Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hıııı bende bugün test yapacaksın sanım canım dur hemen kötü düşünme belki bebeğin mideni bulandırıyodur belli mi olur

hıııı bende bugün test yapacaksın sanım canım dur hemen kötü düşünme belki bebeğin mideni bulandırıyodur belli mi olur
Yokkkkk sanmıyorum . Daha erken olur çünkü ben Hamileyken hiç midem bulanmaz oğlumda hep kusmak istemiştim ama hiç kusmadım.sara sen şu tariflere yaZsana canım süpersin

bayıldımmmmmmmm ellerine sağlık kuzummmmm ohhhhh kokusu geldi valla

Yokkkkk sanmıyorum . Daha erken olur çünkü ben Hamileyken hiç midem bulanmaz oğlumda hep kusmak istemiştim ama hiç kusmadım.sara sen şu tariflere yaZsana canım süpersin
hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz fıstık.

her hamilelik bir olmazki canım kötü düşünme nolur

tarifleri yazarım canım birazdan

bayıldımmmmmmmm ellerine sağlık kuzummmmm ohhhhh kokusu geldi valla

sağol canım beğenmeniz hoşuma gidiyor doğrusu

Kızlar günaydın.cumartesi opu oldum pazartesi transverim yapıldım.bazı yerlerde ilk 24 saat sıfır gün hesap edilir diyo konuyla ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz

vişneli sütlü irmik tatlısı

malzemeler

1 litre süt
10 kaşık irmik
bir su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
bir su bardağı kadar vişne çekirdekleri çıkarılmış olacak
iki yemek kaşığı kadar nişasta
ve vişneli sos için tozşeker

yapılışı

sütü,şekeri,irmiği,vanilyayı bir tencereye koyup kaynayana kadar karıştırıyoruz kaynadıktan sonra ocağı kısıp bi kaç dakika daha göz göz olana kadar karıştırıp ocaktan alıyoruz borcam tepsimize döküyoruz

vişneleri robotta çekiyoruz içine yarım çay bardağı kadar su ekleyip nişastasını şekerini katıp kaynayana karıştırarak pişiriyoruz sonra ilk sıcaklığı çıktıktan sonra bunuda irmik tatlımızın üzerine döküyoruz buzdolabına kaldırıyoruz bir gece dolapta bekletip ertesi gün dilimleyerek servis ediyoruz

Kızlar günaydın.cumartesi opu oldum pazartesi transverim yapıldım.bazı yerlerde ilk 24 saat sıfır gün hesap edilir diyo konuyla ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz

transfer olduğun gün sayılmaz canım ondan sonraki günden başlayarak sayacaksın 3.gün embriyosuysa 12 gün sonra 5.gün embriyosuysa 10 gün sonra test yapacaksın inşallah bebeğine kavuşur bizede müjde verirsin

yiiiiicem onuuuuuuuu

canım adet olunca başlayacağım daha olmadım bakalım bende bekliyorum:))
evet semra hanımla başlayacağım.. hayırlısı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…