Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım benim sayfalar ne akıyor ne akıyor maşallahh:))
bi gün inşallah beraber bi kahve içeriz canımm

Hoşgeldin. Evet sen de yoksun uzun zamandır. Gel arasıra. Özletme böyle.
Görünüşe göre peşindeyim ben de ama benim tesellim yok malesef. Ne yapalım, benimki de böyleymiş...
Allah büyük...

Canım benim, Allah çok büyük :) Güzel günler geride :) Çıkmamış candan umut kesilmez prenses

Bu arada gezenti kedine de çok sevindim, bu bile bir işaret bence annesi, umudunun tükenmeye başladığı anda geldi bak :)

İnşallah canım, ben de özledim geldim, malzeme arayışlarına başlamak lazım ama nerden bilemedim

Valla ben de özledim, gelemedim ama hep aklımdasınız, gelirim artık daha sık. İyi ki varsınız güzel yürekli arkadaşlarım.

zanorkumu dürtüyorum arada, sizler gibi onun da çok güzel bir kalbi var ve Allahım onun içine ferahlık versin, bulutlar dağılsın ve güneşi açsın.

Öpüyorum hepiciinizi

yaaa hiç denememiştim harika olur dimi görüntüsü bile yeter:)) ayy bana bugün ne deseniz harika gelir:)
Kahve sütü kullanıyordum sonra bi gazetede kahve sütünün kanser etkisi OLDUĞUNU yazıyordu sade olarakta ağır geldi denedim nefis yumuşak TADI var.

ziyaretçileri kullanıcılığa terfi ettiklerinde aramızda görmek isteriz :)))
Hmmm şey! İstatistiğine gölge düşürmek istemem ama bende bir istatistik var tam da bu maşallahlık duruma uygun. Sizin de işinize yarar (hahahah dediğim gibi bir şeyi söyleyince araştır, didikle kısmında henüz senden ötürü tehlike oluşmamışken çıkarmıştım)

Esprisi bir yana dün canım sıkılmıştı biraz. Canım sıkılınca matematiğe veriyorum kendimi.
Paylaşayım birazdan :)

Konunun maşallahı var 14 kullanıcı 6 ziyaretçiniz var hanımlar

beyaz çayı ben şu poşet olanlarından aldım canım 5-6 lira civarıydı

yok yok gelmez .................. gelmez dimi gelmez gelmez gelebilirde
yandık ki ne yandık

Konunun maşallahı var 14 kullanıcı 6 ziyaretçiniz var hanımlar

biz ne zaman görecez kimlerin topikte olduğunu bir ara geri gelmişti bu özellik ama yine kaldırdılar bizim için sorarmısın editörüm

Umarım denk gelmez, bu kadınlar ne terbiyesiz demesin de

aboooooooooooooooow

Evet öyle araştırmacı bir gurup içinde olduğumun farkındayım ama önce ben araştırırım da yazarım kimse beni geçemez

hahahahah pozisyonlar da girdi işin içine durumumuz vahim
(hani okuyan vardır kıvırma payı için kırmızı nokta kırmızı nokta değildir. Capon Bayrağı :) )

yav he heeeeee Capon Bayrağı

Elbette umudumu kesmiş değilim. bir saniye sonrasını bile bilmiyoruz, önümdeki hayatı da bilemem. İhtimaller üzerinden yorum yapıyorum sadece. Gün ola, harman döne...
Kedimin önceden de böyle gidişleri var. Rekoru üç hafta. Burada yabancı sayılırız hala, endişem ondandı. Çok şükür döndü, yüreğim ferahladı...

herşeyi üst üste yaşadın canım, çevre değişikliği transfer derken yıprandın biraz... bu yaşadıkların çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…