- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.841
kızlar kardeşim hamile 37 haftada iki gündür onun için koşturuyoruz (hoş son 1 aydır onuniçin ve mucize bebek İLKER için koşturuyor ve bu işten çokk keyif alıyorum ya ) grip olmuş kardeşim ve kulağında enfeksiyon olmuş dün evine gidip onunla ilgilendik gelemdim burayada
Olumsuz tüp bebekten çıkardığım sonuç.idrar testi aslaaaaa yapma,ben ikiz olmasından korkuyordum hatta bir tane koyduracaktım ilk deneme olduğu için olmama ihtimalini ilk anda hiç düşünmedim demek ki garanti yok ,olumlu düşüncen ama olumsuza da hazır olcan,tüp bebek yaptırdığını gizleyeceksin ben bir kaç kişiye söyledim o ona o ona yayıldı keşke ilk baştan sadece burada paylaşsaydım .bu arada 1. Derece yakınlardan gizleyeceksin.ilk günün şokunu atlattım .dr çağırdı oraya gidip bol bol alışveriş yapacağım.evi temizleyeceğim yarın spora başlayacağım.herşeye rağmen hayat çok güzel ve tutunamayan bebelerin düşmesini bekliyorum .
teşekürederiz canımmmÇok geçmiş olsun canım.. Acil şifalar diliyorum..
Canim rabbim kardesinin sifasını versin hamileliginin son hafta sıkıntısı kolay değil, sende onun için kosturuyorsun ne güzel[/QUOTE]E="yeteeeeer, post: 39154906, member: 102829"]kızlar kardeşim hamile 37 haftada iki gündür onun için koşturuyoruz (hoş son 1 aydır onuniçin ve mucize bebek İLKER için koşturuyor ve bu işten çokk keyif alıyorum ya ) grip olmuş kardeşim ve kulağında enfeksiyon olmuş dün evine gidip onunla ilgilendik gelemdim burayada
Öyle canım ya . Hayırlısı bakalımCanımmm güzel günlerin olsun inşallah:))
Oğlunla tatilin tadını çıkar boşver:) Olacağı varsa o zaten elbet gelecektır.. SOnra bir daha denersin.
UOTE="esnacan, post: 39155008, member: 647394"]Olumsuz tüp bebekten çıkardığım sonuç.idrar testi aslaaaaa yapma,ben ikiz olmasından korkuyordum hatta bir tane koyduracaktım ilk deneme olduğu için olmama ihtimalini ilk anda hiç düşünmedim demek ki garanti yok ,olumlu düşüncen ama olumsuza da hazır olcan,tüp bebek yaptırdığını gizleyeceksin ben bir kaç kişiye söyledim o ona o ona yayıldı keşke ilk baştan sadece burada paylaşsaydım .bu arada 1. Derece yakınlardan gizleyeceksin.ilk günün şokunu atlattım .dr çağırdı oraya gidip bol bol alışveriş yapacağım.evi temizleyeceğim yarın spora başlayacağım.herşeye rağmen hayat çok güzel ve tutunamayan bebelerin düşmesini bekliyorum .
Merhabalar,
2. tüp bebek denemesi ve yine kocaman negatifi gördük. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor. 1.deneme İstanbul tüp bebek eşimde sperm düşüklüğü var benimde sol tüp polip olabilir diyor rahim filmi. Hemen tedavi başladı olur dendi sıkıntı yok olmadı. 2. Bahçeci orası çok iyi denildi araştırdık. Sorun yok her şey güzel gitti 4 embriyo oldu .2 tane 8 hücreli 3,5 gün transfer sonuç kocaman sıfır. Hamile kalabilecek sağlıklı kadınsın yumurtaların iyi deniyor ama olmuyor. Kızlar ne yapayım artık bilemiyorum Nasip değil. Bahçeci pahalı 3. demeye gücüm yetmiyor maddi manevi bittim. Psikolojim çok bozuk ağla ağla şiştim. Yardımlarınızı bekliyorum tecrübe tecrübedir. Aynı yere devam mı etsem. Bilemiyorum artık....
