Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bende çok severim canım:)) helede Zeki Müren hastasıyım. oradan aklıma geldi:))

vardır anılar bende de enn çok da ıspanağı ilk yapışım sanırım 8 yaşında falanım tabi bilmiyorsun pişerken azıcık kaldığını şok olmuştum... :)

vardır anılar bende de enn çok da ıspanağı ilk yapışım sanırım 8 yaşında falanım tabi bilmiyorsun pişerken azıcık kaldığını şok olmuştum... :)
Çocuk işte ama ben küçük yaşta zorluklardan geçmenin insanı olgunlaştırdığını düşünüyorum.kardeşim var ben hep ezildim o rahattı. Zorluğu bildiğim için atandım.ama o hem Üniversiteyi rahat okudu fakat atanamadı. Ben devlet yurdunda kaldım .o özel yurtta

Cok uzuldum canim hic bir doz teselli etmez biliyorum sadece yaninda olduğumuzu bilmeni istiyorum
Böğüre böğüre ağlamak istiyorum.sanki rüyadayım.o karda koşup geldim iğne yapmak için hayırlısı bi de üstüne tam 4 kilo almışım .şimdi onları vermem gerekiyor .rabbim herkese yardım etsin .çok zormuş .benim Birinci de bayrak indi

offff ne kadar çağrıstırıcı hikayeler... olsun beee mükafatı da allahtan kuzum... ben de böğüre böğüre ağlamıştım 16 gün oldu sanırım.... ağla... ıyice hatta... tüm negatiflikleri att gitsin.... sabrın sonu selamet canımm

KIZLAAAR MUTLAKA OKUYUUUUN !
Hurma Poleni hakkında ayrıntılı bilgi

Piyasada hurma çekirdeğinin çekilmiş hali hurma poleni olarak tanıtılıp satılmaktadır.Hurma poleni Erkek hurma ağacının dişi hurma ağacını döllemek için yaptığı bir mikro tohumdur.Hurma çekirdeği unundan ayırmak için en belirgin özellik Hurma polenin konusu ile meni kokusunun aynı olmasıdır ve tadı hafif ekşimsidir.
Tüketicilerin buna dikkat etmelerini tavsiye ediyoruz

Hurma poleni'nin mucizelerini öğrenmek için sayfayı tamamen okuyunuz. (Satışını yaptığımız Hurma poleni Hijyen ambalalaj ile Net 30 gram dır)
Hurma polenlerinin faydaları
Hurma meyvesinin daha bol ve daha güzel olması için erkekle dişi hurma ağacının döllenmesinde kullanılır. Bu polenler insan vücudu için de olağan üstü faydalıdır.bu faydaları şöyle sıralayabiliriz.
Vücudu zinde ve uyanık tutar.
Alerjik rinit için çok ideal bir üründür.
Enfiye gibi buruna çekildiğinde kalbe kuvvet verir ve kalp sektesini önler.
Gevşek mafsalları sıkar yani kasları güçlendir.
Sinir ağrılarına böbreğe mesaneye idrar zorluğuna faydalıdır.
Midenin suyunu alır ve kuvvet verir.
Safra iltihabına sirkeyle yenirse fayda verir.aynı zamanda susuzluğu ve ishali giderir.
Kekikle karıştırılırsa mide üşütmesine ve göğüs rahatsızlıklarına fayda verir.
Cinsi gücü artırır. Kadınların yumurtalamasında etkisi vardır.
Balla yenirse kısırlığı giderir.
Hamile kadınların hamileliğinde faydası vardır.
Kadınlarda adet düzenleyicidir.yumurtalamayı artırır.

