Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

neye iyi geldiğini bilmiyorum ama benim mutlu hissetmeme ve huzurlu bir uyku uyumama yaradı dün gece birazdan yine içecem

gel sende iç tadı kokusu insanın aklını başından alıyor

Hıımmm ikna edici bir yorum olmuş markete gittiğimde bakayım ama önce hep yaptığım gibi neye iyi geliyormuşu araştırayımderkeeennnn bu mesajı yayınladığım an gördüm ki sen uzunca bir açıklama yayınlamışsın neye faydalı olduğuna dair.Anladığım kadarıyla bunu içince ölmüyorsun o derece iyi geliyor

Yok ben o kadar ileri gidemiyorum ev yemeksiz olmuyor,benimkisi trip kaldıramaz ataha geçer hemen uyanık,

yandı eniştem yandıııııııııııııııııı

İzmir de pek soğuk hava olmuyor, yani paltolar kabanlar burda hep dolaplardadır..satın alınır, pek giyilmez..:)

oooh ne güzel izmiri çok seviyorum inşallah bir gün tayin oraya çıkar yada emekli olunca oraya yerleşiriz şimdilik hayal ama hayali bile güzel

neye iyi geldiğini yazdım yularıya bak meğer kilo vermeyede yarıyomuş bilmeden kendime iyilik yapmışım

ah canım, Allah yardımcısı olsun çok zor..
Aminnnn !

Nasıl özledim bir bilseniz... Ama bilemiyoruz ki ALLAH bize nasıl hayat çizmiş, herşey bir anda tepetaklak olabiyor maalesef.

Ve bu kız 32 yaşında evlendi. İş-güç derken...

Geç anne olduğundan olmuştur muhtemelen demiş Dr.

Korkmuyor değilim kendi adıma

inşallah senin bebeğinde en doğalından sıcacık bir ortamda alev alev yanarken gelmeye karar verir

ayy kahvemiii bayılırım:)) nescafeyse sade severim.. türk kahvesinide bol köpüklü orta..
yerimede iç canım.. türk kahvelerinide genelde kapatıp falcı bacıya gönderirim.
Aaaaaa az önce kapatıp gönderdim .ama yorum saçma geldi.uzun zamandır beklediğin işe gireceksin .falan filan saçmalamış

ensu canım ALLAH kabul etsin. Topiğe giremediğim günlerde bende oruç tuttum, 2 tane daha tutmam lazım.

Sınav sonucunu görmemiştim bütün kalbimle tebrik ediyorum.

İşe başladın mı yeniden ?

Bir önceki mesajımdaki tüm sorduğum sorularımı bire bir yaşadım okurken.
Korktum, üzüldüm, sevindim...
Bilmeden güvendiğimiz doktorların yanlışlarını görebilen bir başka doktor olmazsa vay halimize dedim korktum...
Onca gelişmeye güzeller güzeli ufaklığa, yaşanmışlıklara üzüldüm...
Tüm her şeye rağmen hayata küsmeyip, bilakis sarıldığı, üstesinden gelmek zor olsa da kendinden vazgeçse de çocuğundan vazgeçmeyen elleri öpülesi kadınlardan-annelerden olduğu için sevindim...

Her şeyin hayırlısı ile karşılalım hep, zor gerçekten, daima dermanları, sabırları, yardım edenleri olsun hep...

ensu canım Allah orucunu kabul etsin menünde şahane

sınavı kazandığın içinde tebrik ederim

Amin canım !

Geçmişten gelen enerjisi olmasa dayanılacak gibi değil. Gerçekten eli öpülesi bir anne oldu

Araştırmacı kişiliğine zarar verip, seni tembelliğe sürükler miyiz acaba :)
Burada bir şeyden bahsedince, gidip araştırıp, didikleyip, paylaşılabilecek açıklamaları-bilgileri bulup aktarmak gibi bir "kuramayasıca bir huyumuz" var

Entrikacı kadınnnnn

Kıyamam ki,aramızda SAYGI vardır,benimki koca bebek zaten,ilk çocuk çooook nazlıdır.

Sarı kedi, ilk aşkım benim. Şimdi 3 tane oğlum var öyle. Dilerim eşin de bir kediye aşık olur bir gün
inşallah, o gün gelecek :))

Kahveye çaya tiryakiyim afiyet olsun.
Teşekkür ederim, buyrun gelin..

oooh ne güzel izmiri çok seviyorum inşallah bir gün tayin oraya çıkar yada emekli olunca oraya yerleşiriz şimdilik hayal ama hayali bile güzel
İstanbul da yaşamayı bilmiyorum, duyduğum ,gördüğüm kadarıyla stresli..ama olanaklar fazla, mesela bir tüp bebek için ben orda olayı çok isterdim..
neye iyi geldiğini yazdım yularıya bak meğer kilo vermeyede yarıyomuş bilmeden kendime iyilik yapmışım
Ama fiyatlı diye duymuştum, nekadar fiyatı?
Zor arkadaşım, geçen gün bende Eczaneye gitti, bir hanım biberon alıyordu, meğer 8 yaşında oğlu için alıyormuş...genetik bi bozuklukdan dolayıymış..önceki oğluda aynı hastalıkdan 18 yaşında vefat etmiş..dr.bu çocuğunda böyle olacağını söylemiş...Allah yardımcısı olsun, sorsan en büyük korkusu bana bişey olursa çocuğuma kim bakacak der..yani Allah ona güç kuvvet versin..

Aynı o lafı, geçen hafta telefonda bana dedi kuzenim. Nasıl yandı içim bir bilsen

+18 > +40 neyse ki yoksa bu mesajlarla toptan alev alev yandıkkkkkkkkkkkkkkkk
alevli aşk çocuğu fikrini hep sevdim :) ama esnacan ın bayıldığım tariflemesi ile "millet ceket atsa oluyor, gardropu boşalttık tık yok" :)))))))))

Forumun ender yasaksız karşı cinsi de buralara nezaketi gereği icabet etmişti :) çok meşguldur denk gelmez değil mi :))))

inşallah senin bebeğinde en doğalından sıcacık bir ortamda alev alev yanarken gelmeye karar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…