Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım benim sen çok iyi bir anne, çok iyi bir aile olacaksın.
herşeyin en iyisini hak ediyorsun. tez zamanda inşallah bebişini kucağına alıp yaşayamadığın çocukluğunu bebeğinle yaşamanı dilerim.

opun hayırlı olsun alaracığımmm:))) çok öptümmm

bu arada " güzbahar'la " görüştüm arkadaşlar, nişanları bitmiş, gelecek ay sonu tedaviye başlayacakmış ve hepinize çok çok selamlarını iletmemi rica etti.. sizleri öpüyormuş

gerçekten zorlanıyorsun...aynısı annem ve abimler için yaşıyorum.farklı farklı sebeplerle.
psikologla paylaştığımda bana dediği merkezdesin çık ordan gerektiği kadar yük al.hepsini değil.en küçük olmama rağmen herkes beni arıyor hala...

dilerim kardeşin tez zamanda yuvasını kurar ve sende sakince bebeğine kavuşursun.

Canım çok sağol.. Yapmaya çalışıyorum da kardeşim sağolsun, kendisi biraz büyüse.. Bana da çok bağlı..
Varolan annenin yokluğu Kitabı'nı tekrar okuyayım ben:))
Bunları yaşadığıma bakma ben çok Neşeli ve eğlenceliğimdir hayatta:)
Çünkü hayat çok kısa.. Ve mizacım Güler yüzlü olmaktır..
Ben bir sürü şeyi yaşarken, Allah hep yardım etti bize. Tamamen inanırım Yaradan'a.. Her şeyde bir hayır olduğunu çok Örnekleri var Yaşadığım. O yüzden o üzülür eğer üzülmem gerekiyorsa ama uzatmam, çok şükür.. Bilirim ki Allah'ın bana hazırladığı güzellikler de var, hali hazırda sunduğu şükür bekleyen nimetleri var bana verdiği..
Aman ne çok konuştum:)

istanbuldayım ben... daha önce Zeynep kamilde yaptırdım gecen ay.. olumsuz oldu.. doktorlar da ilgisizdi başka yer bakıyorum simdi

arkadaşlarda eminim iyi yerleri tavsiye ederler..
ben şahsen Memorial Şişli Semra Kahramanı öneririm.
daha önceden raporla tedavi görenlere 1000 tl indirimde uygulanıyor. sanırım sende raporlu tedavi görmüşsün..
nereye gidersen hayırlısı olsun cnm hakkımızda.

Her ailenin yükü sırtlanacak biri oluyor.. Onlarda bizleriz napalım.. Psikologun dediği gibi, gerektiği kadarını yüklenmek lazım.. Inşallah sizde de dengeler yerine oturur ve sen de sadece kendine ait yükleri taşırsın..
Ve en kısa zamanda bebeğine kavuşup kendini ve Bebeğini düşünürsün en çok, olması gerektiği gibi

Saracım çok çok geçmiş olsun canım, hem sana hem kardeşine.. Kazasız belasız günler. Diliyorum.

canım dur bakalım kafanı bi toparla biraz zaman geçsin bakarsın yine tedavi startı vermişsinn..
bu işlerde herşey her an değişebiliyor.
Inşallah canım biZde oluşan embriyo zarı kalınmış bu da tutunmayı zorlaştırıyormuş adet olup rahatlamak istiyorum

aynen dediğin gibi her ailede var.dengeleri yerine otururken öyle sancılı dönemler yaşanıyor ki sarsılıyorum bir de araya vefatlar girince.çok şükür bugünümüze...
inşh hepimiz kavuşuruz canım benim.

bu sıralar seni böyle severiz şekerim sorun değil:)

Aşk gibi, sevda gibi
Huysuz ve tatlı kadın
..çok severim bu eseride.Tabi ki Zeki Mürenden geliyooooooo Nihavend eser........

Amin tatlım benimmm... inşallah hepimize mutluluk diliyorum ben de :)

Kızlar yumurta kalitesini arttırmak için ne kullanabiliriz kür gibi netten baktım ama bir sürü şey var bildiğiniz kürler var mı

Kızlar yumurta kalitesini arttırmak için ne kullanabiliriz kür gibi netten baktım ama bir sürü şey var bildiğiniz kürler var mı
Canım öncelikle sağlık olsun.. daha da güzeli i çin belki biraz daha beklemek gerekebilir. ben tedavimde birinci kalite embriolara ulaştım ama tutunamadılar o ayrı.. sana tavsiyem doğal bal ve çörekotu biraz da tarçını karıştır akşam sabah aç karna birer tatli kaşığı kullan. medela 100 gr bala ben iki çorba kaşığı çekilmiş çörekotu ve bir çorba kaşığı tarçın karıştırmıştım. dr yumoşlar çok kaliteli demişti. başka bişey bilmiyorum

eşim der hep bana ya; huysuz ve tatlı kadın diye Ayy allahım ben onu ne çok seviyorummm.... sizi de tabi güzellerrr

Inşallah canım biZde oluşan embriyo zarı kalınmış bu da tutunmayı zorlaştırıyormuş adet olup rahatlamak istiyorum
kalın zar içşin de nar! kesinlikle işe yaradığını duymuştum ya günde bir nar ya da doğal nar suyu bir bardak oki:)

ah meleğim... sen abna demiştin zaten aramızda ayrı bir bağ var diye ki çoook doğru demişssin, ben çok ayrıntıya girmek istemedim ama madem konu açıldı yazayım... benim kardeş de ayyynen seninki gibi... her daim arkasını toplarım madden ve maanen... ah canım bu üzden eşimle bile ara sıra tartışabiliyoruz ama onu kırmıyorum çünkü haklı olduğunu biliyorum.. çünkü ben kardeşime HAYIR diyemiyoruuum... bu da bir rahatsızlık sanırım ve umarım zamanla başarırım... çocukluk diktelerinin beyinde açtığı zarar sanırım bu rahatsızlığın da adı o kadar rahat bir şekilde bencillik yapar ki anlatamam... sadece arada bir artık tıkandığımda az az anlatmaya çalışırsam düşünür ve hak verir ha bu arada lafa gelince mangalda kül bırakmaz bana olan sevgisiyle ilgili... ama eşime göre ben onun tarafından kullanılıyorum... aman ne yapayım canım ya... biliyorum ama ne yapayım benden başka kimsesi olmayan kardeşim... bi şekilde daha da güçlü olmayı seçerek dayanıyorum... umarım kardeşlerimiz vicdanen de büyüyp güzel adamlar olurlar

Reactions: Eua
Saol canım senin yazdıklarını okudum çok etkilendim.zamanında bende çok annelik yaptım kardeşime.hatta hiç unutmuyorum .misafir gelmişti.annemler işteydi.ben nohut koymuştum.annem gelince güldü .tabiki kaynamadı .ıslatıldığını bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…