- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.201
canım benim kader ortağım:))
ayşegülü çok seviyorum arkadaşlar hem yüzyüze devamlı görüştüğüm hemde çok sık konuştuğum bi can dostum burada tanıştık aylardır bizi takip ediyor.. hep aynı yolları farklı zamanlarda geçmişiz..
inşallah güzel haberleri gelecek yakında..
Biz haftada 40 saat çalışıyoruzİşte gelde zanorku arama .bogazlarimdan dün gece uyuyamadim. Ya 1 saat ya hiç. Şimdide hafif ağrıyor
Çalışıyor musun sen.emekli yaşı kaç. Ben çalışıyorum. Mutfakta burda aşçı yardımcısı. Ayda 40 saat.450 euro
ilk başlarda tam gün çalışmak istiyordum.eşim 8stemedi. Şimdi istesede benim gözüm almıyor. 40 saat yetiyor bana.kendimede zaman ayirabiliyorum. Emekli m cok az ödeniyor. Burda emekli yasi 67.tabi 64 te falan birakiyorlar. Türkiyede girişim var 2007de.3 yıllık. Emekli yaşım yeni yasaya göre 58 türkiyede. Bakalım hayirlisi
Sağol arkadaşım, evdeyim ama bizde T.V. yok ki
Biz izlemiyoruz. Annemle teyzem gelince sıkılıyoruz diye ufak bir şey almıştı, o da bozuldu taşınırken. E gelen giden de yok, almadık biz de. Nette de bulurum bilgileri. Az önce kayıp kedim eve döndü de. Ayaklarım yere basmıyor şimdi
Gözün aydın canımmSağol arkadaşım, evdeyim ama bizde T.V. yok ki
Biz izlemiyoruz. Annemle teyzem gelince sıkılıyoruz diye ufak bir şey almıştı, o da bozuldu taşınırken. E gelen giden de yok, almadık biz de. Nette de bulurum bilgileri. Az önce kayıp kedim eve döndü de. Ayaklarım yere basmıyor şimdi
Ziyanı yok, ben aslen İskenderun'luyum, iş dolayısıyla buradayım.allah allah karıştırdım sanırımacaba ümmühanmı ydı...neyse olsun...ama sizde burda eski arkadaşlarımızdansınız, hatırlıyorum sizide..
Merhaba, iş için İş-Kur'a kayıt olmuş muydun? Kamu yada özel sektörde öncelikle işkura kayıtlı kişilerin istihdam edilmesine ilişkin genelge var. Aile Sosyal Politikaların kreş-bakım evi gibi bölümlerinde daha çok kadın istihdam ediliyor. Genelge gereği kurumlar işkur belgesi istemek zorunda. Biliyorsundur belki ama hatırlatayım istedim. Kedin için de gözün aydın.Sağol arkadaşım, evdeyim ama bizde T.V. yok ki
Ensum güzel arkadaşım sen nasılsın görüşmeyeli ?canım benim kader ortağım:))
ayşegülü çok seviyorum arkadaşlar hem yüzyüze devamlı görüştüğüm hemde çok sık konuştuğum bi can dostum burada tanıştık aylardır bizi takip ediyor.. hep aynı yolları farklı zamanlarda geçmişiz..
inşallah güzel haberleri gelecek yakında..
gözün aydın canım kedin dönmüş nerelerdeymiş zilli
Duyguuu sen bana hep kuzenimi hatırlatıyorsun. O da çok yoğun tempolu bir işte çalışırdı eskiden, aynı sendeki enerji ve neşe O'nda da vardı, birlikte iken saatlerce konuşur konuşur gülerdik de hiç sıkılmazdık birbirimizden............Bağlantılar çok, bağlar şahane :) herkes birbirini sevecek demektir :))))))
Sonuncusu bebekli bitsin de bebeklere dair tecrübelerinizden faydalanmak için peşinizden gelelim :)
Bu lokasyonlarda buluşursanız haberim olsun :) Bir kahve içimi uğrarım hahahah hazır tedavimde yokken sigarası bile olur :)
Bir yerde kapalı kalmış sanırım. Çok zayıflamış, bir iki yerinde tırnak izi var. Bu havada toz kokuyor. Biraz da korkmuş. Azıcık seviştik, uyuyor şimdi.
Bir temiz pataklayaydı serseriyi, nerelerde ne halt ettiyseBir yerde kapalı kalmış sanırım. Çok zayıflamış, bir iki yerinde tırnak izi var. Bu havada toz kokuyor. Biraz da korkmuş. Azıcık seviştik, uyuyor şimdi.
Gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gezente dönmüşşş
Zanork 2220 ile sevdamızın başlangıcı Hatay sevgisinden kaynaklı.
Kadın sevilmiyecek gibi değil ki, Hatay'ı sevmese de severdim ben O'nu
Sen de hoş geldin. Doğalı, tüpü gebeliğin oluşması sonrasında gelişmesi ve sağlıcakla sonuçlanıp bebişin kucağa alınabilmesi nasıl bir mucize, muhteşemlik...Genetik testleri yaptırmış mıydınız? İnş. sorununuz ve çaresi bulunur.Canim dogal yoldan hic denedin mi benim hep dogal yolla oldu ama sebebi belli değil kalp durmasi ile sonuclandi. Bir kez tup bebek denedim hamile bile kalamadim arkasindan yine dogal yolla kaldim ama yine kalp atmadi yani bana tup bebek hic fayda etmedi
Sağol arkadaşımm
Ben de bugün Harmony testi için kan verdim. 2li, 3 lü testleri yaptırmayacağız. Ense kalınlığı normal sınırlarda çıktı çok şükür. Test sonucu da 15 gün sonra gelecek. Büyük ihtimal cinsiyetle beraber öğreneceğiz:)
Tabii ki yaşayacaksınız kızlar. Dileklerim, dualarım hep bu yönde. Ama ben de bundan sonra paylaşımlarım da dikkat ederim. Üzüyorsam sizleri kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?