- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.361
Gözün aydın canım :)))Sağol arkadaşım, evdeyim ama bizde T.V. yok ki
Biz izlemiyoruz. Annemle teyzem gelince sıkılıyoruz diye ufak bir şey almıştı, o da bozuldu taşınırken. E gelen giden de yok, almadık biz de. Nette de bulurum bilgileri. Az önce kayıp kedim eve döndü de. Ayaklarım yere basmıyor şimdi
Allah kabul etsin canım.. Sınavı geçmiş olmana çok sevindim.. Tebrik ederim.. Ne güzel haberler maşallahbende bugün oruçluyum canım.. sınavı kazanırsam 1 gün oruç tutmaya karar vermiştim şükürler olsunki kazanmışım bugünde böyle harika geçiyor.. kek yaptım, pilav yaptım, fırında patatesli tavuk yaparım, salata yaparım.. hiç acıkmadım şu ana kadar günler kısada zaman çabuk geçiyor..
www.emeksensin.com diye bir site var. Şirket kurmadan ürünlerini satabiliyorsun. Sanki senin elinden her iş gelir gibi hissediyorum. Bir bak istersen. Yapmak istediğin şeylerin malzemelerini ben sana buradan temin edip yollayabilirim. Toptan ne ne nerde ucuza, nasıl alınır iyi bilirim söylemesi ayıptır:)
Tebriklerooooo şahane bir istatistik ellerine fikrine sağlık..
KK nın EN leri yarışması çoktaannn sonuçlandı gördünmü sonuçları..
bir çok dalda oscar almışımsayenizde
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-yili-kadinlar-kulubu-enleri.782906/
Buna sa şükür inşallah o bşr tane olan bayrağı sonuna kadar taşıyıp, cıyaklayarak doğsun :))))herkeze iyi akşamlar canlar benim arkadan gelen emriyomun gelişimi durmuş bir tane donmuşumla yolla devam bunada şükür canlar..
bende bugün oruçluyum canım.. sınavı kazanırsam 1 gün oruç tutmaya karar vermiştim şükürler olsunki kazanmışım bugünde böyle harika geçiyor.. kek yaptım, pilav yaptım, fırında patatesli tavuk yaparım, salata yaparım.. hiç acıkmadım şu ana kadar günler kısada zaman çabuk geçiyor..
çikolata kitim var 2 seneden beri gitmiyor çok küçük aslında ama erbil bey rahme çok yakın dedi aslında geçici menopoza girmekten korkuyorum zaten fsh tavan inş daha kötü olmaz...
evet canim benim aynen oyle:)) bu siralar yine cok bosum topige sardim:)) cok sagolTebrikler ensu, bir süre az yazmaya baslamistin o dönemdemi sinava hazrilandin. dairisi hamilelik haberini kutlamaya olsun.
Yumurtanin biri dondurulmamis ama dert etme gülneva, biliyorsun bir cok arkadas 1 taneyle bebeklerine kavustu. gecici menopoz bunu bir arkadas yasadi hatirlarsan hope73, yanlis hatirlamiyorsam menopoza girdirilip sonra tedaviyle yumurtlama saglandi. toplanip transfer edilen yumiyle hamile simdi, kalan yumurtada donduruldu. 1 aya kadar doguracak tarihi tam unuttum ama yakin dogum, bu önemli bir karar sonrasinda yasayabilecegin sorunlari iyice ögrenip, konusup karar vermelisin.
Sağol arkadaşım
Yapamadım. Sizi bırakamadım... Dün akşam iki kadeh viskiden sonra uyudum ve uyandığım zaman hayatımda en yoğun sevgiyi aldığım yerin burası olduğunu gördüm. Sokakta göreceğim, çevremde doğup büyüyecek bebeklerden daha fazla acı vermeyecek, hatta sizin adınıza sevinerek teselli bulacağım belki. Bir süre sevimsiz olacağım kesin. Ama gidemiyorum ne yapayım...?
