Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

esnacan inanıyorum en hayırlısı olacak çünkü çoook dua ettik tatlım ve güzel dileklerde bulunduk

ayyyy canım benimmm ne güzel destek veriyorsunuz yaaaah yirim ben siziiiiiiii yaşasınnnn çok mutlu olduğum yerdeyim binnnn şükür!

Benimde 6 negatif oldu asilama ile birlikte..hangi hstaneye gidiyorsun ne guzel aciklama yapmislar es gecmemisler varmiymis tedavisi..yolun avik olsun[/QUOTE]
Teravihlerim yurt dışında Olduğum için burada yapıldı,antibiyotik kullandı eşim enfeksiyon geçti,yazın Erbil beye Görüşmeye gitmiştim Kasım Ayında tedaviye başlamam gerekti ama cesaret edemedim,bizde sıkıntı Bendendir şimdi ikimizdede sorun var,başlayacağım ama zamanı belli değil.[/QUOTE]
kuzum geçmiş olsun.. valla eşimin tahliller şahane olduğu için hiiiç bilgim yok ya.. ama bu durumunda vardır mutlaka çaresi... vardıııır sorun bizde bendeydi yumoşlar erken çatlıyordu ama şimdi o dadüzeldi bol bol bal çörek otu yedim işe yaramış... kaliteli 3 embrio oluştu ama tutunamadılar hayırlısı, bu sefer 3 ay sonra falan tabi kısmetse tekrar tedavi oılup dondurtacağım inşallah....

Annene babana Allah rahmet eylesin,sizlere uzun Ömür versin,sende tez vakitte bebeğine kavuşursun.

Maşallah dualarımız seninle.

Benimde 6 negatif oldu asilama ile birlikte..hangi hstaneye gidiyorsun ne guzel aciklama yapmislar es gecmemisler varmiymis tedavisi..yolun avik olsun
Teravihlerim yurt dışında Olduğum için burada yapıldı,antibiyotik kullandı eşim enfeksiyon geçti,yazın Erbil beye Görüşmeye gitmiştim Kasım Ayında tedaviye başlamam gerekti ama cesaret edemedim,bizde sıkıntı Bendendir şimdi ikimizdede sorun var,başlayacağım ama zamanı belli değil.[/QUOTE]
kuzum geçmiş olsun.. valla eşimin tahliller şahane olduğu için hiiiç bilgim yok ya.. ama bu durumunda vardır mutlaka çaresi... vardıııır sorun bizde bendeydi yumoşlar erken çatlıyordu ama şimdi o dadüzeldi bol bol bal çörek otu yedim işe yaramış... kaliteli 3 embrio oluştu ama tutunamadılar hayırlısı, bu sefer 3 ay sonra falan tabi kısmetse tekrar tedavi oılup dondurtacağım inşallah....[/QUOTE]
Alıntı yapınca mesajlar karışmış,bizdede hep bende sorun olduğu biliyordu,son tedavide Eşimdede sorun olduğu anlaşıldı inşallah bu son tedavim olur.

Nasılda melür melür BAKIYOR.

Allahımm yaaa o burnun ucundan lütfen benim için öpermisin annesi

Keşke yorganın içinde uyur şeklini çekebilsem ahahahah
Öpülmeye bayılır hepiniz adına bi buse atarım:)

Valla kızlar, bir süre itici olacağımı söylemiştim... Huyumu biliyorum... Keşke dönmeseydim...

aaaaaaa saçmalama canım o ne demek öyle biz hep urada lay lay lom mu yapıyoruz birbirimizin sıkıntılı zamanlarındada destek olmayacaksak nerde kaldı arkadaşlığımız

Kızlar dölenmeyen yumurtalarımla ilgili hangi yöntemin kullandığını , ımsı kullanılırsa daha iyi olacağı konusunda konuşmuştuk.

Eşim Necati Bey embriyologla emailleşti.bahçecide hepsine ımsı uygulanıyormuş.

Yani ımsı yöntemiyle yapılmış, kalsiyum iyonofor diye bir yöntem varmış.Protokol değişilikliğiyle bununla birlikte uygulabilceği görüşülmüş..

Hayırlısı Canlarım
yaşayıp göreceğiz hep birlikte.

Benim Altyapıda anne olma isteği de eksik aslında(itiraf ediyorum) ..
Bunu yenmem Lazım.. Yıllarca kardeşimle anne-çocuk ilişkisini sağlıksız bir şekilde yaşadığımız için..
Benim de evlilik-çocuk hayalim yoktu. Başka hayallerimi de gerçekleştirdim, şimdi hayallere girdi inş. da gerçekleşir. Bilinçaltı, düşünce, hayaller önemli. Bir söz vardı yanlış hatırlamıyorsam; "rotası olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardımcı olamaz" diye. Rotalarımız olsun yeter ki, gerisi gelir yada yeni rotalar çizeriz, sağlık olsun....

Hayırlısı olsun canım benim:))

22 yaşında yazdım sqnıyordum ama 2 olmuş... ben 22 yaşındayken vefaat ettiler....
Ahh ahh, nesiller böyle yıpratılıyor, ne mutlu sana olumsuzlukları aşmışsın. Çocuk yapmak kimileri için çok kolay ama mutlu, kendine güvenen, faydalı, yaratıcı, merhametli insan yetiştirmek çoğu insan için zor. Senin çocuğun şanslı olacak, farkındalığı bilen, sevgi dolu bir annesi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…