Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herkese merhabalar,
Yine çok sayfa birikmiş okuyacak. Bir göz attım da şöyle.. Ilk yazmak istediğim şey şu oldu: Allah'ım çok şükür ki +40'ım. Dünya'nın daha yaşanılır olduğu, insanların gerçekten birbirine değer verip bir şeyler paylaştığı, kibarlığın nezaketin olduğu, sebzenin meyvenin doğal ve bol vitaminli olduğu, ve kesinlikle Türkiye'nin de daha yaşanılır olduğu Zaman'ları görmüş beynime, kişiliğime, bedenime katmışım. Ve tekrar şu şekilde söyleyeyim, iyi ki şu yılda 22!! Değilim. Allah'ıma çok şükür.

ben de 41 yaşındayım..benim de ilk tüp bebek denemem olumsuz oldu.... şimdi ikinci için nelere dikkat etmek gerek onu araştırıyorum... Zeynep kamil de yaptırdım. memnun kalmadım.. doktorlar ilgisizlerdi... tedavi basından sonuna doktoru gördümmü ..yok.. hep hemşireler arada...

Azmine, kararlılığına, güçlülüğüne hayranım arkadasım. Olanakları yoktan var ettin hep, bravo sana! Umarım emeklerinin karşılığını kucağına verir Allah'ım! Allah çabanın karşılığını en kısa zamanda versin ve bir an önce bebeğine kavuştursun seni inşallah..

Merhaba arkadaşım, hoşgeldin Aramıza.... Ben de seninle aynı durumdayım. 2 kez hamile kaldım, ikisi de anembriyonikti. Biri 6. Biri 7. Haftada kürtajla alındı. Hiçbir sebeb de yok.. Doktorumun açıklaması yaştan dolayı sağlıklı yumurta üretememem. Sağlıklısını bulunca devam edecek demek ki.. Kendi kendine hamile kalabiliyor olman çok güzel. Bence beslenmene destek ürünleri katarak, spor yapArak, sigaradan uzak durarak bir kaç ayın sonunda doğal yolla tekrar hamile kalmaman için bir sebeb yok gibi.. SOĞAN kürünü öneririm ayrıca. İnşalşah daha fazla bekletmeden bebeğin gelir canım.

Yazılanları okurken gezmeye çıkmışımda arkadaşlara tek tek uğrayıp bi fincan kahve bi bardak çay v.s içip sohbet edip edip bi diger arkadaşta konaklıyo gibi hissediyorum kendimi.çok samimi ortam.herkese tek tek yazamiyorum çünkü siteyi tam olarak çözemedim teknoloji özürüm yüzünden.hayat herşeye ragmen çok güzel ve güzellikleri keşfederek yaşamak bizim elimizde.rabbim hepimize en hayirlı şekilde gönlümüzden gecenleri hayalini kurduklarımızı nasip etsin inşallah.hepimiz mutlu olalım :)

Ahhahahah aşk olsun amaaa:)

ikinci tüp bebek denemek istiyorum. ama nereyi tercih edim bilmiyorum arkadaşlar.. ilk denemem den sonra bir güvensizlik oldu bende tavsiyeniz varmı bana...

Hoşgeldin Şekerim.. Boşver anlamayacak ne yazık ki..
Senin hikayen de zormuş canım ya.. Inşallah Allah sana artık güzel bir evlat gönderir hem de doğal yoldan..

hiç sorma çok cektim. Hala da çekiyorum işte. Ben hepinizi yakınan takip ediyorum. Guzel haberlerinizle seviniyor uzuntulerinizi paylaşıyorum hep.gizli bir duacinizim. Şuan 12.inci transferim yapıldı bekliyorum sonucumu yine pek umut yok gibi ama belki bir mucize olur da gelir artık bebeğim. ...[/QUOTE]
Allahtan umut kesilmez canım. Inşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine.. Çok beklemiş, çok çaba harcamışsın. Allah emeklerinin karşılığını gönlüne göre verir inşallah..

ne korkmasıııı bazen kendime bile itiraf edemediğim şeyleri ne güzel dile getirmişssiiiin yalnız değilsiiin, ben de sen gibiyim işte tam da sen gibiyim, bir yandan da yaş 40... Allahım yardımmmm
Evet itiraf edebiliyorum. Diyorum içimi rabbim biliyo kulları neden bilmesin. Saten olduğu gibi görünen insanlardan yanayım. Yapmaciklik gosteris hiç benlik değil. Doğru yaşta korkutuyo beni.yani Anliycan bir git gelin icindeyim

Reactions: Eua
Allahtan umut kesilmez canım. Inşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine.. Çok beklemiş, çok çaba harcamışsın. Allah emeklerinin karşılığını gönlüne göre verir inşallah..[/QUOTE]
12 ci Bravo vallahi. Ne Azim. Rabbim görsün seni

istanbuldayım ben... daha önce Zeynep kamilde yaptırdım gecen ay.. olumsuz oldu.. doktorlar da ilgisizdi başka yer bakıyorum simdi

istanbuldayım ben... daha önce Zeynep kamilde yaptırdım gecen ay.. olumsuz oldu.. doktorlar da ilgisizdi başka yer bakıyorum simdi

Canım güzel merkezler var tabii ama fiyatlar zeynep kamil gibi olmaz..
Ben Anadolu Sağlık Merkezi nde yaptırıyorum Aydın Arıcı da. Poliklinigi Ataşehir'de, Hastanesi Gebze'de. Operasyonları Gebze de yapıyor.
Bahçeci Fulya laboratuvar konusunda iyidir.
Şişli Memorial aynı şekilde.
Acıbadem Maslak var..
Merkez çok yanii canım..

2013 yılındada 54 yaşında bi kadın anne olmuştu canım linki aşağıda var.. oda böyle haberlere çıkmıştı:)) harikaa

Bende haberlerde izledim zaten bu haberi, google amcaya aratınca ,gazete haberi çıktı sizlerde göresiniz diye buraya ekledim.

İnşallah hepimize ümit olur bu bebişler.

merkez cok biliyorum ama önemli olan başarı oranı yüksek ve ilgili yer bulmak önemli arkadaşım.. bilgin için sağol... hepimiz için hayırlısı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…