Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bu bebekler zaten en beklenmedik zamanlarda geliyolar inşallah seninkilerde gelmiştir canım

Çoğul yazmışsın ALLAH duysun seni canım. Sürpriz olsa ne güzel olur.

Sabah haberlerde gördüm 34 yıllık evli, 52 yaşında bir kadın ilk defa anne olmuş Türkiye'de. Bebeğin maşallahı vardı 3800 gr.lık bir kız. RABBİM anne-babasına bağışlasın. Kadın "umudumu hiç kaybetmedim" dedi doğumdan yeni çıkmış.
Çok güzel bir görüntüydü gördünüz mü bilmem.

52 yaşında anne oldu
Tüp bebek yöntemiyle anne olmanın sevincini yaşayan Ayşe Başkal, “34 yıl hep onu aradık. Rabbimizden ümidimizi hiç kesmedik. Çok mutluyum, yeniden doğmuş gibiyim” dedi.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Tüp bebek yöntemiyle anne olmanın sevincini yaşayan Ayşe Başkal, “34 yıl hep onu aradık. Rabbimizden ümidimizi hiç kesmedik. Çok mutluyum, yeniden doğmuş gibiyim” dedi.

Manisa’nın Karaağaçlı mahallesinde yaşayan Ayşe Başkal (52) ve İbrahim Başkal (56) çiftinin 34 yıllık çocuk özlemleri Manisa’daki 8 Eylül Hastanesinde son buldu. Yıllardır bir hastalıkları olmamasına rağmen çocuk sahibi olamayan çift, Ukrayna, Kıbrıs ve İzmir’de çeşitli hastanelerde tüp bebek denedi. Yedi defa tüp bebek yöntemini deneyen ve içlerindeki evlat sevgisinden dolayı bir türlü çocuk isteğinden vazgeçmeyen Başkal çifti, mutluluğu 34 yıl sonra buldu.
Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi’ne başvuran Başkal çifti, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Süleyman Emre ve ekibi tarafından gerçekleştirilen tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldu. Başarılı bir doğum sonrasında Ayşe Başkal, bir kız çocuğu sahibi oldu. 3 kilo 850 gram doğan bebeğe Sümeyye Nur ismi verildi.
34 yıl çocuk sahibi olmak için beklediklerini söyleyen Ayşe Başkal, “34 sene çocuğumuz olmadı. 6-7 defa tüp bebek denedik ama olmadı. Allah bize bu günleri gösterdi” diye konuştu.
Hiçbir hastalığı olmamasına ve doktorların sürekli ’çocuğunuz olacak’ demesine rağmen 34 yıl boyunca çocuk sahibi olamadıklarını anlatan Ayşe Başkal, “Nasip bugüneymiş. Hiç vazgeçmedik. 52 yaşındayım. Hep aradık, aradığımızı da bulduk inşallah. Çok mutluyum, yeniden doğmuş gibiyim. Hiç ümidimizi kesmedik. Rabbim herkese evlat sevgisini tattırmayı nasip etsin. Şimdiye kadar tüp bebek için çok para harcadık. Her denememizde 10 bin lirayı geçiyordu. Kıbrıs’a, Ukrayna’ya, İzmir’e gittik tüp bebek için. Evlat sevgisi için hiç vazgeçmedik. Allah herkese versin. Çocukları çok seviyordum. Allah’tan hiç ümidimi kesmedim. Eşim de aynı şekilde” dedi.

Dolapla olmuyo keramet cekette ya bi düşündüm bizimkide pek giymez ceket spor takilir .fikrim geldi haha napiyoz bi ceket aliyoz adamlar üstümüze atacak şart bu hani öyle soylerle ya bi deneyek ya noluki hahahahaaaa
Yok ben zaten hep onu diyorum kısa yazmak istediğim için yazdım .gardrop indi yıllarca ama yok ne varsa ama .

2013 yılındada 54 yaşında bi kadın anne olmuştu canım linki aşağıda var.. oda böyle haberlere çıkmıştı:)) harikaa

bayildimmmm... gozler doldu burda Rbbim sen ne yucesin!!!! İnsallah gonlumuzdeki olsun hayirlarla.

sağol canım tşk ederim.

çok sevindim bende güle güle kullan sorunsuz....

seni bravooooo..

bahçecide yaptırdık testi...15 gün sonra bakalım inşh.
ımsı soracağız....

sağol canım uyardığınız için çok sağloun bunu kontrol ettireceğiz.

süpersin ne güzel olur..

Türk sanat müziği aşığı ben.... Elbette Zeki Müren...en sevdiğim eseri....

ama onun ilk eserinden asla vazgeçmem ilk yazıp bestelediği eseridir.

