Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

katılıyoreeeee

canım hayatın boyunca mecburen durumlar ve şartlar böyle geliştiği için hep çok büyük fedakarlıklar yapmış kendi hayatını zaten yaşayamamışsın..
şimdi düzenini kurmuşsun seni seven bir eşin var, kardeşinde evlenmek üzere oda büyümüş ve bir yol ayrımına gelmiş.
yine sen bilirsin tabi ama bence artık hiçkimse için kendi önceliklerini öteleme..
kardeşin evlenirde, düzeninide oturtur, çocuğuda olur hatta aranıza bir bakarsın her an kara kedi bile girebilir. evlendikten sonra kardeşlik ilişkileri bile farklı boyuta taşınabiliyor.. bir gün iyiyken ikinci gün kötü olabiliyor.
neden tedavini erteleyeceksin canım, kaç yaşındayız lütfen kendinden artık birşeyler verme.. bencil ol ve kendini düşün tedavilerini düşün önceliğin kendi çocuğun olsun.. tedavilerini ertelemeni hiç tavsiye etmem..

Kizlarrrrrrrrr mevzu nedir yetiştim mi? Ahahahaah
2220 yok bu aksam sabah bi kustü gitti sanki anlamadim ama aklım takıldı!

Valla bilinçaltımda neyi temizleyeceğimi şaşırdım ben yaw...
Oyhh koy verdim gitti yaaa...

2220 Canim ya bende bakiyorum yok bu hatun bilir kişi nereye gitti kuzum biz biliuoruz seni,

[QUObanur42, post: 39147567, member: 652360"]7 şubatta tahlil ama o günü bekliyebileceğimi sanmıyorum cnm.ikiz olacak ve sanki daha öncedende belli olacakmış gibi bi his var içimde :)[/QUOTE]

HAdi bakalım hayırlısı kuzum bizde bekliyoruz seninle heyecanla, ooooo insallah bencede olacak ikiz inşallah

Allahim 100 sayfaaaaa. İnanamiyorum, nasil okuyacagim... Amma ceneleriniz dusuk ama iyiki varsiniz, sizleri cok seviyorum.... Ben okumaya basliyayim bari, yarina anca bitiririm... İnsallah hic olumsuz haberi olan yoktur

Okurken evet uzuldum fakat sonunda nasil dedin ki biricik sevdigim esim geldi, iste tum uzuntulerim gitti o an. Ne kadar guzel mutlu bir evliligin var. Allah bu sekilde odullendirmis seni. Allahim nazarlardan saklasin, bir de bir bebecikle taclansin mutlu yuvaniz

Aminnn... İnsallah kaliteli olur yumutalarin, insallah tutar busefer.

ikinci tüp bebek denemek istiyorum. ama nereyi tercih edim bilmiyorum arkadaşlar.. ilk denemem den sonra bir güvensizlik oldu bende tavsiyeniz varmı bana...

Ben Prof Dr. Cemil Akgul e gidiyorum. Cok ama cok memnunum. Bir de ben kiloluyum yasimin yanisira. Yasim 41, boyum 1.75, kilom 105. Buna ragmen "diger basari oranlarini yukseltmek isteyen doktorlar " gibi kilo ver oyle gel demedi, kilolu insanlarinda ilac ayarlamalariyla hamile kalabilecegini soyleyip tedavimize basladik. Ben unlu diye ,basari oranlari yuksek diye istanbulda gitmedigim ozel dr kalmadi. Akliniza kim gelirse... Sadece polikistik over lerim vardi, regl duzensizligi. Bu yasa kadar kilodan dolayi beklettiler. "Kilo ver oyle gel. ". Neyse Hocanin bir ogrencisi tavsiye etmisti bana Cemil Hocayi. Gecen sene Cemil Bey Capa hastanesi tup bebek bolumu baskaniydi. Ben hamilelik icin tedavi olayini biraz da kilodan dolayi bekledigimi soyleyince, olurmu oyle sey, benim hocamin ne kilolu hastalari var, hepsi de hamile kaliyor. Hocama gidin demisti. Allah razi olsun ondan. Cemil hoca hem insan olarak cok iyi , hem prof hoca inanilmaz bilgili, yenilikleri surekli takip ediyor, hem de maddiyatta gozu yok. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ozel muayehanesi var Bakirkoyde. Tranferleri filan Florans nightangale de yapiyor ekibinle. ...

Allahtan umut kesilmez canım. Inşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine.. Çok beklemiş, çok çaba harcamışsın. Allah emeklerinin karşılığını gönlüne göre verir inşallah..[/QUOTE]

Allahim sendeki sabri herkeze versin. Takdir edilecek bir insansin arkadasim, supersin. Cok caba harcamissin, emeklerinin karsiligini tez zamanda alirsin insallah.

Kızlsrrrrr olmadı malesef

Umutlari yitirmek yok arkadasim, yola devam... Allahim saglikla bebeciklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah.

günaydınlarrr Allah'ım yüzümü sana çevirdim...
Tüm işlerimi sana havale ettim...
Senden başka sığınacak hiç kimsem yok...
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kalbimden geçen tüm hayırlı dualarımı kabul eyle...
Ahrete göç etmiş yakınlarımın mekanını cennet eyle...
Sevdiklerimi bana bağışla...
Sabaha hayırlısı ile sağ salim uyanmamı nasip ele...hayırlı cumalar
Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…