Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aaaa bak sen bizim Hamburg u taniyosun sen aynen biraktigin gibi aslinda da sadece kiş artik eskisi gibi soguk gecmiyor canim yinede bizleri eve tikmaya yetiyo su monotonluk benide vurdu hic sorma yavas yavas bu tembel halimden siyrilcam senin tedavi bezaman canim yine Semra Karaman degil mi .?

Herseyguzelolcak ah canim... uzuldum okuyunca... Allahim yardimcin olsun, ugraslarinin ve sabrinin mukafatini tez zamanda al insallah

sağol canım benim.amin hepimiz inşh.

sağol canım çok tşk ederim.
üzülmüyorum şaşkınım belirsizlik geriyor olmayacak deseler deneme katlanacağım.
ama her seferin de tartmam ve araştırmam acabalar vs..işte geriyor.
hayırlısı diyorum. iyiyim çok şükür.

Sizin dibine düşecek bii çocuğunuz bile olamicak ne yazikki ( çünkü menopoza girmeye ramak kalmış çocuk için debeleniyorsunuzzz( neyseki tüplerim açıldı sizin yerinizede dogururum mucukk

Ben bu topigi her zaman takip ederim ama hiç yazmadım. Senin gibi bir zavallinin yazısını okuyunca dayanamadım. 22 yaşında evlendim. Şu an 34 yaşındayım. Tam 12 kez tup bebek denedim. Ve hiç bir sorun gorunmedigi halde bir türlü rabbim bana nasip etmedi. Kendine cok güvenme bu kadar insanın kalbini kırdıktan sonra sanma ki o çocuk sana Hayır getirir. Kaldiki allahla anlaşma yapmış gibi konuşuyorsun. Senin yasin genç sana verecem mi dedi. Yazık yazık ilerde çok pişman olacak laflar ettin. Allah yardımcın olsun[/QUOTE]

Her şerde bir hayır vardır derler işte tamda o olmuş.
Kötülükle gelen biri bize sizin gibi birini kazandırdı.Hoşgeldin zaten gerçi burdaymışın yazmaya başlanamana sevindim.

Allah Allahhhhh.. Kromozom bozukluğu tarzı bişiiler mi acaba yaa? Umarım çaresi olan ve çabucak tedavi edileb,len birşeydir canım.

[/QUOTE]
Başınız Sağolsun canım Rabbim sizlere Ömür versin.
Test sonuçların çıksın bakalım duruma göre karar verirsin.[/QUOTE]
sağol canım tşk ederim.
öyle yapıcaz bakalım hayırlısı diyoruz elbette.
sende yaşadığını aktarmışsın yanlış hatırlamıyorsam seninde döllenmeme sorunu oldu mu?

Allah Allahhhhh.. Kromozom bozukluğu tarzı bişiiler mi acaba yaa? Umarım çaresi olan ve çabucak tedavi edileb,len birşeydir canım.

[/QUOTE]
Canım ya çok üzüldüm zor bir dönemden geçiyorsun.. Allah yardımcın olsun.. Inşallah bunlar son olsun ve bundan sonra senin için parlak bir gelecek olsun.. Ne desem boş, babaannene Allah'tan rahmet dilerim. Sarılıyorum sana belki iyi gelir yaralarına.. Iyileşecek geçecek hepsi.. Biraz zaman.. Allah beterinden saklasın.. Canım benim öpüyorum ve bütün iyi dileklerimi ve iyi enerjimi seninle paylaşıyorum..[/QUOTE]
canımsın..bende kucakladım ve aldım tüm enerjini yolladığın....
çok tşk ederim sağol.

çok tşk ederim.
ilk defa yapılıyor testler.kromozom analizi yapılıyor sadece.
trombofili paneli yapılmıyor.ne olduğunu bile bilmiyorum açıkçası.
bende adım gibi olmasını diliyoruinatlada denemeye devam edicem ben karadenizliyim yaa :):):)

çok tşk ederim canım çok sağol. ımsı yi sormadık ama anladığımız kadarıyal yapılmadı çünkü hem fiyattan hemde sperm testi gayet iyi çıkınca yapmıyorlar şuan sıkıntı olduğunu biliniyor galiba bundan sonrasına yapılacak ama bunu netleştiricez görüşüp.

evet o şokla aklımıza bile gelmedi daha doğrusu bilmiyormuşuz şuan araştırınca öğrendik.
soracağız bu detayı çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsın .........
bunu genelde kullanırız ama....çok ama çok seviliyorsun.ifade edemediklerimiz klavyene rahatça döküyorsun yaa kendimizi görüyoruz ama bu şekilde ifadelemede hayranlıkla bakıyoruz.
o yüzden iyi ki varsınnn..rahatlatıyorsun......

