- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.261
neye iyi geldiğini bilmiyorum ama benim mutlu hissetmeme ve huzurlu bir uyku uyumama yaradı dün gece birazdan yine içecem
gel sende iç tadı kokusu insanın aklını başından alıyor
Yok ben o kadar ileri gidemiyorum ev yemeksiz olmuyor,benimkisi trip kaldıramaz ataha geçer hemen uyanık,Ergende değiliz ki artık hala ay halleri triplerindeyiz.Mesela ben bir şey olmasa da varmış gibi yapıyorum 3-4 gün havamdan geçilmiyor en çokta kocam kişisi etkileniyor.. aman bana elleme dokunma yemekte yapmam gerginim vs...bir çok şeyden muaf ilan ediyorum kendimi çok işime geliyor
Alt tarafı sperm verip biraz da naz çekiyorlar bizim çektiklerimizin yanında lafı bile edilmez..Kurtulamazlar bizden daha bunun hamilelik aşermeleri var,hamilelik psikolojisi var, çocuk doğdu ohhh rahat ettim dediklerinde de lohusa halleri devreye girer kurtulamazlar yani
İzmir de pek soğuk hava olmuyor, yani paltolar kabanlar burda hep dolaplardadır..satın alınır, pek giyilmez..:)
Hıımmm ikna edici bir yorum olmuş markete gittiğimde bakayım ama önce hep yaptığım gibi neye iyi geliyormuşu araştırayımderkeeennnn bu mesajı yayınladığım an gördüm ki sen uzunca bir açıklama yayınlamışsın neye faydalı olduğuna dair.Anladığım kadarıyla bunu içince ölmüyorsun o derece iyi geliyor
Filitre kahveyi Sıvı kremalı denemeni tavsiye ederim.ayy kahvemiii bayılırım:)) nescafeyse sade severim.. türk kahvesinide bol köpüklü orta..
yerimede iç canım.. türk kahvelerinide genelde kapatıp falcı bacıya gönderirim.
Aminnnn !ah canım, Allah yardımcısı olsun çok zor..
2015 topiğinde yazışmıştık histeroskopiyi aynı dileklerimi paylaşıyorum yeniden... Çok güzel geçsin, çizik rahime can katsın ki canlar gelince canlı kanlı yerleşsinler :) Su gibi aksın geçsin kolayca... Kesinlikle ürkülecek bir operasyon değil. Regl gerginliği daha ürkütücü :))))) İkisinden yana da şanslıyım neyse ki tahtalara vurayım mı :)
Ama bu mesajın ana teması "eşlere kıymayın yazık, günah" :)))))
Şimdi buz bebekler yazınca sevgilimin beni öldüren enteresan yaklaşımları aklıma geldi :)
İki donmuş transferimizin de sonrasındaki bekleme günlerinde "çok korkuyorum, eğer tutarlarsa var yaeyvah eyvah! sen mütemadiyen üşüyorsun, evin içi mütemadiyen sauna gibi 26'larda, bir de dondurucudan çıkmış halleriyle onlar gelirse sanırım ben eriyip, yok olacağım eyvahlar olsun" deyip durdu. Neyse ki korktuğu başına gelmedi :)))))))))
Aaaaaa az önce kapatıp gönderdim .ama yorum saçma geldi.uzun zamandır beklediğin işe gireceksin .falan filan saçmalamışayy kahvemiii bayılırım:)) nescafeyse sade severim.. türk kahvesinide bol köpüklü orta..
Evlendi, mükemmeliyetçi bir eşi oldu, ikisi de öyle zaten.
ALLAH'ım kimseye yaşatmasın, ilk kızını dünyaya getirdiğinde "sarılık oldu" dedi tlfda, 40 gün sürmüş sarılığı her gün Dr.a da olmalarına rağmen, nihayet bir Dr." Adana'da bir Prof'a yönlendirmiş çocuk tiroidlerinde uzmanmış.
Maalesef bebeğin anne karnında iken tiroid bezleri oluşmamış, hemen ilaca başlandı ama maalesef: Şu an 11 yaşında, konuşamıyor, tuvaletini bilmiyor, çok sinirli devirip-döküyor anlatamayınca derdini.
Doğduğundan beri yapılmadık tedavi kalmadı. O kadar güzel bir kız ki ve hızla gençkız olmaya yaklaşıyor....
Kuzenim tüm hayatı 180 derece değişti, işten çıktı çocuğa bakıcılar dayanamıyor, kimseye bırakamıyor. Eşi hala herşeyin mükemmelini bekliyor, kayınvalide her geldiğinde sürekli eleştiren-beğenmeyen biri.
Uçaklarla yurtiçi-yurtdışı gezen kız, kuzeninin evine bile gelemeyen bir kadın oldu, Telefon etmeye korkuyorum bir anda ağlamaya başlıyor......
Kahve zevkimiz aynıymışayy kahvemiii bayılırım:)) nescafeyse sade severim.. türk kahvesinide bol köpüklü orta..
Amin canım !Bir önceki mesajımdaki tüm sorduğum sorularımı bire bir yaşadım okurken.
Korktum, üzüldüm, sevindim...
Bilmeden güvendiğimiz doktorların yanlışlarını görebilen bir başka doktor olmazsa vay halimize dedim korktum...
