Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Öncelikle gözün aydın canım...
Buluşmanız muhteşem olsun
1 tane en iyisine sahip olmanın yeterli olduğunu bilsek de gönül daha çok olmasını istiyor. Sanki daha güvende hissediyoruz, bir daha uğraşmayacağız, daha kolay olacak sanıyoruz. Kısmette ne varsa o oluyor oysa ki.
Geçmişteki tecrübelere göre kesinlikle buna da şükür canım. Dilerim tektaş mucizesi senin de mucizen olur...

Azmine, iradene, yılmadan ilerlemene, imkan yaratmak için verdiğin emeğe, başladığın mesaiye hayran olmamak mümkün değil. Mükafatını alacağın, keyfini süreceğin gelişmelerin olsun.

herkeze iyi akşamlar canlar benim arkadan gelen emriyomun gelişimi durmuş bir tane donmuşumla yolla devam bunada şükür canlar..

sağol canımcığım darısı başına..yumoşlarım kadar bende inatçıyım onlar gelmemek için inat ediyorlar bende bu bebiş karına gelicek diye bakalım kazanan kim olucak..Allahım yar ve yardımcımız olsun..

İyi düşünelim, iyi olsun... Tedavi su gibi aksın, istenilen sonuçlar elde edilsin.
İlactan dolayı gelişen ama tam büyüyemediği için de OPU'da alınamayan (kalan) foliküllerin kist olmaması için Ovitrelle'yi (veya türevi çatlamta iğnelerini) opu sonrası kullananları okumuştum. Eğer sebeplerden birisi olarak öngörülüyorsa havuz için yapılacak sonraki OPUlar öncesinde doktoruna danışmanda fayda olabilir belki?

Düzeltme: Çikolata kisti olduğunu belirtmişsin ben mesajı yazarken... Öngörülen sebeplerden biri değildir bu durumda...

canım 3 tane dondurulup öyle transfer yapılcak kistim içinde geçici menopoza sokulcakmışım..sonrası transfer inş o güneride görürüz..

Yolcu yolunda gerek, keyifli akşamlar, sevgiyle kalın...

Evren bu akşama dair mesajım;
"yanlışlıkla sol sol çiftlendirilmiş botlarımın sağ sağ diye çiftlenmiş eşinin hatalı ürün olarak merkeze geri gönderilmeden, biraz sonra gideceğim mağaza stoğunda tutuluyor olması" yoksa adresime yollanması öncesinde birilerinin -soldan soldan gelen- hiddet tecrübesi kaçınılmaz olacak :)

www.emeksensin.com diye bir site var. Şirket kurmadan ürünlerini satabiliyorsun. Sanki senin elinden her iş gelir gibi hissediyorum. Bir bak istersen. Yapmak istediğin şeylerin malzemelerini ben sana buradan temin edip yollayabilirim. Toptan ne ne nerde ucuza, nasıl alınır iyi bilirim söylemesi ayıptır:)

çikolata kitim var 2 seneden beri gitmiyor çok küçük aslında ama erbil bey rahme çok yakın dedi aslında geçici menopoza girmekten korkuyorum zaten fsh tavan inş daha kötü olmaz...

canımm bir tane olsun seninle kaldı bu bile harika bir şey bizler için.. senin adına çok sevindim.

Hoşgeldin Şekerim.. Boşver anlamayacak ne yazık ki..
Senin hikayen de zormuş canım ya.. Inşallah Allah sana artık güzel bir evlat gönderir hem de doğal yoldan..

hiç sorma çok cektim. Hala da çekiyorum işte. Ben hepinizi yakınan takip ediyorum. Guzel haberlerinizle seviniyor uzuntulerinizi paylaşıyorum hep.gizli bir duacinizim. Şuan 12.inci transferim yapıldı bekliyorum sonucumu yine pek umut yok gibi ama belki bir mucize olur da gelir artık bebeğim. ...[/QUOTE]

Ay canım inşallah gelir gelmez mutlu haberi verirsin bize.. Dua edeceğim inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunsunlar ve hiç bırakmayıp seni sömürüp büyüsünler içinde. Mutlu haberi al mutlu et bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…