Hoşgeldin Şekerim.. Boşver anlamayacak ne yazık ki..
Senin hikayen de zormuş canım ya.. Inşallah Allah sana artık güzel bir evlat gönderir hem de doğal yoldan..

hiç sorma çok cektim. Hala da çekiyorum işte. Ben hepinizi yakınan takip ediyorum. Guzel haberlerinizle seviniyor uzuntulerinizi paylaşıyorum hep.gizli bir duacinizim. Şuan 12.inci transferim yapıldı bekliyorum sonucumu yine pek umut yok gibi ama belki bir mucize olur da gelir artık bebeğim. ...[/QUOTE]

oy çok sevindim inşh çok güzel bir haber alırız.duamda olacaksın.

aynen canım ilk tedavide yumurta büyümemesini babamın vefatına bağlamıştım çünkü 30 gün sonra başladım hemen psilogolunda yönlendirmesiyle.
elimden geldğince sevdiğim şeyleri yapıyorum ben istediğim bana negatiflik vermeyecek kişillerle görüşüyorum.
iş sebebiyle gidemediğim kurslarıma gidiyorum.
kaybettiklerim yokuluğu kabul etmeyi öğreniyorum.
rahatlamak için elimden geleni yapıyorum.

Bir yerde kapalı kalmış sanırım. Çok zayıflamış, bir iki yerinde tırnak izi var. Bu havada toz kokuyor. Biraz da korkmuş. Azıcık seviştik, uyuyor şimdi.

gözünaydın çok sevindim.

tebrik ederim.
Allah kabul etsin canım.

hahahahah pozisyonlar da girdi işin içine durumumuz vahim
(hani okuyan vardır kıvırma payı için kırmızı nokta kırmızı nokta değildir. Capon Bayrağı :) )

gerçekten kahakaha atım çok yaşa emi

herkeze iyi akşamlar canlar benim arkadan gelen emriyomun gelişimi durmuş bir tane donmuşumla yolla devam bunada şükür canlar..

şükürler olsun canım hiç döllenmemesinden iyidir inşh sımsıkı tutunur sana.
hepimizin yaşadığı başka başka hepsi bir süreç ben döllenmesi bekliyorum.
döllenenler tutunmasını,
tutunanlar olumlu sonuç almayı,
olumlu sonuç alan sağlıkla devam etmesi.......................
bitmiyor.
Allahım en güzelini istediği zaman nasip etsin.

bende tedavi için işten ayrıldım.
işten ayrıldığım 1.günü babamı kaybettim.
ilk zaman zaten başlamayı düşünemedim.
ama şimdi gerçekten çok sıkılıyorum.
hele de şimdi böyle bekleme zamanları giriyor yaa..iş olsa daha çabuk güzel geçer gibi geliyor.
bende tv özürlüyüm.
ama annemle yakınım onla ilgileniyorum vs...

Günaydın, mozaikli pasta bilir misin? Hem yapması kolay mem de çok ağır değil. Rol çaldım, bir öneri.

yuppieeeee sonunda bebek izni cikti desene arkadasim umarim cok bekletmeden bebegin gelir kuzum.
bana bu sene turkiye yok. kocacigim mayista gidicek kardesinin dugunu var. ben gitmem dedim kizim kalabaliktan cok etkileniyor
zaten zor yiyip icen bi bebek zor toparladim gidersek tekrar basa donecez.
bende ikinciyi hemen dusunuyordum aslinda ama sonra vazgectim. mayis hazirana kadar olmasin diyorum aldigim ebeveyn izininden dolayi.
hayirlisi artik.

