Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İş-Kur' da kaydım var. Ama Edirne merkezde açılan kurslara gidemiyorum. Yol uzun, araç saatleri uymuyor. Gidebileceğim yerlerde de bana uygun kurs açılmıyor. Bir ümit takipteyim onu da.
Kedim ve ben teşekkür ediyoruz hem inceliğin hem sevincimizi paylaştığın için

Di'li geçmiş zaman kiplerinin sebebi nedir arkadaşım :) Korkayım mı, üzüleyim mi, sevineyim mi :)

Aaaaaa hadi gözünaydın,çemkireydin azıcık,bizide bekletti sıpa.

Âmin inşallah Rabbim hepimize versin.

evet canım çok iyi olur bir kahvenin kırk yıl hatırı varmış.
inşallah tez zamanda fırsat olur.

Hoşgeldin. Evet sen de yoksun uzun zamandır. Gel arasıra. Özletme böyle.
Görünüşe göre peşindeyim ben de ama benim tesellim yok malesef. Ne yapalım, benimki de böyleymiş...
Allah büyük...

nerelerdesin canım özlettin kendini yaa..
yaşında hiçbişey yokk önündeki günlerde yenii bir yaşam çizmek için bolcana fırsatın olur hayatım.
bir bakarsın doğalından bile gebe kalabilirsin.. aradada olsa uğraa

hıııııım editörüm canım benim özlemişim seni nasılsın gelişmeler güzel sanırım

Histeroskopi için regl olmayı bekliyorum canım..Kırmızılar bir gelsin hist. için gün alacağım doktorumu arayıp.
Sonrada buz bebeklerimin transferi için gün sayacağım..
Kırmızıların gerginliği var üzerimde önüme gelene çemkiriyorum bugün akşama kocacım odalardan oda beğensin benden kaçmak için

Çalışıyoruz canım, idareciler ve ben. Evet çok yoğunduk son 1 aydır.

Tatil öğretmen ve öğrencilere sadece.

Geçmiş yıllardan aktarak izin kullandığım için 2014 yılından 20 gün bu yıldan 20 gün toplam 40 gün izin hakkım var, ama kullanmadım kış günü ne yapayım izni.

Birgün bebeğim olursa doğum sonrasını biriktiriyorum ( şakaaa yaza 20 sini kullanırım)

kızlar beyaz çayın portakal çiçekli olanı varya haraika ötesi hem kokusu hem tadı muhteşem dün ilk kez denedim bayıldım

Aaaaa bugün iyi insan lafının üstüne gelirmiş günü mü :)
Geçen gün sesi soluğu çıkmayan kaçakları yâd etmiştim.
Bugün bir kaçak daha "ceeee" demiş...

Çok uzun zamandır gelmedin biliyoruz, farkındayız, şikayetçiyiz :))))
Değişikliklerin huzursuzluk çıkartmasın, çıkartıyorsa da halledilebilir olsun :) Malzemesizlik falan ne oluyor öyle. 41 kere maşallah yaşımızdayız biz :) Vaktin oldukça umudunu al, umudumuzla bekliyoruz, kaynaşsınlar yeniden :))))
Sağlığın, sıhhatin, keyfin yerinde olsun gerisini düşünürüz sonra...
Çok öperim

evet canım çok iyi olur bir kahvenin kırk yıl hatırı varmış.
inşallah tez zamanda fırsat olur.
bende şimdi mutfakdaydım, yazılanları okudum ..İzmirde hava şu anda simsiyah..ara ara yağmur yağıyor..kendime kahve yaptım, kahvemi içiyorum, sayfaları okuyorum..biryandan dışarıyı seyrediyorum..

O gerginlik bende de oluyor bazen diyorum bu benmiyim

kıyamam yazık enişteme bebeğini kucağına alınca eniştemde rahat edecek

canım benim bu sefer herşey gönlün gibi kalbin gibi güzel olacak inanıyorum peşindende ben geleceğim mart yada nisan ayı gibi alayım buz bebeklerimi diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…