- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.421
Salı günü 1.gün diye başlayacaksın saymaya.. Hayırlı olsun bebekli olsun transferin canımKızlar günaydın.cumartesi opu oldum pazartesi transverim yapıldım.bazı yerlerde ilk 24 saat sıfır gün hesap edilir diyo konuyla ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz
transfer olduğun gün sayılmaz canım ondan sonraki günden başlayarak sayacaksın 3.gün embriyosuysa 12 gün sonra 5.gün embriyosuysa 10 gün sonra test yapacaksın inşallah bebeğine kavuşur bizede müjde verirsin
Hadi bakalım Hayırlısı :)))) bu son olsun ve Bebeğin gelsin artık çok nazlandı sıpa :)canım adet olunca başlayacağım daha olmadım bakalım bende bekliyorum:))
evet semra hanımla başlayacağım.. hayırlısı artık..
televizyon yokmu.. canim mutlaka kurdurr tum gun acik olsun.. tv olmayinca insan devamli kendini dinliyor uzuntuleri yanlizligi dusunceleri buyuyor.. tv deki bazen sacma bazen gereksiz bazende hos programlar kafa dagitmaya birebir oluyor..
ben salon haric yatak odasinada kurdurdum simdide mutfaga kurduracagim.. esim eskiden bazen bu programlar gereksiz izleme diyordu bakti isten ayrilmisim evde 7/24 kitap okunmazki oda hak vermeye basladi.. bazende discovery deki yuz defa tekrarlanan ayni belgeselleri, kayip insanlari, depo savaslarini, modern rehincileri, amerikan restarasyonu bolumlerini kac kez tekrar izledim anlatamam ama tum tekrarlara ve sacmaliklara ragmen kendimi dinlemiyorum kafam dagiliyor, birnevi psikolog gibi oluyor..
Hadi bakalım Hayırlısı :)))) bu son olsun ve Bebeğin gelsin artık çok nazlandı sıpa :)
Sara'm bütün tarifleri kaydettim yapacam, Harikasın.. Ben hiç bilmem böyle şeyleri sayende öğreneceğim..her hamilelik bir olmazki canım kötü düşünme nolur
tarifleri yazarım canım birazdan
sağol canım beğenmeniz hoşuma gidiyor doğrusu
Yok hiç öyle Düşünme şimdi vakti demek ki ..sağol canımm başlasak kafam rahatlayacak.. çok bekledim gibi geldi bu sefer:))
hepimiz içinn aynı dileklerrr canım
Sara'm bütün tarifleri kaydettim yapacam, Harikasın.. Ben hiç bilmem böyle şeyleri sayende öğreneceğim..
Kızlar dün bütün gün Zorlu Center'daydım.. Apple Store da.. 2012 de aldığım iphıne5 meğer Hatalı üretimmiş. Ve sıra bekleyip işlemler uzun sürseler Sıfır İphone5 le değiştirdiler. Üst açma/kapama tuşu zor çalışıtırdu.. Dün buna çok mutlu oldum :))))))
Harika olur ben de onları tarif defteri tutup yazayım bari:)sağol canım yap canım inşallah beğenir yersin önceden yaptıklarımın resimleri var bu tariflerin akşam müsait olursam eklerim buraya
Sağol canım.. Inşallah bu sağlam çıkarhayırlı olsun canım güle güle kullan
:)))))))))))))))))))) ensu kahkaha attırdın bana bayıldım yorumuna özellikle discovery yorumuna
tipik durum bizde de var. istifçiler, mega yapılar, modifiye arabalar ve en çok İz TV'nin programları döner durur. İlk izleyince çok güzel, çok iyi ama sanki pause yapmışız kaldığımız yerden devam ediyoruz gibi oluyor, o kadar sık tekrar...
