- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.521
Hadi ya dr sola yerleştirmişti hemşire ultrasonu hep solda tuttu bittikten sonra Dr gösterdi Burdalar diye ümitlenmekten korkuyorum yarın belli olcak zaten
ALLAH'ım esirgesin." Maşaallah" de bakarken.ben kaciyorum arkedeşler mesai bitmek uzere. jet hiziyla kizima gitcem babasi biraz once foto atmis.
Allam napcem ben bu gizla yaaa kendi nazarim degiyo valla billa . gozum ciksin
Benimde sol kasıkta ağrı var, adet olacağım diye bekliyorum bakalım .Canım, transfer sonrası hamile kalan arkadaşların sol kasıkda hep ağrı vardı..umarım sendede öyledir...
Benimde sol kasıkta ağrı var, adet olacağım diye bekliyorum bakalım .
Şayet tutarsa sol kasık tescillendi
Sizin ağrı bacağınıza vuruyor mu ? Adet belirtileri hissediyor musunuz?Benimde sol kasıkta ağrı var, adet olacağım diye bekliyorum bakalım .
Şayet tutarsa sol kasık tescillendi
Evet, sol bacağımın damarı çekiliyor gibi. Ara ara da adet sancısı gibi gelip-gidiyor.Sizin ağrı bacağınıza vuruyor mu ? Adet belirtileri hissediyor musunuz?
Nefret ediyorum okul sütü olayından bugün içen yarın içmiyorOkul Sütü teslimine geliyorlarmış.
Bizim buzağılar süt içsin
Okul Sütü teslimine geliyorlarmış.
Bizim buzağılar süt içsin
Ay ne cahilim, okul sütü nedir ya?Nefret ediyorum okul sütü olayından bugün içen yarın içmiyor
Türkiye'de 2012 yılından beri uygulanan, haftada 3 defa ilkokul öğrencilerine dağıtılan 200 ml. UHT SütAy ne cahilim, okul sütü nedir ya?
Bizimkiler içiyor. Bir sıkıntı yok, personeller dağıtmaktan şikayetçi sadece..Nefret ediyorum okul sütü olayından bugün içen yarın içmiyor
Tamam şimdi hatırladım, bir ara bir sürü çocuk zehirlenmişti.Türkiye'de 2013 tarihinden beri uygulanan haftada 3 defa ilkokul öğrencilerine dağıtılan 200 ml. UHT Süt
:) Tamamen çocukların uydurması bir durum, ilk dağıtıldığında birileri bir laf attı ortaya, çocuklarda psikolojik etkilendi tabii, biz yetişkinler içtik önlerinde, baktılar birşey yok bu seferde " sütüm nerde ? " şamatası çıkardı bacaksızlar.Tamam şimdi hatırladım, bir ara bir sürü çocuk zehirlenmişti.
Hizmetliler okulda ne işe bilmiyorum.15 yıllık öğretmenim bir sürü okulda çalıştım.rica minnet iş yapıyorlar .Bizimkiler içiyor. Bir sıkıntı yok, personeller dağıtmaktan şikayetçi sadece..
Aynen öyle, bizimkilerr birde acaip cevap veriyor. Kadroluda değiller üstelik.Hizmetliler okulda ne işe bilmiyorum.15 yıllık öğretmenim bir sürü okulda çalıştım.rica minnet iş yapıyorlar .
Aslında kadrolular daha fena.nasıl olsa diyor ben garantiyim.ama tabi iş idarede bitiyor.Aynen öyle, bizimkilerr birde acaip cevap veriyor. Kadroluda değiller üstelik.
Sagolasin arkadasim, bebek isterken korunmak gibi zor bir sürecten gectim. ama gecti gitti dilerim tüm olumsuzluklar, hayatimizda iz birakmadan gitsinler, iyi dileklerin hepsi senin icinde olsun.
Sagolasin arkadasim, dilerim sen ben hepimiz bebeklerimize kavusuruz.
Cok sagol arkadasim, bu ay gecti artik subat ayinabir kac ay deneme olmazsa bir merkezle konusalim diyorum. saglikli bebeklerimiz olsun hepimizin.
Ne saf ne temiz insanlardi eskiden selcan, bizde filmlerde öpüsürlerdiya ona anlam veremezdik.hatta bazen dudaklari degmiyor poset veya arada cam var diye bile düsünürdük.
Tatil derken, okuldayız biz yine. Öğrencilerin gürültüsü yok sadece Beynim dinlendi o kesin.
Biz saldık çayıra-mevlam kayıra modundayız (WishDuygu'ya selam olsun)
Adetim gecikti baya, 8 gün önce evde test yaptım negatif çıktı.
Var olduğunu sanmıyorum.
Hayırlısı.......
Mutfak güzeli senicanım yeni nikinde hayırlı olsun
inşallah bebeğin gelmiştir canım
Dolapla olmuyo keramet cekette ya bi düşündüm bizimkide pek giymez ceket spor takilir .fikrim geldiAhaaaa ben yıllarca dolabı üstüme indirdim tık yok .biz de anneme 52 yaşındayken yapmıştık -az gülmedik kadına .allah rahmet eylesin annenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?