Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

IMSI Tekniği spermin 6000 (60.000 de olabilir tam hatırlamıyorum) kat Büyütülmesi ve en iyi spermin seçilmesi diye biliyorum. Ve Seçilen bu spermle yumurtayı mikro enjeksiyon ile döllüyorlar. Onun dışında da IMSI ile Seçilmeden de mikro enjeksiyon yapıyorlar. Bize öyle Yaptılar mesela çünkü bizde IMSI yapılabilecek kadar sperm yoktu. IMSI de tam hatırlamıyorum en az 5000 ya da 5 milyon sperm Olmalı.
IMSI en sağlıklı ve iyi olan spermi seçmelerini sağlıyor..
Zaten sperm de sıkıntı yoksa Dediğin gibi her yumurtanın yanına 200.000 ya da fazla sperm hücresi koyuyorlar ve bizim tüplerde olan gibi döllenmesini bekliyorlar.
Ben yanına bir Sürü konup da döllenenlerin daha sağlıklı olduğunu ve tutulduğunu düşünüyorum. Çünkü en hızlı ve iyi olan kazanıyor orada da:)

Tekrar günaydın :)))))) Trafik perti yaşıyorum, kahve ve molasını sizinle tadlandırdım :)

Günaydın, mozaikli pasta bilir misin? Hem yapması kolay mem de çok ağır değil. Rol çaldım, bir öneri.

güüüüüüüüüü naaaaaaaaaaaaay dııııııııııııııııııııın

günümüz hep güzel ve mutlu geçsin

gununuz gunaydin olsun arkadaslar

esnacan guzel haberlerini bekliyoruz.

portakales canim hakkinda hayirlisi buymus demekki. kocaman opuldun

günaydın kızlar

Benden de kocaman günaydın hepinize.

Günaydın kızlar
esnacan Yüzümüzü güldüren güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Negatif den ne kadar sonra yeni tedaviye başlamak uygun(dondurulmuş için tedavi) ?
Ben de bi alemim doktora gitmemek için ayak diriyorum
Doktor sormuyorum ama merak ediyorum

valla canim kismet bakalim haziran olursa super olur. olmazsada Allah cocuklarima omur versin insallah. tupbebek kesinlikle dusunmuyoruz.
nasil olcaksa bende bilmiyorum. bebek olunca pek zor oluyormus. kocacigim geceleri calisiyor o gelmeye benim pertim cikiyor.
kocam pek bi sikayetci bu durumdan

esnacan ben bugün biliyordum. İş yavaşlatan 40Asistani da öyle yazmış. Portakales'le 1 gün arayla tranfser olunca test günüde 1 gün sonrası yazılmış.
Bir şey fark eder mi? Hayır yine aynı dileklerimizi paylaşıyoruz, bugün de senin günün olsun. Yarın da öbür günde... Sonra 8-9 ayın tamamı :))))))

İdrar testi partisi yapacak kadar tutkulu, gardroplar indirecek kadar espirili kadın nereye gitti... Süngüyü düşürmek yok... Olmaması da olması da ihtimal dahilinde, hayırlısıyla olmasını istiyoruz biz :) Hangisi olursa olsun hayırlısı olsun :) Pozitif olmaması halinde çok üzülürüm diye kendini hazırlıyorsan eğer merak etme seni yalnız bırakmayız ama haberin olsun biz sana inat sevinmeye hazırlıklıyız :))))

@sabanur42 ne süratli ilerliyor hiç sıkıntı yaşanmadan ne güzel İnşallah sonucun da keyifle kutlanır. Endişe ve evhamdan uzak durmanı şiddetle tavsiye ederiz :) Göbek sevme bu günlerde en güzel aksiyon :) Bol beslen, bol su iç keyfine bak... Transfer günü 0 yani geçersiz... Transferin olduğu saat kaç ise ertesi gün o saat dolduğunda 1 gün oluyor :) öyle hesapla hesaplamak istiyorsan da hesap yapıp ne yapacaksın? bebeğin matematik alimi mi olsun istiyorsun. Bulandırma ilk günlerden aklını :)

Kızlar günaydın.cumartesi opu oldum pazartesi transverim yapıldım.bazı yerlerde ilk 24 saat sıfır gün hesap edilir diyo konuyla ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz

E bu süpermiş :)))) Güle güle kullan gıcır gıcır :)
Sorun mu vardı yani daha önce servise gitmeler gelmeler vs.? Yoksa her hangi bir geçmişi yokken şu sorunu yaşıyorum diye bahsetmeye gittin değiştirdiler mi? Şey ben telefonu telefon gibi kullanmıyorum da hahahah. Ajandam, fotograf makinam, yol haritam, zaman geçirme aparatım, tuvalet arkadaşım hatta su terazim, desibel ölçerim uuuu... Bulanık kafası, enerjisi bana yetişemiyor o yüzden ara ara gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi durup kalıyor :))))))))

Hani öyleyse gidip ben de şansımı deneyeyim. İçindeki onca şeyi başka yere aktarmak kısmını da hallediyorlarsa çok süper olur.

Noluyoruz dedirttin bana :)))))) güle güle kullan keseeeni :)

cok basitmis degistirmesi ki ben bilmiyordum degistirebilcegimizi tesaduf gordum bugun. coktandir istiyordum degistirmeyi bugune nasipmis.

