- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.441
IMSI Tekniği spermin 6000 (60.000 de olabilir tam hatırlamıyorum) kat Büyütülmesi ve en iyi spermin seçilmesi diye biliyorum. Ve Seçilen bu spermle yumurtayı mikro enjeksiyon ile döllüyorlar. Onun dışında da IMSI ile Seçilmeden de mikro enjeksiyon yapıyorlar. Bize öyle Yaptılar mesela çünkü bizde IMSI yapılabilecek kadar sperm yoktu. IMSI de tam hatırlamıyorum en az 5000 ya da 5 milyon sperm Olmalı.Teşekkür ederim, sen de iyi ki varsın canım
ve hep dolu dolu kahkaha atarsın inşallah :))))))))))
Trombofili paneli senin kanından yapılan testleri içeriyor. Gerçi bu test daha çok tutunmayla ilgili yapılıyor. Kan pıhtılaşmasına yönelik değerleri veriyor.
IMSI'yi ihmal etmeyin diye öneririm.... O kadar büyüyünce en iyisini seçme imkanları oluyor :)
Normalde ne Icsi ne Imsi yapilmiyor tüp bebekte, yumurtanın etrafına bırakıyorlar süpermanleri kim yol alıp giderse buluşup koklaşıyorlar embriyo oluyorlar :)
Döllenmeme hikayesi olanların bence mutlaka bu yöntemi denemesi lazım. Belki yumurta çok iyi ama belli sürede süpermanle buluşması lazım, belki süperman çok iyi ama yavaş yumurtaya gidene kadar bitap düşüyor :) IMSI ile süratlendirilebilir :)
Kromozom kısmı önemli... 10-15 güne çıkmıştı benim Beşiktaş'ta yaptırdığım yerden... Senin de benzer sürede çıkacaktır, yeter ki güzel çıksın...
Hayırlı olsun yeni nickincok basitmis degistirmesi ki ben bilmiyordum degistirebilcegimizi tesaduf gordum bugun. coktandir istiyordum degistirmeyi bugune nasipmis.
Günaydın, mozaikli pasta bilir misin? Hem yapması kolay mem de çok ağır değil. Rol çaldım, bir öneri.
güüüüüüüüüü naaaaaaaaaaaaay dııııııııııııııııııııın
günümüz hep güzel ve mutlu geçsin
gununuz gunaydin olsun arkadaslar
esnacan guzel haberlerini bekliyoruz.
portakales canim hakkinda hayirlisi buymus demekki. kocaman opuldun
günaydın kızlar
Benden de kocaman günaydın hepinize.
Aaaaa ben Selcan'ın mesajını alıntıladım.kese06 nereden çıktı, resimler aynı.... noluyoruz :)))))))
@duova @SelcanKerem in mesajını okuyunca gördüm. Senin müjdeli mesajını biriken mesajların arasında gözden kaçırmışım demek kiŞimdi okuyunca hemen yazmak istedim.
Çok ama çok sevindim güzel haberine...
Kontrollerin sürdürülecek olsa da bebek izni çıkmış anladığım kadarıyla, şükürler olsun...
Dilerim hiçbir engelle karşılaşmadan, su gibi akan, endişelerin en az yaşandığı süreçleriniz olur.
Çok ama çok yürekten diliyorum bunu...
Sağlığın sıhhatin ve keyfin hep daim olsun.
Bol şanslar :))))))
@SelcanKerem yaz çocuğu iyidir :)))))) yaza hamilelik haberinle şenlendir bizi... Güzeller güzeli kızın kocaman abileriyle şımarsın, kardeşiyle olgunlaşsın :)))
Korkuyorum kızzzzz zamanı geri getirmek istiyorumsabirsizesnacan a noldu ayol? 4.gun test yapip rekor kiran. :)
Wissduygu umarım olur.test günüm cuma ben yarın test yapacağım .tatilimi evde oturup geçirmekten sıkıldım. Belli olsun yolumu göreyim.gerçi ben çok iyi hissetmiyorum.bu sabah midem bulandı.ve kasığım batmaya başladı . Benim adetten bir iki gün önce böyle olur. Kırmızıyı görmeye az kaldı bence hayırlısı benim ilk aşılama da oğlum olmuştu biraz umutluydum.indirimlere hüraaaaaaa 3 günde kendime gelirimmmm
Kızlar günaydın.cumartesi opu oldum pazartesi transverim yapıldım.bazı yerlerde ilk 24 saat sıfır gün hesap edilir diyo konuyla ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz
Kızlar dün bütün gün Zorlu Center'daydım.. Apple Store da.. 2012 de aldığım iphıne5 meğer Hatalı üretimmiş. Ve sıra bekleyip işlemler uzun sürseler Sıfır İphone5 le değiştirdiler. Üst açma/kapama tuşu zor çalışıtırdu.. Dün buna çok mutlu oldum :))))))
cok basitmis degistirmesi ki ben bilmiyordum degistirebilcegimizi tesaduf gordum bugun. coktandir istiyordum degistirmeyi bugune nasipmis.
sağol canım yap canım inşallah beğenir yersin önceden yaptıklarımın resimleri var bu tariflerin akşam müsait olursam eklerim buraya
canım selamm... benim doktorum 3 ay didi.Negatif den ne kadar sonra yeni tedaviye başlamak uygun(dondurulmuş için tedavi) ?
