- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.801
aynen dediğin gibi her ailede var.dengeleri yerine otururken öyle sancılı dönemler yaşanıyor ki sarsılıyorum bir de araya vefatlar girince.çok şükür bugünümüze...
inşh hepimiz kavuşuruz canım benim.
..çok severim bu eseride.Tabi ki Zeki Mürenden geliyooooooo Nihavend eser........
Bizde sizin durumdayiz canim, esim sabaha karsi gelecek ben kursa gidecegim nasil olacak bilmiyorum.
süpersinbende çok severim canım:)) helede Zeki Müren hastasıyım. oradan aklıma geldi:))
Saracım çok çok geçmiş olsun canım, hem sana hem kardeşine.. Kazasız belasız günler. Diliyorum.
Saol canım senin yazdıklarını okudum çok etkilendim.zamanında bende çok annelik yaptım kardeşime.hatta hiç unutmuyorum .misafir gelmişti.annemler işteydi.ben nohut koymuştum.annem gelince güldü .tabiki kaynamadı .ıslatıldığını bilmiyordum.
Kızlsrrrrr olmadı malesef
Çocuk işte ama ben küçük yaşta zorluklardan geçmenin insanı olgunlaştırdığını düşünüyorum.kardeşim var ben hep ezildim o rahattı. Zorluğu bildiğim için atandım.ama o hem Üniversiteyi rahat okudu fakat atanamadı. Ben devlet yurdunda kaldım .o özel yurttavardır anılar bende de enn çok da ıspanağı ilk yapışım sanırım 8 yaşında falanım tabi bilmiyorsun pişerken azıcık kaldığını şok olmuştum... :)
Böğüre böğüre ağlamak istiyorum.sanki rüyadayım.o karda koşup geldim iğne yapmak için hayırlısı bi de üstüne tam 4 kilo almışım .şimdi onları vermem gerekiyor .rabbim herkese yardım etsin .çok zormuş .benim Birinci de bayrak indiCok uzuldum canim hic bir doz teselli etmez biliyorum sadece yaninda olduğumuzu bilmeni istiyorum
offff ne kadar çağrıstırıcı hikayeler... olsun beee mükafatı da allahtan kuzum... ben de böğüre böğüre ağlamıştım 16 gün oldu sanırım.... ağla... ıyice hatta... tüm negatiflikleri att gitsin.... sabrın sonu selamet canımmÇocuk işte ama ben küçük yaşta zorluklardan geçmenin insanı olgunlaştırdığını düşünüyorum.kardeşim var ben hep ezildim o rahattı. Zorluğu bildiğim için atandım.ama o hem Üniversiteyi rahat okudu fakat atanamadı. Ben devlet yurdunda kaldım .o özel yurtta
Birazda sorunun ne olduğuyla alakalı. Kimi merkez kadın , kimi merkez erkek sorunlarında daha başarılı diye düşünüyorum.merkez cok biliyorum ama önemli olan başarı oranı yüksek ve ilgili yer bulmak önemli arkadaşım.. bilgin için sağol... hepimiz için hayırlısı inş
Ah yeni gördüm. Bugün Can'ın yandı ama yarın dimdik ayakta, oğluna sımsıkı sarılan bir kadın olacaksın. Bir sonraki denemende umudunun yeşermesini dilerim canım.Kızlsrrrrr olmadı malesef
7 şubatta tahlil ama o günü bekliyebileceğimi sanmıyorum cnm.ikiz olacak ve sanki daha öncedende belli olacakmış gibi bi his var içimde :)sonucun ne zaman arkadaşım heyecanlandık bak yine ...rabbim hayırlısını versin aşkınızın meyvesi olsun inşallah
hadi inşallah canımm şimdiden hayırlı olsun.7 şubatta tahlil ama o günü bekliyebileceğimi sanmıyorum cnm.ikiz olacak ve sanki daha öncedende belli olacakmış gibi bi his var içimde :)
