Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben evde o kadar fazla kimyasal kullanılmasına karşıyım, bizde bazı hanımlarda gerçekten hastalık boyutunda..

kesinlikle güzel ama gezmek için Ege yaşamak için......:)

Eşimi okutsam bunu bak der.
Çok kendimi temizliğe veriyorum.Aslında ne kadar doğru.35 yaşında anlıyorum ama yapıcam gerçekten artık.

Merhaba, eşin Nazilli'liydi dimi? Aydın'a geldiğinizde beklerim.

Çok memnun oluruz.Mutlaka haber veririm.

tovbe estagfur temizligi sevmediğini bir insan ancak bu kadar edebi bir dille anlatabilir temizlik yapmamak olurmu ya

tovbe estagfur temizligi sevmediğini bir insan ancak bu kadar edebi bir dille anlatabilir temizlik yapmamak olurmu ya

Temizlik yapma demiyor ki arkadaşım. Hayatını buna bağlama diyor. Annem öyleydi. Her hafta sonu bayram temizliği yapılırdı evde. Camlar, kapılar, perdeler, koltuklar, halılar... Her şey iner temizlenir yerleştirilirdi. Arkadaşlarımla gezmeye gidemezdim. Temizlik varsa annem iş bitti diyene kadar oturamazdım... Sadece ders ve temizlikle ilgilenmeme izin vardı. Şimdi psikolojik altyapımda kadın olmaktan nefret etmek yatıyor.
Bu yüzden paylaştım...

canım ya temizliklede stresleniyoz doğru .ben evde olsam her gün süpürürüm.şimdi haftada bir ..ama toz alerjim var hiç bir zaman tozla yazı yazmadımda diyemem çevredende en temiz benim ne güzel kendimi biliyom haha ama dağnıklık asla dışardan missss de dolap dolap işi bozuyooo yine dolapa daldım karma karışık yav nedense kimse açmaz ya dolaba sıkıştır işe giderken giy çıkart sok dolaba işte dağnıkda değiliz hehehe işide biliyom jilet gibi koyanlara hastayım..relax relax adamların arkasından dolanmak yetiyor kuzum

2220 alt yapıda kadın olmaktan nefretmi hahahha aşacağız bunları kuzum dağıt sana serberst tozlansın bırak kuzum nolcekki süslen püslen alışveriş hatırlarsın duygular şelale olur geçer kuzum benim

Eskiden öyleydi,bir hafta sonumuz vardı..:)) hatırlıyorum bizde birde merdaneli bir çamaşır makinası vardı..ah anneciğim Allah rahmet eylesin, 5 tane çocuk hepimiz kız ! şimdi düşünüyorum..

Her şerde bir hayır vardır derler işte tamda o olmuş.
Kötülükle gelen biri bize sizin gibi birini kazandırdı.Hoşgeldin zaten gerçi burdaymışın yazmaya başlanamana sevindim.

[/QUOTE]
Başınız Sağolsun canım Rabbim sizlere Ömür versin.
Test sonuçların çıksın bakalım duruma göre karar verirsin.[/QUOTE]
sağol canım tşk ederim.
öyle yapıcaz bakalım hayırlısı diyoruz elbette.
sende yaşadığını aktarmışsın yanlış hatırlamıyorsam seninde döllenmeme sorunu oldu mu?

[/QUOTE]
Canım ya çok üzüldüm zor bir dönemden geçiyorsun.. Allah yardımcın olsun.. Inşallah bunlar son olsun ve bundan sonra senin için parlak bir gelecek olsun.. Ne desem boş, babaannene Allah'tan rahmet dilerim. Sarılıyorum sana belki iyi gelir yaralarına.. Iyileşecek geçecek hepsi.. Biraz zaman.. Allah beterinden saklasın.. Canım benim öpüyorum ve bütün iyi dileklerimi ve iyi enerjimi seninle paylaşıyorum..[/QUOTE]
canımsın..bende kucakladım ve aldım tüm enerjini yolladığın....
çok tşk ederim sağol.

