Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

valla annemin dedigi nerdeyse gercek sanarsin. kac kere hamile kaldi kac kere bebek aldirdi sayisi belli degil. rahmetli annecim.

bende eve gider gitmez kocamin montu ceketi gomlegi neyi varza uzerine bi oturayim
Ahaaaa ben yıllarca dolabı üstüme indirdim tık yok .biz de anneme 52 yaşındayken yapmıştık -az gülmedik kadına .allah rahmet eylesin annenize

Sagolasin arkadasim, bebek isterken korunmak gibi zor bir sürecten gectim. ama gecti gitti dilerim tüm olumsuzluklar, hayatimizda iz birakmadan gitsinler, iyi dileklerin hepsi senin icinde olsun.

duova canım bebek için izin çıkmış gözün aydın canım inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun
Sagolasin arkadasim, dilerim sen ben hepimiz bebeklerimize kavusuruz.

Contente bebek için çalışma başlıyormuş.. Hadi hayırlı ve uğurlu olsun ve devamı bebekli

Cok sagol arkadasim, bu ay gecti artik subat ayina bir kac ay deneme olmazsa bir merkezle konusalim diyorum. saglikli bebeklerimiz olsun hepimizin.

simdi aklima geldi paylasmadan edemiycem.

annem babama nisanliyken yanlislikla babamin ceketinin uzerine oturmus gunlerce ölup ölup dirilmis hamile kaldim diye.

Ne saf ne temiz insanlardi eskiden selcan, bizde filmlerde öpüsürlerdiya ona anlam veremezdik. hatta bazen dudaklari degmiyor poset veya arada cam var diye bile düsünürdük.

Bulur bulur sen hiiiççç merak etme, zaten çok çirkin kızın var.
ALLAH çirkin bahtı versin derler ya hep.

Çok şükür iyiyim, okuldayız, son 1 aydır çok yoğunduk, cuma günü ara tatile girdik.

ooohhh guzelce dinlen tatlim tatilin tadini cikart. bebek calismalari ne durumda?

Bizde sizin durumdayiz canim, esim sabaha karsi gelecek ben kursa gidecegim nasil olacak bilmiyorum.

ooohhh guzelce dinlen tatlim tatilin tadini cikart. bebek calismalari ne durumda?
Tatil derken, okuldayız biz yine. Öğrencilerin gürültüsü yok sadece Beynim dinlendi o kesin.

Biz saldık çayıra-mevlam kayıra modundayız (WishDuygu'ya selam olsun)

Adetim gecikti baya, 8 gün önce evde test yaptım negatif çıktı.

Var olduğunu sanmıyorum.

Hayırlısı.......

Bizde sizin durumdayiz canim, esim sabaha karsi gelecek ben kursa gidecegim nasil olacak bilmiyorum.
Duovam canım benim, sen hiiç canını sıkma eşin seni bir öper gelir o bebişi

Şakası bir yana fırsat doğar nasılsa önemli olan artık korunmuyor olmanız. Çok şükür Rabbim seni sağlığına kavuşturdu.

Ahaaaa ben yıllarca dolabı üstüme indirdim tık yok .biz de anneme 52 yaşındayken yapmıştık -az gülmedik kadına .allah rahmet eylesin annenize

amin canim sagol.

bi tanidik burda ikinciye 10 yil sonra tedaviyle hamile kalmis. derken bebek biraz buyuyunce tam ne kadarlik bilmiyorum ama yasina girmemisti 8-9 aylik galiba kendinde bi gariplik hissetmis. bu garipligin nedeni nerdeyse 4 aylik hamile olmasiymis. 40 yasinda 3.uye boyle hamile kalmis.
ilk duydugumda cok sasirmistim. hicmi anlamadin dedim hiiicccc dedi.

belki gec yumurtlama olmustur tatlim tekrarlasaydin bi testi

Sagolasin arkadasim, senin regl gecikmis belkide hamilesin idrarda cikmadigina bakma kan testine git uygun zamaninda dilerim reglin 9 ay gelmesin.

Hayırlısı inşallah, olmazsın 9 ay boyunca :) Çayıra salınca oluyormuş zaten, bu iyi bişey :)

Canım, transfer sonrası hamile kalan arkadaşların sol kasıkda hep ağrı vardı..umarım sendede öyledir...

belki gec yumurtlama olmustur tatlim tekrarlasaydin bi testi
Biraz daha bekleyeyim, hiç bir belirti yok çünkü.

İyice geciksin

"Dr.a gidince el sallar bana" diyorum eşime, "doğuma yakın gitseydin daha uygun du" diyor

Sagolasin arkadasim, senin regl gecikmis belkide hamilesin idrarda cikmadigina bakma kan testine git uygun zamaninda dilerim reglin 9 ay gelmesin.

Teşekkür ederim umarım hiç birimizin 9 ay kırmızıları gelmez

Hayırlısı inşallah, olmazsın 9 ay boyunca :) Çayıra salınca oluyormuş zaten, bu iyi bişey :)
Doğrusun arkadaşım, günleri saydık da ne oldu ?

Bakıyorum da okuldaki velilere kim umursamaz ve rahatsa biri yanında, biri bebek arabasında diğeri karnında....

Madem öyle bundan sonra bende böyle davranacağım dedim, bıraktım ipin ucunu.

ensu senin yazdıklarını okuyunca kendimden ailemden bişiyler görüyorum :))) çok tatlısın..

Çaycı kızımız vardı 29,5 yaşında 7 Eylül'de evlendi, 1 aylık evli iken baktım rengi kaçtı kızın, oturduğu yerde uyukluyor, ablası da bizim okulda temizlikçi " bu kız hamile bak görürsün"dedim ( O garibimde 4 defa aşılama-3 defa tüp bebek denedi hala çocuğu yok) Ablası sorunca fırça atmış "beni mi takip ediyorsun sen" diye.

4 Ocak'ta Dr.a gitti, "hamileyim" demiş 2 hafta sonra bir daha gitti "bebek erkekmiş "demiş... Yani ilk günden tutturmuş.

"İlk sene olmasın" diyen böyle oluyor

Canım, transfer sonrası hamile kalan arkadaşların sol kasıkda hep ağrı vardı..umarım sendede öyledir...
Hadi ya dr sola yerleştirmişti hemşire ultrasonu hep solda tuttu bittikten sonra Dr gösterdi Burdalar diye ümitlenmekten korkuyorum yarın belli olcak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…