Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bağlantılar çok, bağlar şahane :) herkes birbirini sevecek demektir :))))))
Sonuncusu bebekli bitsin de bebeklere dair tecrübelerinizden faydalanmak için peşinizden gelelim :)
Bu lokasyonlarda buluşursanız haberim olsun :) Bir kahve içimi uğrarım hahahah hazır tedavimde yokken sigarası bile olur :)

Biz haftada 40 saat çalışıyoruz

Gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gezente dönmüşşş

Gözün aydın canımm

Zanork 2220 ile sevdamızın başlangıcı Hatay sevgisinden kaynaklı.

Kadın sevilmiyecek gibi değil ki, Hatay'ı sevmese de severdim ben O'nu

Merhaba, iş için İş-Kur'a kayıt olmuş muydun? Kamu yada özel sektörde öncelikle işkura kayıtlı kişilerin istihdam edilmesine ilişkin genelge var. Aile Sosyal Politikaların kreş-bakım evi gibi bölümlerinde daha çok kadın istihdam ediliyor. Genelge gereği kurumlar işkur belgesi istemek zorunda. Biliyorsundur belki ama hatırlatayım istedim. Kedin için de gözün aydın.

Ensum güzel arkadaşım sen nasılsın görüşmeyeli ?

Duyguuu sen bana hep kuzenimi hatırlatıyorsun. O da çok yoğun tempolu bir işte çalışırdı eskiden, aynı sendeki enerji ve neşe O'nda da vardı, birlikte iken saatlerce konuşur konuşur gülerdik de hiç sıkılmazdık birbirimizden............

Bir yerde kapalı kalmış sanırım. Çok zayıflamış, bir iki yerinde tırnak izi var. Bu havada toz kokuyor. Biraz da korkmuş. Azıcık seviştik, uyuyor şimdi.

tekrardan gözün aydın canım sağ salim geldiya önemli olan o

senin sayende kedilerden eskisi kadar korkmuyorum çok güzel bir duyguymuş

Merhabalar :)

Hepinizi öpüyorum çok çok. Allahım en kısa zamanda en hayırlısıyla kucaklarınızı doldursun inşallah. Emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbim.

2220 cim okudum son 2 günü ama 100 sayfadan fazlaydı :) ne çok hareketli sayfa maşallah :) Burada olmana sevindim.
Çok uzun zamandır gelemedim yanınıza, benim de hayatımda değişiklikler oldu. 17 yaşında oğlum var, deli gibi kız istiyorum ben de yıllardır, hastalık derecesinde hem de, ama bu arada malzemem yok artık :) Detayları daha sonra anlatırım kısmet olursa ama sonuç malzemesiz oluşum Yaşım 41, bundan sonra yeni biri ne kadar olur bilinmez ama ben bile umudumu yitirmiyorum sizler lütfen sabırla, umutla devam edin

2220 cim bu işler hiç belli olmaz, herşeyin var bir nedeni, şu ana kadar negatifin de bir nedeni var mutlaka, hayat sürprizlerle dolu, dilerim en kısa sürede hayallerini gerçekleştirecek mutluluklar yaşarsın.

Hepinizi seviyorum

Sen de hoş geldin. Doğalı, tüpü gebeliğin oluşması sonrasında gelişmesi ve sağlıcakla sonuçlanıp bebişin kucağa alınabilmesi nasıl bir mucize, muhteşemlik...Genetik testleri yaptırmış mıydınız? İnş. sorununuz ve çaresi bulunur.

Ense kalınlığı gibi çok güzel gelsin sonuçlarrr...
Kız erkek fark etmeksizin sağlıklı olması temennisiyle kerata diyorum ben ona :))))))))))
Senden ötürü öyle, bir yerlerde bir şey yazmıştın erkek bebeğe uyar diye yorumlamıştım ben onu, hissettim falan değil yani :)

Biz vazgeçsek de sen vazgeçme inanmaktan :))))))
Ve paylaşımlardan da... Burada her şeyi yazıyoruz doğal olarak içimizden geçirdiklerimizide :) Niye yok, niye var değil, olacak mı acaba diye iç geçirişleri de aynı samimiyetle dökülmüş...
Ben bir sürü bilgiyi edinip duruyorum :) Edinmekle kalmıyorum bak testler için bilgi paylaşıyorum. Harmony'i iletmiştim Nifty de benzer mi diye iletmiştim. Broşür bile topluyorum :)))

Hem yaz ki yeğenmizin aşamalarından haberdar olalım. Masrafları yüzünden 12 yaşında işe koyacağım dedin ya :) yaşı tutmadığından merdiven altı işletmelerinde ağbiii ablaağ buyrung dediğinde okyanus ötesinde seni doğuran annenin arkadaşıyım, bi nevi senin teyzenim, dünyaya gelişinin her aşamasını biliyorum diyeyim :) Eksik bi-şi kalmasın

Tabii ki yaşayacaksınız kızlar. Dileklerim, dualarım hep bu yönde. Ama ben de bundan sonra paylaşımlarım da dikkat ederim. Üzüyorsam sizleri kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…