çok tşk ederim.
ilk defa yapılıyor testler.kromozom analizi yapılıyor sadece.
trombofili paneli yapılmıyor.ne olduğunu bile bilmiyorum açıkçası.
bende adım gibi olmasını diliyoruinatlada denemeye devam edicem ben karadenizliyim yaa :):):)

çok tşk ederim canım çok sağol. ımsı yi sormadık ama anladığımız kadarıyal yapılmadı çünkü hem fiyattan hemde sperm testi gayet iyi çıkınca yapmıyorlar şuan sıkıntı olduğunu biliniyor galiba bundan sonrasına yapılacak ama bunu netleştiricez görüşüp.

evet o şokla aklımıza bile gelmedi daha doğrusu bilmiyormuşuz şuan araştırınca öğrendik.
soracağız bu detayı çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsın .........
bunu genelde kullanırız ama....çok ama çok seviliyorsun.ifade edemediklerimiz klavyene rahatça döküyorsun yaa kendimizi görüyoruz ama bu şekilde ifadelemede hayranlıkla bakıyoruz.
o yüzden iyi ki varsınnn..rahatlatıyorsun......

hiç sorma çok cektim. Hala da çekiyorum işte. Ben hepinizi yakınan takip ediyorum. Guzel haberlerinizle seviniyor uzuntulerinizi paylaşıyorum hep.gizli bir duacinizim. Şuan 12.inci transferim yapıldı bekliyorum sonucumu yine pek umut yok gibi ama belki bir mucize olur da gelir artık bebeğim. ...[/QUOTE]

oy çok sevindim inşh çok güzel bir haber alırız.duamda olacaksın.

aynen canım ilk tedavide yumurta büyümemesini babamın vefatına bağlamıştım çünkü 30 gün sonra başladım hemen psilogolunda yönlendirmesiyle.
elimden geldğince sevdiğim şeyleri yapıyorum ben istediğim bana negatiflik vermeyecek kişillerle görüşüyorum.
iş sebebiyle gidemediğim kurslarıma gidiyorum.
kaybettiklerim yokuluğu kabul etmeyi öğreniyorum.
rahatlamak için elimden geleni yapıyorum.

gözünaydın çok sevindim.

tebrik ederim.
Allah kabul etsin canım.

gerçekten kahakaha atım çok yaşa emi

şükürler olsun canım hiç döllenmemesinden iyidir inşh sımsıkı tutunur sana.
hepimizin yaşadığı başka başka hepsi bir süreç ben döllenmesi bekliyorum.
döllenenler tutunmasını,
tutunanlar olumlu sonuç almayı,
olumlu sonuç alan sağlıkla devam etmesi.......................
bitmiyor.
Allahım en güzelini istediği zaman nasip etsin.

bende tedavi için işten ayrıldım.
işten ayrıldığım 1.günü babamı kaybettim.
ilk zaman zaten başlamayı düşünemedim.
ama şimdi gerçekten çok sıkılıyorum.
hele de şimdi böyle bekleme zamanları giriyor yaa..iş olsa daha çabuk güzel geçer gibi geliyor.
bende tv özürlüyüm.
ama annemle yakınım onla ilgileniyorum vs...[/QUOTE]
Son denememde olmuştu,spermde düşüklük ve enfeksiyon olduğu anlaşılmıştı,ikinci günü gelişme geriliği oldu,transfer yapıldı istek üzerine fakat sonuç negatif.

oy çok sevindim inşh çok güzel bir haber alırız.duamda olacaksın.

aynen canım ilk tedavide yumurta büyümemesini babamın vefatına bağlamıştım çünkü 30 gün sonra başladım hemen psilogolunda yönlendirmesiyle.
elimden geldğince sevdiğim şeyleri yapıyorum ben istediğim bana negatiflik vermeyecek kişillerle görüşüyorum.
iş sebebiyle gidemediğim kurslarıma gidiyorum.
kaybettiklerim yokuluğu kabul etmeyi öğreniyorum.
rahatlamak için elimden geleni yapıyorum.

gözünaydın çok sevindim.

