Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben rapordan faydalanamıyorum .Eşimin 1 oğlu var ilk evliliğinden.

Hep öyle düşündük hemen oluverecek ilk tedavide,ben ilk tedavimi hatırlıyorumda aman Allah'ım nasıl yıkılmıştım,sonrakilerde sıradan gibi gelmeye başladı.

Canım ne insanlar var olmaz dediler normal yolla oldu:)) Demek vakti saati var.. Ama kimde gördüysem amannn dediği vakitte oldu:)) Hayırlısı be gülümm ne diyeyim inşallah olur
kısmet be portakales immmm ben artık bu durmu kabul ettim allah sağlık versin diyorum rabbim kuluna muhtaç etme diyorum sana sığındım diyorum allah büyük

Hep öyle düşündük hemen oluverecek ilk tedavide,ben ilk tedavimi hatırlıyorumda aman Allah'ım nasıl yıkılmıştım,sonrakilerde sıradan gibi gelmeye başladı.
Erteleme sebebim hep buydu olmazsa tüp yaptırırız olur biter diye iki aşılama üç tüp toplam beş deneme negatif...ilkinde şok geçirmiştim anne oluyorum diye havaya girmiştim ama yıkıldım sonuçla beraber..sonra dediğin gibi sıradan gelmeye başladı negatifler

Tekrar olur inş. Kafayı kesmek lazım stres evham kişilik meselesi..

Geçmiş olsun,Rabbim tez vakitte nasip etsin.

aman canım hiç üzüme rapordan yaralanamıyorum diye zaten rapordan yararlanamayalım diye ellerinden geleni yapıyorlar bu yıl 3. rapor hakkı verildi bende inş olur diye gittim ama yaş sınırını 40 dan 39 çekmişler cukurova ünvrts inftl dr por ibrahim bey var ona dedimki bana(bu yaştaki hastaya ) destek olmayan 3. rapor hakını alsınlar ne isterlerse onu yapsınlar dedim bu düzenleme yapılırken biz durmundaki insanlar göz önüne alınıp hazırlanmıyorsa ..... dedim haklısın hemd sonuna kadar ama düzenlemeyi biz apmıyoruz o yüzden fikrimizi söyleme hakına sahip değiliz dedi senin eşinin ilk evliliğinden olan çocuk senin anne olmana neden engel olarak algılanır bunuda anlamam

UOTE="portakales, post: 39156563, member: 629199"]Hayy allahımm yaa...
Valla kuzum evham değil de amann olursa olur diyen insanların çocuk sevgisiyle bizimki aynı değil gibi geliyor bana..
Birde hormonlar da anne olmak istiyor artık yaratılıs sebebi yanii..Allah yardımcımız olsun canım.. Ben düşük duyunca çok üzülüyorum hiç yaşamadım ama...
Rabbim anne olmayı bizlere hayırlı kılsın inşallah...[/QUOTE]

İnşallah canım bence topik olarak sorun bu .....hic yaşama kuzum zor rabbim daha zorlulariyla mtihan etmesin insallah biz umudumuzu rabbime baglayalim gerisi gelir

Hayırlısı olsun canım inşallah sımsıkı tutunursunuz birbirinize:))
Amin canımmm benim halen umudum varr
canım çabalıyorsun elinden geleni yapıyorsun sonrasını allaha bırakıyorsun rabbim hakımızda hayrlı olanı yaşamayı nasip etsin
Aminnn hayırlısıysa bizi bulsun hayırsız olacaksa olmasın mübarek cuma gününde söylenecek en güzel söz bu..

İLK bunun mücadelesini verdim. Araştırdım mailler attım bakanlığa kadar tınnn.. Hiç bişey çıkmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…