- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.321
Konunun maşallahı var 14 kullanıcı 6 ziyaretçiniz var hanımlar
ziyaretçileri kullanıcılığa terfi ettiklerinde aramızda görmek isteriz :)))
Hmmm şey! İstatistiğine gölge düşürmek istemem ama bende bir istatistik var tam da bu maşallahlık duruma uygun. Sizin de işinize yarar (hahahah dediğim gibi bir şeyi söyleyince araştır, didikle kısmında henüz senden ötürü tehlike oluşmamışken çıkarmıştım)
Esprisi bir yana dün canım sıkılmıştı biraz. Canım sıkılınca matematiğe veriyorum kendimi.
Paylaşayım birazdan :)
Sağol arkadaşımm[/Aaaa çok sevindimmmmm
Elbette umudumu kesmiş değilim. bir saniye sonrasını bile bilmiyoruz, önümdeki hayatı da bilemem. İhtimaller üzerinden yorum yapıyorum sadece. Gün ola, harman döne...
Kedimin önceden de böyle gidişleri var. Rekoru üç hafta. Burada yabancı sayılırız hala, endişem ondandı. Çok şükür döndü, yüreğim ferahladı...
Sitenin yeni halinde acemiyim hala, online üye ve misafirleri nereden görüyruz ki ben bulamadım
Eskiden vardı yeni halinde yok canım :) Pro üyeler için verilen hizmetlerden birisi olarak değerlendirilmiş....
Kaç kişi var göremiyorsun, ancak online mı, değil mi bilmek istiyorsan (profil ayarlarında çevrimdışı olarak ayarlamamış olanları) sol köşedeki yeşil işaretten online olup olmadığını görebilirsin. (Şu anda benim köşedeki gibi)
Ayrıca forum ana sayfada sağ tarafta takip ettiğin üyeleri online olarak bir arada görebilirsin. Bu yüzden takip listene eklemen lazım :) K9 durumu :)
Eveeeet gördüm, bir tek sen çevrimiçisin :)Takip ettiklerimi güncelliyorum o halde, sanırım onu da profilinden yapıyorum :) Oyy oyy oyyy, inşallah bir gün biz de ekim anneleri, nisan anneleri gibi sayfalarda yazabiliriz
Şartlamayalım :)
"Her haftanın gebeleri, her ayın anneleri" diye başlık açarız, curcunalı olsun :)
Bu arada sen de çevrimdışı görünüyorsun hahahah
Önce kendini hallet :)
ooooo şahane bir istatistik ellerine fikrine sağlık..Veeeeee "and the Oscar goes to" :))))))))
(Forumun gerçek bilgilerine dayanmakta olsa da resmi değildir, kişisel olarak hazırlanmıştır) :)
Eki Görüntüle 1390439
ooooo şahane bir istatistik ellerine fikrine sağlık..
KK nın EN leri yarışması çoktaannn sonuçlandı gördünmü sonuçları..
bir çok dalda oscar almışımsayenizde
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-yili-kadinlar-kulubu-enleri.782906/
Görmemiştim, sayende gördüm
Diğerleri de nev-i şahsına münhasırdır mutlaka, ben sadece fikrim, bilgim, görüşüm olduğu başlıklarda oylama yapmıştım. Boşa gitmediğine sevindim :))))
Daha fazlasını beklerdim ama adil ve güvenilir bir anket olduğunu düşündüğümden diğerlerinin de hak ederek aldığına inanıyorum :))))))))))))
Hakkaniyetli tebriklerGelsin 2015... Bebekti, bakımıydı, büyütmesiydi bilimum hamile-anne kadın işlerinden performans düşer mi bekleyip görelim
ooooo şahane bir istatistik ellerine fikrine sağlık..
KK nın EN leri yarışması çoktaannn sonuçlandı gördünmü sonuçları..
bir çok dalda oscar almışımsayenizde
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-yili-kadinlar-kulubu-enleri.782906/
aaa bayıldım ben buna bir sürü kullancam kiii..
İfadelerde mevcut olanı sinirli buluyorum demiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?