Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gözün aydın canım :)))

Allah kabul etsin canım.. Sınavı geçmiş olmana çok sevindim.. Tebrik ederim.. Ne güzel haberler maşallah

Sağol arkadaşım. Senin kadar güzel şeyler çıkarabilir miyim bilmiyorum ama yapıyorum ben de bir şeyler. Aklımdaki proje kesinleşirse yardıma ihtiyacım olacaktı. İyi olacak hastanın, doktor ayağına gelirmiş

Tebrikler ensu, bir süre az yazmaya baslamistin o dönemdemi sinava hazrilandin. dairisi hamilelik haberini kutlamaya olsun.

çikolata kitim var 2 seneden beri gitmiyor çok küçük aslında ama erbil bey rahme çok yakın dedi aslında geçici menopoza girmekten korkuyorum zaten fsh tavan inş daha kötü olmaz...

Yumurtanin biri dondurulmamis ama dert etme gülneva, biliyorsun bir cok arkadas 1 taneyle bebeklerine kavustu. gecici menopoz bunu bir arkadas yasadi hatirlarsan hope73, yanlis hatirlamiyorsam menopoza girdirilip sonra tedaviyle yumurtlama saglandi. toplanip transfer edilen yumiyle hamile simdi, kalan yumurtada donduruldu. 1 aya kadar doguracak tarihi tam unuttum ama yakin dogum, bu önemli bir karar sonrasinda yasayabilecegin sorunlari iyice ögrenip, konusup karar vermelisin.

evet canim benim aynen oyle:)) bu siralar yine cok bosum topige sardim:)) cok sagol

Sağol arkadaşım

televizyon yokmu.. canim mutlaka kurdurr tum gun acik olsun.. tv olmayinca insan devamli kendini dinliyor uzuntuleri yanlizligi dusunceleri buyuyor.. tv deki bazen sacma bazen gereksiz bazende hos programlar kafa dagitmaya birebir oluyor..
ben salon haric yatak odasinada kurdurdum simdide mutfaga kurduracagim.. esim eskiden bazen bu programlar gereksiz izleme diyordu bakti isten ayrilmisim evde 7/24 kitap okunmazki oda hak vermeye basladi.. bazende discovery deki yuz defa tekrarlanan ayni belgeselleri, kayip insanlari, depo savaslarini, modern rehincileri, amerikan restarasyonu bolumlerini kac kez tekrar izledim anlatamam ama tum tekrarlara ve sacmaliklara ragmen kendimi dinlemiyorum kafam dagiliyor, birnevi psikolog gibi oluyor..

Şimdi geldim.. Sayfamı açtım.... Ve mükemmel bir mesajla karsilastim.... Gitme arkadasim... Bizimle kal. Biz gerçek kahramanlariz burada... Ve ulu bilgesi de sen

Geçmiş olsun...eşinin sağlıginin iyi olmasina sevindim... Okurken ayni şey benim basima gelseydi napardim dedim.... Allah göstermesin çok zor.düşüncesi bile delirtti .
İşallah bu zor Sınavi veren sen ve esin bir bebişle ödüllendirilirsiniz...

Hiç alışmadım desem yeridir. En son çizgi film izlemek için açıyordum
T.V. izlemesek te evde müzik eksik değildir bizim. Eşim gitar çalıyor, o yüzden bol bol klasik müzik dinliyoruz. Netten sevdiğimiz filmleri izliyoruz. Ben gündüzleri sizlere yazarken sevdiğim dizi, film ne bulursam açıyorum. Reklam yok, mola keyfime göre, istediğim saatte istediğim şeyi izliyorum. Beynim bulanmıyor. Ayrıca benim tüylüler de pek bir şey izletmiyorlar, sık sık başından kalkmam gerekiyor. Dönünce kaldığım yerden devam edebiliyorum.

"Aslında her şerde hayır var "cümlesi arkadaşın hikayesinde saklı ... eğer çocuk problemi olmasaydı belkide eşinin hastalıgının tedavisinde geç kalacaktı .Bu yüce Rabbimizin bir imtihanı ...önemli olan imtihanı kazanmak ..olanlara sabırla rıza göstermek .. Bütün kalbimizle Rabbimize yönelmek ve Allahım şer gibi görünenlerde yarattığın hayırlara şükürler olsun diyebilmek ...işte tam bu noktada hayatımız değişecektir... Allah hepinize ve bana da sağlıklı, akılllı vatanına milletine hayırlı ve de Allaha güzel kul olan bir evlat nasip etsin ...Çünkü keşke bu evladım olmasaydı diyen insanlar var..

Son düzenleme:
Tebrik ederim canim basarili arkadasim ayyy ne güzel birde oruc tutmus Allah kabul etsin canim tv hic seyretmezdim tür kanali sadece tv 8 var oda yetiyo artiyo bile bu ara Bu Tarz benim e baktim ne cacaron kizlar var yaa hic birindede tarz yok ayyy yok belgeseler insan hayatina cok sey katiyo bazen sacmada olsa insan seyretme ihtiyaci duyuyo cok hareketli olmama ramen kiş burda cok durgun geciyo yaa zevk yok biraz once plates yaptim ayy cok iyi geliyo

sagol hayatim, evet cnm cok durgun bilirim babam 7 yil Hamburgda Turkce ogretmenligi yapmisti oradaki Turk cocuklara milli egitim gondermisti.. benimde arada yanina gitmisligim var.. durgun ama guzel kaldi oranin kisi aklimda..
bu tarz benim dedigin gibi ayy cok cecoranlar cnm yaa.. oyun iste bunlar..
gunduz kusagi programlarinin hicbirini sevmiyorum hatta nefret ediyorum felaketlerr ama annem cok seviyor ve bana cok geldigi icin kumanda hep onda bende onu kiramiyorum acma desem alinabilir cokk cokk alingandir, aslada uzemem:))
hayat bi sekilde geciyor iste.. hayatimin ilkkez bir donemini sakince evde geciriyorum umarim tedavi modundan cikip bu ev modundanda kurtulurum.

cumartesi günü portakallı cheesecake yaptım süper oldu akşam size resmini atarım çok hafif oluyor hemde lezzetli iyiki diyetteyim olmasam neler yapacam daaaaaa
Canimm bana haftaya kolay bir tatli tarifi lazim hafif se lütfen yazarmisin kizz sen bu mesajimida görmesin simdi napsam acep yaa sen görene kadar bende yazip dururum haha hic tatli yapmayi sevmiyorum yemeyide sevmiyorum her nisafirimde sagolsun kaynanama topu atardim tatliyi o yapardi ama bu sefer ben yapnak istiyorum tariflerinize acigim fistiklar sara-28 yaznaya bilir pasta yemek yapmaktan beni ihmal et sen yaziyorum bunlari bir kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…