Hoşgeldin canım, klinik arkadaşım. Buradaki arkadaşlar yaralarına merhem olacaklardır merak etme. Herşey gönlünce olsun.Merhabalar,
2. tüp bebek denemesi ve yine kocaman negatifi gördük. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor. 1.deneme İstanbul tüp bebek eşimde sperm düşüklüğü var benimde sol tüp polip olabilir diyor rahim filmi. Hemen tedavi başladı olur dendi sıkıntı yok olmadı. 2. Bahçeci orası çok iyi denildi araştırdık. Sorun yok her şey güzel gitti 4 embriyo oldu .2 tane 8 hücreli 3,5 gün transfer sonuç kocaman sıfır. Hamile kalabilecek sağlıklı kadınsın yumurtaların iyi deniyor ama olmuyor. Kızlar ne yapayım artık bilemiyorum Nasip değil. Bahçeci pahalı 3. demeye gücüm yetmiyor maddi manevi bittim. Psikolojim çok bozuk ağla ağla şiştim. Yardımlarınızı bekliyorum tecrübe tecrübedir. Aynı yere devam mı etsem. Bilemiyorum artık....
biz ilk dr gittiğimizde daha 1 aylık evliydik ben 28 yaşımdaydım çocuk isityoruz dediğimizde dr acele etmeyin 6 ay 1 yıl bekleyin ama eşiniz spermiyoğram patırsın bakalım dedi ve biz o zaman öğrendikki eşimde sorun var sonra gittiğimiz her dr sizin doğal da çocuğunuz olur ama beklemek istemiyorsanız tedaviye başlayın dedi tam 10 yıl bitti 7 tüp bebek denedik ama olmadı ve hala dr doğal olma olasılığı var deyip duruyor neye nasıl inanacağız bilmiyorumCanım canın sağolsun elbet öncelikle..
Benim de eşimde sperm azlıgı var. Sizin normal yolla bile çocugunuz olur dediler. 5yıl 3 tüp denedım olmadı:)
Yaşım genç eşimin yası degil ama gene de olmadı.. Ben ilkini Bahçeci Fulya da 2. Alman HAst. 3. Anadolu saglık merkezinde denedim. En iyi sonucu 3.sünde aldım ama canım..
Şimdi 4.cüsü için gidip konuşacagım.. Çünkü 3.cüyü denemeden önce doktor artık spermler ben gidiyorum diyor elinizi çabuk tutun dedi..Bizde arabayı sattık.. Artık paramız bitene kadar yola devam:)
Rabbim gönlümüze bi umut verdi onun peşinde koşuyoruz canım.. Ne kurbanlar kestık ne yasinler okuttuk ama vakti saati değilse olmuyor..
Her seferinde Allaha daha çok sığınıyorum sanırım buda hoşuna gidiyor:))
Üzülme canım rabbim sağlıklı hayırlı bereketlısını versin tez vakitte inşallah..
Sağol canım ya iyi ki varsın . İnşallah seninde gönlünce olsun. Yok ben 78 liyim.Hoşgeldin canım, klinik arkadaşım. Buradaki arkadaşlar yaralarına merhem olacaklardır merak etme. Herşey gönlünce olsun.
40Asistani na girip son girilen yazıları okuyabilirsin. Bir de Albüm olacaktı testlerle ilgili.
Bir de sen rapor kriterlerine uyuyorsun diye biliyorum. Bir araştır istersen. 77 lisin değil mi?
biz ilk dr gittiğimizde daha 1 aylık evliydik ben 28 yaşımdaydım çocuk isityoruz dediğimizde dr acele etmeyin 6 ay 1 yıl bekleyin ama eşiniz spermiyoğram patırsın bakalım dedi ve biz o zaman öğrendikki eşimde sorun var sonra gittiğimiz her dr sizin doğal da çocuğunuz olur ama beklemek istemiyorsanız tedaviye başlayın dedi tam 10 yıl bitti 7 tüp bebek denedik ama olmadı ve hala dr doğal olma olasılığı var deyip duruyor neye nasıl inanacağız bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?