Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynen öyle. İyi birey olmak insanın içinden gelen bir şey. Zorla olunmuyor pek. O konuda çevrendekileri örnek alıyorsun. Ama sevgi, merhamet, ilgi ailenin vermesi gereken şeyler. Tabi benim görüşüm. Belki mecbur değillerdir.

Benimki sorunlarımı anlatınca "bu kadar emek verdin, bırakırsan emeğine yazık, sık dişini, hem daha iyisini mi bulacaksın bu saatten sonra? " diyebilen bir anne. 4 yıl ayrı yaşadılar, boşanmadılar. Tabu onlar için. Ortak sahip oldukları nadir fikirlerden işte...
180 derecelik adımlar benim işim. Üstüne bir de kendimi savunmam gerekiyor. Benim mutluluğum değil, onların "elaleme ne deriz?" düşüncesi öncelikli...

Kardeşine verilen ilgi alaka her neyse seninde Hakkı'na verilmesini istiyorsun,bende bunları yaşayabilirdim dedin kendine.

Kardeşine verilen ilgi alaka her neyse seninde Hakkı'na verilmesini istiyorsun,bende bunları yaşayabilirdim dedin kendine.

Onun ayrı, benim ayrı birer birey olmamızın yanında ikimizin de onların evlatları olduğumuzu, Külkedisi gibi davranmalarının haksızlık olduğunu benim de bunu haketmediğimi düşündüm evet.

Ah en sevmediğim elaleme ne deriz...elalem için yaşıyoruz...hiçmi yok boşanan çevrenizde, hani onu örnek göstersen..bunun sadece senin başına gelmediğini bilmeleri açısından ...benim dileğim elbette eşinle boşanmaman..burdan okuyanlar yanlış anlamasınlar..peki şöyle 1 hafta gidebileceğin ailen(teyzen,halan) yada arkadaşın yokmu ..mesela kafanı dinlesen, değişiklik herzaman iyidir..

Düşünce mevzusu belli alem ne der,jenerasyon düşüncesi,kız ken annem le bazen çakışırdık anne çağ Değişti oda derdi senin çağına tüküreyimannelerimizde var olan hala söylenmeye devam eden Sözcük.

Onun ayrı, benim ayrı birer birey olmamızın yanında ikimizin de onların evlatları olduğumuzu, Külkedisi gibi davranmalarının haksızlık olduğunu benim de bunu haketmediğimi düşündüm evet.

inan bir tek sen değilsin, bende öyleydim..valla, mesela kardeşime hep markalı şeyler alınırdı ben takmazdım, ben babacıydım..sanırım ondan..annemle nasıl zıt olursak, babamlada o kadar iyiydik :))

Babamın kendi annesiyle babası ayrılmışlar. Annesini 58 yaşında tanıdı, geçen yıl kaybetti. Amcam ikinci evliliğini yaptı. Dayım boşandı, teyzem boşandı. Kendileri 4 yıl ayrı yaşadı... Babam için tabu olmasını anlıyorum biraz. O da ortalıkta savrularak büyümüş. Aileyi bir arada tutmak gerektiği inancı kendi yaşadıklarından kaynaklanıyor. Ama bunu sağlamak için despotluk boyutundaki yönlendirmelerini anlamıyorum...
Bu aralar ihtiyacım olan birisi kendimim. Yalnız kalmaya ihtiyacım var. Kedilerimi ve köpeğimi bile almadan. Onlara annem diye sesleniyorum. Onlar da anneleriymişim gibi sokuluyor. O yüzden her şeyden herkesten uzak kalıp kafamı dinlemeliyim ama kış günü bir yere gitmek gelmiyor içimden. Ben de gün içinde gitmişim gibi yapmaya çalışıyorum...

digrusun
Benim Altyapıda anne olma isteği de eksik aslında(itiraf ediyorum) .. Biri
Bunu yenmem Lazım.. Yıllarca kardeşimle anne-çocuk ilişkisini sağlıksız bir şekilde yaşadığımız için..
sanki biri benden bahsediyor.... Ayynen benim de yenmem gereken bu iste

Benim Altyapıda anne olma isteği de eksik aslında(itiraf ediyorum) ..
Bunu yenmem Lazım.. Yıllarca kardeşimle anne-çocuk ilişkisini sağlıksız bir şekilde yaşadığımız için..
ayynen ben de öyle ya... hatta bilinçaltı temizliği için gittiğim hoca da uğraştı ama kök salmış düşünceler zaman istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…