tebrik ederim.
Allah kabul etsin canım.

gerçekten kahakaha atım çok yaşa emi

şükürler olsun canım hiç döllenmemesinden iyidir inşh sımsıkı tutunur sana.
hepimizin yaşadığı başka başka hepsi bir süreç ben döllenmesi bekliyorum.
döllenenler tutunmasını,
tutunanlar olumlu sonuç almayı,
olumlu sonuç alan sağlıkla devam etmesi.......................
bitmiyor.
Allahım en güzelini istediği zaman nasip etsin.

bende tedavi için işten ayrıldım.
işten ayrıldığım 1.günü babamı kaybettim.
ilk zaman zaten başlamayı düşünemedim.
ama şimdi gerçekten çok sıkılıyorum.
hele de şimdi böyle bekleme zamanları giriyor yaa..iş olsa daha çabuk güzel geçer gibi geliyor.
bende tv özürlüyüm.
ama annemle yakınım onla ilgileniyorum vs...[/QUOTE]
Son denememde olmuştu,spermde düşüklük ve enfeksiyon olduğu anlaşılmıştı,ikinci günü gelişme geriliği oldu,transfer yapıldı istek üzerine fakat sonuç negatif.[/QUOTE]

çok tşk ederim cevapladığın için.
Bundan sonrası için hayırlısı inşh.

Eki Görüntüle 1391082
bu şeftalili cheesecake bunu önceden yapmıştım bunuda ekleyeyim dedim

Eki Görüntüle 1391080
gelelim portakallı cheesecake me buda portakallı bakalım beğenecekmisiniz
Saracım eline sağlık görüntü nefis tadıda çok lezizdir mutlaka,sen böyle çekiçi ve etkileyici resimlerini bizlerden mahrum etme olurmuinan çok keyifli oluyor aynı zamandada fikir edinmiş oluyoruz

Son denememde olmuştu,spermde düşüklük ve enfeksiyon olduğu anlaşılmıştı,ikinci günü gelişme geriliği oldu,transfer yapıldı istek üzerine fakat sonuç negatif.[/QUOTE]

Bundan sonrası için hayırlısı inşh.[/QUOTE]
Hayırlısı olsun canım,inşallah herşey yoluna girer.

Benim Altyapıda anne olma isteği de eksik aslında(itiraf ediyorum) ..
Bunu yenmem Lazım.. Yıllarca kardeşimle anne-çocuk ilişkisini sağlıksız bir şekilde yaşadığımız için..

Canim her seyim hizlica oldu bitti asilama arkasindan transfer.3embriuom vardi hepsinide aldim ama kismet drgilmis..simdi her sey sil bastan..sen biraz zamana biraktin sanirim cokda birakma canim guzel yumilerin varken degerlendir bu yumiler birden azaliyor..hepimizin yolu acik olsun canim

Bebek çalışması hayırlı bereketli olsun canım.

Allah Allahhhhh.. Kromozom bozukluğu tarzı bişiiler mi acaba yaa? Umarım çaresi olan ve çabucak tedavi edileb,len birşeydir canım.[/QUOTE]

Ayıldınmı?[/QUOTE]

döllenmeme sebebi yok.2.yi nasıl deneyemeye karar verdiniz aynı sonucu almatan korkmadınız mı?

Üzmemeye çalış kendini. Bebek olacak olan diye dua etmiştik. Bugünlerini unutturacak güzel gelişmelerin olsun inşallah[/QUOTE]

Canım sperm Kaynaklı olabilir,benimde son tedavimde öyle olmuştu geçmiş olsun.[/QUOTE]

döllenme sorunu mu yaşadın eşimden kaynaklı sorunumuz vardı ama varikosel ameliyatından sonraki şimdi değerleri tamamen düzelmiş bütün değerleri karşılıyor o yüzden de şaşırıyorlar spermle alakalı bişi görseler hemen ona bağlayacaklar ama.yok malesef.

