Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Veeeeee "and the Oscar goes to" :))))))))
(Forumun gerçek bilgilerine dayanmakta olsa da resmi değildir, kişisel olarak hazırlanmıştır) :)

Konunun maşallahı var 14 kullanıcı 6 ziyaretçiniz var hanımlar

Yaramaz desene sıpa :) İyi geldi sana bak, inşallah herşey dilediğin gibi olur canım. Allahım ferahlık versin içine, kediciğinle özlem gider.

Eskiden vardı yeni halinde yok canım :) Pro üyeler için verilen hizmetlerden birisi olarak değerlendirilmiş....

Kaç kişi var göremiyorsun, ancak online mı, değil mi bilmek istiyorsan (profil ayarlarında çevrimdışı olarak ayarlamamış olanları) sol köşedeki yeşil işaretten online olup olmadığını görebilirsin. (Şu anda benim köşedeki gibi)

Ayrıca forum ana sayfada sağ tarafta takip ettiğin üyeleri online olarak bir arada görebilirsin. Bu yüzden takip listene eklemen lazım :) K9 durumu :)

Sitenin yeni halinde acemiyim hala, online üye ve misafirleri nereden görüyruz ki ben bulamadım

Eveeeet gördüm, bir tek sen çevrimiçisin :) Takip ettiklerimi güncelliyorum o halde, sanırım onu da profilinden yapıyorum :) Oyy oyy oyyy, inşallah bir gün biz de ekim anneleri, nisan anneleri gibi sayfalarda yazabiliriz

Bu arada sen de çevrimdışı görünüyorsun hahahah
Önce kendini hallet :)

Görmemiştim, sayende gördüm
Diğerleri de nev-i şahsına münhasırdır mutlaka, ben sadece fikrim, bilgim, görüşüm olduğu başlıklarda oylama yapmıştım. Boşa gitmediğine sevindim :))))
Daha fazlasını beklerdim ama adil ve güvenilir bir anket olduğunu düşündüğümden diğerlerinin de hak ederek aldığına inanıyorum :))))))))))))
Hakkaniyetli tebrikler Gelsin 2015... Bebekti, bakımıydı, büyütmesiydi bilimum hamile-anne kadın işlerinden performans düşer mi bekleyip görelim

Teşekkürler
2015 performansımı bende merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…