İç kanamaları ve yüksek tansiyonu engeller.
Görüldüğü üzere hurma poleni insan sağlığı için çok yaralı bir maddedir.
Hurmanın poleninde gonatotropik hormonların bulunması, Bedevilerin kısırlık tedavisinde bu bitkinin polenini kullandıklarını doğrulamaktadır.
Kısırlık Tedavisinde kullanım Şekilleri
1. ) Hakiki Bal'dan 1 tatlı kaşığı bal'ın üzerine yarım şeker kaşığı hurma polenini döküp tüketilebilir.
2. ) Hakiki Kestane bali İle 20 gr Hurma Poleni Karıştırılıp Anne Ve Baba Her Kullanımdan Önce Karıştırarak Sabah Ve Akşam Yemekleri Öncesinde Kullanmalıdır.
Hurma İle İnsan Arasındaki Benzerlikler
Hurma ağacı incelendiğinde insana ne kadar çok benzediği anlaşılmaktadır. Hurma ağacının insana benzemesi hususunda Peygamber Efendimizin(s.av) de hadis-i şerifleri bulunmaktadır. İbni Ömer anlatıyor:
“Efendimizin yanında otururken hurma ağacının özü içi(cummar) getirildi. Efendimiz şöyle bir soru sordu. 'Ağaçlardan bir ağaç aynen Müslüman adama benzer yaprağı düşmez. Söyler misiniz bana hangi ağaçtır o?' Orada bulunanlar çöl ağaçlarına daldılar benim aklıma hurma olduğu geldi. Söylemeye niyetlendim ama baktım ki ben orada olanların en küçüğüyüm sustum.Efendimiz buyurdular ki : 'O ağaç hurmadır' "(Buhari,ilim14,50;Müslim,sıfatü’l-kıyamet 63; Tırmizi,emsal 79)
Hurma ve insan arasındaki şaşırtıcı benzerlikler :
İnsan da hurma da dik ve geniş bir gövdeye sahiptirler.
İkisinde de erkeklik ve dişilik vardır.
İkisi de ancak döllenme ile çoğalır ve meyve verir.
Erkeklik poleni kokusuyla insanın meni kokusu aynıdır.
İkisinin de kafaları kesildiğinde ölürler.
İkisinin de kalbi kuvvetli bir darbeye maruz kalırsa ölürler.
İnsanın cismindeki kıllar ve saçlar gibi hurma ağacında da lifler vardır.
İnsanın şiddetle suya ihtiyacı olduğu gibi onunda çok bol suya ihtiyacı vardır.
Ömrü ortalama insan ömrü kadardır.
Yavrulaması insanın ortalama yavru adedine denktir.
Gençlik ve ihtiyarlık yaşları da insanın yaşlarına benzer.
Özellikle hurmanın döllenmesinin ve yavrulamasının aynen insan gibi olması nedeniyle çok ilgi çekicidir. Döllenme olayı kış mevsiminde meydana gelir. Erkek hurma ağacından alınan polenler(tal) bir yerde kurutulur. Sonra dişi hurma ağacının tepesinde bir yarık açılmaya başlar. Bu yarık bölgeye belli oranda tal denilen kurutulmuş polenler konulur ve üzeri zarar görmeyecek bir şekilde sarılır. Böylece döllenme işlemi tamamlanır.
Yeni filiz oluştuktan sonra kesilir ve dişi ağacın yakınına dikilir. Belli büyüklüğe ulaştıktan sonra da annenin yanından alınarak başka bir yere nakledilir. Hurma ağacının en verimli yılları 15 ile 40 yaşları arasındadır. 60 yaşından sonra da artık ya meyve vermez ya da çok az meyve verir hale gelir. İnsana bu kadar benzemesi çok ilginç ve şaşırtıcıdır.

biliyorsunuz ben müzik öğretmeniyim arkadaşım da arabistanda öğretmenlik yapıypr bugün aban geldi ve sanırım 50 gr kadar hurma poleni getirdi bak mutlaka dene arabistanda bunu hamile kalmak isteyen kadınlar kullanıyor dedi ve sonuçlar da bayaa iyiymiş dedi. sana da getirdim dedi ve doğal bala karıştır ye dedi. sabah akşam vs... bende şimdi baktım nette de bunu görünce paylaşmak istedim ya şifanın nerden geleceği belli mi olur inşallah benimki Medinedendir. Oradan getirdi arkadaşım. bildiğin una benziyor yarın doğal bal bulmaya çalışacağım tarif de yukarda paylaştım hadi kolay gelsiiiin.

merkez cok biliyorum ama önemli olan başarı oranı yüksek ve ilgili yer bulmak önemli arkadaşım.. bilgin için sağol... hepimiz için hayırlısı inş
Birazda sorunun ne olduğuyla alakalı. Kimi merkez kadın , kimi merkez erkek sorunlarında daha başarılı diye düşünüyorum.

