Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım sen neden kendini suçlamaya çalışıyorsun ki.. Ne insanlar var aman hamile kalmayayım diye uğraşan ama hamile kalan..
Annelik duygusu hormonlarla geliyor zateb merak etme:) ben ona inanıyorum.. Inşallah geliyordur:)?
Üstelik ben senin aşırı istediğini düşünüyorum.. Öyle olmasa hamile kaldığında o kadar stress yapmazdın.. Rahat ol.. (Bunları kendime de söylüyorum) :)

Biz de 3 kardeş çok bağlıyız birbirimize.. Biz de annem öldükten sonra voltranı oluşturduk.. Ama erkek olunca işte kardeşler, kadın gibi olmuyor.. Aman neyse..
Annene ve babana Allah rahmeti ve merhameti ile muamele etsin, mekanları cennet olsun..

böyle düşünme derim..hatta hamile kaldığındada sana elimizden geldiğince sakin ve rahat olmanı tavsiye etmiştik..pozitif düşün arkadaşım..negatif düşünceleri tutma..arada bir dalga geç hayatla..

Annemde vardı erkek evlat sevdası. Babam kız tercih eder. Eskiden ultrason yok ya. Herkes karın muayenesi yapıyor... Anneme 9 ay boyunca oğlan bu demişler. Doktorları da, çevresindekiler de. O yüzden her şeyim mavi ve lacivert ağırlıklı alınmış. 12 saat kadına çığlık attırdıktan sonra bir de kız doğmuşum. İşe bak.
Gerçi kardeşimin kişiliği belli olmaya başladıktan sonra (ben babamla tamirat yapardım, kardeşim annem gelince onunla ilgilensin diye bulaşıkları yıkardı), "fazlalık bendeymiş ama doktor çekerken düşürmüş, kardeşim de bulup gelmiş" demeye başlamıştım. 40 kere söyledim sanırım. Biliçaltıma kadar işlemiş

amin canım, kızlar hep farklı oluyor..benim erkek kardeşim yok ama hiç keşke olsaymış demedim..

Reactions: Eua
Haklisin. Hatta hamile kaldigimda ben hamileyim anne olacağım demeye utaniyordum. Sanki sucmus gibi.

Niye korkalım canım,belki geçmişte sende iz bırakan bişiler var ses konusunda sinirlerin tepki veriyor olabilir.
Gecmisimde ses konusunda bişey olduğunu sanmiyorumda. Başka şeylerden yok yok yani.kızların bahsettiği konular adına anne baba adina. Tabi gariban anacigimi katmiyayim

Allah rahmet eylesin,sizlere uzun Ömür versin Rabbim.

Sıkıcı ama Konuşmak iyi geliyor.. En ufak, Önemsiz görünen bir detayı bile açman bilirsin ki sende iyileşmeye giden yolda bir adımdır..

Bunlar bir çocuk için ağır durumlar.. Onlar iyi birey yetiştirmeye çalıştılar büyük ihtimal.. Donanımlı.. Başarılı da olmuşlar ha, ne dersin
Ama o anlaşılmak istedi, azıcık merhamet, azıcık Anlayış, hoşgörü istedi di mi.. (O sen oluyorsun)
Benim durum tamamen farklı.. Ama aynı Kapıya çıkan , Hoşgörü, Anlayış, merhamet isteği aynı.. Ama yok böyle bir dünya önce bunu kabul etmeliyiz belki de..

A çok tatlısın ya :)

Geçiyorum artık zaten. Eskisi gibi değilim. Bu hamilelik iyi kafa attı bana.İyiki de attı. Yoksa iflah olnazdim

Sen nasıl birisisin yaw sesli güldüm

sanırım yaşadığın son olaylar bu düşüncelerini tediklemiş olabilir..bu kadar sıkıntıdan sonra bunları düşünmen belkide annenle bunları paylaşamandan olabilir..bende senin gibi bizim evin tamircisiydim..bizimde annemle şiddetli çıkışlarımız olmuştur, her anne kız gibi..ama mesela ilk eşimle evliyken sıkıntı bi dönemdi..işim yok, kendimi nasıl boşlukda hissediyordum,depreyondayım resmen ..43 kilo olmuştum, tiroidler falan ...ama o annem geldi..aslan pençelerini çıkardı..beni evden çıkardı<seni mutlu ol diye evlendirdik, seni canlı canlı gözümüzün önünde ölesin diye değil> dedi.bunu hiç unutmam.. anneninde sana böyle destek olmasınımı istedin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…