- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.901
Ben aşılama olmadım,sayısız yumurta takiplerim var,altı negatif bazen hiç tedavi yapmamış gibiyim saysını bile unutuyorum ama öyle olmasa katlanması zordur sürekli aynı Motto olmak boğulursun sanırım.Erteleme sebebim hep buydu olmazsa tüp yaptırırız olur biter diye iki aşılama üç tüp toplam beş deneme negatif...ilkinde şok geçirmiştim anne oluyorum diye havaya girmiştim ama yıkıldım sonuçla beraber..sonra dediğin gibi sıradan gelmeye başladı negatifler
Daha önce çocuğu olan kadının da rapor Hakkı Olmalı bence. Belki tüpleri tıkanmış olabilir daha sonradan. Tamam hiç çocuğu olmayana 3-4 hak versin ama çocuğu olana da 1-2 hak verseler ne iyi olur.İLK bunun mücadelesini verdim. Araştırdım mailler attım bakanlığa kadar tınnn.. Hiç bişey çıkmadı..
UOTE="portakales, post: 39156563, member: 629199"]Hayy allahımm yaa...
Valla kuzum evham değil de amann olursa olur diyen insanların çocuk sevgisiyle bizimki aynı değil gibi geliyor bana..
Birde hormonlar da anne olmak istiyor artık yaratılıs sebebi yanii..Allah yardımcımız olsun canım.. Ben düşük duyunca çok üzülüyorum hiç yaşamadım ama...
Rabbim anne olmayı bizlere hayırlı kılsın inşallah...
Canım zaten amaç bu zora koşmak işi...Daha önce çocuğu olan kadının da rapor Hakkı Olmalı bence. Belki tüpleri tıkanmış olabilir daha sonradan. Tamam hiç çocuğu olmayana 3-4 hak versin ama çocuğu olana da 1-2 hak verseler ne iyi olur.
Ben de 3 yıl evli olma durumundan alamadım mesela. Zaten yaşım 37 idi. 3 yıl beklesem yaş sınırını aşıyorum. Böyle saçma birşey.
Neşesizsin fark ediyorum rabbim sağlık versin gencsin olur fazla bekletmeden inşaallah[/QUOTE]UOTE="portakales, post: 39156640, member: 629199"]İyiyim canım aynı rutin hayata devam:)
Sen nasılsın ?
Neşesizsin fark ediyorum rabbim sağlık versin gencsin olur fazla bekletmeden inşaallah
Daha hiç bişey bilmiyorken aşılamayı yaptı dr üç aşılama sonra tüp bebek dedi iki aşılamadan sonra ben direk tüp bebeğe gectim ..zor dönemlerdi ama unutuluyor cektiklerimiz ve yeniden deneyebiliyoruz ben şimdilik biraz kenara çekildim bütün denemelrim bir buçuk yıla sığdı bünyeye psikolojime ağır geldi ..ama pes etmedim inancım var allahın izniyle anne olacağız biz...Ben aşılama olmadım,sayısız yumurta takiplerim var,altı negatif bazen hiç tedavi yapmamış gibiyim saysını bile unutuyorum ama öyle olmasa katlanması zordur sürekli aynı Motto olmak boğulursun sanırım.
Burada kriterler çok katı ivf,sigorta tan yararlanıyorsunuz ama icsi imsi diğer extralar hepsi yüksek ücretli ben son tedavide imsi için 1500€ extra ödedik Diğerlerini saymıyorum bile.Daha önce çocuğu olan kadının da rapor Hakkı Olmalı bence. Belki tüpleri tıkanmış olabilir daha sonradan. Tamam hiç çocuğu olmayana 3-4 hak versin ama çocuğu olana da 1-2 hak verseler ne iyi olur.
Ben de 3 yıl evli olma durumundan alamadım mesela. Zaten yaşım 37 idi. 3 yıl beklesem yaş sınırını aşıyorum. Böyle saçma birşey.
İnanç .direnmek umut ahh anne olacağım diye neler yapmıyoruz. İnşallah zoru başaracağız anne olamak istiyoruz çünkiDaha hiç bişey bilmiyorken aşılamayı yaptı dr üç aşılama sonra tüp bebek dedi iki aşılamadan sonra ben direk tüp bebeğe gectim ..zor dönemlerdi ama unutuluyor cektiklerimiz ve yeniden deneyebiliyoruz ben şimdilik biraz kenara çekildim bütün denemelrim bir buçuk yıla sığdı bünyeye psikolojime ağır geldi ..ama pes etmedim inancım var allahın izniyle anne olacağız biz...
Olacağız canım inşallah mücadeleyle dualarla hepimiz.Daha hiç bişey bilmiyorken aşılamayı yaptı dr üç aşılama sonra tüp bebek dedi iki aşılamadan sonra ben direk tüp bebeğe gectim ..zor dönemlerdi ama unutuluyor cektiklerimiz ve yeniden deneyebiliyoruz ben şimdilik biraz kenara çekildim bütün denemelrim bir buçuk yıla sığdı bünyeye psikolojime ağır geldi ..ama pes etmedim inancım var allahın izniyle anne olacağız biz...
Burada kriterler çok katı ivf,sigorta tan yararlanıyorsunuz ama icsi imsi diğer extralar hepsi yüksek ücretli ben son tedavide imsi için 1500€ extra ödedik Diğerlerini saymıyorum bile.
Idrar yolu enfeksiyonu da olabilir canım. O kadar kurcalandık ki, bende de olmuştu.Valla kızlar benim 3.tüpüm ağır geçti..
Dün çiş yaparken canım çok yandı.. Bi tuhaflık var.. Ben evlendigim il yıl çok fazla rahim agzı yarası tedavisi gördüm. Doktor çok hassas dokuların demişti. Muhtemel yeniden tekrarladı..
Sıkıldım artık sürekli doktora gitmekten ahahahha
Çok yüksek rakamlar ve ayrıca imsi için extra ayrıca büyük saçmalık o işlemde laboratuarlarında mevcutsa tüp bebeğin bir parcası değil mi sonuçta zaten bir dolu stres yaşıyoruz bir de bunlar böyle ordan burdan para alıyorlar hey allam yaa tez vakitte duy sesimizi ..Burada kriterler çok katı ivf,sigorta tan yararlanıyorsunuz ama icsi imsi diğer extralar hepsi yüksek ücretli ben son tedavide imsi için 1500€ extra ödedik Diğerlerini saymıyorum bile.
Idrar yolu enfeksiyonu da olabilir canım. O kadar kurcalandık ki, bende de olmuştu.
Ihmal etme canım bi baktır yinede belki basit bir enfeksiyondurValla kızlar benim 3.tüpüm ağır geçti..
Dün çiş yaparken canım çok yandı.. Bi tuhaflık var.. Ben evlendigim il yıl çok fazla rahim agzı yarası tedavisi gördüm. Doktor çok hassas dokuların demişti. Muhtemel yeniden tekrarladı..
Sıkıldım artık sürekli doktora gitmekten ahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?