da bozuldu taşınırken. E gelen giden de yok, almadık biz de. Nette de bulurum bilgileri. Az önce kayıp kedim eve döndü de. Ayaklarım yere basmıyor şimdi

gözün aydın canım kedin dönmüş nerelerdeymiş zilli

sorry

bu arada gözünaydın kediciğin gelmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…