2220 kızlar nem 39 yaşımdayımm 28 yaşımda evlendim evlediğimiz ay zaten erkek faktörü olduğumuzu öğrendik zor zamanlardı ilk önce eşim kontrolleri vs omayınca tüp bebek ilk denemede toplanan 22 yumurtadan 2 veya 3 olgun çıkmış dölenmiş 2. gün bölünmeyi bırakmış (bunlar nedir nasıl olur hiçbilmiyorum sanıyorum tüp bebek has gidip bebeğini alıp gelmek sanıyorum ) o gün hayatımın en zor günüydü o kadar çok ağladım o kadar çok üzüldüm depresyona girdim ilaçlar kulandım pskolklara gittim sonra yeniden yeniden deneme şansını yarattık kendimize eşimle birlikte çalıştık birimizin kazandığını evimize harcadık diğeriyle tedavi olduk hsg ler histerkopiler vs vs duyduğumuz her şeyi denedik alternatif tıpdan yararlandık olmadı ve bir gün eşimle yeniden son defa deneyelim diye yeni bir merkeze gittik orası eşimden hormon talileri istedi 1 yıl önce yaptırdık dedik ama yeniden istendi biz yaptırdık bu talili eşimn prolaktin hormonu 500 civarında çktı tomografi mr derken eşimin beyinde timör olduğu anlaşıldı adanada çukurova ünvrt gitti orada eşim ameliyat olacaktı dr çagırdı bak eşinin ölebilir felç kalabilir ama kendi işini kendisi göre bilecek durumdada olabilir ama ameliyat olmassa kesinlikle ölür dedi hala o güü düşününce nefesim kesiliyor bana 8 saat denilen ameliyat 12 15 saat gibi dürdü ve ben anladım ki hayatımın en zor günü o gün eşimi ameliyat hanenin önünde beklediğim gündü tam ömrümden 10 yıl gitti 20 küsür gün eşim yoğun bakımda kaldı ve ben her gün 3 saatlik yolu gidip eşimi yoğun bakımda bekledim evimde yatak odama giremedim eşim gelene kadar benim eşim o ameliyattan gözünün birisi kaybeti vicut kaybı oldu vs vs ama ben ALLAH şükür ediyorum eşimi bana bağışladığı için bunlar yaşadıkarıın %1 BUNLARI NEDEN YAZDIM EVET ANNE OLMAYI NE KADAR ÇOK İSİTYORUZ DELİ GİBİ AMA EN ÖNEMLİSİ SAĞLIK EN ÖNEMLİSİ ELİMİZDE(şimdilik eşleirmizi) OLANI KAYBETMEMEK
televizyon yokmu.. canim mutlaka kurdurr tum gun acik olsun.. tv olmayinca insan devamli kendini dinliyor uzuntuleri yanlizligi dusunceleri buyuyor.. tv deki bazen sacma bazen gereksiz bazende hos programlar kafa dagitmaya birebir oluyor..
ben salon haric yatak odasinada kurdurdum simdide mutfaga kurduracagim.. esim eskiden bazen bu programlar gereksiz izleme diyordu bakti isten ayrilmisim evde 7/24 kitap okunmazki oda hak vermeye basladi.. bazende discovery deki yuz defa tekrarlanan ayni belgeselleri, kayip insanlari, depo savaslarini, modern rehincileri, amerikan restarasyonu bolumlerini kac kez tekrar izledim anlatamam ama tum tekrarlara ve sacmaliklara ragmen kendimi dinlemiyorum kafam dagiliyor, birnevi psikolog gibi oluyor..
Şimdi geldim.. Sayfamı açtım.... Ve mükemmel bir mesajla karsilastim.... Gitme arkadasim... Bizimle kal. Biz gerçek kahramanlariz burada... Ve ulu bilgesi de sen
"Aslında her şerde hayır var "cümlesi arkadaşın hikayesinde saklı ... eğer çocuk problemi olmasaydı belkide eşinin hastalıgının tedavisinde geç kalacaktı .Bu yüce Rabbimizin bir imtihanı ...önemli olan imtihanı kazanmak ..olanlara sabırla rıza göstermek .. Bütün kalbimizle Rabbimize yönelmek ve Allahım şer gibi görünenlerde yarattığın hayırlara şükürler olsun diyebilmek ...işte tam bu noktada hayatımız değişecektir... Allah hepinize ve bana da sağlıklı, akılllı vatanına milletine hayırlı ve de Allaha güzel kul olan bir evlat nasip etsin ...Çünkü keşke bu evladım olmasaydı diyen insanlar var..Geçmiş olsun...eşinin sağlıginin iyi olmasina sevindim... Okurken ayni şey benim basima gelseydi napardim dedim.... Allah göstermesin çok zor.düşüncesi bile delirtti .
İşallah bu zor Sınavi veren sen ve esin bir bebişle ödüllendirilirsiniz...