Eki Görüntüle 1391082
bu şeftalili cheesecake bunu önceden yapmıştım bunuda ekleyeyim dedim

Eki Görüntüle 1391080
gelelim portakallı cheesecake me buda portakallı bakalım beğenecekmisiniz

ellerine saglik arkadasim harika gorunuyorlar. ben onceden ne yapar ne de yerdim cok korkardim kilo alcam diye. cunku bayilirim hamur islerine.
o yuzden ne yapardim ne de yerdim. sadece misafir gelecegi zaman hazirlardim. simdi istesemde yapamiyorum kizim butun gun kucagimda.
kuccuk sipa alisti kucaga kim alistirdiysa artik

aşk olsun canım ben senin mesajlarını görmüyormuyum ki bunuda görmezsin demişsin neyseee şincik gelelim tarife

portakallı cheesecake

malzemeler

iki paket burçak bisküvi
125 gr tereyağı
üç tane yumurta
iki kaşık mısır nişastası
bir çay bardağı krema
400 gr labne peynir
bir su bardağı toz şeker

portakal sosu için

üç tane orta boy portakalın suyu
bir su bardağı toz şeker (ama şekerini kendi damak tadına göre ayarlayabilirsin)
iki yemek kaşığından biraz az mısır nişastası

yapılışı

önce iki paket burçak bisküvüyi robotta çekip tereyağıyla karıştırıyoruz sonra bunu etrafını alüminyum folyoyla kapladığımız kek kalıbına iyice bastırarak seriyoruz sonrada buzdolabında bir saat dinlendirmeye bırakıyoruz

ondan sonra yumurtayla şekeri güzelce çırpıyoruz sonra kremayı labne peyniri mısır nişastasını ekleyip karıştırıyoruz ama burada dikkat edilecek husus çırpma teliyle karıştırılmayacak kaşıkla yavaşça karıştırılacak arasına hava girmeyecek üzeri içi süngerimsi olur yoksa sonrasında bu karışımıda kek kalıbına döküp 175 derecede 40 - 45 dakika pişiriyoruz fırının içine ısıya dayanaklı bir kapta su bırakıyoruz kekimiz kurumadan pişsin piştikten sonra fırından çıkarmıyoruz fırının kapağınıyarım açıp üç saat kadar bekletiyoruz bu arada portakallı somuzu yapıyoruz

portakal suyunun içine nişastasını şekeini katıp kaynayana kadar karıştırarak pişiriyoruz kaynayınca iki üç dakika daha kısık ateşte pişirip ocaktan alıyoruz fırından çıkardığımız kekin üzerine döküp buzdolabına kaldırıyoruz 24 saat dinlendiriyoruz sonrasında servis ediyoruz

chessecake yapımı zor görünsede aslında hem kolay hem hafif bir tatlı ancak bekleme süreleri biraz uzun ve bu sürelere uymak gerçekten önemli lezzetli bir cheesecake yemek için bu yüzden ben bir gün önceden yapıyorum sanada tavsiye ederim canım

bunu sadece portakalla değil istediğn meyvayla yapabilirsin çilek şeftali limon vişne ne istersen sos aynı şekilde hazırlanıyo sadece meyvenin tatlılık oranına göre şekerini ayarlıyorsun o kadar

canım istersen vişne soslu sütlü irmik tatlısıda yapabilirsin oda çok hafif bir tatlı istersen onunda tarifini veririm

yada portakallı muhallebi yap kuplarda servis et hem çok kolay hem şık hem hafif hem görsel şölen olur ne dersin istersen bunlarında tarifini veririm

yerim senin minnak kızını ben şeker şey maşallah ona hamur işlerini bende seviyorum zaten görüntümden de belli

Eki Görüntüle 1391082
bu şeftalili cheesecake bunu önceden yapmıştım bunuda ekleyeyim dedim

Eki Görüntüle 1391080
gelelim portakallı cheesecake me buda portakallı bakalım beğenecekmisiniz

Ellerine saglık çok güzel görünüyor.

gununuz gunaydin olsun arkadaslar

esnacan guzel haberlerini bekliyoruz.

portakales canim hakkinda hayirlisi buymus demekki. kocaman opuldun

günaydın kızlar

Benden de kocaman günaydın hepinize.

Wissduygu umarım olur.test günüm cuma ben yarın test yapacağım .tatilimi evde oturup geçirmekten sıkıldım. Belli olsun yolumu göreyim.gerçi ben çok iyi hissetmiyorum.bu sabah midem bulandı.ve kasığım batmaya başladı . Benim adetten bir iki gün önce böyle olur. Kırmızıyı görmeye az kaldı bence hayırlısı benim ilk aşılama da oğlum olmuştu biraz umutluydum.indirimlere hüraaaaaaa 3 günde kendime gelirimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…