- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.881
Ben rapordan faydalanamıyorum .Eşimin 1 oğlu var ilk evliliğinden.Rapor alıp rapor geçen kliniklerde yapabilirsin 3.denemeyi. Illa devlette yaptırman sart değil yani.Maddi olarak epey fark ediyormuş. Özellikle ilaçlarda. Ben 3. Yıl evlilik kriterine uymadığım için alamamıştım.
Şişli Memorial de olabilir mesela. Hem de laboratuarı çok iyi. @ensu orada tedavi görmüştü. O belki yardımcı olabilir sana.
sağol canımmmGeçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.
aminnn inşİnşallahhh doğalından mucizen gelir canım
Hep öyle düşündük hemen oluverecek ilk tedavide,ben ilk tedavimi hatırlıyorumda aman Allah'ım nasıl yıkılmıştım,sonrakilerde sıradan gibi gelmeye başladı.Olumsuz tüp bebekten çıkardığım sonuç.idrar testi aslaaaaa yapma,ben ikiz olmasından korkuyordum hatta bir tane koyduracaktım ilk deneme olduğu için olmama ihtimalini ilk anda hiç düşünmedim demek ki garanti yok ,olumlu düşüncen ama olumsuza da hazır olcan,tüp bebek yaptırdığını gizleyeceksin ben bir kaç kişiye söyledim o ona o ona yayıldı keşke ilk baştan sadece burada paylaşsaydım .bu arada 1. Derece yakınlardan gizleyeceksin.ilk günün şokunu atlattım .dr çağırdı oraya gidip bol bol alışveriş yapacağım.evi temizleyeceğim yarın spora başlayacağım.herşeye rağmen hayat çok güzel ve tutunamayan bebelerin düşmesini bekliyorum .
Canım benim bir tane dondurulmuşum var memorialda bekliyor beni buz bebişim onu alacağım öncelikle sonrasında umarım tekrar denememe gerek kalmaz ama kalırsada denemeye devam :)))Tekrar deneyecek misin canım?
kısmet beCanım ne insanlar var olmaz dediler normal yolla oldu:)) Demek vakti saati var.. Ama kimde gördüysem amannn dediği vakitte oldu:)) Hayırlısı be gülümm ne diyeyim inşallah olur
Memorial de rapor geçmiyor diye biliyorum ben..
Araştırayım bakalım. Çok tşk.Canım Anadolu sağlık da Aydın Arıcı'ya gidiyorum. Fiyatlar kesinlikle bahçeciden daha uygun oldugunu söyleyebilirim:)
Görüşme üzretsiz. KEsinlikle bi randevu alıp görüş fikrin olsun derim..
Şuan bende seninle aynı fikirdeyim canım.kısmet beportakales immmm ben artık bu durmu kabul ettim allah sağlık versin diyorum rabbim kuluna muhtaç etme diyorum sana sığındım diyorum allah büyük
Erteleme sebebim hep buydu olmazsa tüp yaptırırız olur biter diye iki aşılama üç tüp toplam beş deneme negatif...ilkinde şok geçirmiştim anne oluyorum diye havaya girmiştim ama yıkıldım sonuçla beraber..sonra dediğin gibi sıradan gelmeye başladı negatiflerHep öyle düşündük hemen oluverecek ilk tedavide,ben ilk tedavimi hatırlıyorumda aman Allah'ım nasıl yıkılmıştım,sonrakilerde sıradan gibi gelmeye başladı.
Tekrar olur inş. Kafayı kesmek lazım stres evham kişilik meselesi..Her an o mucizeye hazırlıklı olmak lazım önemli olan kafa ....ben ilk yıl gittim dr ya sen cok evham ediyorsun on yyılda ancak hamile kalırsın dedi gercektende on yilimda kaldim gerci oda düştü ama iste mucize gercekten
Geçmiş olsun,Rabbim tez vakitte nasip etsin.Merhabalar,
2. tüp bebek denemesi ve yine kocaman negatifi gördük. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor. 1.deneme İstanbul tüp bebek eşimde sperm düşüklüğü var benimde sol tüp polip olabilir diyor rahim filmi. Hemen tedavi başladı olur dendi sıkıntı yok olmadı. 2. Bahçeci orası çok iyi denildi araştırdık. Sorun yok her şey güzel gitti 4 embriyo oldu .2 tane 8 hücreli 3,5 gün transfer sonuç kocaman sıfır. Hamile kalabilecek sağlıklı kadınsın yumurtaların iyi deniyor ama olmuyor. Kızlar ne yapayım artık bilemiyorum Nasip değil. Bahçeci pahalı 3. demeye gücüm yetmiyor maddi manevi bittim. Psikolojim çok bozuk ağla ağla şiştim. Yardımlarınızı bekliyorum tecrübe tecrübedir. Aynı yere devam mı etsem. Bilemiyorum artık....