Şimdi gelelim sanaaaa bilerek en sona bıraktım :)
Sen ne gizli cevhersin!
Hadi ot, sebze vs yemekleri anladım, seviyorum o yüzden gönderdiğin resimlerle avucumu yalayıp tariflerini okurken ağzım sulanıyor.

İyi de ben hiç tatlı yemem... Yiyemem...
Doktora bile gittim önemli değil diğer besinlerden gerekli şekeri alıyorsun ama ayda 1 en azından bir tatlı yemeyi dene dedi (üşüyorum ya şeker mi az ondan mı üşüyorum diye gitmiştim hahah) neyse kırk yılda bir bazen belki 2 kaşık sütlaç, 1-2 kemal paşayı zorla da olsa yiyorum elbetteki ekmekle! beni öyle gören tatlı yemeye tövbe eder :)
Niye peki senin tatlıları görünce tatmak istedimmmmm? hahahahah ne yaptın bana :) Hiç tatlı yapmadım da hayatımda üstelik, şimdi denesem mi derken buldum kendimi :) Gerçi kim yiyecek sevgilim de bana benziyor üzümüm benim :)

Diyeceğim şu;
Caaaanım şeyler yapıyorsun, resmediyorsun, tarifini de yazıyorsun sayfaların arasında kaybolup gidiyor.
Vaktin var mı? Gel onlardan sana albüm oluşturalım... Hem sayfalar arasında kaybolmasın, hem sorulduğunda tık tık her birine ulaşılsın. Hem de sadece burası değil KK forumlarındaki herkesin aratırsa bulup, görebileceği gibi olsun :)

Resmi albüme koyup altına da açıklama olarak tariflerini yazarsın. İstenildiğinde oradan resmi de koyarsın. Tatlılar, Atıştırmalıklar, Sebzeler vs. ayırabiliriz de albümü :)

Nasıl yapılacağını, nasıl kullanacağını, nasıl paylaşacağını hepsini anlatmak için hazır ve nazırım. Bunca güzel emek ve bilgi sayfalar arasında yitip gitmesin :)

sağol canım yap canım inşallah beğenir yersin önceden yaptıklarımın resimleri var bu tariflerin akşam müsait olursam eklerim buraya

Wissduygu portakal ile aramızda 3 gün vardı.tırsıyorum.herkes arıyor stres oldum valla.ama sonuç kötü de olsa güzeldi .en çok opuyu sevdim hahaaaa.ben sonuç kısmını sevmedim.yani bu kısmı.ama olsunnn oğlum diyor ki anne çok bekleme bir kere benim için yap tekrar.karar verdim Haziran'da tekrar yapcam.tekrar yumurta toplatmak istiyorum.işin şaka yanı ne desem saçmalıyorum işte ama sizi çokkkk seviyorum .beraber ben çabuk teselli olurum bir etek bluZa mutlu olurum.ama erkek ceketini alsam dolaba bir tane daha duygu bu da olabilir eşim eşim asker sadece 2 tane takımı var Buda 2 ceket demek demek ki ceket sayısını arttırmalı

duyguuuuu ama sen yeden menim tayifleyimi resimlerimi beğenmiyon
diyeeeeee yazmıştımki senin mesacını gördüm kalb kalbe karşıymış

Negatif den ne kadar sonra yeni tedaviye başlamak uygun(dondurulmuş için tedavi) ?
Ben de bi alemim doktora gitmemek için ayak diriyorum
Doktor sormuyorum ama merak ediyorum
canım selamm... benim doktorum 3 ay didi.

Reactions: Eua

olurmu dersin olabilir ama bunu öğleden sonra konuşalım şimdi yemeğe çıkmam gerek canım ayrıcada beğenmene hatta tatmak istemene sevindim

Benim zaten çok usun suredir problem vardı, şarj %30 da 35 de iken birden kapanıyor açılmıyordu, şarja takınaca da pili %80 gibi gösteriyordu. Kafayı yemişti de ben idare ediyordum. Yeni telefon almamak içinde direniyordum. Bir de açma/kapama tuşu çok zor basıyordu (üstteki). Meğer ikisi de üretim hatasıymış ve üst tuş probleminde direk değişim, pil probleminde de bataryayı değiştiriyorlar.
Telefonun buna uygun olup olmadığına buradan bak; ayarlar-genel-hakkında kısmında seri numarası yazıyor.
Bu pil Değişim Programı'nda seninki var mı yok mu? Linki bu;

https://www.apple.com/tr/support/iphone5-battery/

Bu da üst tuş değişim progamında mı için, link;

https://www.apple.com/tr/support/iphone5-sleepwakebutton/

Bütün bilgilerimi de i-cloud ile yedekledim. Zatev onu uyarıyorlar.. Alınca yenisini direk oradan yükledim.. Mesajlarım bile Aynen duruyor..)
yuppyyyyyyy bu işe en çok sevdiceğim sevindi.. Bana telefon alma derdinden kurtuldu.. :)

Harikasınız :) kesinlikle yapın da biz de faydalanalım

canım selamm... benim doktorum 3 ay didi.
O zaman harika.. Ben de gidip bu görüşsem adamla artık
Geçen gün merkezin psikologu aradı, iyi misiniz diyor bomba gibiyim dedim..
Enteresan onlar benim peşime düştü bu sefer
EEe başka ne dedi doktorun, tutmama nedeni ne olabilir gibi bişeyler konuştunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…