- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.241
Ya ne tatlısınız ya.. Bütün gerginliğim gitti :) Sağolun.. Benim de tam tersidir.. Hiç umursamam.. yarın da apple Store a gideceğim zaten nöbetten Çıkışta, telefonun pilinI ücretsiz değiştiriyorlarmış.. Benimki de dahilmiş.. Habire kazanıp duruyordu, fabrika hatasıymış
bende şimdi mutfakdaydım, yazılanları okudum ..İzmirde hava şu anda simsiyah..ara ara yağmur yağıyor..kendime kahve yaptım, kahvemi içiyorum, sayfaları okuyorum..biryandan dışarıyı seyrediyorum..
rica ederim..bende evde kedi istiyorum,ama eşim istemiyor..ablamın evinde kedisi var, yani oda tosun paşa gibi..sarı tüylü kocaman oldu..
kurumuş portakal kabuklarını çay kavanozunun içine atınca o da güzel koku veriyor..kızlar beyaz çayın portakal çiçekli olanı varya haraika ötesi hem kokusu hem tadı muhteşem dün ilk kez denedim bayıldım
Ben siyah ve yeşil çaydan öteye geçememişken hatun beyaz çay dedi hem de portakal çiçekli olanından dedikızlar beyaz çayın portakal çiçekli olanı varya haraika ötesi hem kokusu hem tadı muhteşem dün ilk kez denedim bayıldım
bende şimdi mutfakdaydım, yazılanları okudum ..İzmirde hava şu anda simsiyah..ara ara yağmur yağıyor..kendime kahve yaptım, kahvemi içiyorum, sayfaları okuyorum..biryandan dışarıyı seyrediyorum..
Ben siyah ve yeşil çaydan öteye geçememişken hatun beyaz çay dedi hem de portakal çiçekli olanından dedi
Farklı tatlara açık değilim hiç..Bu neye iyi geliyormuş..Bir şeye iyi gelmiyorsa amaannn banane dicem de ona göre
kurumuş portakal kabuklarını çay kavanozunun içine atınca o da güzel koku veriyor..
Histeroskopi için regl olmayı bekliyorum canım..Kırmızılar bir gelsin hist. için gün alacağım doktorumu arayıp.
Sonrada buz bebeklerimin transferi için gün sayacağım..
Kırmızıların gerginliği var üzerimde önüme gelene çemkiriyorum bugün akşama kocacım odalardan oda beğensin benden kaçmak için
Kahveye çaya tiryakiyim afiyet olsun.bende şimdi mutfakdaydım, yazılanları okudum ..İzmirde hava şu anda simsiyah..ara ara yağmur yağıyor..kendime kahve yaptım, kahvemi içiyorum, sayfaları okuyorum..biryandan dışarıyı seyrediyorum..
Ergende değiliz ki artık hala ay halleri triplerindeyiz.Mesela ben bir şey olmasa da varmış gibi yapıyorum 3-4 gün havamdan geçilmiyor en çokta kocam kişisi etkileniyor.. aman bana elleme dokunma yemekte yapmam gerginim vs...bir çok şeyden muaf ilan ediyorum kendimi çok işime geliyorO gerginlik bende de oluyor bazen diyorum bu benmiyim
bende bugün oruçluyum canım.. sınavı kazanırsam 1 gün oruç tutmaya karar vermiştim şükürler olsunki kazanmışım bugünde böyle harika geçiyor.. kek yaptım, pilav yaptım, fırında patatesli tavuk yaparım, salata yaparım.. hiç acıkmadım şu ana kadar günler kısada zaman çabuk geçiyor..
Kutlarım canım,Rabbim orucunu kabul etsin.bende bugün oruçluyum canım.. sınavı kazanırsam 1 gün oruç tutmaya karar vermiştim şükürler olsunki kazanmışım bugünde böyle harika geçiyor.. kek yaptım, pilav yaptım, fırında patatesli tavuk yaparım, salata yaparım.. hiç acıkmadım şu ana kadar günler kısada zaman çabuk geçiyor..
Evlendi, mükemmeliyetçi bir eşi oldu, ikisi de öyle zaten.Di'li geçmiş zaman kiplerinin sebebi nedir arkadaşım :) Korkayım mı, üzüleyim mi, sevineyim mi :)
türk kahvesi canım orta, ama sen oruç tutmuşsun ..Allah kabul etsin..sınavı kazandınmı ? bazen sayfaları takip edemiyorum, tebrik ederim..ayy kahvemiii bayılırım:)) nescafeyse sade severim.. türk kahvesinide bol köpüklü orta..
yerimede iç canım.. türk kahvelerinide genelde kapatıp falcı bacıya gönderirim.
Histeroskopi için regl olmayı bekliyorum canım..Kırmızılar bir gelsin hist. için gün alacağım doktorumu arayıp.
Sonrada buz bebeklerimin transferi için gün sayacağım..
Kırmızıların gerginliği var üzerimde önüme gelene çemkiriyorum bugün akşama kocacım odalardan oda beğensin benden kaçmak için
kıyamam yazık enişteme bebeğini kucağına alınca eniştemde rahat edecek
canım benim bu sefer herşey gönlün gibi kalbin gibi güzel olacak inanıyorum peşindende ben geleceğim mart yada nisan ayı gibi alayım buz bebeklerimi diye düşünmeye başladım
Evlendi, mükemmeliyetçi bir eşi oldu, ikisi de öyle zaten.
ALLAH'ım kimseye yaşatmasın, ilk kızını dünyaya getirdiğinde "sarılık oldu" dedi tlfda, 40 gün sürmüş sarılığı her gün Dr.a da olmalarına rağmen, nihayet bir Dr." Adana'da bir Prof'a yönlendirmiş çocuk tiroidlerinde uzmanmış.
Maalesef bebeğin anne kqarnında iken tiroid bezleri oluşmamış, hemen ilaca başlandı ama maalesef: Şu an 11 yaşında, konuşamıyor, tuvaletini bilmiyor, çok sinirli devirip-döküyor anlatamayınca derdini. Doğduğundan beri yapılmadık tedavi kalmadı. O kadar güzel bir kız ki ve hızla gençkız olmaya yaklaşıyor....
Kuzenim tüm hayatı 180 derece değişti, işten çıktı çocuğa bakıcılar dayanamıyor, kimseye bırakamıyor. Eşi hala herşeyin mükemmelini bekliyor, kayınvalide her geldiğinde sürekli eleştiren-beğenmeyen biri.
Uçaklarla yurtiçi-yurtdışı gezen kız, kuzenin evine bile gelemeyen bir kadın oldu, Telefon etmeye korkuyorum bir anda ağlamaya başlıyor......
ohh olsun kocalara güldenimm:)) bebişler dogsada adamlar bizden kurtulsa, aylardır ne çektirdik onlarada..
burada güneşli güzel bir gün var ama çok soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?