- 19 Ocak 2014
- 341
- 73
- 73
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.221
Merhaba, iş için İş-Kur'a kayıt olmuş muydun? Kamu yada özel sektörde öncelikle işkura kayıtlı kişilerin istihdam edilmesine ilişkin genelge var. Aile Sosyal Politikaların kreş-bakım evi gibi bölümlerinde daha çok kadın istihdam ediliyor. Genelge gereği kurumlar işkur belgesi istemek zorunda. Biliyorsundur belki ama hatırlatayım istedim. Kedin için de gözün aydın.
Duyguuu sen bana hep kuzenimi hatırlatıyorsun. O da çok yoğun tempolu bir işte çalışırdı eskiden, aynı sendeki enerji ve neşe O'nda da vardı, birlikte iken saatlerce konuşur konuşur gülerdik de hiç sıkılmazdık birbirimizden............
Aaaaaa hadi gözünaydın,çemkireydin azıcık,bizide bekletti sıpa.Sağol arkadaşım, evdeyim ama bizde T.V. yok ki
Biz izlemiyoruz. Annemle teyzem gelince sıkılıyoruz diye ufak bir şey almıştı, o da bozuldu taşınırken. E gelen giden de yok, almadık biz de. Nette de bulurum bilgileri. Az önce kayıp kedim eve döndü de. Ayaklarım yere basmıyor şimdi
güldenim hoş geldin canım benim seni buralarda görmek ne güzel
Bir temiz pataklayaydı serseriyi, nerelerde ne halt ettiyse
Ensum güzel arkadaşım sen nasılsın görüşmeyeli ?
Canım burdayım aslında gizli gizli
Malum topikleri dolanıyorum asayiş için
Âmin inşallah Rabbim hepimize versin.Merhabalar :)
Hepinizi öpüyorum çok çok. Allahım en kısa zamanda en hayırlısıyla kucaklarınızı doldursun inşallah. Emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbim.
2220 cim okudum son 2 günü ama 100 sayfadan fazlaydı :) ne çok hareketli sayfa maşallah :) Burada olmana sevindim.
Çok uzun zamandır gelemedim yanınıza, benim de hayatımda değişiklikler oldu. 17 yaşında oğlum var, deli gibi kız istiyorum ben de yıllardır, hastalık derecesinde hem de, ama bu arada malzemem yok artık :) Detayları daha sonra anlatırım kısmet olursa ama sonuç malzemesiz oluşumYaşım 41, bundan sonra yeni biri ne kadar olur bilinmez ama ben bile umudumu yitirmiyorum sizler lütfen sabırla, umutla devam edin
2220 cim bu işler hiç belli olmaz, herşeyin var bir nedeni, şu ana kadar negatifin de bir nedeni var mutlaka, hayat sürprizlerle dolu, dilerim en kısa sürede hayallerini gerçekleştirecek mutluluklar yaşarsın.
Hepinizi seviyorum
Bağlantılar çok, bağlar şahane :) herkes birbirini sevecek demektir :))))))
Sonuncusu bebekli bitsin de bebeklere dair tecrübelerinizden faydalanmak için peşinizden gelelim :)
Bu lokasyonlarda buluşursanız haberim olsun :) Bir kahve içimi uğrarım hahahah hazır tedavimde yokken sigarası bile olur :)
Merhabalar :)
Hepinizi öpüyorum çok çok. Allahım en kısa zamanda en hayırlısıyla kucaklarınızı doldursun inşallah. Emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbim.
2220 cim okudum son 2 günü ama 100 sayfadan fazlaydı :) ne çok hareketli sayfa maşallah :) Burada olmana sevindim.
Çok uzun zamandır gelemedim yanınıza, benim de hayatımda değişiklikler oldu. 17 yaşında oğlum var, deli gibi kız istiyorum ben de yıllardır, hastalık derecesinde hem de, ama bu arada malzemem yok artık :) Detayları daha sonra anlatırım kısmet olursa ama sonuç malzemesiz oluşumYaşım 41, bundan sonra yeni biri ne kadar olur bilinmez ama ben bile umudumu yitirmiyorum sizler lütfen sabırla, umutla devam edin
2220 cim bu işler hiç belli olmaz, herşeyin var bir nedeni, şu ana kadar negatifin de bir nedeni var mutlaka, hayat sürprizlerle dolu, dilerim en kısa sürede hayallerini gerçekleştirecek mutluluklar yaşarsın.
Hepinizi seviyorum
Hepinizi seviyorum
hıııııım editörüm canım benim özlemişim seni nasılsın gelişmeler güzel sanırım
Çalışıyoruz canım, idareciler ve ben. Evet çok yoğunduk son 1 aydır.sağol canım çok iyiyim sen nasılsın, gözükmüyorsun uzun zamandır çok yoğundun dimi okulun son haftalarından dolayı.
neyseki bu 15 günde biraz olsun dinlenirsin.
sizede izin verdilermi bu süreçte yoksa okula gidiyormusunuz.
Hepinizi seviyorum
bende şimdi mutfakdaydım, yazılanları okudum ..İzmirde hava şu anda simsiyah..ara ara yağmur yağıyor..kendime kahve yaptım, kahvemi içiyorum, sayfaları okuyorum..biryandan dışarıyı seyrediyorum..evet canım çok iyi olur bir kahvenin kırk yıl hatırı varmış.
inşallah tez zamanda fırsat olur.
O gerginlik bende de oluyor bazen diyorum bu benmiyimHisteroskopi için regl olmayı bekliyorum canım..Kırmızılar bir gelsin hist. için gün alacağım doktorumu arayıp.
Sonrada buz bebeklerimin transferi için gün sayacağım..
Kırmızıların gerginliği var üzerimde önüme gelene çemkiriyorum bugün akşama kocacım odalardan oda beğensin benden kaçmak için
Histeroskopi için regl olmayı bekliyorum canım..Kırmızılar bir gelsin hist. için gün alacağım doktorumu arayıp.
Sonrada buz bebeklerimin transferi için gün sayacağım..
Kırmızıların gerginliği var üzerimde önüme gelene çemkiriyorum bugün akşama kocacım odalardan oda beğensin benden kaçmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?