Şimdi fark ettim ki bizim evde banyo hariç heryerde tv var hahahah
çok tşk ederim.
ilk defa yapılıyor testler.kromozom analizi yapılıyor sadece.
trombofili paneli yapılmıyor.ne olduğunu bile bilmiyorum açıkçası.
bende adım gibi olmasını diliyoruinatlada denemeye devam edicem ben karadenizliyim yaa :):):)
çok tşk ederim canım çok sağol. ımsı yi sormadık ama anladığımız kadarıyal yapılmadı çünkü hem fiyattan hemde sperm testi gayet iyi çıkınca yapmıyorlar şuan sıkıntı olduğunu biliniyor galiba bundan sonrasına yapılacak ama bunu netleştiricez görüşüp.
evet o şokla aklımıza bile gelmedi daha doğrusu bilmiyormuşuz şuan araştırınca öğrendik.
soracağız bu detayı çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsın .........
bunu genelde kullanırız ama....çok ama çok seviliyorsun.ifade edemediklerimiz klavyene rahatça döküyorsun yaa kendimizi görüyoruz ama bu şekilde ifadelemede hayranlıkla bakıyoruz.
o yüzden iyi ki varsınnn..rahatlatıyorsun......
gerçekten kahakaha atım çok yaşa emi
şükürler olsun canım hiç döllenmemesinden iyidir inşh sımsıkı tutunur sana.
hepimizin yaşadığı başka başka hepsi bir süreç ben döllenmesi bekliyorum.
döllenenler tutunmasını,
tutunanlar olumlu sonuç almayı,
olumlu sonuç alan sağlıkla devam etmesi.......................
bitmiyor.
Allahım en güzelini istediği zaman nasip etsin.
bende tedavi için işten ayrıldım.
işten ayrıldığım 1.günü babamı kaybettim.
ilk zaman zaten başlamayı düşünemedim.
ama şimdi gerçekten çok sıkılıyorum.
hele de şimdi böyle bekleme zamanları giriyor yaa..iş olsa daha çabuk güzel geçer gibi geliyor.
bende tv özürlüyüm.
ama annemle yakınım onla ilgileniyorum vs...
Bende önce tanımadım 'aaa Selcan la aynı resmi koymuş profil olarak.. Ilginç geldi, çok öncelerden biri sanmıştım..'nickimi degistirdim :)
Nayıııırrrr nolamaaaazzz diye bağırasım geldi şu an.internetten embriyo evrelerini izliyodum kaçıncı güne baksam derken kafam karıştı.ben bugün 4.gün diye hesap ediyodum.cevaplarıniz ve güzel dilekleriniz için hepinize çok tşk ederim
Bende önce tanımadım 'aaa Selcan la aynı resmi koymuş profil olarak.. Ilginç geldi, çok öncelerden biri sanmıştım..'
Alemsin ya.. Ben de değiştireceğim nickimi
Tebrikler ensu, bir süre az yazmaya baslamistin o dönemdemi sinava hazrilandin. dairisi hamilelik haberini kutlamaya olsun.
Yumurtanin biri dondurulmamis ama dert etme gülneva, biliyorsun bir cok arkadas 1 taneyle bebeklerine kavustu. gecici menopoz bunu bir arkadas yasadi hatirlarsan hope73, yanlis hatirlamiyorsam menopoza girdirilip sonra tedaviyle yumurtlama saglandi. toplanip transfer edilen yumiyle hamile simdi, kalan yumurtada donduruldu. 1 aya kadar doguracak tarihi tam unuttum ama yakin dogum, bu önemli bir karar sonrasinda yasayabilecegin sorunlari iyice ögrenip, konusup karar vermelisin.
yuppieeeee sonunda bebek izni cikti desene arkadasim umarim cok bekletmeden bebegin gelir kuzum.
bana bu sene turkiye yok. kocacigim mayista gidicek kardesinin dugunu var. ben gitmem dedim kizim kalabaliktan cok etkileniyor
zaten zor yiyip icen bi bebek zor toparladim gidersek tekrar basa donecez.
bende ikinciyi hemen dusunuyordum aslinda ama sonra vazgectim. mayis hazirana kadar olmasin diyorum aldigim ebeveyn izininden dolayi.
hayirlisi artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?