- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.281
Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,kuzeninede Allah kolaylık versin,zordur bakması.Evlendi, mükemmeliyetçi bir eşi oldu, ikisi de öyle zaten.
ALLAH'ım kimseye yaşatmasın, ilk kızını dünyaya getirdiğinde "sarılık oldu" dedi tlfda, 40 gün sürmüş sarılığı her gün Dr.a da olmalarına rağmen, nihayet bir Dr." Adana'da bir Prof'a yönlendirmiş çocuk tiroidlerinde uzmanmış.
Maalesef bebeğin anne karnında iken tiroid bezleri oluşmamış, hemen ilaca başlandı ama maalesef: Şu an 11 yaşında, konuşamıyor, tuvaletini bilmiyor, çok sinirli devirip-döküyor anlatamayınca derdini.
Doğduğundan beri yapılmadık tedavi kalmadı. O kadar güzel bir kız ki ve hızla gençkız olmaya yaklaşıyor....
Kuzenim tüm hayatı 180 derece değişti, işten çıktı çocuğa bakıcılar dayanamıyor, kimseye bırakamıyor. Eşi hala herşeyin mükemmelini bekliyor, kayınvalide her geldiğinde sürekli eleştiren-beğenmeyen biri.
Uçaklarla yurtiçi-yurtdışı gezen kız, kuzeninin evine bile gelemeyen bir kadın oldu, Telefon etmeye korkuyorum bir anda ağlamaya başlıyor......
2015 topiğinde yazışmıştık histeroskopiyi aynı dileklerimi paylaşıyorum yeniden... Çok güzel geçsin, çizik rahime can katsın ki canlar gelince canlı kanlı yerleşsinler :) Su gibi aksın geçsin kolayca... Kesinlikle ürkülecek bir operasyon değil. Regl gerginliği daha ürkütücü :))))) İkisinden yana da şanslıyım neyse ki tahtalara vurayım mı :)
Ama bu mesajın ana teması "eşlere kıymayın yazık, günah" :)))))
Şimdi buz bebekler yazınca sevgilimin beni öldüren enteresan yaklaşımları aklıma geldi :)
İki donmuş transferimizin de sonrasındaki bekleme günlerinde "çok korkuyorum, eğer tutarlarsa var yaeyvah eyvah! sen mütemadiyen üşüyorsun, evin içi mütemadiyen sauna gibi 26'larda, bir de dondurucudan çıkmış halleriyle onlar gelirse sanırım ben eriyip, yok olacağım eyvahlar olsun" deyip durdu. Neyse ki korktuğu başına gelmedi :)))))))))
Yok ben o kadar ileri gidemiyorum ev yemeksiz olmuyor,benimkisi trip kaldıramaz ataha geçer hemen uyanık,
Sağol canım, eksik olma.Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,kuzeninede Allah kolaylık versin,zordur bakması.
Entrikacı kadınnnnn
Umarım denk gelmez, bu kadınlar ne terbiyesiz demesin de
+18 > +40 neyse ki yoksa bu mesajlarla toptan alev alev yandıkkkkkkkkkkkkkkkk
alevli aşk çocuğu fikrini hep sevdim :) amaesnacan ın bayıldığım tariflemesi ile "millet ceket atsa oluyor, gardropu boşalttık tık yok" :)))))))))
Forumun ender yasaksız karşı cinsi de buralara nezaketi gereği icabet etmişti :) çok meşguldur denk gelmez değil mi :))))
bende bugün oruçluyum canım.. sınavı kazanırsam 1 gün oruç tutmaya karar vermiştim şükürler olsunki kazanmışım bugünde böyle harika geçiyor.. kek yaptım, pilav yaptım, fırında patatesli tavuk yaparım, salata yaparım.. hiç acıkmadım şu ana kadar günler kısada zaman çabuk geçiyor..
Evet öyle araştırmacı bir gurup içinde olduğumun farkındayım ama önce ben araştırırım da yazarım kimse beni geçemezAraştırmacı kişiliğine zarar verip, seni tembelliğe sürükler miyiz acaba :)
Burada bir şeyden bahsedince, gidip araştırıp, didikleyip, paylaşılabilecek açıklamaları-bilgileri bulup aktarmak gibi bir "kuramayasıca bir huyumuz" var
He he bende inandımOysa ki melek gibiyimdir tadımdan da yenmem
Öyle değil mi canım bir arkadaşım vardı.ben tedavi oluyordum .aşılama yaptırıyorum.iğneler falan bide bana diyor ki bacağını kaldır tutsun diye akıl veriyor sonra dedi ki aaaa bana eşim ceketini atsa hamile kalırım.sinirlendiğimi belli etmedin bana dedim gardırop iniyor.tık yok insanlar böyle durumlarda ne akıl veriyor burda yazamam aklıma geldikçe gülmekten kırılıyorum.
+18 > +40 neyse ki yoksa bu mesajlarla toptan alev alev yandıkkkkkkkkkkkkkkkk
alevli aşk çocuğu fikrini hep sevdim :) amaesnacan ın bayıldığım tariflemesi ile "millet ceket atsa oluyor, gardropu boşalttık tık yok" :)))))))))
Forumun ender yasaksız karşı cinsi de buralara nezaketi gereği icabet etmişti :) çok meşguldur denk gelmez değil mi :))))
Ikizler burçu kendisi,tip bir diyabet birde kendisi,bende terazi olunca malum dengeliyoruz.Hıımmm olmadı şimdi bu şifreyi çözmüş enişte
Kadrolu çene sayımız iyidir Editörüm.Konunun maşallahı var 14 kullanıcı 6 ziyaretçiniz var hanımlar
Evet öyle araştırmacı bir gurup içinde olduğumun farkındayım ama önce ben araştırırım da yazarım kimse beni geçemez
ensu canım ALLAH kabul etsin. Topiğe giremediğim günlerde bende oruç tuttum, 2 tane daha tutmam lazım.
Sınav sonucunu görmemiştim bütün kalbimle tebrik ediyorum.
İşe başladın mı yeniden ?
Filitre kahveyi Sıvı kremalı denemeni tavsiye ederim.
Alt tarafı sperm verip biraz da naz çekiyorlar bizim çektiklerimizin yanında lafı bile edilmez..Kurtulamazlar bizden daha bunun hamilelik aşermeleri var,hamilelik psikolojisi var, çocuk doğdu ohhh rahat ettim dediklerinde de lohusa halleri devreye girer kurtulamazlar yani
Öyle değil mi canım bir arkadaşım vardı.ben tedavi oluyordum .aşılama yaptırıyorum.iğneler falan bide bana diyor ki bacağını kaldır tutsun diye akıl veriyor sonra dedi ki aaaa bana eşim ceketini atsa hamile kalırım.sinirlendiğimi belli etmedin bana dedim gardırop iniyor.tık yok insanlar böyle durumlarda ne akıl veriyor burda yazamam aklıma geldikçe gülmekten kırılıyorum.
Mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi Oruçlu olduğun,mazur Gör.yaaa hiç denememiştim harika olur dimi görüntüsü bile yeter:)) ayy bana bugün ne deseniz harika gelir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?