Canım ne desek can sıkıcı bir durum yüzyüze görüşünce dr un diyecekleri önemli

Sonuç ne güzel katlamış umarım kese ve kalp atışıyla tescilleriz hamileliğini ..kırmızıları düşünme kov gitsinnn aklından[/QUOTE]

tam bir uyuzmuş diyetisyen boşversene ya.
sen bu azimle vereceksin kendi çabanla.

resmen saat 22:00 den okuyorum anca bitirdim yazıyorum.4 günü anca bitirdim.:)

Canım herşeyde bir hayır vardır. Çok üzülmüş olmalısın elbette.. Biz burada sana desteğiz.. Vakti gelmemiş demek ki., Allah sana en güzel en sağlıklı en hayırlı evladı en kolay yoldan versin inşallah. O 'ol' derse olmayacak şey yok..[/QUOTE]

hayırlı olsun.sımsıkı tutunsun inşh.

hayrlı olsun dilerim 9 ay sizle kalır.

haberlern iyi olmasına çok sevindim.
test içinde hayırlı haberler gelsin inşh.

kalp atışlarınıda güm güm diye duy inşh.:)

hayırlı olsun canım.sağlıkla tutunsunlar sana da.
sen hiç döllenme sorunu yaşadın mı?

oy canım benim ya.
çok geçmiş olsun Allah korumuş.

Şoktayım........
Çok üzüldüm.
Seni görmeden sevebildiğim yanına gelince 40 yıldır tanıyormuşsuna rahat olabiliceğimi hissettirmiştin bana.
Çok özelsin benim için.

gerçekten çok üzüldüm canım benim.
Sebep olarak birşey söylendi mi?

ohhh yüreğime su serpildi.İyi ki burdasın bizlesin.........

amin amin amin.....

Çok çok geçmiş olsun....4 ay önce babamı kaybettim ağlayarak okudum.
Sevdiklerimizle sınanmayalım çok zor gerçekten.........

Canım benim senin dediğin gibi kucaklıyorum seni öpüyorum seni.....
Çok üzüldüm ama sen zaten benden ötesin kendini toplamakta.
yüreğinin yanındayım hissettiğin herşeyi paylaşmaya açığım her zaman.

Bencede güzel olur canım.
Allah şimdiden kabul etsin.[/QUOTE]

Doktora sordum sperm morfolojisinden kaynakli olabilirmi diye hayir biz imsi en iyi teknik kullaniuoruz dedi..yani kibarca yumi kaynakli olfugunu belirtti canim..ki dogru malum ysdtan dolayi..basin sagolsun allah sizlere uzun omur versin canim

Son denememde olmuştu,spermde düşüklük ve enfeksiyon olduğu anlaşılmıştı,ikinci günü gelişme geriliği oldu,transfer yapıldı istek üzerine fakat sonuç negatif.

Bundan sonrası için hayırlısı inşh.[/QUOTE]
Hayırlısı olsun canım,inşallah herşey yoluna girer.[/QUOTE]

Spermde enfeksiyon oldugu nasil anlasiliuor canim.ozel testmi yapiloyor..

Benim Altyapıda anne olma isteği de eksik aslında(itiraf ediyorum) ..
Bunu yenmem Lazım.. Yıllarca kardeşimle anne-çocuk ilişkisini sağlıksız bir şekilde yaşadığımız için..

Bizde de var o sağlıksızlık. Anneme negatifi söylediğimde " Aaa, koydurdunuz muydu? E olsun canım, n'apalım, hayırlısı..." dedi. Kadın benim için üzülmüş gibi yapmaya bile gerek görmüyor. Neresinden tutup hangisini yeneceğimi şaşırdım...
Bu saatten sonra bir şey olur mu onu da bilmiyorum.
Offf, sıkıcıyım yine... Kusura bakmayın kızlar...

ne guzel anlatmissin icimden orada yasamak geldi..

aynenn canim... ben ev kadini olarak dogmamisim.. temizim, hijyenigim ama, misafirin anlamayacagi kadar daginigim... eve misafir gelse gorunus derli topludur ama biryerlerde gizli bir daginiklik, oraya buraya sokusturma mutlaka vardir
amaa evcilim buda tuhaf bisey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…