- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.741
Merhaba, ne iticiliği arkadaşım. Yorumlarımız seni üzüyor ise şahsım adına özür.Valla kızlar, bir süre itici olacağımı söylemiştim... Huyumu biliyorum... Keşke dönmeseydim...
İnşallah o aşamaya gelirsek doktoruma konuşup değerlendireceğim canım, çok sağol.Buldum varmış aynı laboratuarın şubesi.
http://www.gelab.com.tr/testler/harmony/harmony-test/where/nerede-yaptirabilirim
Azmine, kararlılığına, güçlülüğüne hayranım arkadasım. Olanakları yoktan var ettin hep, bravo sana! Umarım emeklerinin karşılığını kucağına verir Allah'ım! Allah çabanın karşılığını en kısa zamanda versin ve bir an önce bebeğine kavuştursun seni inşallah..canlar benden güzel haberler varr çok şükür bir emriyom donduruldu istenilen şekilde bölünmüş minişim kardeşide biraz geriden geliyormuş odan büyük bir ihtimale yarın dondurulcak Allahında izniyle inş..güzel dilekleriniz içinde hepinize çook teşekkür ediyorum..çoook yıprandım çok olumsuz tedavilerime iptallerime ramen Allahım çıkış kapısı gösterdi..
portakels.. canım çook üzüldüm ama zamanı gelmemiş demeki inş dondrulumuşlarla gebe kalırsın..asla pes etmek yook canım..son yumurta ve sperm kalana kadar devam inş Allahım çok aratmadan tez zamanda göndersin meleklerimizi..
220 zanork canım pes etmek yook aslaa..benim yaşadığım olumsuzlukları sen biliyorsun ne paralar verdim tedavilerime tüp bebek dahil ama asla vazgeçmedim bu son tedavim demedim..sırf bu tedavim için işe girdim işyerinde nelere katlanıyoum tahmin edemesin ama bebeğime kavuşmam tedavilerimin devamı için .çalışmam şart..gün doğmadan neler doğar son tedavimde çok yıprandık eşimle ikimiz çook kavga ettik hep Allahıma yalvardım Rabim yuvam bozulmasın çıkış yolu göster diye..canım sen Allaha sığın ikinize biraz zaman ver..
qalpcemre ay kuzum kangurunu sevsinler ben antalyadayim severim onu maşallah size büyüsün büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah
Merhaba arkadaşım, hoşgeldin Aramıza.... Ben de seninle aynı durumdayım. 2 kez hamile kaldım, ikisi de anembriyonikti. Biri 6. Biri 7. Haftada kürtajla alındı. Hiçbir sebeb de yok.. Doktorumun açıklaması yaştan dolayı sağlıklı yumurta üretememem. Sağlıklısını bulunca devam edecek demek ki.. Kendi kendine hamile kalabiliyor olman çok güzel. Bence beslenmene destek ürünleri katarak, spor yapArak, sigaradan uzak durarak bir kaç ayın sonunda doğal yolla tekrar hamile kalmaman için bir sebeb yok gibi.. SOĞAN kürünü öneririm ayrıca. İnşalşah daha fazla bekletmeden bebeğin gelir canım.Merhaba arkadaşlar ben 39yasinda evlendim 2.5yildir evliyim.evlendigim yilin 5.ayinda hamile kaldim am a 6.haftDa kalbi durdu.sonra 3 gebelik daha gecirdim en son gecen hafta kurtaj oldum yine kalp atışı durdu.hicbir sorun bulamadi doktorlar kan sulandiricida kullandim bu son gebelikte ama sonu gelmedi.benim durumumda olup cocuk sahibi olan var mi
Herkese merhabalar,
Yine çok sayfa birikmiş okuyacak. Bir göz attım da şöyle.. Ilk yazmak istediğim şey şu oldu: Allah'ım çok şükür ki +40'ım. Dünya'nın daha yaşanılır olduğu, insanların gerçekten birbirine değer verip bir şeyler paylaştığı, kibarlığın nezaketin olduğu, sebzenin meyvenin doğal ve bol vitaminli olduğu, ve kesinlikle Türkiye'nin de daha yaşanılır olduğu Zaman'ları görmüş beynime, kişiliğime, bedenime katmışım. Ve tekrar şu şekilde söyleyeyim, iyi ki şu yılda 22!! Değilim. Allah'ıma çok şükür.
ikinci tüp bebek denemek istiyorum. ama nereyi tercih edim bilmiyorum arkadaşlar.. ilk denemem den sonra bir güvensizlik oldu bendetavsiyeniz varmı bana...
