- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.921
Gerçekten çok Pahalı,AMH testi 250€,düşün diğerleri hiç yazmıyorum.ovvv çok pahalıymış canım.. Sanki nedir oda bi cihaz yanii.. İnsanların umutlarını küçücük şeylerle sıkıştırıp zorlaştırıyorlar.. Halbu ki insanlığın faydası içindir bilim.. Bilimi kullanıp bizi sömürenleri Allah'a havale ediyorum...
Gerçekten çok Pahalı,AMH testi 250€,düşün diğerleri hiç yazmıyorum.
Doğru söylüyorsun,orada daha uygun,Dediğin gibi içinde olması gerekenler asistec bile ücretli sanırım oda 350€ gibi bi rakam,ellerine düşmeye Gör seni bi şekilde bağlıyorlar.Çok yüksek rakamlar ve ayrıca imsi için extra ayrıca büyük saçmalık o işlemde laboratuarlarında mevcutsa tüp bebeğin bir parcası değil mi sonuçta zaten bir dolu stres yaşıyoruz bir de bunlar böyle ordan burdan para alıyorlar hey allam yaa tez vakitte duy sesimizi ..
Âmin canım inşallah.abbowwww Allah kolaylık versin canım sana.. Dilerim rabbim emeklerini karşılıksız bırakmaz.
Her şey para Malesef nerede Olursan ol bu işe girdinmi parasız olmuyorrrr.Meer7 hayirli cumalar, hersey para ya hic yaptiramayanlarda var şükür ki yaptirabiliyoruz yaptirdik... keşke bir dernek olsa bağışlar yapılıp hastane kurulsa ,devlet destekli ne güzel olurdu.
Evet Cuma okunuyor .Allahım vardır elbet bir bildiği diyorum artık .. Kısmet
aminnnnnAmin canımmm benim halen umudum varr
Aminnn hayırlısıysa bizi bulsun hayırsız olacaksa olmasın mübarek cuma gününde söylenecek en güzel söz bu..
malesef ses çıkmıyorİLK bunun mücadelesini verdim. Araştırdım mailler attım bakanlığa kadar tınnn.. Hiç bişey çıkmadı..
Idrar testi yaptır belki enfeksiyon yada tariş olmuştur,kaşıntı falan varmı.Valla kızlar benim 3.tüpüm ağır geçti..
Dün çiş yaparken canım çok yandı.. Bi tuhaflık var.. Ben evlendigim il yıl çok fazla rahim agzı yarası tedavisi gördüm. Doktor çok hassas dokuların demişti. Muhtemel yeniden tekrarladı..
Sıkıldım artık sürekli doktora gitmekten ahahahha
Idrar testi yaptır belki enfeksiyon yada tariş olmuştur,kaşıntı falan varmı.
mantar ve idrar yolu enfeksiyonu olmuşsundur jel kulandınsa tedavide o mantar yapıyoryok canım kaşıntı yanma oldu sadece...
ayyyy mantar mııımantar ve idrar yolu enfeksiyonu olmuşsundur jel kulandınsa tedavide o mantar yapıyor
Bol bol su ic kuzum3lt ic idrardan at ilac etkisini,kızılcık kaynat ic ben 6 ay cektim.ayaklara lastik su yap insallah geceryok canım kaşıntı yanma oldu sadece...
Oh oh sevindim aman iyi olsun dalmış eve bizi unuttu tabiportakales .!.:
yok be korkma fitil ve kremle 3 günde halolurayyyy mantar mııı((
Korktummm vallaa:))
kızlar kardeşim hamile 37 haftada iki gündür onun için koşturuyoruz (hoş son 1 aydır onuniçin ve mucize bebek İLKER için koşturuyor ve bu işten çokk keyif alıyorum ya ) grip olmuş kardeşim ve kulağında enfeksiyon olmuş dün evine gidip onunla ilgilendik gelemdim burayada
Gecmis olsun yegenin saglikla gelsin. Darisi sanada olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?