Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gerçekten çok Pahalı,AMH testi 250€,düşün diğerleri hiç yazmıyorum.

Doğru söylüyorsun,orada daha uygun,Dediğin gibi içinde olması gerekenler asistec bile ücretli sanırım oda 350€ gibi bi rakam,ellerine düşmeye Gör seni bi şekilde bağlıyorlar.

Idrar testi yaptır belki enfeksiyon yada tariş olmuştur,kaşıntı falan varmı.

Ennnnnn kocamanındannnnn tünaydın :)
Doğal olarak bir sürü mesaj birikmiş 2 günde 50 sayfa :) Alkışlar gani gani...

Bilahare vakit buldukça okumaya çalışacağım.

esnacan canım haksız çıkmanı daha çok ne için isterdim bilmiyorum. Geçmiş olsun
Tazecik henüz tecrüben. Geçmeyecek sanabilirsin ama geçecek. Dilerim ileride bugünlerini unutturacak mutlulukların çok ama çok olur. Kimselere söylememe fikrine kesinlikle katılıyorum, daha kolay oluyor bir sürü kişiye anlatmakla uğraşmıyorsun.

Ve sana şu söylemeliyim; O cin gibi bakışlı oğluna baktıkça çocuk istemeden duramazsın :) Nasıl güzel bir çocuktur o, ışıltısı bana geçti :) Kendi gibi güzel bir hayatı olsun hep... Neşeli ve mutlu bir çocuk olsun. Hayırlısı ile de "abi" olsun, zamanı geldiğinde... Çok sevgiler

Bugün yoğun olacağım vaktim olur mu öngöremiyorum. O yüzden peşin peşin herkese iyi dileklerimi ileteyim :)
Umarım herkes iyidir... Sıhhat en önemlisi :)
Malum bu yüzden ben de tüp işlerinde ihmal ettiğim doktorlarıma gitmiştim, yenilerini ekledim.
Doktor dolaşmasına çıktım iki gündür :)

Jinekologumun arkalarda bir yerlerde gördüğü şey dandik bir şey çıktı.
Smearde de herhangi olumsuz bir sonuç çıkmadı :) Durmak yokmuş denemeye devammış...

Bir de prof hematolog a gittim arada :)
Trombofili'deki kan pıhtılaşmasını incelemesi adına (hani doğru doz sulandırıcı vs. bilgisini alayım ileride lazım olur diye) hem de sevgilimle fark ettiğimiz bir konunun olasıkları konusunda bilgi almak, kullanımına dair teyit almak için.

Şu meşhur iğne fobim ve migren ataklarım malumunuz... En keyifli anlarda bile bazen migren atağına teslim olabiliyorum. Entresan olan şey tüp sürecinde her gün, her iğne zamanı onca ağlama, haykırma krizleri ile yüksek dozda stres yaşayan ben sulandırıcı iğneleri olduğum günler boyunca baş ağrısı hiç çekmedim... Haftada en az 2-3 gün Apranax almadan geçmeyen ağrılar o 10-15 gün kayboluyordu. Hiç sekmedi sulandırıcı varsa ağrı yok...

Neyse hematolog hem pıhtılaşmayı değerlendirdi hem bu tezimi dinledi :) Profesörü merdiven altı doktoruna çevirdiğim doğrudur :) Dinledi dinledi, hem sorularımı hem sorulara onu beklemeden getirdiğim yorumlamaları ve çıkarımları :) Resmi olarak evet ilintili diyemem ama dediğiniz faydayı çok kez tetkik ettim denenebilir dedi can havliyle :)

Benim beklentim "işe yarar hafta da 1 tane vurulun diyecek" şeklindeydi ama 24 saatmiş etkisi yani denemek istiyorsam hergün yemem lazımmış. E mümkün değil :)

Sonuç ciddi bir durumum yokmuş olağanmış :) Sağlıksız bir durum değilmiş pıhtı kısmı :) (geçmiş yıllarda yaptığım bazi istatistikleri anlatınca coştu sanırım) Ağrı konusunda olumlu olumsuz iğnelerle bir istatistik çıkarırsam kendisiyle paylaşabilirmişim... Pışıkkkk yok öyle yağma! diyecektim koca öğretim üyesi diyemedim :)

Öperim herkesi :)

Gecmis olsun yegenin saglikla gelsin. Darisi sanada olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…