- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.641
Canım sen neden kendini suçlamaya çalışıyorsun ki.. Ne insanlar var aman hamile kalmayayım diye uğraşan ama hamile kalan..Bazen ben bile korkuyorum kendimden. Ablam diyorki içtenlikle istersen dilegin olur dil ucu ile değil. Haklı belKi de. Görüyorum çok bayanlar var hatta sizlerde can gibi seviyorsunuz çocukları. Ben hiç ole olamadım. Ama bu kötü olduğumu göstermez sanırım. En azından ole olmadığım söyleniyor. Bide söyle benim eşim ole hergün çocuk demis olsam ozlemimi dile getirmiş olsam slkilir. Ve hatta olmuyorsa ayrılalım der.yani derlerya allah dağına göre kar verirmis diye
Biz yaparız sana kardeşlikNe güzel maşallah .. Benim ne ablam ne kız kardeşim ne annem var.. Hayatımda en çok eksikliğini hissettiğim şey kanımdan Canımdan bir kadın..
Bilmiyorumki olabilir. Yani dusuncelerimle isteklerim tezat olunca bende diyorum. Bu nasıl lahana turşusu bu nasıl perhizNiye korkalım canım,belki geçmişte sende iz bırakan bişiler var ses konusunda sinirlerin tepki veriyor olabilir.
Biz de 3 kardeş çok bağlıyız birbirimize.. Biz de annem öldükten sonra voltranı oluşturduk.. Ama erkek olunca işte kardeşler, kadın gibi olmuyor.. Aman neyse..Şimdi üzüldüm canım, Allah rahmet eylesin ..kızkardeş olmak gerçekten güzel..benim küçüğüm hani aktif olan halen bekar ailemizin tatlı belası..bende annem ve babamı kaybettim, zaten ondan sonra voltranı oluşturduk :))birbirimize daha çok bağlandık..
Yapıyorsunuz zaten hali hazırdaBiz yaparız sana kardeşlik
Bazen ben bile korkuyorum kendimden. Ablam diyorki içtenlikle istersen dilegin olur dil ucu ile değil. Haklı belKi de. Görüyorum çok bayanlar var hatta sizlerde can gibi seviyorsunuz çocukları. Ben hiç ole olamadım. Ama bu kötü olduğumu göstermez sanırım. En azından ole olmadığım söyleniyor. Bide söyle benim eşim ole hergün çocuk demis olsam ozlemimi dile getirmiş olsam slkilir. Ve hatta olmuyorsa ayrılalım der.yani derlerya allah dağına göre kar verirmis diye
Benim babam da erkek evlat istemiş canım, 3 tane kızdan sonra erkek evlatları olmuş , ama ölü doğmuş..sonra 2 kız daha oluyor biz tam 5 kız kardeşiz..ama babamın hiç unutmadığım sözü< ölsemde gam yeymem, evlatlarımla gurur duyuyorum> demişti..maalesef hayatta bazı şeyler oturdukdan sonra dank ediyor..annen baban olsada..
Biz de 3 kardeş çok bağlıyız birbirimize.. Biz de annem öldükten sonra voltranı oluşturduk.. Ama erkek olunca işte kardeşler, kadın gibi olmuyor.. Aman neyse..
Annene ve babana Allah rahmeti ve merhameti ile muamele etsin, mekanları cennet olsun..
Haklisin. Hatta hamile kaldigimda ben hamileyim anne olacağım demeye utaniyordum. Sanki sucmus gibi.Canım sen neden kendini suçlamaya çalışıyorsun ki.. Ne insanlar var aman hamile kalmayayım diye uğraşan ama hamile kalan..
Annelik duygusu hormonlarla geliyor zateb merak etme:) ben ona inanıyorum.. Inşallah geliyordur:)?
Üstelik ben senin aşırı istediğini düşünüyorum.. Öyle olmasa hamile kaldığında o kadar stress yapmazdın.. Rahat ol.. (Bunları kendime de söylüyorum) :)
Yaşanmışlıklar hepimizde değişik yapabiliyor sen kendini bu gibi düşüncelerle üzme.Bilmiyorumki olabilir. Yani dusuncelerimle isteklerim tezat olunca bende diyorum. Bu nasıl lahana turşusu bu nasıl perhiz
Gecmisimde ses konusunda bişey olduğunu sanmiyorumda. Başka şeylerden yok yok yani.kızların bahsettiği konular adına anne baba adina. Tabi gariban anacigimi katmiyayimNiye korkalım canım,belki geçmişte sende iz bırakan bişiler var ses konusunda sinirlerin tepki veriyor olabilir.
canim seni anliyorum ama umidini hic kaybetme bu işler hic belli olmuyo bakarsın ummadığın bir anda gelir
annene gelince Allah ona akıl fikir versin
Allah rahmet eylesin,sizlere uzun Ömür versin Rabbim.Şimdi üzüldüm canım, Allah rahmet eylesin ..kızkardeş olmak gerçekten güzel..benim küçüğüm hani aktif olan halen bekar ailemizin tatlı belası..bende annem ve babamı kaybettim, zaten ondan sonra voltranı oluşturduk :))birbirimize daha çok bağlandık..
