Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağol canım ya iyi ki varsın . İnşallah seninde gönlünce olsun. Yok ben 78 liyim.
Rapor alıp rapor geçen kliniklerde yapabilirsin 3.denemeyi. Illa devlette yaptırman sart değil yani.Maddi olarak epey fark ediyormuş. Özellikle ilaçlarda. Ben 3. Yıl evlilik kriterine uymadığım için alamamıştım.
Şişli Memorial de olabilir mesela. Hem de laboratuarı çok iyi. ensu orada tedavi görmüştü. O belki yardımcı olabilir sana.

Canım Anadolu sağlık da Aydın Arıcı'ya gidiyorum. Fiyatlar kesinlikle bahçeciden daha uygun oldugunu söyleyebilirim:)
Görüşme üzretsiz. KEsinlikle bi randevu alıp görüş fikrin olsun derim..

Rapor kısmını yeni gördüm, evet çocuğu olana rapor yok gibi bir saçmalık var maalesef.

Inşallah ama bir daha buna cesaret edermiyim bilmiyorum.bedenim çok yorgun .allah hepimizin yardımcısı olsun
Âmin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,denersin tabi şimdi çok yeni içinin soğumasını bekle,bir süre sonra o duygular depreşmeye Başlıyor,ben altı negatif aldım,yeri geldi kendimden soğudum sonra bi bakıyorum Dr.lardayım.

Canım ne insanlar var olmaz dediler normal yolla oldu:)) Demek vakti saati var.. Ama kimde gördüysem amannn dediği vakitte oldu:)) Hayırlısı be gülümm ne diyeyim inşallah olur

Memorial de rapor geçmiyor diye biliyorum ben..

Canım ne kadar zaman aleyhimizede işlese de önce bi kafanı toparla polip hamileliğe engel mi onu bir araştırmanı tavsiye ederim olabilir havada kalmış bi ifade olmuş..üçüncü deneme için de Rabbim büyük ummadık bir yerden birşey çıkar umudunu yitirme...bu arada doğal denemeyede devam et tabiiki :))) sevgiler

Her an o mucizeye hazırlıklı olmak lazım önemli olan kafa ....ben ilk yıl gittim dr ya sen cok evham ediyorsun on yyılda ancak hamile kalırsın dedi gercektende on yilimda kaldim gerci oda düştü ama iste mucize gercekten

İnşallahhh doğalından mucizen gelir canım

Âmin canım.hayırlı cumalar.

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.

Birde canım Çider diye bir dernek var. Eğer olduda Anadolu hast. Yaptırmak istedin oraya hemen üye olursun 150tl.. Sana tedavin için 1000tl indirim uyguluyorlar..

Hımmm güzelmiş..
Ama 1000 tl indirim alabilmek için 1000dereden su getirmek gibi bişi benim için rapor almak Hiç sevmiyorumm
Benimde raporum yok canım ama devlet hastanesinden kadın doğumcuya muayene olup başhekim başhekim yardımcısı ve muayene oldugun dr un imzası yani üç imzalı tüp bebek yapılmasına uygundur diye bir kağıt alırsan da o indirim yapılıyor memorialda bir nevii heyet raporu gibi birşey sanırım .ben almıştım devlet hastanesinden biraz uğraşmıştım ama halledebilmiştim.

Hayy allahımm yaa...
Valla kuzum evham değil de amann olursa olur diyen insanların çocuk sevgisiyle bizimki aynı değil gibi geliyor bana..
Birde hormonlar da anne olmak istiyor artık yaratılıs sebebi yanii..Allah yardımcımız olsun canım.. Ben düşük duyunca çok üzülüyorum hiç yaşamadım ama...
Rabbim anne olmayı bizlere hayırlı kılsın inşallah...

Tekrar deneyecek misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…