aman canım hiç üzüme rapordan yaralanamıyorum diye zaten rapordan yararlanamayalım diye ellerinden geleni yapıyorlar bu yıl 3. rapor hakkı verildi bende inş olur diye gittim ama yaş sınırını 40 dan 39 çekmişler cukurova ünvrts inftl dr por ibrahim bey var ona dedimki bana(bu yaştaki hastaya ) destek olmayan 3. rapor hakını alsınlar ne isterlerse onu yapsınlar dedim bu düzenleme yapılırken biz durmundaki insanlar göz önüne alınıp hazırlanmıyorsa ..... dedim haklısın hemd sonuna kadar ama düzenlemeyi biz apmıyoruz o yüzden fikrimizi söyleme hakına sahip değiliz dedi senin eşinin ilk evliliğinden olan çocuk senin anne olmana neden engel olarak algılanır bunuda anlamam@Lulinda AH canım ya işte en kötüsü bu . Olur ama olmuyor biryerde bişey eksik bunu göremiyorlar. 7 yıllık evliyim bende .İşin kötüsü eşimin ilk evliliğinden oğlu var. Ve ben yıllarca sorun bende dedim gittik test yaptırdık spemleri düşük çıktı. Ve rapodandan faydalanamıyoruz malesef...
Canım benim bir tane dondurulmuşum var memorialda bekliyor beni buz bebişim onu alacağım öncelikle sonrasında umarım tekrar denememe gerek kalmaz ama kalırsada denemeye devam :)))
canım çabalıyorsun elinden geleni yapıyorsun sonrasını allaha bırakıyorsun rabbim hakımızda hayrlı olanı yaşamayı nasip etsinŞuan bende seninle aynı fikirdeyim canım.
Evet Cuma okunuyor .Allahım vardır elbet bir bildiği diyorum artık .. Kısmetcanım çabalıyorsun elinden geleni yapıyorsun sonrasını allaha bırakıyorsun rabbim hakımızda hayrlı olanı yaşamayı nasip etsin
Amin canımmm benim halen umudum varrHayırlısı olsun canım inşallah sımsıkı tutunursunuz birbirinize:))
Aminnn hayırlısıysa bizi bulsun hayırsız olacaksa olmasın mübarek cuma gününde söylenecek en güzel söz bu..canım çabalıyorsun elinden geleni yapıyorsun sonrasını allaha bırakıyorsun rabbim hakımızda hayrlı olanı yaşamayı nasip etsin
İLK bunun mücadelesini verdim. Araştırdım mailler attım bakanlığa kadar tınnn.. Hiç bişey çıkmadı..aman canım hiç üzüme rapordan yaralanamıyorum diye zaten rapordan yararlanamayalım diye ellerinden geleni yapıyorlar bu yıl 3. rapor hakkı verildi bende inş olur diye gittim ama yaş sınırını 40 dan 39 çekmişler cukurova ünvrts inftl dr por ibrahim bey var ona dedimki bana(bu yaştaki hastaya ) destek olmayan 3. rapor hakını alsınlar ne isterlerse onu yapsınlar dedim bu düzenleme yapılırken biz durmundaki insanlar göz önüne alınıp hazırlanmıyorsa ..... dedim haklısın hemd sonuna kadar ama düzenlemeyi biz apmıyoruz o yüzden fikrimizi söyleme hakına sahip değiliz dedi senin eşinin ilk evliliğinden olan çocuk senin anne olmana neden engel olarak algılanır bunuda anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?