Sıkıcı ama Konuşmak iyi geliyor.. En ufak, Önemsiz görünen bir detayı bile açman bilirsin ki sende iyileşmeye giden yolda bir adımdır..Asi olmak benim seçimim değildi, onu biliyorum. 5,5 yaşıma kadar ayrıydık zaten. Eve döndüğümde kardeşim doğdu. 11 yaşımda yatılı okula gönderildim. Liseye başlarken yanlarına döndüm, üniversitede yine ayrıldık... Bana "Var olan AİLENİN yokluğu" lazım aslında
O geliş gidişler arasında ikili bir insana dönüştüm. Çünkü ne zaman itiraz etsem iki akbaba gibi (ilgileri olsun olmasın, mutlaka ikisi birden) tepeme binerlerdi. Yakınlarda sığınabileceğim dede nine de yoktu. O yüzden hep birikti o öfkeler. Hayatı kendin çözünce özgüvenin oluyor ama desteklenmeyi bırak sürekli kösteklenince rota şaşırıyor böyle.
Yardım talepleri hiç olmadı. Bende hiç bir şeyi iki kere istemedim onlardan. Mutlaka edinmem gereken bir şeyse kendim sağlamayı öğrendim. Evet acınmaktan hoşlanmam. Ama aslında ailem ve eşim dışındakilerin acıması, gülmesi, alay etmesi çok umurumda değil. Yatılı okulda çok karşılaştım onlarla ve kendimi bu etkiye kapatmayı öğrendim. Ama aile denince akan sular duruyor hala.
Nereden geldik bunlara yaw? Sıkıcı şeyler bunlar...
A çok tatlısın ya :)Annemde vardı erkek evlat sevdası. Babam kız tercih eder. Eskiden ultrason yok ya. Herkes karın muayenesi yapıyor... Anneme 9 ay boyunca oğlan bu demişler. Doktorları da, çevresindekiler de. O yüzden her şeyim mavi ve lacivert ağırlıklı alınmış. 12 saat kadına çığlık attırdıktan sonra bir de kız doğmuşum. İşe bak.
Gerçi kardeşimin kişiliği belli olmaya başladıktan sonra (ben babamla tamirat yapardım, kardeşim annem gelince onunla ilgilensin diye bulaşıkları yıkardı), "fazlalık bendeymiş ama doktor çekerken düşürmüş, kardeşim de bulup gelmiş" demeye başlamıştım. 40 kere söyledim sanırım. Biliçaltıma kadar işlemiş
Yani bazı bişileride kendimiz beynimizde yer ettiriyoruz.Gecmisimde ses konusunda bişey olduğunu sanmiyorumda. Başka şeylerden yok yok yani.kızların bahsettiği konular adına anne baba adina. Tabi gariban anacigimi katmiyayim
Geçiyorum artık zaten. Eskisi gibi değilim. Bu hamilelik iyi kafa attı bana.İyiki de attı. Yoksa iflah olnazdimböyle düşünme derim..hatta hamile kaldığındada sana elimizden geldiğince sakin ve rahat olmanı tavsiye etmiştik..pozitif düşün arkadaşım..negatif düşünceleri tutma..arada bir dalga geç hayatla..
Sen nasıl birisisin yaw sesli güldümAnnemde vardı erkek evlat sevdası. Babam kız tercih eder. Eskiden ultrason yok ya. Herkes karın muayenesi yapıyor... Anneme 9 ay boyunca oğlan bu demişler. Doktorları da, çevresindekiler de. O yüzden her şeyim mavi ve lacivert ağırlıklı alınmış. 12 saat kadına çığlık attırdıktan sonra bir de kız doğmuşum. İşe bak.
Gerçi kardeşimin kişiliği belli olmaya başladıktan sonra (ben babamla tamirat yapardım, kardeşim annem gelince onunla ilgilensin diye bulaşıkları yıkardı), "fazlalık bendeymiş ama doktor çekerken düşürmüş, kardeşim de bulup gelmiş" demeye başlamıştım. 40 kere söyledim sanırım. Biliçaltıma kadar işlemiş
Annemde vardı erkek evlat sevdası. Babam kız tercih eder. Eskiden ultrason yok ya. Herkes karın muayenesi yapıyor... Anneme 9 ay boyunca oğlan bu demişler. Doktorları da, çevresindekiler de. O yüzden her şeyim mavi ve lacivert ağırlıklı alınmış. 12 saat kadına çığlık attırdıktan sonra bir de kız doğmuşum. İşe bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?