- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.481
Canım, sen hamile misin doğum mu yaptın, 9. ay deyince bilemedim, hamilelik takvimi de yok, bebişin oldu diye tahmin ediyorum ama bu ara giremedim karıştırdım kusura bakma ne olur
simdi aklima geldi paylasmadan edemiycem.
annem babama nisanliyken yanlislikla babamin ceketinin uzerine oturmus gunlerce ölup ölup dirilmis hamile kaldim diye.
Hahaaaaa çok tatlıııııı. Eskiden öpüşerek hamile kalındığını düşünürdük .annem diyordu bize ben çocuğun nerden olduğunu bilmiyordum evlenince iştesimdi aklima geldi paylasmadan edemiycem.
annem babama nisanliyken yanlislikla babamin ceketinin uzerine oturmus gunlerce ölup ölup dirilmis hamile kaldim diye.
gectigimiz agustosta dogum yaptim canim 5.5 aylik kizim var. cirkin mi cirkin :)
2220 bugün erkenci değil ya da uyandı patilerini derleyip topluyor diyecektim ki iyi insan lafının üzerine gelirmiş, gelmiş yazmış :)
portakales de aldığı izini değerlendirip İstanbul - kazan kepçe operasyonundaymış :)))))))) Misafirleriyle altını üstüne getiriyormuş :)
Ooooo süper2220 bugün erkenci değil ya da uyandı patilerini derleyip topluyor diyecektim ki iyi insan lafının üzerine gelirmiş, gelmiş yazmış :)
portakales de aldığı izini değerlendirip İstanbul - kazan kepçe operasyonundaymış :)))))))) Misafirleriyle altını üstüne getiriyormuş :)
Buradayım. Kızların maması, temizlik falan derken yazamadım. Yorucu olacak bir kaç gün...
Aynı ben :))) benim kaç gün oldu saymadım ya daha fazla oldu benim..daha gitmedim kiii sallıyorum kafam bi dinlensin şu an orası korlu filmi gibi geliyor... 13 gün oldu negatif sonuça... belki yarın giderim puffffffffffffffff
Süper... Benimde çok Sevdiğim bir rota .. Tam istanbulEki Görüntüle 1391320 Eki Görüntüle 1391321 Eki Görüntüle 1391322 Kizlar ben dun kendime kiyak yaptim, İstanbul un tadini cikarttim. Zamanin otesinde yasayan cok sevdigim Zeki Muren in sergisiyle basladim. Oradan Tophane deki sergileri gezip Karakoy e indim. Dukkanlari dolastim, guzel kafelerde soluklandim. Ordan yuruye yuruye Galata ya ciktim. Aksam oldu, yagmura yakalandim. Ama sahane bir gundu. İstanbul da yasamanin guzel taraflari oldugunu bazen unutuyor insan. İyi geldi.Eki Görüntüle 1391320
Çok iyiymiş ya :))))))))simdi aklima geldi paylasmadan edemiycem.
Selcannn canım nasılsın ?gectigimiz agustosta dogum yaptim canim 5.5 aylik kizim var. cirkin mi cirkin :)
Selcannn canım nasılsın ?
Kuzu nasıl? Büyüttün maşallah ! Çeyizlerini yapmaya başla artık
Ay canımmm, Allah bağışlasın çirkin kızını, sağlıkla şansıyla anne babasıyla yaşasın :) Allahım hepimize kısmet etsin inşallah annesi :)
Öpüyorum ikinizi de
Hahaaaaa çok tatlıııııı. Eskiden öpüşerek hamile kalındığını düşünürdük .annem diyordu bize ben çocuğun nerden olduğunu bilmiyordum evlenince işte
selam canim. iyiyim canim kuccuk hanimla ugrasiyorum aksama kadar. simdi ofisteyim.
ayyy ne ceyizi kiiizzzz nerde bende o kabiliyet. abbooowww nasil vercez biz o datli kizi
Anaaaaaaaaa !!!!!!valla annemin dedigi nerdeyse gercek sanarsin. kac kere hamile kaldi kac kere bebek aldirdi sayisi belli degil. rahmetli annecim.
bende eve gider gitmez kocamin montu ceketi gomlegi neyi varza uzerine bi oturayim
Sen oğullarına kız alırken iyiii
Evde mi kalacak bu kız ?
Anaaaaaaaaa !!!!!!
Ben bu yüzden mi hamile kalamıyorum ?
Aşkımın ceketi hep askıda, söyleyimde altıma sersin
Bulur bulur sen hiiiççç merak etme, zaten çok çirkin kızın var.valla onlarada ben almadim kendileri buldular. kizimda bulursa yapcak bisey yok
sen nasilsin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?