- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.341
Ohhh. Çok şükür deni merak ediyodum bende. Bakındım yazmamıştın. Diğer ay yinemi opu olcanherkeze iyi akşamlar canlar benim arkadan gelen emriyomun gelişimi durmuş bir tane donmuşumla yolla devam bunada şükür canlar..
İhtiyacımız olan bir tane maşşallah canım inşallh bu kucağını dolduracak şanslı bebişindir tebrikler canımherkeze iyi akşamlar canlar benim arkadan gelen emriyomun gelişimi durmuş bir tane donmuşumla yolla devam bunada şükür canlar..
herkeze iyi akşamlar canlar benim arkadan gelen emriyomun gelişimi durmuş bir tane donmuşumla yolla devam bunada şükür canlar..
canım 3 tane dondurulup öyle transfer yapılcak kistim içinde geçici menopoza sokulcakmışım..sonrası transfer inş o güneride görürüz..Ohhh. Çok şükür deni merak ediyodum bende. Bakındım yazmamıştın. Diğer ay yinemi opu olcan
Sınavını geçmişsin tebrik ederim.başlıcam canım ama önce bu bebiş ve tedavi konularını çözmeme gerekli.
amin inş canım..inş 2015 te hepimiz hamiş kalıp sağlıklı hayırlı evlatlar doğururuz..İhtiyacımız olan bir tane maşşallah canım inşallh bu kucağını dolduracak şanslı bebişindir tebrikler canım
Kistin yumurtalıkta mıydı?canım 3 tane dondurulup öyle transfer yapılcak kistim içinde geçici menopoza sokulcakmışım..sonrası transfer inş o güneride görürüz..
aaa bayıldım ben buna bir sürü kullancam kiii..
sağol canımcığım darısı başına..yumoşlarım kadar bende inatçıyım onlar gelmemek için inat ediyorlar bende bu bebiş karına gelicek diye bakalım kazanan kim olucak..Allahım yar ve yardımcımız olsun..Öncelikle gözün aydın canım...Buluşmanız muhteşem olsun
1 tane en iyisine sahip olmanın yeterli olduğunu bilsek de gönül daha çok olmasını istiyor. Sanki daha güvende hissediyoruz, bir daha uğraşmayacağız, daha kolay olacak sanıyoruz. Kısmette ne varsa o oluyor oysa ki.
Geçmişteki tecrübelere göre kesinlikle buna da şükür canım. Dilerim tektaş mucizesi senin de mucizen olur...
Azmine, iradene, yılmadan ilerlemene, imkan yaratmak için verdiğin emeğe, başladığın mesaiye hayran olmamak mümkün değil. Mükafatını alacağın, keyfini süreceğin gelişmelerin olsun.
çikolata kitim var 2 seneden beri gitmiyor çok küçük aslında ama erbil bey rahme çok yakın dedi aslında geçici menopoza girmekten korkuyorum zaten fsh tavan inş daha kötü olmaz...Kistin yumurtalıkta mıydı?
canım 3 tane dondurulup öyle transfer yapılcak kistim içinde geçici menopoza sokulcakmışım..sonrası transfer inş o güneride görürüz..
Geçmiş olsun, alternatif tedavisi yokmuşmu?çikolata kitim var 2 seneden beri gitmiyor çok küçük aslında ama erbil bey rahme çok yakın dedi aslında geçici menopoza girmekten korkuyorum zaten fsh tavan inş daha kötü olmaz...
KutlarımTeşekkürler
2015 performansımı bende merak ediyorum
herkeze iyi akşamlar canlar benim arkadan gelen emriyomun gelişimi durmuş bir tane donmuşumla yolla devam bunada şükür canlar..
www.emeksensin.com diye bir site var. Şirket kurmadan ürünlerini satabiliyorsun. Sanki senin elinden her iş gelir gibi hissediyorum. Bir bak istersen. Yapmak istediğin şeylerin malzemelerini ben sana buradan temin edip yollayabilirim. Toptan ne ne nerde ucuza, nasıl alınır iyi bilirim söylemesi ayıptır:)İş-Kur' da kaydım var. Ama Edirne merkezde açılan kurslara gidemiyorum. Yol uzun, araç saatleri uymuyor. Gidebileceğim yerlerde de bana uygun kurs açılmıyor. Bir ümit takipteyim onu da.
Kedim ve ben teşekkür ediyoruz hem inceliğin hem sevincimizi paylaştığın için
Biliyorum eşimde öyleBiz haftada 40 saat çalışıyoruz
çikolata kitim var 2 seneden beri gitmiyor çok küçük aslında ama erbil bey rahme çok yakın dedi aslında geçici menopoza girmekten korkuyorum zaten fsh tavan inş daha kötü olmaz...
Hoşgeldin Şekerim.. Boşver anlamayacak ne yazık ki..
Senin hikayen de zormuş canım ya.. Inşallah Allah sana artık güzel bir evlat gönderir hem de doğal yoldan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?