Benim Kardeşimi ve beni ve eşimle olan diyaloğu anlatmışsın.. Diyorsun ya mangalda kül bırakmaz benimle iliskisi hakkında.. İşte benim onun yanında olduğumun onda biri yanımda olaydı.. Yok ama sorsan hep yanındaydı evet öyle keyif için yanımdaydı..ah meleğim... sen abna demiştin zaten aramızda ayrı bir bağ var diye ki çoook doğru demişssin, ben çok ayrıntıya girmek istemedim ama madem konu açıldı yazayım... benim kardeş de ayyynen seninki gibi... her daim arkasını toplarım madden ve maanen... ah canım bu üzden eşimle bile ara sıra tartışabiliyoruz ama onu kırmıyorum çünkü haklı olduğunu biliyorum.. çünkü ben kardeşime HAYIR diyemiyoruuum... bu da bir rahatsızlık sanırım ve umarım zamanla başarırım... çocukluk diktelerinin beyinde açtığı zarar sanırım bu rahatsızlığın da adı o kadar rahat bir şekilde bencillik yapar ki anlatamam... sadece arada bir artık tıkandığımda az az anlatmaya çalışırsam düşünür ve hak verir ha bu arada lafa gelince mangalda kül bırakmaz bana olan sevgisiyle ilgili... ama eşime göre ben onun tarafından kullanılıyorum... aman ne yapayım canım ya... biliyorum ama ne yapayım benden başka kimsesi olmayan kardeşim... bi şekilde daha da güçlü olmayı seçerek dayanıyorum... umarım kardeşlerimiz vicdanen de büyüyp güzel adamlar olurlar
Inşallah canım çok zormuş .ama sabırlı olmak gerekir .amin inşallahAh yeni gördüm. Bugün Can'ın yandı ama yarın dimdik ayakta, oğluna sımsıkı sarılan bir kadın olacaksın. Bir sonraki denemende umudunun yeşermesini dilerim canım.
Aslında annelik için çok güzel antreman yapıyorsunuz farkında olmadan:) Ben de aynı şeyi kedilerimle köpeğimle yapmışım senelerce. Bio enerji uzmanı onlar çocuğun değil, onlar neyse öyle davran demişti bana. Ben de yani sevmeyeyim mi demiştim ama aslında çok haklıydı. Sonra düşündüm, bir gün köpeğimi yıkıyordum eğilmiş, belim ağrıdı. İçimden dedim ki benim çocuğum olduğunda da buna benzer hatta kat be katını yaşayacağım. Bu iş bana antrenman oluyor. Kafamdaki onlara karşı duyduğum annelik hissini, onların beni anneliğe hazırlayan, o karşılıksız özveri durumuyla yer değiştirdim. Senin kardeşin de öyle, çocuğun değil. Ama seni iyi bir anne yapmak için hazırlık sürecinde yer alıyor. Ben anlattıklarından böyle hisssettim, umarım beni yanlış anlamazsın.Benim Kardeşimi ve beni ve eşimle olan diyaloğu anlatmışsın.. Diyorsun ya mangalda kül bırakmaz benimle iliskisi hakkında.. İşte benim onun yanında olduğumun onda biri yanımda olaydı.. Yok ama sorsan hep yanındaydı evet öyle keyif için yanımdaydı..ahh kardeşlerimiz Allah bahtlarını açık etsin ve bize Kıymet vermeyi hayırlısı ile öğrensinler..
Konuştuğumuz kitap 'var olan annenin yokluğu ' ., o kitap çok iyi geldi bana..
Çok arkadaşım demiştir bana kardeşin seni kullanıyor diye ama napayım.. Bana nazı geçiyor..
Asıl bizim kendimizi anneliğin güzel yanları olduğuna inandırmamız.. :))
Daha şimdi:
Işten çıkışta eşim ve kardeşim alacaktı beni.. Eşimi aradım, ulaşılamıyor.. Kardeşimi aradım.. Neyse aldılar beni, eşim gizliden soruyor bana, niye beni aramadın?? :)) benim hayatım böyle işte.. Ne yapacaksam artık .. Hayırlısı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?