- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.701
A a deli mi ne? Senn hiç itici olabilir misiniz ayol?Valla kızlar, bir süre itici olacağımı söylemiştim... Huyumu biliyorum... Keşke dönmeseydim...
Döndü çok şükür teyzesi. Sağol
Valla kızlar, bir süre itici olacağımı söylemiştim... Huyumu biliyorum... Keşke dönmeseydim...
kuddus hayat bir yerde acımasız ne kadar da güçlü bir kadınsın teprik ederim.aslinda bir annesin kardesinin annesi.hep güçlü hep mutlu ol sevdiklerinle canım hakediyosun
portakales gelmiş hoşgelmis kuzum ozlettin vallla kahkaha ni özledim canım hep pozitif maşallah@2220 canım ya sen ozelsin bunu bil Tamammi
Hayırlısı olsun canım,inşallah herşey yoluna girer.
günaydın çiçek portakalım ... kader.. kısmet.. nasip... ama evett kesinlikle kendimi seviyorum çünkü güçlü olduğumu hissediyorum...Günaydın.
İLk senin yazını okuyarak başladım...
Ne söylenir bilmiyorum..
Önünde saygıyla eğiliyorumm...
Herkesin ayrı bi hikayesi var ve malesef bugün anne olamayışlarımızın sebebi bu bilinç altı diye düşünüyorumm..
Sen doğurmamış ama çok güzel bi annelik yapmışsın canım benim... Tebrik ederim..
Sağlam duruşuna ve güçlü oluşuna hayran kaldım...
Kocamann kucaklıyorumm seniii:)
günaydın çiçek portakalım ... kader.. kısmet.. nasip... ama evett kesinlikle kendimi seviyorum çünkü güçlü olduğumu hissediyorum...
hepimiz inşallah güzelcimmkuddus hayat bir yerde acımasız ne kadar da güçlü bir kadınsın teprik ederim.aslinda bir annesin kardesinin annesi.hep güçlü hep mutlu ol sevdiklerinle canım hakediyosun
portakales gelmiş hoşgelmis kuzum ozlettin vallla kahkaha ni özledim canım hep pozitif maşallah@2220 canım ya sen ozelsin bunu bil Tamammi
Canım benim memleketime davet edeyim seni. Burda herşey çok güzel. Mavi ile yeşil bir arada. Kafanı dinlersin huzur bulursun. Gel benim misafirim olllÖyle bir iki yer biliyorum ama şimdi zamanı değil. Sezon kapalı
Kızlar günaydınnnnn kan verdim .oğlum hasta kusuyor .kırmızıyı ha gördüm ga göreceğim.arkadaşım arayıp sonucu söyleyecek.umudum yüzde bir .kendim için değil yavrum için üzülüyorum.mecburen onuda çektik bu işin içine .hayırlı olsun.
Hayırlısı be canım 2 günde toparlanırız çocuğa bir oyuncak tamam çocuk işte herşeye mutlu olurCanım hayırlısı olsun rabbim oğluna öncelikli şifa versin.. Kardeş olursa da ne mutlu olmazsa da yapacak bir şey yok canım canın sağ olsun.
Çok tatlıBizim ne kaynağımızdan size yeni pozlar varr
hepinizii öperr:))
Saol arkadaşım hayırlı olsun kalbimiz ferahlasınesnacan hakkında hayırlısı canım inşallah emekler bosa gitmez bi kardes geliyo insallah, gecmis olsun oğluşine toparlar, insallah
beş yaşındaydım bakacak kimse yok üzerime kapı kitleyiş işe giderlerdi akşama kadar yatar ve korku ile her yerimi kapatırdım... ya eve biri girmişse diye... 7 yaşında kardeşim oldu ve onun bakıcılığı oyun cocukluğumu yok etti. Arkadaşlarım dışarda oynarken ben pencerede ya da balkonda onları seyrederdim kucağımda kardeşimle.. 8-9 yaşlarında evin temizliği dahil yarım gün okula giden yarım gün kardeşini bakan bir çocuktum... 10 yaşdan itibaren yemek de bendeydi. aşırı deterjandan ellerim dermatit olunca annem eldiven almış'' Al artık bunlarla temizlik yaparsın'', dedi.Off ya neyse tablo feciiiydi komşularım ve akrabalarım çok üzülürlerdi bu duruma ama ben daha da sinirlenirdim kimsenin bana acımasını istemiyordum... Baba zaten korkutulacak son duraktı hata yaptığımda, bizimkiler çok erken evlenmiş annem beni 16 yaşında doğurmuş... bu hayat şekli üniversite bitip evden ayrılıncaya kadar sürdü... şimdi nasılım 2 yaşında vefaat ettiler kardeşime zaten annelik yaptığım için