"Aslında her şerde hayır var "cümlesi arkadaşın hikayesinde saklı ... eğer çocuk problemi olmasaydı belkide eşinin hastalıgının tedavisinde geç kalacaktı .Bu yüce Rabbimizin bir imtihanı ...önemli olan imtihanı kazanmak ..olanlara sabırla rıza göstermek .. Bütün kalbimizle Rabbimize yönelmek ve Allahım şer gibi görünenlerde yarattığın hayırlara şükürler olsun diyebilmek ...işte tam bu noktada hayatımız değişecektir... Allah hepinize ve bana da sağlıklı, akılllı vatanına milletine hayırlı ve de Allaha güzel kul olan bir evlat nasip etsin ...Çünkü keşke bu evladım olmasaydı diyen insanlar var..
annesini babasını öldüren çok acılar çektiren insanlar var ....En güzeli hayırlısı herşeyin hayırlısı...Arkadaşlar öncelikle yapmamız gereken ibadetlerimizi doğru düzgün yapmak sıkıntı geldikçe ibadet etmek dua etmek eğer namaz kılmıyorsak hemen başlamak emin olun işleriniz bir süre sonra yoluna girecektir. Olmuyorsa bir hayır var ,belkide zamanı var kabul olacak dileklerimiz ... üstelik çekilen sıkıntıların mükafatı var ...biz Rabbimizle olalım hiç ummadığımız yerden bizi aydınlığa çıkarır ...bende problem yaşıyorum ama imtihanda olduğumu biliyorum ...sıkıntılar dünyada en çok peygamberlere verilmiş .mesela yusuf peygamber kardeşleri kuyuya atıyorlar ölmesi için ama o sabrediyor ve sultanlık nasip ediyor Allah C.C ... Anladım ki bu sitede benden daha fazla üzüntüler atlatmış arkadaşlar var madem öyle her biriniz için ayrı ayrı dua edeceğim...sizlerde bana dua edin olur mu ...
Tebrik ederim canim basarili arkadasim ayyy ne güzel birde oruc tutmus Allah kabul etsin canim tv hic seyretmezdim tür kanali sadece tv 8 var oda yetiyo artiyo bile bu ara Bu Tarz benim e baktim ne cacaron kizlar var yaa hic birindede tarz yok ayyy yok belgeseler insan hayatina cok sey katiyo bazen sacmada olsa insan seyretme ihtiyaci duyuyo cok hareketli olmama ramen kiş burda cok durgun geciyo yaa zevk yok biraz once plates yaptim ayy cok iyi geliyotelevizyon yokmu.. canim mutlaka kurdurr tum gun acik olsun.. tv olmayinca insan devamli kendini dinliyor uzuntuleri yanlizligi dusunceleri buyuyor.. tv deki bazen sacma bazen gereksiz bazende hos programlar kafa dagitmaya birebir oluyor..
ben salon haric yatak odasinada kurdurdum simdide mutfaga kurduracagim.. esim eskiden bazen bu programlar gereksiz izleme diyordu bakti isten ayrilmisim evde 7/24 kitap okunmazki oda hak vermeye basladi.. bazende discovery deki yuz defa tekrarlanan ayni belgeselleri, kayip insanlari, depo savaslarini, modern rehincileri, amerikan restarasyonu bolumlerini kac kez tekrar izledim anlatamam ama tum tekrarlara ve sacmaliklara ragmen kendimi dinlemiyorum kafam dagiliyor, birnevi psikolog gibi oluyor..
sagol hayatim, evet cnm cok durgun bilirim babam 7 yil Hamburgda Turkce ogretmenligi yapmisti oradaki Turk cocuklara milli egitim gondermisti.. benimde arada yanina gitmisligim var.. durgun ama guzel kaldi oranin kisi aklimda..Tebrik ederim canim basarili arkadasim ayyy ne güzel birde oruc tutmus Allah kabul etsin canim tv hic seyretmezdim tür kanali sadece tv 8 var oda yetiyo artiyo bile bu ara Bu Tarz benim e baktim ne cacaron kizlar var yaa hic birindede tarz yok ayyy yok belgeseler insan hayatina cok sey katiyo bazen sacmada olsa insan seyretme ihtiyaci duyuyo cok hareketli olmama ramen kiş burda cok durgun geciyo yaa zevk yok biraz once plates yaptim ayy cok iyi geliyo
Canimm bana haftaya kolay bir tatli tarifi lazim hafif se lütfen yazarmisin kizz sen bu mesajimida görmesin simdi napsam acep yaa sen görene kadar bende yazip dururum haha hic tatli yapmayi sevmiyorum yemeyide sevmiyorum her nisafirimde sagolsun kaynanama topu atardim tatliyi o yapardi ama bu sefer ben yapnak istiyorum tariflerinize acigim fistiklar sara-28 yaznaya bilir pasta yemek yapmaktan beni ihmal et sen yaziyorum bunlari bir kenaracumartesi günü portakallı cheesecake yaptım süper oldu akşam size resmini atarım çok hafif oluyor hemde lezzetli iyiki diyetteyim olmasam neler yapacam daaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?