Ben de bi alemim doktora gitmemek için ayak diriyorum
Doktor sormuyorum ama merak ediyorum
Şimdi gelelim sanaaaa bilerek en sona bıraktım :)
Sen ne gizli cevhersin!
Hadi ot, sebze vs yemekleri anladım, seviyorum o yüzden gönderdiğin resimlerle avucumu yalayıp tariflerini okurken ağzım sulanıyor.
İyi de ben hiç tatlı yemem... Yiyemem...
Doktora bile gittim önemli değil diğer besinlerden gerekli şekeri alıyorsun ama ayda 1 en azından bir tatlı yemeyi dene dedi (üşüyorum ya şeker mi az ondan mı üşüyorum diye gitmiştim hahah) neyse kırk yılda bir bazen belki 2 kaşık sütlaç, 1-2 kemal paşayı zorla da olsa yiyorum elbetteki ekmekle! beni öyle gören tatlı yemeye tövbe eder :)
Niye peki senin tatlıları görünce tatmak istedimmmmm? hahahahah ne yaptın bana :) Hiç tatlı yapmadım da hayatımda üstelik, şimdi denesem mi derken buldum kendimi :) Gerçi kim yiyecek sevgilim de bana benziyor üzümüm benim :)
Diyeceğim şu;
Caaaanım şeyler yapıyorsun, resmediyorsun, tarifini de yazıyorsun sayfaların arasında kaybolup gidiyor.
Vaktin var mı? Gel onlardan sana albüm oluşturalım... Hem sayfalar arasında kaybolmasın, hem sorulduğunda tık tık her birine ulaşılsın. Hem de sadece burası değil KK forumlarındaki herkesin aratırsa bulup, görebileceği gibi olsun :)
Resmi albüme koyup altına da açıklama olarak tariflerini yazarsın. İstenildiğinde oradan resmi de koyarsın. Tatlılar, Atıştırmalıklar, Sebzeler vs. ayırabiliriz de albümü :)
Nasıl yapılacağını, nasıl kullanacağını, nasıl paylaşacağını hepsini anlatmak için hazır ve nazırım. Bunca güzel emek ve bilgi sayfalar arasında yitip gitmesin :)
E bu süpermiş :)))) Güle güle kullan gıcır gıcır :)
Sorun mu vardı yani daha önce servise gitmeler gelmeler vs.? Yoksa her hangi bir geçmişi yokken şu sorunu yaşıyorum diye bahsetmeye gittin değiştirdiler mi? Şey ben telefonu telefon gibi kullanmıyorum da hahahah. Ajandam, fotograf makinam, yol haritam, zaman geçirme aparatım, tuvalet arkadaşım hatta su terazim, desibel ölçerim uuuu... Bulanık kafası, enerjisi bana yetişemiyor o yüzden ara ara gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi durup kalıyor :))))))))
Hani öyleyse gidip ben de şansımı deneyeyim. İçindeki onca şeyi başka yere aktarmak kısmını da hallediyorlarsa çok süper olur.
Noluyoruz dedirttin bana :)))))) güle güle kullan keseeeni :)
Harikasınız :) kesinlikle yapın da biz de faydalanalımŞimdi gelelim sanaaaa bilerek en sona bıraktım :)
Sen ne gizli cevhersin!
Hadi ot, sebze vs yemekleri anladım, seviyorum o yüzden gönderdiğin resimlerle avucumu yalayıp tariflerini okurken ağzım sulanıyor.
İyi de ben hiç tatlı yemem... Yiyemem...
Doktora bile gittim önemli değil diğer besinlerden gerekli şekeri alıyorsun ama ayda 1 en azından bir tatlı yemeyi dene dedi (üşüyorum ya şeker mi az ondan mı üşüyorum diye gitmiştim hahah) neyse kırk yılda bir bazen belki 2 kaşık sütlaç, 1-2 kemal paşayı zorla da olsa yiyorum elbetteki ekmekle! beni öyle gören tatlı yemeye tövbe eder :)
Niye peki senin tatlıları görünce tatmak istedimmmmm? hahahahah ne yaptın bana :) Hiç tatlı yapmadım da hayatımda üstelik, şimdi denesem mi derken buldum kendimi :) Gerçi kim yiyecek sevgilim de bana benziyor üzümüm benim :)
Diyeceğim şu;
Caaaanım şeyler yapıyorsun, resmediyorsun, tarifini de yazıyorsun sayfaların arasında kaybolup gidiyor.
Vaktin var mı? Gel onlardan sana albüm oluşturalım... Hem sayfalar arasında kaybolmasın, hem sorulduğunda tık tık her birine ulaşılsın. Hem de sadece burası değil KK forumlarındaki herkesin aratırsa bulup, görebileceği gibi olsun :)
Resmi albüme koyup altına da açıklama olarak tariflerini yazarsın. İstenildiğinde oradan resmi de koyarsın. Tatlılar, Atıştırmalıklar, Sebzeler vs. ayırabiliriz de albümü :)
Nasıl yapılacağını, nasıl kullanacağını, nasıl paylaşacağını hepsini anlatmak için hazır ve nazırım. Bunca güzel emek ve bilgi sayfalar arasında yitip gitmesin :)
O zaman harika.. Ben de gidip bu görüşsem adamla artıkcanım selamm... benim doktorum 3 ay didi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?