Onca gelişmeye güzeller güzeli ufaklığa, yaşanmışlıklara üzüldüm...
Tüm her şeye rağmen hayata küsmeyip, bilakis sarıldığı, üstesinden gelmek zor olsa da kendinden vazgeçse de çocuğundan vazgeçmeyen elleri öpülesi kadınlardan-annelerden olduğu için sevindim...
Her şeyin hayırlısı ile karşılalım hep, zor gerçekten, daima dermanları, sabırları, yardım edenleri olsun hep...
Hıımmm ikna edici bir yorum olmuş markete gittiğimde bakayım ama önce hep yaptığım gibi neye iyi geliyormuşu araştırayımderkeeennnn bu mesajı yayınladığım an gördüm ki sen uzunca bir açıklama yayınlamışsın neye faydalı olduğuna dair.Anladığım kadarıyla bunu içince ölmüyorsun o derece iyi geliyor
Entrikacı kadınnnnnErgende değiliz ki artık hala ay halleri triplerindeyiz.Mesela ben bir şey olmasa da varmış gibi yapıyorum 3-4 gün havamdan geçilmiyor en çokta kocam kişisi etkileniyor.. aman bana elleme dokunma yemekte yapmam gerginim vs...bir çok şeyden muaf ilan ediyorum kendimi çok işime geliyor
Kıyamam ki,aramızda SAYGI vardır,benimki koca bebek zaten,ilk çocuk çooook nazlıdır.2015 topiğinde yazışmıştık histeroskopiyi aynı dileklerimi paylaşıyorum yeniden... Çok güzel geçsin, çizik rahime can katsın ki canlar gelince canlı kanlı yerleşsinler :) Su gibi aksın geçsin kolayca... Kesinlikle ürkülecek bir operasyon değil. Regl gerginliği daha ürkütücü :))))) İkisinden yana da şanslıyım neyse ki tahtalara vurayım mı :)
Ama bu mesajın ana teması "eşlere kıymayın yazık, günah" :)))))
Şimdi buz bebekler yazınca sevgilimin beni öldüren enteresan yaklaşımları aklıma geldi :)
İki donmuş transferimizin de sonrasındaki bekleme günlerinde "çok korkuyorum, eğer tutarlarsa var yaeyvah eyvah! sen mütemadiyen üşüyorsun, evin içi mütemadiyen sauna gibi 26'larda, bir de dondurucudan çıkmış halleriyle onlar gelirse sanırım ben eriyip, yok olacağım eyvahlar olsun" deyip durdu. Neyse ki korktuğu başına gelmedi :)))))))))
inşallah, o gün gelecek :))Sarı kedi, ilk aşkım benim. Şimdi 3 tane oğlum var öyle. Dilerim eşin de bir kediye aşık olur bir gün
Teşekkür ederim, buyrun gelin..Kahveye çaya tiryakiyim afiyet olsun.
İstanbul da yaşamayı bilmiyorum, duyduğum ,gördüğüm kadarıyla stresli..ama olanaklar fazla, mesela bir tüp bebek için ben orda olayı çok isterdim..oooh ne güzel izmiri çok seviyorum inşallah bir gün tayin oraya çıkar yada emekli olunca oraya yerleşiriz şimdilik hayal ama hayali bile güzel
Ama fiyatlı diye duymuştum, nekadar fiyatı?neye iyi geldiğini yazdım yularıya bak meğer kilo vermeyede yarıyomuş bilmeden kendime iyilik yapmışım
Zor arkadaşım, geçen gün bende Eczaneye gitti, bir hanım biberon alıyordu, meğer 8 yaşında oğlu için alıyormuş...genetik bi bozuklukdan dolayıymış..önceki oğluda aynı hastalıkdan 18 yaşında vefat etmiş..dr.bu çocuğunda böyle olacağını söylemiş...Allah yardımcısı olsun, sorsan en büyük korkusu bana bişey olursa çocuğuma kim bakacak der..yani Allah ona güç kuvvet versin..Aminnnn !
Nasıl özledim bir bilseniz... Ama bilemiyoruz ki ALLAH bize nasıl hayat çizmiş, herşey bir anda tepetaklak olabiyor maalesef.
Ve bu kız 32 yaşında evlendi. İş-güç derken...
Geç anne olduğundan olmuştur muhtemelen demiş Dr.
Korkmuyor değilim kendi adıma
inşallah, o gün gelecek :))
Teşekkür ederim, buyrun gelin..
İstanbul da yaşamayı bilmiyorum, duyduğum ,gördüğüm kadarıyla stresli..ama olanaklar fazla, mesela bir tüp bebek için ben orda olayı çok isterdim..
Ama fiyatlı diye duymuştum, nekadar fiyatı?
Zor arkadaşım, geçen gün bende Eczaneye gitti, bir hanım biberon alıyordu, meğer 8 yaşında oğlu için alıyormuş...genetik bi bozuklukdan dolayıymış..önceki oğluda aynı hastalıkdan 18 yaşında vefat etmiş..dr.bu çocuğunda böyle olacağını söylemiş...Allah yardımcısı olsun, sorsan en büyük korkusu bana bişey olursa çocuğuma kim bakacak der..yani Allah ona güç kuvvet versin..
inşallah senin bebeğinde en doğalından sıcacık bir ortamda alev alev yanarken gelmeye karar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?