Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hadi ya dr sola yerleştirmişti hemşire ultrasonu hep solda tuttu bittikten sonra Dr gösterdi Burdalar diye ümitlenmekten korkuyorum yarın belli olcak zaten

İyi düşünelim inşallah iyi olsun, ama inan Hastanede transfer sonrası test olmaya gittiğimizde hamile kalan kızların hepsinin sol kasıklarında ağrı vardı..inşallah senin ağrı sebebinde hamilelikdir..hayırlısı canım, az kaldı stres yapma sakın..

Tamam şimdi hatırladım, bir ara bir sürü çocuk zehirlenmişti.
:) Tamamen çocukların uydurması bir durum, ilk dağıtıldığında birileri bir laf attı ortaya, çocuklarda psikolojik etkilendi tabii, biz yetişkinler içtik önlerinde, baktılar birşey yok bu seferde " sütüm nerde ? " şamatası çıkardı bacaksızlar.

canım yeni nikinde hayırlı olsun

inşallah bebeğin gelmiştir canım

Ahaaaa ben yıllarca dolabı üstüme indirdim tık yok .biz de anneme 52 yaşındayken yapmıştık -az gülmedik kadına .allah rahmet eylesin annenize
Dolapla olmuyo keramet cekette ya bi düşündüm bizimkide pek giymez ceket spor takilir .fikrim geldi haha napiyoz bi ceket aliyoz adamlar üstümüze atacak şart bu hani öyle soylerle ya bi deneyek ya noluki hahahahaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…