Hoşgeldin Şekerim.. Boşver anlamayacak ne yazık ki..
Senin hikayen de zormuş canım ya.. Inşallah Allah sana artık güzel bir evlat gönderir hem de doğal yoldan..
Babamın kendi annesiyle babası ayrılmışlar. Annesini 58 yaşında tanıdı, geçen yıl kaybetti. Amcam ikinci evliliğini yaptı. Dayım boşandı, teyzem boşandı. Kendileri 4 yıl ayrı yaşadı... Babam için tabu olmasını anlıyorum biraz. O da ortalıkta savrularak büyümüş. Aileyi bir arada tutmak gerektiği inancı kendi yaşadıklarından kaynaklanıyor. Ama bunu sağlamak için despotluk boyutundaki yönlendirmelerini anlamıyorum...
Bu aralar ihtiyacım olan birisi kendimim. Yalnız kalmaya ihtiyacım var. Kedilerimi ve köpeğimi bile almadan. Onlara annem diye sesleniyorum. Onlar da anneleriymişim gibi sokuluyor. O yüzden her şeyden herkesten uzak kalıp kafamı dinlemeliyim ama kış günü bir yere gitmek gelmiyor içimden. Ben de gün içinde gitmişim gibi yapmaya çalışıyorum...
Evet itiraf edebiliyorum. Diyorum içimi rabbim biliyo kulları neden bilmesin. Saten olduğu gibi görünen insanlardan yanayım. Yapmaciklik gosteris hiç benlik değil. Doğru yaşta korkutuyo beni.yani Anliycan bir git gelin icindeyimne korkmasıııı bazen kendime bile itiraf edemediğim şeyleri ne güzel dile getirmişssiiiin yalnız değilsiiin, ben de sen gibiyim işte tam da sen gibiyim, bir yandan da yaş 40... Allahım yardımmmm
Allahtan umut kesilmez canım. Inşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine.. Çok beklemiş, çok çaba harcamışsın. Allah emeklerinin karşılığını gönlüne göre verir inşallah..[/QUOTE]hiç sorma çok cektim. Hala da çekiyorum işte. Ben hepinizi yakınan takip ediyorum. Guzel haberlerinizle seviniyor uzuntulerinizi paylaşıyorum hep.gizli bir duacinizim. Şuan 12.inci transferim yapıldı bekliyorum sonucumu yine pek umut yok gibi ama belki bir mucize olur da gelir artık bebeğim. ...
İnşallah güzel arkadaşım..bayildimmmm... gozler doldu burda Rbbim sen ne yucesin!!!! İnsallah gonlumuzdeki olsun hayirlarla.
istanbuldayım ben... daha önce Zeynep kamilde yaptırdım gecen ay.. olumsuz oldu.. doktorlar da ilgisizdibaşka yer bakıyorum simdi
Bende haberlerde izledim zaten bu haberi, google amcaya aratınca ,gazete haberi çıktı sizlerde göresiniz diye buraya ekledim.2013 yılındada 54 yaşında bi kadın anne olmuştu canım linki aşağıda var.. oda böyle haberlere çıkmıştı:)) harikaa
Canım güzel merkezler var tabii ama fiyatlar zeynep kamil gibi olmaz..
Ben Anadolu Sağlık Merkezi nde yaptırıyorum Aydın Arıcı da. Poliklinigi Ataşehir'de, Hastanesi Gebze'de. Operasyonları Gebze de yapıyor.
Bahçeci Fulya laboratuvar konusunda iyidir.
Şişli Memorial aynı şekilde.
Acıbadem Maslak var..
Merkez çok yanii canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?