- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.721
Hayırlı sonuç Alman'ı dilerim.Saol arkadaşım hayırlı olsun kalbimiz ferahlasın
ayyyy canım benimmm ne güzel destek veriyorsunuz yaaaah yirim ben siziiiiiiii yaşasınnnn çok mutlu olduğum yerdeyim binnnn şükür!Canım benim...
Hepimizin farklı farklı hikayeleri......Ne kadar güçlüsün sanki bir film karakteri okudumyazılanları izledim sanki.
Anne ve babana Allahtan rahmet dilerim.
Çok şükür çok güzel bir aile olmuşun Kardeşinle birlikte nice güzel yıllar dileriz sağlıkla ve huzurla....
Günaydın....
Çok güzel bir haber bu.İnşh canım kaliteli olur döllenir duamdasın.
Canım benim
Hoşgeldin ....Evet geçecekçok sağol.
ne gitmesi ne dönmesi ben öyle birşey hatırlamıyorum.
Dost olduk biz artık herhalinle çekemye razıyız
kesinlikle öylesin canım.
Günaydın canım benim.
Oğluşuna geçmiş olsun.İnşh güzel haber alırsın duacınız.
yaaaaaaaaa Çakılllllllll
Siyah benini yirim yaa
Allahımm yaaa o burnun ucundan lütfen benim için öpermisin annesiBizim neşe kaynağımızdan size yeni pozlar varr
hepinizii öperr:))
Aaaaaa senin sıkıcı halini yerim benValla kızlar, bir süre itici olacağımı söylemiştim... Huyumu biliyorum... Keşke dönmeseydim...
Sperm testi yapıldı normal olan ama Dr,embiriyoları gözlemlerken sanki sperm kepeklenmiş gibi bi görüntü OLDUĞUNU söyledi,imsi Tekniği uygulanmıştı zaten,sonrada testtede onaylandı enfeksiyon olduğu,benim doğal yoldan bir Çocuğum var Dr.lar hiç önemsememişti eşimde sorun olacağını son tedavide sonuç böyle çıkınca spermde düşüklük olduğuda saptanmış oldu tabi 6 negatif te var.
Annene babana Allah rahmet eylesin,sizlere uzun Ömür versin,sende tez vakitte bebeğine kavuşursun.beş yaşındaydım bakacak kimse yok üzerime kapı kitleyiş işe giderlerdi akşama kadar yatar ve korku ile her yerimi kapatırdım... ya eve biri girmişse diye... 7 yaşında kardeşim oldu ve onun bakıcılığı oyun cocukluğumu yok etti. Arkadaşlarım dışarda oynarken ben pencerede ya da balkonda onları seyrederdim kucağımda kardeşimle.. 8-9 yaşlarında evin temizliği dahil yarım gün okula giden yarım gün kardeşini bakan bir çocuktum... 10 yaşdan itibaren yemek de bendeydi. aşırı deterjandan ellerim dermatit olunca annem eldiven almış'' Al artık bunlarla temizlik yaparsın'', dedi.Off ya neyse tablo feciiiydi komşularım ve akrabalarım çok üzülürlerdi bu duruma ama ben daha da sinirlenirdim kimsenin bana acımasını istemiyordum... Baba zaten korkutulacak son duraktı hata yaptığımda, bizimkiler çok erken evlenmiş annem beni 16 yaşında doğurmuş... bu hayat şekli üniversite bitip evden ayrılıncaya kadar sürdü... şimdi nasılım 2 yaşında vefaat ettiler kardeşime zaten annelik yaptığım için ve zaten her şeye göğüs gerdiğim için sorun olmadı.. Hatta kader mi, kurguladı dedi yani bu kadar soğuk ve acımasız olmalarının nedeni erken ölecek olmaları ve benim bu acıyı daha kolay ekarde etmem için miydi diye bile düşünmüşümdür... bazen hala da düşünürüm... ben ne kadar sıkı yetiştirildiysem kardeşim tamm tersi yetiştirildi ama zamanla bana yapılanları gördükçe onlara karşı asi olmaya başladı ve yanımd a oldu tabi onun sorumlulukları da benim yanımda oldu her zaman... düşünsenize 11 yaşında erkek çocuğu siz de 18 diyorlar ki kardeşinin ayakkabılarını giydir! heep emir cümleleri... çok şükür bu koşullarda bile vicdanlı olabilmeyi başarmış bir kardeşe sahibim.. ve kazada vefaat ettiklerinde bana dediği ilk cümle ''ablammm iyi ki sen ölmedin'' di kardeşimin... temizliğe gelince evet tedavi gördüm takıntılı temizlik gelişmiş daha 7 yaşında bulaşık çamaşır ,ki kardeşin pislettiği bezlerle banyoda başbaşa kalırdım hep, ev sil süpür başlatıldığım için yer etmiş... deli gibi temizlik... desarj temizlik... çalınan çocukluğumun temizliği... ilaç vs... şimdi daha iyiyim... sorumluluk çok olunca tabi beynim önce kardeşimin hayata katılması gerektiğini dikte etti bana ve öyle de oldu, ben öğretmenliğimin 2. yılında kaybettim ailemi. Ben çalışırken kardeşim de universiteyi bitirdi, askerlik bitti, işe başladı, nişanlandı, evlendi. ben 36 yaşına geldim ve eşim canımm ömrümmm geldi ve beni yuva yaptı... yıllardır çektiğim yuva hasreti canımmm biricik sevdiğim , ömrüm kocamla geldi.. binnnn şükür... çoook şükür... çocuk assla istemedim ilk iki yıl çünkü kendimden çok korkuyordum... hala da korkmuyor değilim ama eşimin sabrı ve şefkati beni dinginleştiriyor... son iki yıldır da denemeler başladı devamını biliyorsunuz... Amacım sabah sabah; ki sabah namazdan sonra okudum yazdıklarınızı ve yazmak istedim, sizi üzmek değildi . Boğazım düğüm oldu şimdi ya... Sakın üzülmeyin her şeye rağmen şükredecek çooook şeyim var ve diliyorum ki; ALLAHIM SAKIN BENİ ANNE VE BABAMA BENZETME... AMİN.