ve zaten her şeye göğüs gerdiğim için sorun olmadı.. Hatta kader mi, kurguladı dedi yani bu kadar soğuk ve acımasız olmalarının nedeni erken ölecek olmaları ve benim bu acıyı daha kolay ekarde etmem için miydi diye bile düşünmüşümdür... bazen hala da düşünürüm... ben ne kadar sıkı yetiştirildiysem kardeşim tamm tersi yetiştirildi ama zamanla bana yapılanları gördükçe onlara karşı asi olmaya başladı ve yanımd a oldu tabi onun sorumlulukları da benim yanımda oldu her zaman... düşünsenize 11 yaşında erkek çocuğu siz de 18 diyorlar ki kardeşinin ayakkabılarını giydir! heep emir cümleleri... çok şükür bu koşullarda bile vicdanlı olabilmeyi başarmış bir kardeşe sahibim.. ve kazada vefaat ettiklerinde bana dediği ilk cümle ''ablammm iyi ki sen ölmedin'' di kardeşimin... temizliğe gelince evet tedavi gördüm takıntılı temizlik gelişmiş daha 7 yaşında bulaşık çamaşır ,ki kardeşin pislettiği bezlerle banyoda başbaşa kalırdım hep, ev sil süpür başlatıldığım için yer etmiş... deli gibi temizlik... desarj temizlik... çalınan çocukluğumun temizliği... ilaç vs... şimdi daha iyiyim... sorumluluk çok olunca tabi beynim önce kardeşimin hayata katılması gerektiğini dikte etti bana ve öyle de oldu, ben öğretmenliğimin 2. yılında kaybettim ailemi. Ben çalışırken kardeşim de universiteyi bitirdi, askerlik bitti, işe başladı, nişanlandı, evlendi. ben 36 yaşına geldim ve eşim canımm ömrümmm geldi ve beni yuva yaptı... yıllardır çektiğim yuva hasreti canımmm biricik sevdiğim , ömrüm kocamla geldi.. binnnn şükür... çoook şükür... çocuk assla istemedim ilk iki yıl çünkü kendimden çok korkuyordum... hala da korkmuyor değilim ama eşimin sabrı ve şefkati beni dinginleştiriyor... son iki yıldır da denemeler başladı devamını biliyorsunuz... Amacım sabah sabah; ki sabah namazdan sonra okudum yazdıklarınızı ve yazmak istedim, sizi üzmek değildi . Boğazım düğüm oldu şimdi ya... Sakın üzülmeyin her şeye rağmen şükredecek çooook şeyim var ve diliyorum ki; ALLAHIM SAKIN BENİ ANNE VE BABAMA BENZETME... AMİN.
Arkadaşlar günaydın. Dün düşükten sonra 20. Günde kontrole gittim. Doktorum rahim çok temiz birde kendiliğinden Oluşan 13 mm folikül gördü.alalım bunu dedi. Cumartesi 12 de Allah nasip ederse opu var. Bana dua edin . Inşallah kaliteli olur ve döllenir
Günaydın kızlar.
Hepinizi çok özledimm...
Çok sayfa birikmişş ara ara okurum artık..
Nasılsınızz her sey yolunda mı?
2220 canım nasılsın, kedicik döndü mü?
@hersey guzel olacak canım inşallah atlatacaksın bugünleri ben buna inanıyorum.
Valla kızlar, bir süre itici olacağımı söylemiştim... Huyumu biliyorum... Keşke dönmeseydim...
günaydın çiçek portakalım ... kader.. kısmet.. nasip... ama evett kesinlikle kendimi seviyorum çünkü güçlü olduğumu hissediyorum...
Kızlar günaydınnnnn kan verdim .oğlum hasta kusuyor .kırmızıyı ha gördüm ga göreceğim.arkadaşım arayıp sonucu söyleyecek.umudum yüzde bir .kendim için değil yavrum için üzülüyorum.mecburen onuda çektik bu işin içine .hayırlı olsun.
Bizim neşe kaynağımızdan size yeni pozlar varr
Sperm testi yapıldı normal olan ama Dr,embiriyoları gözlemlerken sanki sperm kepeklenmiş gibi bi görüntü OLDUĞUNU söyledi,imsi Tekniği uygulanmıştı zaten,sonrada testtede onaylandı enfeksiyon olduğu,benim doğal yoldan bir Çocuğum var Dr.lar hiç önemsememişti eşimde sorun olacağını son tedavide sonuç böyle çıkınca spermde düşüklük olduğuda saptanmış oldu tabi 6 negatif te var.[/QUOTE]Spermde enfeksiyon oldugu nasil anlasiliuor canim.ozel testmi yapiloyor..
Nasılda melür melür BAKIYOR.Bizim neşe kaynağımızdan size yeni pozlar varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?