Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ya ya yaaa ben de gitmek istiyordum ona bak güzel hatırlattın.
Bileydim dün ben de geleydim :)
Yarın öğleden sonraya ya da Cuma'ya ayarlayabiliyor muyum dönüşte bir bakayım...

Dur yarına bir doktor randevum var hahaha aralara bir şeyler sıkıştırıyorum hep tüm doktorları mı olacak hayatımızda. Karıştı ajanda...

Canım, sen hamile misin doğum mu yaptın, 9. ay deyince bilemedim, hamilelik takvimi de yok, bebişin oldu diye tahmin ediyorum ama bu ara giremedim karıştırdım kusura bakma ne olur

gectigimiz agustosta dogum yaptim canim 5.5 aylik kizim var. cirkin mi cirkin :)

simdi aklima geldi paylasmadan edemiycem.

annem babama nisanliyken yanlislikla babamin ceketinin uzerine oturmus gunlerce ölup ölup dirilmis hamile kaldim diye.
Hahaaaaa çok tatlıııııı. Eskiden öpüşerek hamile kalındığını düşünürdük .annem diyordu bize ben çocuğun nerden olduğunu bilmiyordum evlenince işte

Ben Ulu Manitu Kamber... Bensiz olmaz

Ooooo süper portakales gez gez iyi gelir :)
2220 Yazmış zati, Günaydınnnnnn
Buradayım. Kızların maması, temizlik falan derken yazamadım. Yorucu olacak bir kaç gün...

daha gitmedim kiii sallıyorum kafam bi dinlensin şu an orası korlu filmi gibi geliyor... 13 gün oldu negatif sonuça... belki yarın giderim puffffffffffffffff
Aynı ben :))) benim kaç gün oldu saymadım ya daha fazla oldu benim..

Süper... Benimde çok Sevdiğim bir rota .. Tam istanbul

Hahaaaaa çok tatlıııııı. Eskiden öpüşerek hamile kalındığını düşünürdük .annem diyordu bize ben çocuğun nerden olduğunu bilmiyordum evlenince işte

valla annemin dedigi nerdeyse gercek sanarsin. kac kere hamile kaldi kac kere bebek aldirdi sayisi belli degil. rahmetli annecim.

bende eve gider gitmez kocamin montu ceketi gomlegi neyi varza uzerine bi oturayim

valla annemin dedigi nerdeyse gercek sanarsin. kac kere hamile kaldi kac kere bebek aldirdi sayisi belli degil. rahmetli annecim.

bende eve gider gitmez kocamin montu ceketi gomlegi neyi varza uzerine bi oturayim
Anaaaaaaaaa !!!!!!

Ben bu yüzden mi hamile kalamıyorum ?

Aşkımın ceketi hep askıda, söyleyimde altıma sersin

valla onlarada ben almadim kendileri buldular. kizimda bulursa yapcak bisey yok

sen nasilsin canim?
Bulur bulur sen hiiiççç merak etme, zaten çok çirkin kızın var.
ALLAH çirkin bahtı versin derler ya hep.

Çok şükür iyiyim, okuldayız, son 1 aydır çok yoğunduk, cuma günü ara tatile girdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…