Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kuddus hayat bir yerde acımasız ne kadar da güçlü bir kadınsın teprik ederim.aslinda bir annesin kardesinin annesi.hep güçlü hep mutlu ol sevdiklerinle canım hakediyosun

portakales gelmiş hoşgelmis kuzum ozlettin vallla kahkaha ni özledim canım hep pozitif maşallah@2220 canım ya sen ozelsin bunu bil Tamammi

Döndü çok şükür teyzesi. Sağol

Aaaa canım çok sevindim pisiciğin dönmesine:))

Valla kızlar, bir süre itici olacağımı söylemiştim... Huyumu biliyorum... Keşke dönmeseydim...

Sen bence çık şimdi evden bi küçük yürüyüş yap kendine gell... İyi ki varsın bi kereee daha da bir şey demiyorumm
valla biz senin dostlarınız artık.. O yüzden öyle bi giderim bi gelirim yok:)) Her halinle kabulümüzsün..Şımarmak, saçmalamak serbest sen yeter ki sonun da kendini iyi hisset

Döndüm canım yaa pek kahkahalık değilim ama arada atarım aahhahaha :)

Hayırlısı olsun canım,inşallah herşey yoluna girer.

Spermde enfeksiyon oldugu nasil anlasiliuor canim.ozel testmi yapiloyor..[/QUOTE]
Sperm testi yapıldı normal olan ama Dr,embiriyoları gözlemlerken sanki sperm kepeklenmiş gibi bi görüntü OLDUĞUNU söyledi,imsi Tekniği uygulanmıştı zaten,sonrada testtede onaylandı enfeksiyon olduğu,benim doğal yoldan bir Çocuğum var Dr.lar hiç önemsememişti eşimde sorun olacağını son tedavide sonuç böyle çıkınca spermde düşüklük olduğuda saptanmış oldu tabi 6 negatif te var.[/QUOTE]

Benimde 6 negatif oldu asilama ile birlikte..hangi hstaneye gidiyorsun ne guzel aciklama yapmislar es gecmemisler varmiymis tedavisi..yolun avik olsun

günaydın çiçek portakalım ... kader.. kısmet.. nasip... ama evett kesinlikle kendimi seviyorum çünkü güçlü olduğumu hissediyorum...

hepimiz inşallah güzelcimm

Kızlar günaydınnnnn kan verdim .oğlum hasta kusuyor .kırmızıyı ha gördüm ga göreceğim.arkadaşım arayıp sonucu söyleyecek.umudum yüzde bir .kendim için değil yavrum için üzülüyorum.mecburen onuda çektik bu işin içine .hayırlı olsun.

Canım hayırlısı olsun rabbim oğluna öncelikli şifa versin.. Kardeş olursa da ne mutlu olmazsa da yapacak bir şey yok canım canın sağ olsun.

Bizim neşe kaynağımızdan size yeni pozlar varr
hepinizii öperr:))

Eklentiler

• 20150122_213907.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 94
  • 20150122_214136.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 20150129_071001.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 69
esnacan hakkında hayırlısı canım inşallah emekler bosa gitmez bi kardes geliyo insallah, gecmis olsun oğluşine toparlar, insallah

Canım benim...
Hepimizin farklı farklı hikayeleri......Ne kadar güçlüsün sanki bir film karakteri okudumyazılanları izledim sanki.
Anne ve babana Allahtan rahmet dilerim.
Çok şükür çok güzel bir aile olmuşun Kardeşinle birlikte nice güzel yıllar dileriz sağlıkla ve huzurla....

Günaydın....
Çok güzel bir haber bu.İnşh canım kaliteli olur döllenir duamdasın.

Canım benim
Hoşgeldin ....Evet geçecekçok sağol.

Valla kızlar, bir süre itici olacağımı söylemiştim... Huyumu biliyorum... Keşke dönmeseydim...

ne gitmesi ne dönmesi ben öyle birşey hatırlamıyorum.
Dost olduk biz artık herhalinle çekemye razıyız

günaydın çiçek portakalım ... kader.. kısmet.. nasip... ama evett kesinlikle kendimi seviyorum çünkü güçlü olduğumu hissediyorum...

kesinlikle öylesin canım.

Günaydın canım benim.
Oğluşuna geçmiş olsun.İnşh güzel haber alırsın duacınız.

Bizim neşe kaynağımızdan size yeni pozlar varr
hepinizii öperr:))

yaaaaaaaaa Çakılllllllll
Siyah benini yirim yaa

Spermde enfeksiyon oldugu nasil anlasiliuor canim.ozel testmi yapiloyor..
Sperm testi yapıldı normal olan ama Dr,embiriyoları gözlemlerken sanki sperm kepeklenmiş gibi bi görüntü OLDUĞUNU söyledi,imsi Tekniği uygulanmıştı zaten,sonrada testtede onaylandı enfeksiyon olduğu,benim doğal yoldan bir Çocuğum var Dr.lar hiç önemsememişti eşimde sorun olacağını son tedavide sonuç böyle çıkınca spermde düşüklük olduğuda saptanmış oldu tabi 6 negatif te var.[/QUOTE]

Benimde 6 negatif oldu asilama ile birlikte..hangi hstaneye gidiyorsun ne guzel aciklama yapmislar es gecmemisler varmiymis tedavisi..yolun avik olsun[/QUOTE]
Teravihlerim yurt dışında Olduğum için burada yapıldı,antibiyotik kullandı eşim enfeksiyon geçti,yazın Erbil beye Görüşmeye gitmiştim Kasım Ayında tedaviye başlamam gerekti ama cesaret edemedim,bizde sıkıntı Bendendir şimdi ikimizdede sorun var,başlayacağım ama zamanı belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…