Bu bitkinin kısırlık tedavisinde kullanılmasını en önemli faktörü gonatotropik hormonu içerdiği içinmiş...
''GONADOTROPİK HORMON. Yumurtalık ve erbezlerinin çalışmalarını kontrol eden ve hipofiz bezince salgılanan en aşağı iki tip gonadotrop hormon vardır. Bunlardan biri, FSH (folikül uyarıcı hormon) olup (bkz.) kadında, içinde yumurta bulunduran folikülün büyümesini sağlar, erkekte de spermatozoonların (sperma hayvancıklarının) yapımını ve gelişmesini etkiler. Diğer gonadotrop hormon LH’dır (sarı cisim yapıcı hormondur). Bu, yumurtanın yumurtalıktan atılmasını, corpus luteum (sarı cisim) oluşmasını, östrojen ve progesteronların salgılanmasını sağlar. Erkekte, LH tes-tis kaynaklı androj enlerin salgısını kontrol eder. Ganodotrop hormonların hipo-fizce salgılanması, hipotalamus aracılığıyla, beynin etkisindedir. Beyni bu yönde canlandıran etkenlerin bir kısmı bilinçaltı, bir kısmı ise bilinçüstüne aittir.'' diyoo...

Benim Kardeşimi ve beni ve eşimle olan diyaloğu anlatmışsın.. Diyorsun ya mangalda kül bırakmaz benimle iliskisi hakkında.. İşte benim onun yanında olduğumun onda biri yanımda olaydı.. Yok ama sorsan hep yanındaydı evet öyle keyif için yanımdaydı.. ahh kardeşlerimiz Allah bahtlarını açık etsin ve bize Kıymet vermeyi hayırlısı ile öğrensinler..
Konuştuğumuz kitap 'var olan annenin yokluğu ' ., o kitap çok iyi geldi bana..
Çok arkadaşım demiştir bana kardeşin seni kullanıyor diye ama napayım.. Bana nazı geçiyor..
Asıl bizim kendimizi anneliğin güzel yanları olduğuna inandırmamız.. :))

Daha şimdi:
Işten çıkışta eşim ve kardeşim alacaktı beni.. Eşimi aradım, ulaşılamıyor.. Kardeşimi aradım.. Neyse aldılar beni, eşim gizliden soruyor bana, niye beni aramadın?? :)) benim hayatım böyle işte.. Ne yapacaksam artık .. Hayırlısı :))))

Aslında annelik için çok güzel antreman yapıyorsunuz farkında olmadan:) Ben de aynı şeyi kedilerimle köpeğimle yapmışım senelerce. Bio enerji uzmanı onlar çocuğun değil, onlar neyse öyle davran demişti bana. Ben de yani sevmeyeyim mi demiştim ama aslında çok haklıydı. Sonra düşündüm, bir gün köpeğimi yıkıyordum eğilmiş, belim ağrıdı. İçimden dedim ki benim çocuğum olduğunda da buna benzer hatta kat be katını yaşayacağım. Bu iş bana antrenman oluyor. Kafamdaki onlara karşı duyduğum annelik hissini, onların beni anneliğe hazırlayan, o karşılıksız özveri durumuyla yer değiştirdim. Senin kardeşin de öyle, çocuğun değil. Ama seni iyi bir anne yapmak için hazırlık sürecinde yer alıyor. Ben anlattıklarından böyle hisssettim, umarım beni yanlış anlamazsın.

OTE="alpcemre, post: 39141196, member: 598343"]Merhaba arkadaşım, hoşgeldin Aramıza.... Ben de seninle aynı durumdayım. 2 kez hamile kaldım, ikisi de anembriyonikti. Biri 6. Biri 7. Haftada kürtajla alındı. Hiçbir sebeb de yok.. Doktorumun açıklaması yaştan dolayı sağlıklı yumurta
üretememem. Sağlıklısını bulunca devam edecek demek ki.. Kendi kendine hamile kalabiliyor olman çok güzel. Bence beslenmene destek ürünleri katarak, spor yapArak, sigaradan uzak durarak bir kaç ayın sonunda doğal yolla tekrar hamile kalmaman için bir sebeb yok gibi.. SOĞAN kürünü öneririm ayrıca. İnşalşah daha fazla bekletmeden bebeğin gelir canım.[/QUOTE]
Sagol canim banada doltorum oyle demisti ben cok az yemek yjyen biriyim bu gebeligimden once dikjat ettim sigara esim kullanıyor ben hic agzima almam
Sogan kuru her kurtaj da yaptim.sana sogan kurunden sonfa 1ay aslan pencesi cayi sabah aksam ve arkasindan incir kürü nu onerifim hatta sogan kuru 15ghn sonra aslan pencesi 3 ay kadar yap bos gebelik yasamazsin .ben 4.dd tup bebek denedim aa hamile bile kalamDim 2ay bu dsdiklerimi yPtim doktor sasirdi bu sefer esime yuklendi sigara dusuk yapar dedi
Tibba gore yumurtMin kLitesinin gittokcd dusup dollenmemesi gerekiyor du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…