Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar günaydın.cumartesi opu oldum pazartesi transverim yapıldım.bazı yerlerde ilk 24 saat sıfır gün hesap edilir diyo konuyla ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz
Salı günü 1.gün diye başlayacaksın saymaya.. Hayırlı olsun bebekli olsun transferin canım

portakallı muhallebi

malzemeler

bir paket pirinç unu
yarım litre süt
toz şeker
vanilya
portakal
nişasta

pirinç ununu ,sütü,şekeri,vanilyayı bir tencereye alıp kaynayana kadar karıştırarak pişireceksin sonra portakal sosunuda cheesecake tarifindeki gibi yapacaksın muhallebiyi istersen borcam tepsiye istersen kuplara dolduracaksın üzerlerinede portakal sosunu dökeceksin üzerinede portakal kabuğu rendeleyerek süsleyeceksin

Kızlar dün bütün gün Zorlu Center'daydım.. Apple Store da.. 2012 de aldığım iphıne5 meğer Hatalı üretimmiş. Ve sıra bekleyip işlemler uzun sürseler Sıfır İphone5 le değiştirdiler. Üst açma/kapama tuşu zor çalışıtırdu.. Dün buna çok mutlu oldum :))))))

Nayıııırrrr nolamaaaazzz diye bağırasım geldi şu an.internetten embriyo evrelerini izliyodum kaçıncı güne baksam derken kafam karıştı.ben bugün 4.gün diye hesap ediyodum.cevaplarıniz ve güzel dilekleriniz için hepinize çok tşk ederim

canım adet olunca başlayacağım daha olmadım bakalım bende bekliyorum:))
evet semra hanımla başlayacağım.. hayırlısı artık..
Hadi bakalım Hayırlısı :)))) bu son olsun ve Bebeğin gelsin artık çok nazlandı sıpa :)

:)))))))))))))))))))) ensu kahkaha attırdın bana bayıldım yorumuna özellikle discovery yorumuna
tipik durum bizde de var. istifçiler, mega yapılar, modifiye arabalar ve en çok İz TV'nin programları döner durur. İlk izleyince çok güzel, çok iyi ama sanki pause yapmışız kaldığımız yerden devam ediyoruz gibi oluyor, o kadar sık tekrar...

Şimdi fark ettim ki bizim evde banyo hariç heryerde tv var hahahah

hayırlı olsun canım güle güle kullan

Reactions: Eua

:)) aynen canım aynen ilk izlendiğinde hayranlıkla izleniyor sonra aylarca tekrarları ekranda dönüyor ama biz yinede açıyoruz..
ben tv nin gücüne çok inanıyorum eve farklı bi enerji veriyor tabi asla çok saplanıp kalmıyorum..
o habire açık kalacak ekranda birşeyler dönecek ama sen evde hayatını endexsiz bir şekilde devam ettireceksin..
sende çok enerjiksin ve kendi içinde birşeyleri çok fazla büyütmüyorsun iş hayatının yanında bununda etkisi olabilir..
bende çok büyütmem içimde hiçbirşeyi o gün testte negatifi bile görsem giyinip süslenip full makyaj yapıp kendimi alış verişe atarım yada farklı alana yönelirim hemen..

Teşekkür ederim, sen de iyi ki varsın canım
ve hep dolu dolu kahkaha atarsın inşallah :))))))))))

Trombofili paneli senin kanından yapılan testleri içeriyor. Gerçi bu test daha çok tutunmayla ilgili yapılıyor. Kan pıhtılaşmasına yönelik değerleri veriyor.

IMSI'yi ihmal etmeyin diye öneririm.... O kadar büyüyünce en iyisini seçme imkanları oluyor :)
Normalde ne Icsi ne Imsi yapilmiyor tüp bebekte, yumurtanın etrafına bırakıyorlar süpermanleri kim yol alıp giderse buluşup koklaşıyorlar embriyo oluyorlar :)

Döllenmeme hikayesi olanların bence mutlaka bu yöntemi denemesi lazım. Belki yumurta çok iyi ama belli sürede süpermanle buluşması lazım, belki süperman çok iyi ama yavaş yumurtaya gidene kadar bitap düşüyor :) IMSI ile süratlendirilebilir :)

Kromozom kısmı önemli... 10-15 güne çıkmıştı benim Beşiktaş'ta yaptırdığım yerden... Senin de benzer sürede çıkacaktır, yeter ki güzel çıksın...

kiz ne cabuk 4.gun oldu :) insallah ikiside tutar ikizlerin olur.

Bende önce tanımadım 'aaa Selcan la aynı resmi koymuş profil olarak.. Ilginç geldi, çok öncelerden biri sanmıştım..'
Alemsin ya.. Ben de değiştireceğim nickimi

cok basitmis degistirmesi ki ben bilmiyordum degistirebilcegimizi tesaduf gordum bugun. coktandir istiyordum degistirmeyi bugune nasipmis.

Aaaaa ben Selcan'ın mesajını alıntıladım. kese06 nereden çıktı, resimler aynı.... noluyoruz :)))))))
@duova @SelcanKerem in mesajını okuyunca gördüm. Senin müjdeli mesajını biriken mesajların arasında gözden kaçırmışım demek ki Şimdi okuyunca hemen yazmak istedim.

Çok ama çok sevindim güzel haberine...
Kontrollerin sürdürülecek olsa da bebek izni çıkmış anladığım kadarıyla, şükürler olsun...
Dilerim hiçbir engelle karşılaşmadan, su gibi akan, endişelerin en az yaşandığı süreçleriniz olur.
Çok ama çok yürekten diliyorum bunu...
Sağlığın sıhhatin ve keyfin hep daim olsun.

Bol şanslar :))))))

@SelcanKerem yaz çocuğu iyidir :)))))) yaza hamilelik haberinle şenlendir bizi... Güzeller güzeli kızın kocaman abileriyle şımarsın, kardeşiyle olgunlaşsın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…