Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben aşılama olmadım,sayısız yumurta takiplerim var,altı negatif bazen hiç tedavi yapmamış gibiyim saysını bile unutuyorum ama öyle olmasa katlanması zordur sürekli aynı Motto olmak boğulursun sanırım.

UOTE="portakales, post: 39156640, member: 629199"]İyiyim canım aynı rutin hayata devam:)
Sen nasılsın ?[/QUOTE]
Neşesizsin fark ediyorum rabbim sağlık versin gencsin olur fazla bekletmeden inşaallah

İLK bunun mücadelesini verdim. Araştırdım mailler attım bakanlığa kadar tınnn.. Hiç bişey çıkmadı..
Daha önce çocuğu olan kadının da rapor Hakkı Olmalı bence. Belki tüpleri tıkanmış olabilir daha sonradan. Tamam hiç çocuğu olmayana 3-4 hak versin ama çocuğu olana da 1-2 hak verseler ne iyi olur.
Ben de 3 yıl evli olma durumundan alamadım mesela. Zaten yaşım 37 idi. 3 yıl beklesem yaş sınırını aşıyorum. Böyle saçma birşey.

E="pamucuk34, post: 39156747, member: 555916"]Tekrar olur inş. Kafayı kesmek lazım stres evham kişilik meselesi..[/QUOTE]
İnşallah canim seninde olsun rabbim versin hepimizin versinnn amin

İnşallah canım bence topik olarak sorun bu .....hic yaşama kuzum zor rabbim daha zorlulariyla mtihan etmesin insallah biz umudumuzu rabbime baglayalim gerisi gelir[/QUOTE]
Evet sığınacağımız Yaradan. Sorma ne hormonmuş gören hamilemisin diyor. Değilim ama hormontopuyum resmen hala atamadı vücut..

Canım zaten amaç bu zora koşmak işi...

UOTE="portakales, post: 39156640, member: 629199"]İyiyim canım aynı rutin hayata devam:)
Sen nasılsın ?
Neşesizsin fark ediyorum rabbim sağlık versin gencsin olur fazla bekletmeden inşaallah[/QUOTE]

Müthiş neşeli değilim canım tabii..
Ama daha tam boğazımdaki düğüm gitmedi:)
Ama güçlü olmaya çalışıyorum..
Yaşamayan bilemez tabii o yüzden bide insanların saçma lafları geriyor..
Allah büyüktür belki de olmayacak her duruma hazırlıklı olmak lazım.. Bu düşünceye alışmaya çalışıyorum..
Ama genel olarak iyiyim dilerim kahkaha atarım tez vakit ahaha

[E="pamucuk34, post: 39157108, member: 555916"]İnşallah canım bence topik olarak sorun bu .....hic yaşama kuzum zor rabbim daha zorlulariyla mtihan etmesin insallah biz umudumuzu rabbime baglayalim gerisi gelir[/QUOTE]
Evet sığınacağımız Yaradan. Sorma ne hormonmuş gören hamilemisin diyor. Değilim ama hormontopuyum resmen hala atamadı vücut..[/QUOTE]
Canım tavsiye sekeri kes onbes gün bile yapsan fark edersin bol bol su ic

Neşesizsin fark ediyorum rabbim sağlık versin gencsin olur fazla bekletmeden inşaallah

Müthiş neşeli değilim canım tabii..
Ama daha tam boğazımdaki düğüm gitmedi:)
Ama güçlü olmaya çalışıyorum..
Yaşamayan bilemez tabii o yüzden bide insanların saçma lafları geriyor..
Allah büyüktür belki de olmayacak her duruma hazırlıklı olmak lazım.. Bu düşünceye alışmaya çalışıyorum..
Ama genel olarak iyiyim dilerim kahkaha atarım tez vakit ahaha[/QUOTE]

Toparlannirsin zamanla ama burukluk gecmiyorki, calisiyormuydun is iyi gelir ne is yapiyorsun merak ettim

Daha hiç bişey bilmiyorken aşılamayı yaptı dr üç aşılama sonra tüp bebek dedi iki aşılamadan sonra ben direk tüp bebeğe gectim ..zor dönemlerdi ama unutuluyor cektiklerimiz ve yeniden deneyebiliyoruz ben şimdilik biraz kenara çekildim bütün denemelrim bir buçuk yıla sığdı bünyeye psikolojime ağır geldi ..ama pes etmedim inancım var allahın izniyle anne olacağız biz...

Burada kriterler çok katı ivf,sigorta tan yararlanıyorsunuz ama icsi imsi diğer extralar hepsi yüksek ücretli ben son tedavide imsi için 1500€ extra ödedik Diğerlerini saymıyorum bile.

Valla kızlar benim 3.tüpüm ağır geçti..
Dün çiş yaparken canım çok yandı.. Bi tuhaflık var.. Ben evlendigim il yıl çok fazla rahim agzı yarası tedavisi gördüm. Doktor çok hassas dokuların demişti. Muhtemel yeniden tekrarladı..
Sıkıldım artık sürekli doktora gitmekten ahahahha

İnanç .direnmek umut ahh anne olacağım diye neler yapmıyoruz. İnşallah zoru başaracağız anne olamak istiyoruz çünki

Olacağız canım inşallah mücadeleyle dualarla hepimiz.

Burada kriterler çok katı ivf,sigorta tan yararlanıyorsunuz ama icsi imsi diğer extralar hepsi yüksek ücretli ben son tedavide imsi için 1500€ extra ödedik Diğerlerini saymıyorum bile.

ovvv çok pahalıymış canım.. Sanki nedir oda bi cihaz yanii.. İnsanların umutlarını küçücük şeylerle sıkıştırıp zorlaştırıyorlar.. Halbu ki insanlığın faydası içindir bilim.. Bilimi kullanıp bizi sömürenleri Allah'a havale ediyorum...

Idrar yolu enfeksiyonu da olabilir canım. O kadar kurcalandık ki, bende de olmuştu.

Çok yüksek rakamlar ve ayrıca imsi için extra ayrıca büyük saçmalık o işlemde laboratuarlarında mevcutsa tüp bebeğin bir parcası değil mi sonuçta zaten bir dolu stres yaşıyoruz bir de bunlar böyle ordan burdan para alıyorlar hey allam yaa tez vakitte duy sesimizi ..

Meer7 hayirli cumalar, hersey para ya hic yaptiramayanlarda var şükür ki yaptirabiliyoruz yaptirdik... keşke bir dernek olsa bağışlar yapılıp hastane kurulsa ,devlet destekli ne güzel olurdu.

Ihmal etme canım bi baktır yinede belki basit bir enfeksiyondur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…