Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

merkez cok biliyorum ama önemli olan başarı oranı yüksek ve ilgili yer bulmak önemli arkadaşım.. bilgin için sağol... hepimiz için hayırlısı inş

Canım söyledigim yerlerin hepsi gayet ilgilidir.. Ben Bahçeci'de yaptırdım. Alman Hast. Yaptırdım.3.yü Aydın Bey de denedim.. Daha memnun kaldım.. Hem fiyat açısından hem ilgi açısından.. Ama bu biraz da kader arkadaşım dilerim rabbim sana doğru yeri vesile kılar ve anne olursun:)

Kızlsrrrrr olmadı malesef
Canım üzüldüm sonucuna ne bileyim ben ümitliydim senin sonucundan ama insan kendini iyi tanır belirtilerini anlamlandırabilir..sen de bunu hissetmiştin mesajlarında belirtiyordun..geçmiş olsun canım oğluşuna sıkıca sarıl öp sevgiler..

sonucun ne zaman arkadaşım heyecanlandık bak yine ...rabbim hayırlısını versin aşkınızın meyvesi olsun inşallah

Yapcak bir şey yok ama kızlar takdir ettim .allah nasıl sabır veriyor yarabbim.allah yardım etsin

Canım hayırlısı olsun. Kısmet değilmiş diyelim. Dr umun bana sölediğini sana söylüyorum. Bugün Ağla üzül ama yarın dimdik ayağa kalk. Durmak yok yola devam

Canım aynen öyle yola devam:) Bu kadar istiyorsak elbet bir yol bulunur rabbimm bize o yolları vesile kılsın tez vakit..

kuddus kısa yaşam hikayeni okudum ve boğazım düğümlendi. Benim yaşamım farklı yoldan aynı sonuç.. Ben artık bunlar olmasaydı, ben ben olmazdım diyorum. Evet güçlü bir kadınsın ve ben de güçlü bir kadınım.. Kendimle gurur duyuyorum ben, sen de kendinle duy, duyuyorsun zaten..
Ben hala Kardeşimin kendi başına hayatını sürdürebilmesi konusunda bocalıyorum.. Hala anne gibiyim ama biz de ilişki biraz değişik. Kardeşim sağolsun (işi gücü rast gitsin) beni anne gibi görmekle beraber, anneye yapılacak bütün eziyetleri yapıp, anneyi mutlu edecek şeyleri yapmıyor. Hiçbir zor anımda yanımda olmuyor.. Evi taşırken bile kalktı memlekete gitti, boyacı, usta herhangi biriyle asla muhattap olmadı.
Ben evlenince hemen nişanlandı..
Şimdi evlenecek ev kuracak ben ve sağolsun eşim bişeyler yapmaya çalışıyoruz.. Ama hiç ev aramadığı, bulmadığı, ev yapmadığı için ev de beğenmiyor.. Bütçeye uygun evlerde anca iste.. Hala ben anneyim..
Psikiyatriste gitmiştim 2 yıl önce.. Anne olmak istiyorum demiştim.. Sen zaten annesin dedi..
Şimdi daha iyi Anlıyorum.. Ben 11 yaşımda, annem hastalanıp, 3 yaşındaki Kardeşimi bana emanet ettiğinde büyümüş ve anne olmuştum..
Şimdi Anlıyorum ki, ben anne olma duygusundan çok yorulmuşum.. Belki bilinçli olsaydım ya da kendi çocuğum olsaydı böyle yetiştirmezdim.. Daha iş bitirici olmadısını isterdim.. Artık yeni yeni öğrenecek ve inşallah iyi bir koca ve iyi bir baba olacak.. Ben kardeşim evini kurmadan tekrar denememeliyim.. Kardeşim evini kurmadan tüp bebek tedavisi olmam yanlıştı ama eşim çok istedi.. Ben de denemek istedim..

CAnımmm çok zorluklar yaşamışsın.. Ama kendine hala haksızlık ediyorsun.
Biraz bilinç altı egzersizleri yap derim. Yani onu kardeşin olarak görmeye çalış. Hayal et devamlı.. Sen çocugun ve dayısı şeklinde :) Biraz görmek lazım sanırım.. Dilerim her şey yoluna girer.. Rabbim tez vakit anne yapsın seni:)

Çok güzel.. Ben rotamı belirlemeye çalışıyorum bugünlerde..

Allahım, 80 Sayfayı hangi ara yazdınız? İmdaaaaaaaatttt!!!!

çok çalışıyoruz

amin canım hep birlikte.

ikinci tüp bebek denemek istiyorum. ama nereyi tercih edim bilmiyorum arkadaşlar.. ilk denemem den sonra bir güvensizlik oldu bende tavsiyeniz varmı bana...
portakales arkadaşım yazmş aynı merkezleri yazacaktım bende.
imh tez zamanda kavuşursun.

Kızlsrrrrr olmadı malesef

canım benim.
üzüldüm inşh topalnacaksın bugün üzül istediğini yap ama yarın yeni bir gün başlaycak hepimiz için.
mucizen inşh doğal yolla gelsin :)

Canım hayırlısı olsun. Kısmet değilmiş diyelim. Dr umun bana sölediğini sana söylüyorum. Bugün Ağla üzül ama yarın dimdik ayağa kalk. Durmak yok yola devam

aynen öyle canım benim.
yola devam

Sebep ortaya çıkarsa çözüm kolay olacaktır canım.. Inşallah bununla birlikte bütün sorunlar Çözümleri ile birlikte açığa çıkar ve bir sonraki tedavinle bebeğine kavuşursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…