- 24 Aralık 2014
- 420
- 415
- 78
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.761
merkez cok biliyorum ama önemli olan başarı oranı yüksek ve ilgili yer bulmak önemli arkadaşım.. bilgin için sağol... hepimiz için hayırlısı inş
Kızlsrrrrr olmadı malesef
Aminnnnn inşallahCanım canın sağolsun söylencek bir şey yok!
Dilerim rabbim gönlünden geçeni tez vakit nasip eder..
Canım üzüldüm sonucuna ne bileyim ben ümitliydim senin sonucundan ama insan kendini iyi tanır belirtilerini anlamlandırabilir..sen de bunu hissetmiştin mesajlarında belirtiyordun..geçmiş olsun canım oğluşuna sıkıca sarıl öp sevgiler..Kızlsrrrrr olmadı malesef
teyzesi onu yesin emi. canım dikkat et nolur Rabbim korusun siziq
İnşallah canım, Allah kısmet ederse kucağıma Alınca bekleriz seni de teyzesi..
sonucun ne zaman arkadaşım heyecanlandık bak yine ...rabbim hayırlısını versin aşkınızın meyvesi olsun inşallahYazılanları okurken gezmeye çıkmışımda arkadaşlara tek tek uğrayıp bi fincan kahve bi bardak çay v.s içip sohbet edip edip bi diger arkadaşta konaklıyo gibi hissediyorum kendimi.çok samimi ortam.herkese tek tek yazamiyorum çünkü siteyi tam olarak çözemedim teknoloji özürüm yüzünden.hayat herşeye ragmen çok güzel ve güzellikleri keşfederek yaşamak bizim elimizde.rabbim hepimize en hayirlı şekilde gönlümüzden gecenleri hayalini kurduklarımızı nasip etsin inşallah.hepimiz mutlu olalım :)
Çok Saol şu an iyi değilim ama toparlanacamesnacan hayırlısı arkadaşım, rabbim umutlarını tüketmesin hiç
Yapcak bir şey yok ama kızlar takdir ettim .allah nasıl sabır veriyor yarabbim.allah yardım etsinCanım üzüldüm sonucuna ne bileyim ben ümitliydim senin sonucundan ama insan kendini iyi tanır belirtilerini anlamlandırabilir..sen de bunu hissetmiştin mesajlarında belirtiyordun..geçmiş olsun canım oğluşuna sıkıca sarıl öp sevgiler..
Canım hayırlısı olsun. Kısmet değilmiş diyelim. Dr umun bana sölediğini sana söylüyorum. Bugün Ağla üzül ama yarın dimdik ayağa kalk. Durmak yok yola devamAminnnnn inşallah
Canım hayırlısı olsun. Kısmet değilmiş diyelim. Dr umun bana sölediğini sana söylüyorum. Bugün Ağla üzül ama yarın dimdik ayağa kalk. Durmak yok yola devam
Nasip de şimdi yokmuş... Vakti geldiğinde olur, napalım .. Hepimiz yaşadık bunuKızlsrrrrr olmadı malesef
kuddus kısa yaşam hikayeni okudum ve boğazım düğümlendi. Benim yaşamım farklı yoldan aynı sonuç.. Ben artık bunlar olmasaydı, ben ben olmazdım diyorum. Evet güçlü bir kadınsın ve ben de güçlü bir kadınım.. Kendimle gurur duyuyorum ben, sen de kendinle duy, duyuyorsun zaten..
Ben hala Kardeşimin kendi başına hayatını sürdürebilmesi konusunda bocalıyorum.. Hala anne gibiyim ama biz de ilişki biraz değişik. Kardeşim sağolsun (işi gücü rast gitsin) beni anne gibi görmekle beraber, anneye yapılacak bütün eziyetleri yapıp, anneyi mutlu edecek şeyleri yapmıyor. Hiçbir zor anımda yanımda olmuyor.. Evi taşırken bile kalktı memlekete gitti, boyacı, usta herhangi biriyle asla muhattap olmadı.