Maşallah dualarımız seninle.Arkadaşlar günaydın. Dün düşükten sonra 20. Günde kontrole gittim. Doktorum rahim çok temiz birde kendiliğinden Oluşan 13 mm folikül gördü.alalım bunu dedi. Cumartesi 12 de Allah nasip ederse opu var. Bana dua edin . Inşallah kaliteli olur ve döllenir
sağol canım... hepimiz mutlu olalım ya hayat kısa;-)Annene babana Allah rahmet eylesin,sizlere uzun Ömür versin,sende tez vakitte bebeğine kavuşursun.
Teravihlerim yurt dışında Olduğum için burada yapıldı,antibiyotik kullandı eşim enfeksiyon geçti,yazın Erbil beye Görüşmeye gitmiştim Kasım Ayında tedaviye başlamam gerekti ama cesaret edemedim,bizde sıkıntı Bendendir şimdi ikimizdede sorun var,başlayacağım ama zamanı belli değil.[/QUOTE]Benimde 6 negatif oldu asilama ile birlikte..hangi hstaneye gidiyorsun ne guzel aciklama yapmislar es gecmemisler varmiymis tedavisi..yolun avik olsun
Canım benim...
Hepimizin farklı farklı hikayeleri......Ne kadar güçlüsün sanki bir film karakteri okudumyazılanları izledim sanki.
Anne ve babana Allahtan rahmet dilerim.
Çok şükür çok güzel bir aile olmuşun Kardeşinle birlikte nice güzel yıllar dileriz sağlıkla ve huzurla....
Günaydın....
Çok güzel bir haber bu.İnşh canım kaliteli olur döllenir duamdasın.
Canım benim
Hoşgeldin ....Evet geçecekçok sağol.
ne gitmesi ne dönmesi ben öyle birşey hatırlamıyorum.
Dost olduk biz artık herhalinle çekemye razıyız
kesinlikle öylesin canım.
Günaydın canım benim.
Oğluşuna geçmiş olsun.İnşh güzel haber alırsın duacınız.
yaaaaaaaaa Çakılllllllll
Siyah benini yirim yaa
Nasılda melür melür BAKIYOR.
Allahımm yaaa o burnun ucundan lütfen benim için öpermisin annesi
ayyyy canım benimmm ne güzel destek veriyorsunuz yaaaah yirim ben siziiiiiiii yaşasınnnn çok mutlu olduğum yerdeyim binnnn şükür!
Valla kızlar, bir süre itici olacağımı söylemiştim... Huyumu biliyorum... Keşke dönmeseydim...
Benim de evlilik-çocuk hayalim yoktu. Başka hayallerimi de gerçekleştirdim, şimdi hayallere girdi inş. da gerçekleşir. Bilinçaltı, düşünce, hayaller önemli. Bir söz vardı yanlış hatırlamıyorsam; "rotası olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardımcı olamaz" diye. Rotalarımız olsun yeter ki, gerisi gelir yada yeni rotalar çizeriz, sağlık olsun....Benim Altyapıda anne olma isteği de eksik aslında(itiraf ediyorum) ..
Bunu yenmem Lazım.. Yıllarca kardeşimle anne-çocuk ilişkisini sağlıksız bir şekilde yaşadığımız için..
Kızlar dölenmeyen yumurtalarımla ilgili hangi yöntemin kullandığını , ımsı kullanılırsa daha iyi olacağı konusunda konuşmuştuk.
Eşim Necati Bey embriyologla emailleşti.bahçecide hepsine ımsı uygulanıyormuş.
Yani ımsı yöntemiyle yapılmış, kalsiyum iyonofor diye bir yöntem varmış.Protokol değişilikliğiyle bununla birlikte uygulabilceği görüşülmüş..
Hayırlısı Canlarım
yaşayıp göreceğiz hep birlikte.
Ahh ahh, nesiller böyle yıpratılıyor, ne mutlu sana olumsuzlukları aşmışsın. Çocuk yapmak kimileri için çok kolay ama mutlu, kendine güvenen, faydalı, yaratıcı, merhametli insan yetiştirmek çoğu insan için zor. Senin çocuğun şanslı olacak, farkındalığı bilen, sevgi dolu bir annesi olacak.22 yaşında yazdım sqnıyordum ama 2 olmuş... ben 22 yaşındayken vefaat ettiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?