Ben Ulu Manitu Kamber... Bensiz olmaz

tabi ki olmaz

Canım, transfer sonrası hamile kalan arkadaşların sol kasıkda hep ağrı vardı..umarım sendede öyledir...

canım bana üzütünden olabilir mi diye mesaj yazmıştın sana cevap yazmıştım ama çıkmamış.
yazdığım cevap aşağıda sevgilerimle....

aynen canım ilk tedavide yumurta büyümemesini babamın vefatına bağlamıştım çünkü 30 gün sonra başladım hemen psilogolunda yönlendirmesiyle.
elimden geldğince sevdiğim şeyleri yapıyorum ben istediğim bana negatiflik vermeyecek kişillerle görüşüyorum.
iş sebebiyle gidemediğim kurslarıma gidiyorum.
kaybettiklerim yokuluğu kabul etmeyi öğreniyorum.
rahatlamak için elimden geleni yapıyorum.

inşh gecikme güzel haberlere vesile olsun

Kizlarrrr kiLar hepinizi öperim ozledim. 2 gün izin almiştim kuzenlerim geldi sehir disindan ayak uydurmaya calisiyorum...
Insallah yarin ise ve normal hayatima donecegim... kafa toplamaca yapiyorum..
Hepinizi simdilik operimm

kafayı topla gel canım benim.
bende öperim.

yürüyüş yapmayı çok severim uzun zamandır yapmadım başlamak istiyorum gene.
haklısın bunu yapmalıyım...
akapunturu hiç denemedim biraz iğneden korkuyorum.
ama bıoenerji cazip gelmişti.bakalım belki ona gidicem.
sen nasılsın?

bol şans canım..inşallah en kısa sürede bizde bebişlerimize kavuşuruz..bizimde 2 embriyomuz vardı, bakalım geçen ay 2 tanesi transfer edildi ama tutmadı..bu 3.cü olmuşdu..biraz korkum vardı, o nedenle hemen tekrar dondurulmuşlarla denemek istemedim..kendimi iyi hissettiğimde deneyeceğiz..benimde en rahat olduğu yer, bazen evin dışında sokakda gezdiğim ,kahve içmeye gittiğim zamanlar oluyor..pazar gezmelerinide severim, hemen hemen her hafta pazara giderim..İzmirde pazar larda güzel, esela burda Tire, Ödemiş gibi yerlerden gelenlerin ürünleri hem taze hemde sağlıklı ..elimden geldiğince alıp, yapıyorum :))

hepimiz için bol canım...
en güzelini yapmışsın beklemek daha iyi olabilir.
İzmir aşığıyım ben....
İlk Kemeraltı,Alsancakla,Çeşmeyle başlayan yolculuğum sonra Güzelbahçe,ılıca,Özdere gümüldür Mordoğan olarak olarak devam etti heryerini ayrı ayrı sevdim.İnsanlarınıda ayrı.
Her sene geliriz mutlaka biliyormusun.
Eşimde Aydınlı Ben Karadeniz ama sevdim çok Egeyi.
Hatta Üniversite yıllarımda Harmandalını bile öğrendim kursa gittim.
Eşim tanıştığımızda bilmiyordu :)
Azmmetti oda öğrendi Düğümüzde oynadık :)
Kemençe ayrı tabi onu ben oynadı o yetişemiyor hala :):):)

aayyy ne güzel..İzmir,yaşaması kolay..güzel İzmir...Kemeraltında herşeyi bulabilirsin, ama herşeyi..eşi halen orda kaybolabileceğini söyler :)) Alsancak Kemeraltından daha ayrı bi dünya..alışveriş,güzel restau. birde kordon..Özdere Gümüldürün mandalin bahçeleri,yazında denizi güneşi..Mordoğanın balığı,koyları,mezeleri..
Ama bende Karadenizi merak ediyorum, turlarla geziye çıkmak istiyorum..Oraları dahada güzelmiş..

Alıntıdır...
Unutmayın… Bir toz tabakası, altındaki ahşabı korur.

‘Bir ev mobilyaların üzerine ‘seni seviyorum’ yazabildiğinde gerçek bir ev olur .’

Yıllardır her hafta sonu, ‘aman biri çıkıp geliverirse’ diye en az sekiz saatimi her şeyin mükemmel görünmesine harcıyordum.
En sonunda anladım ki, hiç kimsenin çıkıp geldiği filan yok; hepsi dışarıda hayatlarını yaşayıp eğleniyorlar !

ŞİMDİ, insanlar ziyarete geldiğinde, kendimi evimin durumunu izah etmek zorunda hissetmiyorum;

İnsanlar, benim daha çok dışarda hayatımı yaşarken ve eğlenirken ne yaptığımla ilgililer.

Bunu hala keşfedemediyseniz, lütfen tavsiyelerime kulak verin.

Hayat kısa, tadını çıkarın !
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın …….
ama onun yerine bir resim yapmak, bir mektup yazmak daha iyi değil mi, kurabiye ya da bir kek pişirmek, bir tohum ekmek toprağa, istemek ve gereksinim duymak arasındaki farkı keşfetmek ?

Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın, ama bilin ki çok zamanımız yok . . . .
içilecek bir kahveyle, yüzülecek bir nehir, tırmanılacak bir dağ, dinlecenek bir müzik, okunacak bir kitap, dedikodu yapılacak arkadaşlar, sürdürülecek bir hayat .

Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın,
ama bilin ki dünya gözlerinizi kamaştıracak güneşle dışarıda, saçlarınızın arasında gezecek rüzgarla, karla, sizi ıslatacak yağmurla… Bu gün bir daha yaşanmayacak.

Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın , ama hep aklınızda bulunsun, yaşlılık bir gün gelecek ve bu çok da hoşunuza gitmeyecek . . .

Ve bir gün bu dünyadan gittiğinizde – ki hepimiz mecbur gideceğiz – geride daha çok toz bırakacağız !

Bunu hayatınızdaki kadınlarla paylaşın.
Topladıklarınız değil, nasıl bir yaşam yaşadığınıza dair dağıtabildiklerinizdir hayat…

Ben zaten böyle yaşıyorum )

Merhaba, eşin Nazilli'liydi dimi? Aydın'a geldiğinizde beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…