Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,kuzeninede Allah kolaylık versin,zordur bakması.

Evet tatlım histeroskopi hakkında yazdıklarını hatırlıyorum ve rahat bir şekilde girip çıkarım diye düşünüyorum...Bazı aylar regl hallerim cidden yoğun oluyor bu ay ki gibi neden bilmiyorum ahhhh bu hormonlar ah
Erkek milletinin tedavileri ne kadar da anlamadığını görebiliyoruz bu mesajla gelen buz bebişlerinde üşüşeyecekleri fikri ve evin daha da sıcak olma ihtimali ile korkmuş..Günaaahhhh yazııkkkk

Umarım denk gelmez, bu kadınlar ne terbiyesiz demesin de

Tebrikler canım müjdeli haberin gelmiş

Orucun kabul olsun, makbul olsun. Bebeğini de büyütürken artık koşturmacayı meşguliyetleri olmayanlara bırakır imza atar, müşavirliğin keyfine varırsın inşallah.

Hep güzel haberlerin olsun, hep...

Evet öyle araştırmacı bir gurup içinde olduğumun farkındayım ama önce ben araştırırım da yazarım kimse beni geçemez

Öyle değil mi canım bir arkadaşım vardı.ben tedavi oluyordum .aşılama yaptırıyorum.iğneler falan bide bana diyor ki bacağını kaldır tutsun diye akıl veriyor sonra dedi ki aaaa bana eşim ceketini atsa hamile kalırım.sinirlendiğimi belli etmedin bana dedim gardırop iniyor.tık yok insanlar böyle durumlarda ne akıl veriyor burda yazamam aklıma geldikçe gülmekten kırılıyorum.

aynı kafadayız canım aynı modda devamm:))

hahahahah pozisyonlar da girdi işin içine durumumuz vahim
(hani okuyan vardır kıvırma payı için kırmızı nokta kırmızı nokta değildir. Capon Bayrağı :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…