- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.301
Hoşgeldin. Evet sen de yoksun uzun zamandır. Gel arasıra. Özletme böyle.
Görünüşe göre peşindeyim ben de ama benim tesellim yok malesef. Ne yapalım, benimki de böyleymiş...
Allah büyük...
nerelerdesin canım özlettin kendini yaa..
yaşında hiçbişey yokk önündeki günlerde yenii bir yaşam çizmek için bolcana fırsatın olur hayatım.
bir bakarsın doğalından bile gebe kalabilirsin.. aradada olsa uğraa
Aaaaa bugün iyi insan lafının üstüne gelirmiş günü mü :)
Geçen gün sesi soluğu çıkmayan kaçakları yâd etmiştim.
Bugün bir kaçak daha "ceeee" demiş...
Çok uzun zamandır gelmedin biliyoruz, farkındayız, şikayetçiyiz :))))
Değişikliklerin huzursuzluk çıkartmasın, çıkartıyorsa da halledilebilir olsun :) Malzemesizlik falan ne oluyor öyle. 41 kere maşallah yaşımızdayız biz :) Vaktin oldukça umudunu al, umudumuzla bekliyoruz, kaynaşsınlar yeniden :))))
Sağlığın, sıhhatin, keyfin yerinde olsun gerisini düşünürüz sonra...
Çok öperim
Mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi Oruçlu olduğun,mazur Gör.
Kahve sütü kullanıyordum sonra bi gazetede kahve sütünün kanser etkisi OLDUĞUNU yazıyordu sade olarakta ağır geldi denedim nefis yumuşak TADI var.yaaa hiç denememiştim harika olur dimi görüntüsü bile yeter:)) ayy bana bugün ne deseniz harika gelir:)
Konunun maşallahı var 14 kullanıcı 6 ziyaretçiniz var hanımlar
Kahve sütü kullanıyordum sonra bi gazetede kahve sütünün kanser etkisi OLDUĞUNU yazıyordu sade olarakta ağır geldi denedim nefis yumuşak TADI var.
Bende günlük sütlerden kullanıyorum,kahvede krema koyuyorum lezzet açısından.evde yaparken paket süt ,dahada iyisi günlük süt kullanıyorum..
inşallah, o gün gelecek :))
Teşekkür ederim, buyrun gelin..
İstanbul da yaşamayı bilmiyorum, duyduğum ,gördüğüm kadarıyla stresli..ama olanaklar fazla, mesela bir tüp bebek için ben orda olayı çok isterdim..
Ama fiyatlı diye duymuştum, nekadar fiyatı?
Zor arkadaşım, geçen gün bende Eczaneye gitti, bir hanım biberon alıyordu, meğer 8 yaşında oğlu için alıyormuş...genetik bi bozuklukdan dolayıymış..önceki oğluda aynı hastalıkdan 18 yaşında vefat etmiş..dr.bu çocuğunda böyle olacağını söylemiş...Allah yardımcısı olsun, sorsan en büyük korkusu bana bişey olursa çocuğuma kim bakacak der..yani Allah ona güç kuvvet versin..
+18 > +40 neyse ki yoksa bu mesajlarla toptan alev alev yandıkkkkkkkkkkkkkkkk
alevli aşk çocuğu fikrini hep sevdim :) ama @esnacan ın bayıldığım tariflemesi ile "millet ceket atsa oluyor, gardropu boşalttık tık yok" :)))))))))
Forumun ender yasaksız karşı cinsi de buralara nezaketi gereği icabet etmişti :) çok meşguldur denk gelmez değil mi :))))
Konunun maşallahı var 14 kullanıcı 6 ziyaretçiniz var hanımlar
Umarım denk gelmez, bu kadınlar ne terbiyesiz demesin de
Evet öyle araştırmacı bir gurup içinde olduğumun farkındayım ama önce ben araştırırım da yazarım kimse beni geçemez
hahahahah pozisyonlar da girdi işin içine durumumuz vahim
(hani okuyan vardır kıvırma payı için kırmızı nokta kırmızı nokta değildir. Capon Bayrağı :) )
Bende günlük sütlerden kullanıyorum,kahvede krema koyuyorum lezzet açısından.
Canım benim, Allah çok büyük :) Güzel günler geride :) Çıkmamış candan umut kesilmez prenses
Bu arada gezenti kedine de çok sevindim, bu bile bir işaret bence annesi, umudunun tükenmeye başladığı anda geldi bak :)
İnşallah canım, ben de özledim geldim, malzeme arayışlarına başlamak lazım ama nerden bilemedim
Valla ben de özledim, gelemedim ama hep aklımdasınız, gelirim artık daha sık. İyi ki varsınız güzel yürekli arkadaşlarım.
zanorkumu dürtüyorum arada, sizler gibi onun da çok güzel bir kalbi var ve Allahım onun içine ferahlık versin, bulutlar dağılsın ve güneşi açsın.
Öpüyorum hepiciinizi
ALLAH gönlüne göre versin canım.başlıcam canım ama önce bu bebiş ve tedavi konularını çözmeme gerekli.
cumartesi günü portakallı cheesecake yaptım süper oldu akşam size resmini atarım çok hafif oluyor hemde lezzetli iyiki diyetteyim olmasam neler yapacam daaaaaa
Bekliyoruz,diyetine dikkat et arkaşım.cumartesi günü portakallı cheesecake yaptım süper oldu akşam size resmini atarım çok hafif oluyor hemde lezzetli iyiki diyetteyim olmasam neler yapacam daaaaaa
Elbette umudumu kesmiş değilim. bir saniye sonrasını bile bilmiyoruz, önümdeki hayatı da bilemem. İhtimaller üzerinden yorum yapıyorum sadece. Gün ola, harman döne...
Kedimin önceden de böyle gidişleri var. Rekoru üç hafta. Burada yabancı sayılırız hala, endişem ondandı. Çok şükür döndü, yüreğim ferahladı...
cumartesi günü portakallı cheesecake yaptım süper oldu akşam size resmini atarım çok hafif oluyor hemde lezzetli iyiki diyetteyim olmasam neler yapacam daaaaaa
Anammm hakikaten sen benden de betersincumartesi günü portakallı cheesecake yaptım süper oldu akşam size resmini atarım çok hafif oluyor hemde lezzetli iyiki diyetteyim olmasam neler yapacam daaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?