- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.461
Günaydııın :)
Geç oldu biraz günaydın için ama sonundan yakaladım. :) Herkese güzel bir gün diliyorum.
Bu arada kese06 eski nickin neydi benim devreler yandı
benim devreler hamileligimden beri surekli yanik
selcankerem canim
Yumurta toplandığı gün dölleniyo ya o yüzden öyle hesaplamıştım.embriyonun endometriuma tutunması ne zaman gerçekleşiyo diye araştırırken kafama takıldı gün gün takipteyim de :)))))kiz ne cabuk 4.gun oldu :) insallah ikiside tutar ikizlerin olur.
Aaa kadın sanki negatifi aldı da diğer opuyu düşünüyor, terlik geliyor sanaWissduygu portakal ile aramızda 3 gün vardı.tırsıyorum.herkes arıyor stres oldum valla.ama sonuç kötü de olsa güzeldi .en çok opuyu sevdim hahaaaa.ben sonuç kısmını sevmedim.yani bu kısmı.ama olsunnn oğlum diyor ki anne çok bekleme bir kere benim için yap tekrar.karar verdim Haziran'da tekrar yapcam.tekrar yumurta toplatmak istiyorum.işin şaka yanı ne desem saçmalıyorum işte ama sizi çokkkk seviyorum .beraber ben çabuk teselli olurum bir etek bluZa mutlu olurum.ama erkek ceketini alsam dolaba bir tane daha duygu bu da olabilir eşim eşim asker sadece 2 tane takımı var Buda 2 ceket demek demek ki ceket sayısını arttırmalı
Negatif den ne kadar sonra yeni tedaviye başlamak uygun(dondurulmuş için tedavi) ?
Ben de bi alemim doktora gitmemek için ayak diriyorum
Doktor sormuyorum ama merak ediyorum
Tamaaaam, teşekkür ederim :)
Yanık devre iyidir
Aaa kadın sanki negatifi aldı da diğer opuyu düşünüyor, terlik geliyor sana
Hahahahahahaha, ikinci iş de şu olabilir. Anne çorabım nerde? Ne biliyim ben, en son nerde bıraktıysan orada:)))))))))Sen zamane annelerinin bilgi ve araştırmacı kişiliğini barındırsan da
bizim sevdiğimiz, bildiğimiz, anne modelinden olacaksın :)))))))))))))))))))))))))
"isabetli terlik atma" dalında annelerin üzerine tanınmam, bak ilk iş terliğe sarılmışsın hahahahahah
esnacan ben bugün biliyordum. İş yavaşlatan @40Asistani da öyle yazmış. Portakales'le 1 gün arayla tranfser olunca test günüde 1 gün sonrası yazılmış.
Bir şey fark eder mi? Hayır yine aynı dileklerimizi paylaşıyoruz, bugün de senin günün olsun. Yarın da öbür günde... Sonra 8-9 ayın tamamı :))))))
İdrar testi partisi yapacak kadar tutkulu, gardroplar indirecek kadar espirili kadın nereye gitti... Süngüyü düşürmek yok... Olmaması da olması da ihtimal dahilinde, hayırlısıyla olmasını istiyoruz biz :) Hangisi olursa olsun hayırlısı olsun :) Pozitif olmaması halinde çok üzülürüm diye kendini hazırlıyorsan eğer merak etme seni yalnız bırakmayız ama haberin olsun biz sana inat sevinmeye hazırlıklıyız :))))
Minikkalbim42 ne süratli ilerliyor hiç sıkıntı yaşanmadan ne güzel İnşallah sonucun da keyifle kutlanır. Endişe ve evhamdan uzak durmanı şiddetle tavsiye ederiz :) Göbek sevme bu günlerde en güzel aksiyon :) Bol beslen, bol su iç keyfine bak... Transfer günü 0 yani geçersiz... Transferin olduğu saat kaç ise ertesi gün o saat dolduğunda 1 gün oluyor :) öyle hesapla hesaplamak istiyorsan da hesap yapıp ne yapacaksın? bebeğin matematik alimi mi olsun istiyorsun. Bulandırma ilk günlerden aklını :)
Opu çok güzel geldi ha ha evde oturmaktan sıkıldım .kafayı yedim.tatilin bir haftası bitti .dışarı çıksam bir şey alamıyorum .bak bak gel ...sol kasığım acayip ağırıyor adet gerginliğim var gibi rüyalara ve fallarda hamile çıktım sadeceAaa kadın sanki negatifi aldı da diğer opuyu düşünüyor, terlik geliyor sana
Wissduygu portakal ile aramızda 3 gün vardı.tırsıyorum.herkes arıyor stres oldum valla.ama sonuç kötü de olsa güzeldi .en çok opuyu sevdim hahaaaa.ben sonuç kısmını sevmedim.yani bu kısmı.ama olsunnn oğlum diyor ki anne çok bekleme bir kere benim için yap tekrar.karar verdim Haziran'da tekrar yapcam.tekrar yumurta toplatmak istiyorum.işin şaka yanı ne desem saçmalıyorum işte ama sizi çokkkk seviyorum .beraber ben çabuk teselli olurum bir etek bluZa mutlu olurum.ama erkek ceketini alsam dolaba bir tane daha duygu bu da olabilir eşim eşim asker sadece 2 tane takımı var Buda 2 ceket demek demek ki ceket sayısını arttırmalı
Yumurta toplandığı gün dölleniyo ya o yüzden öyle hesaplamıştım.embriyonun endometriuma tutunması ne zaman gerçekleşiyo diye araştırırken kafama takıldı gün gün takipteyim de :)))))
daha gitmedim kiii sallıyorum kafam bi dinlensin şu an orası korlu filmi gibi geliyor... 13 gün oldu negatif sonuça... belki yarın giderim puffffffffffffffffO zaman harika.. Ben de gidip bu görüşsem adamla artık
Geçen gün merkezin psikologu aradı, iyi misiniz diyorbomba gibiyim dedim..
Enteresan onlar benim peşime düştü bu sefer
EEe başka ne dedi doktorun, tutmama nedeni ne olabilir gibi bişeyler konuştunuz mu?
duyguuuuu ama sen yeden menim tayifleyimi resimlerimi beğenmiyon
diyeeeeee yazmıştımki senin mesacını gördüm kalb kalbe karşıymış
olurmu dersin olabilir ama bunu öğleden sonra konuşalım şimdi yemeğe çıkmam gerek canım ayrıcada beğenmene hatta tatmak istemene sevindim
hamile kaldigimdan beri boyle sordum normalmis. 9.aya kadar surer dediler. sabirla bekliyorum.
Opu çok güzel geldi ha ha evde oturmaktan sıkıldım .kafayı yedim.tatilin bir haftası bitti .dışarı çıksam bir şey alamıyorum .bak bak gel ...sol kasığım acayip ağırıyor adet gerginliğim var gibi rüyalara ve fallarda hamile çıktım sadece
Çokkkk tatlısın yaaaa 2 . Ceketin hikmeti umarım olur.Elleme elleemeeee, sayıları değiştirme, şşşşş !!!!!!!
1- Caaanım, kıymetli çooook kıymetli, önemli, en değerli, kutsal, dolapta görsem selam vereceğim bir giysisi var... İyi ki var :)
2- "ceket atma, hamile kalma" diye mutlaka gerçeğe yakın doğruluğu olan diğer sözler gibi nenelerden bugüne gelme sözden yola çıkarsak "2 ceket" çok önemli mesaj :)
1. ceket oğlun... 2. si yolda demek :)))))))))))))
Bir de buradan böyle bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?