Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aaa kadın sanki negatifi aldı da diğer opuyu düşünüyor, terlik geliyor sana

Negatif den ne kadar sonra yeni tedaviye başlamak uygun(dondurulmuş için tedavi) ?
Ben de bi alemim doktora gitmemek için ayak diriyorum
Doktor sormuyorum ama merak ediyorum

Taze transfer negatifi ise yani OPU'yu takip eden transfer ise o zaman 2-3 ay dinlendiriyorlar.
Ama donmuş tranfser negatifi ise 1 ay sonrasında hemen başlanabiliyor.
Tutunmama sebebi olarak herhangi bir neden söyleyebilseler zaten tutunmamayı ortadan kaldıracaklar :))))) Çok bilinmeyenli denklem gibi...

Reactions: Eua
Sen zamane annelerinin bilgi ve araştırmacı kişiliğini barındırsan da
bizim sevdiğimiz, bildiğimiz, anne modelinden olacaksın :)))))))))))))))))))))))))
"isabetli terlik atma" dalında annelerin üzerine tanınmam, bak ilk iş terliğe sarılmışsın hahahahahah

Hahahahahahaha, ikinci iş de şu olabilir. Anne çorabım nerde? Ne biliyim ben, en son nerde bıraktıysan orada:)))))))))

Opu çok güzel geldi ha ha evde oturmaktan sıkıldım .kafayı yedim.tatilin bir haftası bitti .dışarı çıksam bir şey alamıyorum .bak bak gel ...sol kasığım acayip ağırıyor adet gerginliğim var gibi rüyalara ve fallarda hamile çıktım sadece

Elleme elleemeeee, sayıları değiştirme, şşşşş !!!!!!!

1- Caaanım, kıymetli çooook kıymetli, önemli, en değerli, kutsal, dolapta görsem selam vereceğim bir giysisi var... İyi ki var :)

2- "ceket atma, hamile kalma" diye mutlaka gerçeğe yakın doğruluğu olan diğer sözler gibi nenelerden bugüne gelme sözden yola çıkarsak "2 ceket" çok önemli mesaj :)

1. ceket oğlun... 2. si yolda demek :)))))))))))))

Bir de buradan böyle bak :)

daha gitmedim kiii sallıyorum kafam bi dinlensin şu an orası korlu filmi gibi geliyor... 13 gün oldu negatif sonuça... belki yarın giderim puffffffffffffffff

2220 bugün erkenci değil ya da uyandı patilerini derleyip topluyor diyecektim ki iyi insan lafının üzerine gelirmiş, gelmiş yazmış :)
portakales de aldığı izini değerlendirip İstanbul - kazan kepçe operasyonundaymış :)))))))) Misafirleriyle altını üstüne getiriyormuş :)

Ben artık yataktan kalksam iyi olacak.. Kalkayım da kahvaltı edeyim.. 2220 portakales nerdesiniz

Afiyet olsun... Kan olsun, can olsun, löp löp et olmasın :))))
Öğleden sonra haberleşiriz, bende biraz dışarıda olacağım.

duyguuuuu ama sen yeden menim tayifleyimi resimlerimi beğenmiyon
diyeeeeee yazmıştımki senin mesacını gördüm kalb kalbe karşıymış

olurmu dersin olabilir ama bunu öğleden sonra konuşalım şimdi yemeğe çıkmam gerek canım ayrıcada beğenmene hatta tatmak istemene sevindim

Kizlar ben dun kendime kiyak yaptim, İstanbul un tadini cikarttim. Zamanin otesinde yasayan cok sevdigim Zeki Muren in sergisiyle basladim. Oradan Tophane deki sergileri gezip Karakoy e indim. Dukkanlari dolastim, guzel kafelerde soluklandim. Ordan yuruye yuruye Galata ya ciktim. Aksam oldu, yagmura yakalandim. Ama sahane bir gundu. İstanbul da yasamanin guzel taraflari oldugunu bazen unutuyor insan. İyi geldi.

simdi aklima geldi paylasmadan edemiycem.

annem babama nisanliyken yanlislikla babamin ceketinin uzerine oturmus gunlerce ölup ölup dirilmis hamile kaldim diye.

Çokkkk tatlısın yaaaa 2 . Ceketin hikmeti umarım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…