Ben evlenince hemen nişanlandı..
Şimdi evlenecek ev kuracak ben ve sağolsun eşim bişeyler yapmaya çalışıyoruz.. Ama hiç ev aramadığı, bulmadığı, ev yapmadığı için ev de beğenmiyor.. Bütçeye uygun evlerde anca iste.. Hala ben anneyim..
Psikiyatriste gitmiştim 2 yıl önce.. Anne olmak istiyorum demiştim.. Sen zaten annesin dedi..
Şimdi daha iyi Anlıyorum.. Ben 11 yaşımda, annem hastalanıp, 3 yaşındaki Kardeşimi bana emanet ettiğinde büyümüş ve anne olmuştum..
Şimdi Anlıyorum ki, ben anne olma duygusundan çok yorulmuşum.. Belki bilinçli olsaydım ya da kendi çocuğum olsaydı böyle yetiştirmezdim.. Daha iş bitirici olmadısını isterdim.. Artık yeni yeni öğrenecek ve inşallah iyi bir koca ve iyi bir baba olacak.. Ben kardeşim evini kurmadan tekrar denememeliyim.. Kardeşim evini kurmadan tüp bebek tedavisi olmam yanlıştı ama eşim çok istedi.. Ben de denemek istedim..
Çok güzel.. Ben rotamı belirlemeye çalışıyorum bugünlerde..Benim de evlilik-çocuk hayalim yoktu. Başka hayallerimi de gerçekleştirdim, şimdi hayallere girdi inş. da gerçekleşir. Bilinçaltı, düşünce, hayaller önemli. Bir söz vardı yanlış hatırlamıyorsam; "rotası olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardımcı olamaz" diye. Rotalarımız olsun yeter ki, gerisi gelir yada yeni rotalar çizeriz, sağlık olsun....
Allahım, 80 Sayfayı hangi ara yazdınız? İmdaaaaaaaatttt!!!!
Yazılanları okurken gezmeye çıkmışımda arkadaşlara tek tek uğrayıp bi fincan kahve bi bardak çay v.s içip sohbet edip edip bi diger arkadaşta konaklıyo gibi hissediyorum kendimi.çok samimi ortam.herkese tek tek yazamiyorum çünkü siteyi tam olarak çözemedim teknoloji özürüm yüzünden.hayat herşeye ragmen çok güzel ve güzellikleri keşfederek yaşamak bizim elimizde.rabbim hepimize en hayirlı şekilde gönlümüzden gecenleri hayalini kurduklarımızı nasip etsin inşallah.hepimiz mutlu olalım :)
ikinci tüp bebek denemek istiyorum. ama nereyi tercih edim bilmiyorum arkadaşlar.. ilk denemem den sonra bir güvensizlik oldu bendetavsiyeniz varmı bana...
Canım hayırlısı olsun. Kısmet değilmiş diyelim. Dr umun bana sölediğini sana söylüyorum. Bugün Ağla üzül ama yarın dimdik ayağa kalk. Durmak yok yola devam
Sebep ortaya çıkarsa çözüm kolay olacaktır canım.. Inşallah bununla birlikte bütün sorunlar Çözümleri ile birlikte açığa çıkar ve bir sonraki tedavinle bebeğine kavuşursun..Kızlar dölenmeyen yumurtalarımla ilgili hangi yöntemin kullandığını , ımsı kullanılırsa daha iyi olacağı konusunda konuşmuştuk.
Eşim Necati Bey embriyologla emailleşti.bahçecide hepsine ımsı uygulanıyormuş.
Yani ımsı yöntemiyle yapılmış, kalsiyum iyonofor diye bir yöntem varmış.Protokol değişilikliğiyle bununla birlikte uygulabilceği görüşülmüş..
Hayırlısı Canlarım
yaşayıp göreceğiz hep birlikte.
Hayırlısı canımNasip de şimdi yokmuş... Vakti geldiğinde olur, napalım .. Hepimiz yaşadık bunu((
Üzüldüm ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?