Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok tşk ederim cevapladığın için.
Bundan sonrası için hayırlısı inşh.
Hayırlısı olsun canım,inşallah herşey yoluna girer.[/QUOTE]

Spermde enfeksiyon oldugu nasil anlasiliuor canim.ozel testmi yapiloyor..[/QUOTE]
Sperm testi yapıldı normal olan ama Dr,embiriyoları gözlemlerken sanki sperm kepeklenmiş gibi bi görüntü OLDUĞUNU söyledi,imsi Tekniği uygulanmıştı zaten,sonrada testtede onaylandı enfeksiyon olduğu,benim doğal yoldan bir Çocuğum var Dr.lar hiç önemsememişti eşimde sorun olacağını son tedavide sonuç böyle çıkınca spermde düşüklük olduğuda saptanmış oldu tabi 6 negatif te var.

canim yaa bende buna cok karsiyim, insan cocuguna neden bukadar temizlik yaptirir..evlenince zaten yapar diye dusunup hicbirseye el surdurmemek en guzeli.. 14 yasindayken cok yakin kiz arkadasim vardi annesi kural koymustu kiz her hafta cok agir temizlik yapardi, her gunde bulasigi yikamadan kiz kapinin onune cikamazdi.. sanki hizmetci o yasta
yazik degilmi yada bukadar hergun uygulanan kural niye.. iskence gibi..
ben bu konuda cok sansliydim evlendigim gune kadar annem hicbirsey yaptirmadi..

canim ya bu sikintilarini annenle paylassan sitemlerini yuzune soylesen belki seni daha iyi anlar..

canimm sanki benim yasantimi anlatmissin:))

Ne kusuru aaaaa Hiçte sıkıcı değilsin

Benim Altyapıda anne olma isteği de eksik aslında(itiraf ediyorum) ..
Bunu yenmem Lazım.. Yıllarca kardeşimle anne-çocuk ilişkisini sağlıksız bir şekilde yaşadığımız için..
canim ya inan cogumuzda bu dusunceler zaman zaman oluyor:))

İşte neresinden tutsak elimizde kalıyor ya.. Sen şu dediğim kitabı aldın mı? Yoksa ben göndereyim sana..

ilerki yaşlarda maalesef sorunlu yada mutsuz insanlar olunuyor..geçirilen çocukluğun insanın yaşamını nasıl etkilediğini bilseler..

yok daha neler ne sikicisi cnm.. hepimiz ic dunyamizda ayniyiz aslinda inisler ve cikislarla dolu..

canım belki sen yanlış anlamış olabilirsin.. benim annemde öyleydi, ama içi yanardı..dışarıya pek belli etmezdi..belki hassas bi dönemdesin öyle anlamış da olabilirsin..eski topraklar bazen böyle olabiliyor, sıkma canını..

Aynen ben de evi çok severim.. Evde kendi Başıma sıkılmam.. Ama ev Hanımı olmak da hiç benlik bişey değil..

ilerki yaşlarda maalesef sorunlu yada mutsuz insanlar olunuyor..geçirilen çocukluğun insanın yaşamını nasıl etkilediğini bilseler..
evet canim benim annem bu konuda cok bilincliydi sanirim annem ve kucuklugumuze dair en ufak bir kotu hatira kardeslerde hicbirimizde yok.. hersey annemle guzeldi.. hic bagirmaz, hic kizmaz, sinirleri yok gibi, ne desek yapar, ne desek o donemin zor sartlarinda almaya calisir.. canim annem..
babamsa cnm ilkokul ogretmenimdi ayni zamanda iki ablamin ve agbeyiminde ilkokul ogretmeniydi:)) babamin ilkokul ogretmeni olarak yillarca biryerlere tayini cikardi ve yas araliklarimiz hep 4-5 yas oldugu icin hepimizi babamiz okuttu.. babam demek kurallarrr demekk az konusmak, cok basarmak, az gulmek duzgun yasamak, seni seviyorum baba dememektir halende oylee.. o hep ogretmenimiz:))

canim ya inan cogumuzda bu dusunceler zaman zaman oluyor:))
Hatta bir arkadaşım geçen gün bana itiraf etti.. Bu kız hamile kalırsa inşallah depresyona girmez Demiş içinden:) HAKLI .. çünkü ben ruhen çok hazır değildim, şimdi daha iyi Anlıyorum.. Allah hayırlısını veriyor iste.. Her şeyin bir vakti zamanı var..

Bende temizlik yapmayı sevmiyorum ama temiz Olmayı çok seviyorum,buralarda yardımcı bulmakta zor mecbur yapıyorum,bıraksam ipin ucu kaçıyor olduğu kadar yapıyorum.

Ne güzel bir aile tablosu maşallah.. Inşallah canım senin de Kızın olsun ve benzer güzellikteki aile de sen bu sefer anne rolüne geç.. Dilerim Allah'tan sana sağlıklı ve hayırlı bir kız evlat nasip etsin..

canim yaa bunlar hep gecer inan bebislerimiz olsun:)) bende kasim ayindaki gebeligimde artik tup bebek tedavisi olamicam diye uzulmustum:)) delimiyim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…